Härligt!

Riktigt kul och skönt var det att komma ut igår! Barbados på safiren stod ju på schemat! Dom var ju lika bra som alltid! Dock var det inte lika mycket folk som alltid! För att vara lönehelg så var det faktiskt riktigt dåligt med folk! I vilket fall som helst, så hade jag väldigt trevligt!
Fast jag börjar nog kanske bli gammal! Höll väl samma tempo som alltid på dansgolvet, men gick runt och gäspade hela kvällen! Och det var skönt att komma ut, men minst lika skönt att komma hem igen! Vad har hänt egentligen!? Jag har ju varit sjuukt bra på att festa! Kanske dags att öva upp sig igen! Såhär kan jag ju inte ha det! :D

Idag är jag i alla fall riktigt pigg! Skulle nog kunna festa idag också om möjligheten fanns! Men det gör den inte, så ikväll blir det nog mest att ta det lugnt hemma, förmodligen kika på melodifestivalen, och lite sånt!

Kärlek på riktigt!













Det här mina kära läsare är kärlek på riktigt! Dessa skönheter kommer från Balmain shoes, och vill man bli ägare av dom får man betala ca 14000 kr! När jag blir stor vill jag jobba med nåt som man tjänar äckligt mycket pengar på! Några tips!?




Storleken har (nästan) ingen betydelse!

Ibland får man stå upp för dom små sakerna här i livet! Och mindre kan faktiskt vara bättre (i vissa fall)!
Som min nya plattång! Ynkliga 15 cm lång, och 1,5 cm bred! Den når maximal värme (205° c) på bara nån minut! Den är perfekt att platta mitt uppklippta hår med, och den kommer åt hela luggen! Nackdelen är att det tar väl lite längre tid att platta då, men vem bryr sig! :D
Köpte i alla fall den lilla saken idag när jag var och klippte luggen hos frissan, för bara 200 kr! (Älin, jag försökte klippa hemma först, det blev katastrof!) Nu var i alla fall frissan vääldigt snäll, så eftersom jag köpte plattisen, så bjöd hon på lugg-klippningen! Niiice! :)

Imorrn är det utgång! Jag undrar fortfarande vad jag ska ha på mig.. Hjälp!?

Pjuh!

Vilken tur att jag har sån hiimla koll ibland! Jag var helt säker på att jag skulle gå upp tidigt och gå till Duellen! Men det var ju tur att jag tog mig en titt i almenackan, för det var ju just den här veckan som det inte var nån träff!
Idag ska i alla fall jag och Rebecka fixa och dona med lite hemlisar! Jag tror att det kommer bli skit-tufft när allt är klart! Ni kommer säkert att få se en vacker dag! Men inte förren vi visat hemlisen för den som ska ha den! :D Haha!

Nu blir det nog en kaffe, och förbereda det som ska tas med ut sen!

Jahapp?

Dags för en uppdatering kanske!?
Jag har träningsvärk! Men det gör inget, för jag gillar det faktiskt lite! Dels så har jag inte såå ont som jag trodde att jag skulle ha, och dels så känner man att man har gjort nåt vettigt med kroppen!

Om ca en timme ska Samuel hämta Mirjam på dagis, så kommer dom upp hit, sen blir det en promenad till Brogetorp där jag ska barnvakta Mirjam till ca 22! Det ska bli riktigt kul! Det brukar bli mycket roligt när Mirjam är i farten! :)
Imorrn är det lite träff och så, sen ska jag och Becka fixa lite saker! Och på Fredag blir det Safiren! Komma uuuut, det ska bli najs! Har även tänkt att försöka komma iväg till frissan på Fredag och klippa luggen lite! Jisses vad mitt hår växer fort!

Nu ska jag nog försöka klä på mig nåt vettigare än mysbyxor, och göra mig i ordning lite!
Hejsvejs!

Äckligt!

Det är fan nån mer än jag som bor hemma hos mig! Nån eller nåt som inte syns!
Här om veckan började duschen spola mitt i natten utan anledning mitt i natten!
Här om natten flyttade mina nycklar plösligt på sig mitt i natten (jag hörde dom läggas ner)!
Och alldeles nyss så hörde jag extrasängen i klädkammaren röra på sig!

Jag vill flytta! NU!

En riktigt bra dag!

