Baksug!

Hah, fyndig rubrik!
Men jag är sugen på att baka! Kanske nåt att fundera på om jag ska göra i helgen! Lite lussebullar och pepparkakor, och så vore det kul med lite knäck och smörkola! Jag har tänkt baka lite och ta med till systeryster i jul, men om jag bakar redan nu är det ju stor risk att det är slut till dess! Vi får se hur jag gör helt enkelt!
 
Jag behöver handla julklappar också, men det ordnar sig nog med det!
 
I morgon tar min tid på Netto slut, jag går vidare mot nya spännande äventyr!

Ibland!

Ibland blir jag faktiskt lite irriterad över små saker, men säger jag nåt? Nej.
 
Suck!

Spökorna!

För övrigt brottas jag med spöken och har gjort ett tag nu...
Bara för att jag väljer att inte öppna mig om det där andra ser (här och i andra forum) så betyder det inte att det är mindre verkligt eller viktigt. 
Andra får anta och tro, och det gör dom också. Det kan jag inte styra över. Och jag kan inte heller förklara när antaganden redan är gjorda (och då vill jag för den delen inte förklara eller öppna mig heller).
 
Jag biter ihop och stänger igen mig lite till.
Och så slösurfar jag och lyssnar på musik så jag blir på bra humör!

Önskejulklapparna!

 
 
Jeans - Klänning - BH - Loafers - Blus - Boots - Ringar&Halsband - Byrå
 

Mitt hjärta!

Jag har den allra finaste systerssonen i världen! Mitt finafinafina hjärta!


Jag passar på!

Jag passar på att ta riktigt ordentlig mensvärk nu också, så måste väl allt vara avklarat sen??

Jag har hittat en klänning som jag MÅSTE köpa! Såå snygg! Ska matcha den enkelt med bara min klocka!


Astrologen!

Fy fan för dom hemska 13 timmar som min kropp fick lida! Men idag mår jag mycket bättre! Jag tog mig ut en liten sväng förut (jaja, det gick inte 48 tímmar innan, men utan ny luft går man ju bara runt i samma baciller)! Så har jag haft tvättstugan och tagit en riktigt skön dusch! Känner mig som en helt ny människa! Uppskattar man nånsin att man är frisk så mycket som efter en rejäl magsjuka?!
 
Efter kvällens så mycket bättre är jag nog lite smygkär i Darin! Wawawiiwaaa, han gjorde Astrologen så jävla bra! Dock är videon från programmet mycket bättre än den inspelade verisionen på spotify, han sjunger med enormt mycket mer känsla i programmet! Kommer tjej-lyssna på den lääänge tror jag!

Optimist!

I förrgår blev jag för optimistisk! Jag sa till min mamma att jag nog skulle slippa magsjuka!
Men igår ca 22 började natten från helvettet! Jag lyckades få en blund ca 20 min mellan efter 02 och