Det är just vad jag har haft!
Började med att snabbt klä mig, och hälla i mig en kopp kaffe, för att sen åka ut med pappa och mamma till Bredäng där min lillasyster är hos sin stödfamilj! Egentligen skulle vi bara hämta lite tv-spel som Becka hade där! Men de raceade med massa bilar på en bana som dom gjort på sjön! Det såg ju onekligen skitkul ut, så efter lite tvekande (pga att pappa inte har dubbdäck) körde vi också ner på isen! Jäklar i den vad kul det var! Pappa ville köra lite, jag och Becka hakade, sen fick Becka testa på att köra pappas bil! Och efter det tyckte dom att det var dags för mig att köra! Herrejössenamen, jag som aldrig kört bil förut i hela mitt liv, och så på isen!? Men jodå minsann, jag är inte den som är den! Och jäklar vad impad jag blev av hur bra jag var! :D Nu vill jag om möjligt ta körkort ännu mer än innan! ;)

     
     




När jag kommit hem drack jag en rejäl kopp varm choklad, och väntade på Thobias som skulle komma över! När han dök upp blev det en kopp kaffe och en hel del pratade, innan Pontus hämtade upp oss för att åka till Venizia och möta upp Elin! Dom åt pizza, och efter det ville Elin åka hem, så jag och grabbsen åkte tillbaka hit och drack kaffe!
När Thobias åkte till innebandyn hörde Stefan av sig, så Pontus begav sig hemmåt, och jag och Stefan åkte och hyrde film! What happens in Vegas! Om ni inte sett den, GÖR DET! Den var riktigt kul!
Sen kikade jag på Beck hos mammsen, och nu är jag hemma ensam i lugn och ro!

Jag älskar dagar som denna, när man har massor att göra! Jag är inte gjord för att sitta hemma och ha tråkigt egentligen! Jag undrar hur jag orkar göra det nästan hela tiden!

Nu ska jag nog slå på nån film till, och lägga mig i sängen!

Yes yes yes!

Idag känner jag mig (ÄNTLIGEN) bättre! Jag har knappt nån hosta alls, jag vaknar inte av host-attacker, och jag snorar inte! Imorrn är det jag som drar igång träning igen! Inget jävla mjäkande här inte! Jag ska träna så jag badar i svett sen! Om jag kommer få träningsvärk!? Ja som fan, men det skiter jag i, det är bara att träna tills det går över!

Jag MÅSTE fortfarande på
P&L, och Mötley Crüe!
Ni inser väl allvaret i det här va!? Det är näst intill en fråga om liv och död!

Bara less!

Jag vaknade as-pepp idag, trotts mensvärk och så! Men det blev som man säger; upp som en sol, ner som en pannkaka! Blir så otroligt less och besviken på en del saker! Egentligen borde jag bara vifta bort det, men ibland är det svårt, det kommer in ändå liksom.. Det värsta är kanske inte att jag låter det slå ner mig, det värsa är att jag är van!

Nu har jag i alla fall plockat fram hörlurar, pepp-musik, och skissblocket! Jag tänkte mig göra ett porträtt igen! Precis som sist (Beckas födelsedagspresent) så lär det ta ett tag, eftersom det här är både större och mer detaljerat! Men jag har inte bråttom, och det här tänker jag inte ge bort!
Så nu ska jag återgå till skissblocket och glömma bort omvärlden igen!

Utmaning!

Jag blev utmanad av Nea!

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!


1. Vad heter du? Sofia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Saft
3. Flicknamn: Saga
4. Pojknamn: Stefan
5. Yrke: Skivproducent
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Stringtrosor
8. Mat: Spagetti & köttfärssås
9. Sak i badrummet: Schampo
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Seriekrock
12. Något man skriker: SATAN
13. Film: Sex and the city 
14. Något man dricker: Sprite
15. Band: System of a down
16. Djur: Snigel
17. Gatunamn: Salstagatan
18. Bil: Saab
19. Sång: Slow dancing in a burning room

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Spinning



Nu utmanar jag alla som känner sig manade!


YES!

Mötley Crüe spelar på Peace & Love i sommar!
Och jag måste måste måste dit!

Min dag!

Vaknade av host-attack imorse igen, sjukt nice!
Missade ett samtal på mobilen, men fick strax efter det sms från Nea som hade ringt och ville fråga om jag orkade åka till badhuset, och det orkade jag ju! Badade, busade och fikade ett par timmar! Var ganska mycket folk i badhuset, alla barn har ju sportlov!
Tråkigt bara att dom inte byggt klart den nya bassängen! Men vuxna barn får säkert i alla fall inte leka i den sen, det är ju så det brukar vara! Himla fuskigt faktiskt! Däremot hade dom en stor flytande rutchkana i stora bassängen, den såg läskig ut, så ingen av oss vågade åka! :D

Imorrn ska jag på såndär träff igen, ja ni vet! Efter det funderar jag på att gå till gammelmoster och bli bjuden på fika, det var ju ett tag sen nu!

Appropå det där med att inspirationen är låg, så vet jag liksom fortfarande inte.. Det känns som att det jämnt blir ganska mycket samma saker som står här, inte särskillt varierande liksom! Vad vill ni läsa om egentligen? Undrar ni nåt? Eller nåt..!? Synpunkter eller frågor tas gärna emot!

Dagens bästa!

Egentligen finns det två dagens bästa, men den ena är bäst fast det egentligen mest är synd om den tragiska människan som inte förstår! Så den kommer jag inte ens berätta om, fast jag nyss nästan låg dubbelvikt av skratt!

Den andra däremot, fick mig att ligga dubbelvikt för en stund sen!
Min syster
Helena skickade sms till mig och frågade om receptet på negerbollar (ja så säger i alla fall jag, för det står till och med det i receptboken)! Jag skickade över det, och hon frågade om man verkligen behövde ha i kaffe, hon orkade inte fixa det så hon skulle prova med mjölk.. Ca en timme senare smsade jag och frågade om det smakade bra med mjölk, och jag fick svar...
"Ne tog kaffe. Men första satsen jag gjorde gjorde jag med bakpulver. Haha. Fatta inte varför de smakade så beskt. Sen satte jag ännu mer o smaka skit. Haha. Sen titta ja på burken och såg vad de va. Så fick börja om. Asg."

Hahahaha, bra gjort! :P

Hmm..

Jag är sämst på det här med uppdateringar just nu! Egentligen inte av nån speciell anledning tror jag.. Jag bara känner inte att jag har så mycket att dela med mig av.. Är inte särskillt inspirerad att skriva, och kan inte komma på nåt speciellt intressant att skriva om typ..!

Min hals kanske jag kan berätta om? Som blir bättre ena dagen, för att sen bli sämre igen.. Eller sämre och sämre.. Är väl mest slemmig liksom, och har lite småont! Inte lika extremt som innan i alla fall.. Men den beter sig lite mysko får man väl säga! Jag hoppas det går över snart! Det är för övrigt inte bara halsen som är mysko heller, egentligen hela kroppen! Känner mig mest svullen och konstig! Som en hel elefant eller nåt, och jag vågar inte väga mig! Haha!

Men äsch, det går säkert över!

Ja men då så!

Under ett tag fick jag tillbaka det klara vattnet så att jag i alla fall kunde duscha om mig! Nu har vi inget vatten alls i stället! Dom hittade nämligen felet, ett trasigt rör! Trasigt rör = stor läcka! Hon som kom och ringde på och talade om att de skulle stänga av allt vatten sa i alla fall att det "forsade" ut vatten! Inte illa!
Så nu finns det i alla fall inget vatten, och hur länge man blir utan vet man inte riktigt heller! Jag ska säga er att man känner sig smått frustrerad utan vatten! Hur gör man liksom? Jag kan till exempel inte borsta tänderna, eller spola på toaletten, och bara dom "små" sakerna är ju lagom för att man ska bli lite frustrerad!

Nu är dom i alla fall och gräver och så i rondellen nedanför och ska försöka komma åt och laga röret! Lagom bra med en grävmaskin som låter, och en lastbil som står, och åker fram och tillbaka med saftblandare på taket och lyser in rakt in genom mitt köksfönster och vidare in på väggen i stora rummet där jag sover! Nä men sömn är väl överskattat va?

Nu ska jag kika på ett par avsnitt av 90210 i stället för att sitta här och gnälla!
Sova kan jag väl göra imorrn! :D

Satans jävla helvette!

Jävla-piss-flens bostad-jävla-piss-hus! Fan!
Halvvägs in i min dusch så blir vattnet alldeles brunt! Jaha, och vad fan gör man nu då!? Man känner sig ju inte så jäävla fräsh, och dessutom skulle det inte förvåna mig om jag blir sjuk så in i helvette, eftersom man fått vatten i munnen, mumms!
Jaha, ringa nummret för akuta fel! Nä men ingen annan har ringt i alla fall (konstigt, alla andra i huset är uppenbarligen blinda eftersom dom aldrig ringer när det är några fel)!!! "Vi får se om vi kan fixa det." Får se!?!?! Jag är fan halvduschad och kan fan inte göra nånting, jag vill gärna duscha om mig, typ NU!

Jävla piss helvettes puckade idioter, jävla skit-hus där det jämnt bara är fel på saker och inga som ringer!
Satans jävla helvette!

Vilket gnäll!

Kära nån vad folk gnäller över det här med alla hjärtans dag! Det är väl ändå ingen som har tvingat nån att "fira"!? Själv är jag inte överförtjust i alla hjärtans dag, fäster ingen större vikt vid det, men jag gnäller heller inte, eller är sur på andra som väljer att göra nåt speciellt av dagen! Jag tycker att man kan vara romantisk när som helst och visa dom man tycker om att man gör det varje dag! Men många är dåliga på att faktiskt visa det, så för dom kanske den här dagen är extra bra, en påminnelse om att de ska visa sin kärlek!
Sen tycker jag väl att det är onödigt med presenter och grejjer, att bara spendera dagen tillsammans med nån man tycker om räcker långt! Det enda jag gjorde i veckan inför den här dagen var att skicka iväg ett brev (vanligt, på posten) till Erika, det innehöll inte många ord, men desto mer betydelsefulla!
Idag har jag inte alls firat, fick en del sms och mms, och så fick jag rosor av min mamma! Det var i alla fall väldigt snällt! :)

Mitt minne av hur jag och Erikan spenderade den här dagen för ett år sen har nog inte svalnat än! Haha! :D

Craaap!

Datorn krånglar mest hela tiden! Den slutade att funka igår kväll igen, och nu som först har jag fått igång den så pass att jag kommer ut på internet en stund i alla fall! Om det håller får vi väl se.. Det är lite som spänningen med triss; Plötsligt händer det!

Så nu sitter jag här och hostar och slösurfar massor, man får passa på liksom!

Stackars mig då!

Jag har inte klagat så mycket innan, men nu börjar jag lessna på att ha ont i halsen! I två veckor har jag haft ont, och nu har jag helt galna hostattacker! Kan inte somna på nätterna för jag hostar, och vaknar tidigt på mornarna av att jag hostar slem (som dessutom inte smakar godis kan jag lova)! Jag vill inte mer!

Imorrn ska jag på möte/träff/samtal, ja ni vet, det där jag gör!

Det fick duga med en sån usel uppdatering idag!

Vilken miss!

Ni missade inte det i alla tidningar va? Att Blondinbella blev attackerad av aktivister med en flådd mink i söndags?? Jag undrar bara, hur fan tänkte aktivisterna!? Ett: Vart fick dom den flådda minken ifrån!? Och två: Det är alltså okej för dom att avända döda djur för att attackera folk!?
Vad är detta för puckon!? Dom försvarade sig tydligen med att dom "vill visa för Bella vad det är hon försvarar"! Men vad är det för sätt att visa det på? Att använda sig av en stackars flådd mink för att attackera nån tycker jag är lika illa!

Jag tycker inte att det är okej med djurplågeri! Inte att plocka levande fåglar för att producera dun, eller att plåga djur för att producera kläder! Men man har väl som konsument en skyldighet också! Om man nu vill bära päls eller skinn så tar man väl reda på vart materialet kommer ifrån, och tar reda på att inga djur har vållats skador i onödan? Och om inte butiken kan svara på det, så är det hur enkelt som helst att bara låta bli att handa, och vända sig till en annan butik!

IDIOTI!

Måste prova!

Har ändrat tecken-storleken på min blogg, så den ska bli lite mer lättläst! Har även gett mig på ett försök att ändra färgen på mina länkar som förut blivit vita, så nu provar vi, hoppas dessa blir svarta nu!

Bloggar jag läser slaviskt:
Älin
Nea
Helena
Emma
Sara

Jag läser en himla massa andra bloggar också, men dessa läser jag nog oftast!
Jag kan ju även passa på att tala om att jag följer alla dessa bloggar via bloglovin, superenkelt sätt att hålla koll på när bloggarna uppdateras! Man kan prenumerera på alla bloggar man kan tänka sig därifrån! Smart grej, jag har den som startsida så jag ser när jag går ut på nätet om nån har uppdaterat!

Vill ha!

Jag vill ha en cykel! Det är lite skönare och går lite snabbare att ta sig omkring på en cykel, än att gå överallt! Jag vill såklart ha en cool cykel, en cruiser eller en lowrider vill jag ha! Jag hittade en cruiser på blocket igår för 1500 kr, ingen som känner sig manad att shoppa den till mig?? Haha! :D
Bild nedan! Klicka för större bild! :)


Men vafaan liksom!?

Fick brev från försäkringskassan förra veckan, jag hade fått för lite bostadsbidrag hade de räknat ut, jag fick till och med veta att det handlade om lite över 600 kr, och vad står det sen längst ner på pappret? Jo att mina 600 kr kunde jag ju se som bortblåsta, för "vi betalar inte ut belopp under 1200 kr"!!! Vad i helvette!? Att komma upp i så mycket som en felräkning på 1200 lär ju för det första vara helt omöjligt! Och de där pengarna hade faktiskt varit ett heelt okej tillskott i min ekonomi! Det där är fan att lura folk! Och jag känner mig faktiskt lite lurad! Det är ju ändå så att de där pengarna skulle gått till mig om det inte vore för att dom där människorna har räknat fel!
Jag ska ta reda på om man kan klaga! Men dom som svarar i telefonen är ju alltid så jäkla sura och ska komma med massa bortförklaringar! Så är det på de flesta företagen, sura telefonister! Undrar om det står i deras platsannonser att dom söker surfittor som inte har ett liv och som aldrig har varit glada nånsin?? Det kan mycket väl vara så!

Nu ska jag i varje fall klä på mig nåt lite finare än mysbrallor, sen kommer Nea! Sen får man väl se vad resten av dagen har att bjuda på!

Super-woman!

Knappt en lugn stund på hela veckan, och inte helgade jag vilodagen heller! :D
Var barnvakt till Mirjam, och hade ljusparty med mamma hos henne! Mirjam var lika lätt att ha som alltid, och satt så fint hos mig under hela ljuspartyt! Efteråt blev hon lite trött och hängig och ville inte alls, hon sa att hon ville gå hem och att hon minsann inte alls skulle äta mat hos mig! Så jag tog till mitt hemliga knep, bakning! Knåpade tillsammans med Mirjam ihop en lätt sockerkaka! Då blev hon på bättre humör! Efter det hjälptes vi åt att laga mat, och då ville hon plötsligt äta också när hon varit med och lagat maten själv! Tänk så lätt det är ibland! Innan Nea kom och hämtade så passade vi på att smaka av sockerkakan också, som blev suuupergod! Vilket team vi är, jag och Mirjam! :)

Imorrn kommer lillasyster Becka hit efter skolan (runt 10-11), vi ska dricka kaffe och leta efter en ny mobil till henne! På eftermiddagen kommer Nea och smakar av sockerkakan! Trevligt så!

För övrigt är halsen värre igen! Men det har sina fördelar, jag har sjuuukt sexig hes röst! Jag som röker borde ju egentligen ha lite hesare röst hela tiden, men nej då! Erika tänkte att jag nog får börja röka ännu mer om jag ska lyckas! :D

Nu ska jag hitta på nåt vettigare än det här!

Dator-krash!

Jag tror att min dator är inne på sin sista suck just nu! Idag har det strulat som sjutton, och den har inte viljat starta upp sig! Nu har jag dock fått igång den igen, och hoppas det håller tills Stefan kan komma och hjälpa mig att formatera om! :) Om inte, och om datorn krashar helt, så vet ni i alla fall varför det kanske inte uppdateras här!
Jag blekte håret mer igår, blev så fint så!

Idag har vi kalasat hos Mirjam!
Såå trevligt var det! Gott fika och busungen är en bra kombination! :)





Och här till höger har ni en bild på mig och mitt hår, tagen innan kalaset! :)

Tussegulligt så!

Idag är det tvättstugan som gäller! Men jag hade inte såå mycket tvätt, det sista hänger på tork nu! :)
Känner mig överdrivet tussegulligt tjejig just nu, med rosa mys-byxor och min fiina nya t-shirt med monstret på! T-shirten älskar jag, men jag undrar hur jag tänkte när jag köpte rosa mys-byxor.. Kändes det som jag eller? :D Men det är väl tur att man har dom, eftersom dom andra hänger på tork!

Strax dags att pysa iväg och köpa mjölk, och sen få lite mat i magen kanske!
Funderar på om jag ska ta och bleka håret ikväll kanske..? Imorrn ska vi ju på kalas, lillasyster Mirjam fyller 4 år! Ja herreguuu, det är inte konstigt att man känner sig gammal ibland! Bjuder på några gaaamla bilder på Mirjam! :)

       


Sämst!

Jag är nog inte så bra på att shoppa jeans! Jag har tjatat om att jag behöver jeans, men jag hittar liksom inga! Två dagars shopping, och inte ett enda par jeans har jag shoppat! :D Lyckades samla på mig strumpor från H&M, t-shirt från Monki, kortärmad skjorta från Red rabbit, och ett vitt linne från Acne Jeans! Idag har jag även agerat personal shopper till Älin, då jag lyckades hitta moccasiner till Ebba! Bra gjort av mig! :)
Jag är så gaalet trött! Och imorrn är det tvättstugan heela dagen! Tur att min hals börjar kännas lite bättre i alla fall! Vem har kommit på att man ska vila när man inte mår bra!? Skitdålig idé tycker jag! Jag har inte suttit still mycket alls sen i Måndags och jag mår i alla fall bättre! Undrar om jag kan träna imorrn..? Jag vill!

Nu ska jag försöka ta mig till sängen innan jag somnar sittandes här!

Kuuul!

Igår hade jag en riiiktigt rolig dag! Jag och Älin åkte iväg till Eskilstuna för en shoppingdag strax efter 9! Sen knallade vi runt i tuna park, sen in till stan, lunch på subway, knalla i affärer, supergott kaffe på Espesso (Stavning?) House (nästa gång blir det vanilj latte, för den var ju SÅÅ god!), sen bort till gamla stan, sen sveaplan, tillbaka till stan och fler affärer, sen bilen, sen babyproffsen, och avslutade sen med att stanna i Hälleforsnäs på vägen hem! Kom hem igen runt 17 nån gång! Det blev väldigt lite shoppat (en t-shirt och strumpor för min del) men det blev väldigt mycket roligt! Bästa dagen på mycket mycket länge! Och Älin, jag hoppas att du tänker dansa för Stig nu! :P

Idag började jag dagen med möte/samtal/träff, eller vad vi ska kalla det! Efter det bjöd jag lillasyster på fika på violen där även Elin O mötte upp! Efter det blev det en tripp till Hälleforsnäs, köpte en sjorta som jag spanade på igår!
Och nu blir det en kopp kaffe, och lite slöande! Senare ska jag hålla Elin O sällskap till Katrieholm!

Fullt ös! I love!

Snaaart...

...har hela Måndagen gått! Jag har bara tagit det lugnt idag, nästan! Sjuk verkar jag i alla fall inte vara, är nog bara halsen som jag trodde! Idag har jag dock inte alls lika ont som igår! :) När jag mest har tagit det lugnt idag har jag gjort en grov skiss på en tattuering som jag tänkte få gjord i vår/sommar! Den ska sitta på vänster fot, så det måste vara tillräckligt skönt ute för att kunna vara barfota eller ha tofflor!

Det känns som att den här veckan kommer knalla på ganska fort! Imorrn har jag planer med Älin, på Onsdag är det möte och sen planer med Elin O, och på Torsdag blir det tvättstuga heela långa dagen! Spännande så!

Nu ska jag försöka få i mig en kopp te tänkte jag!


Uuurk!

Skulle kanske kunna skriva en miljard saker, men just idag finns inte orken! Känner mig seg mest, och har gaalet ont i halsen! Tror inte att jag håller på att bli sjuk, utan att det bara är halsen som krånglar, men det räcker gott och väl! Känner mig sjukt ynklig, och just idag hade det varit nice med nån som tog hand om mig, och nån att kura ihop sig i armarna på när man ska sova för att känna lite trygghet!

Men i alla fall! Ny vecka, nya saker att göra! Känns som att det kan bli en kul vecka i alla fall! Och det känns ju skönt på nåt vis, att gå in i en ny vecka med den inställningen, bara det är ju 10 steg framåt! :)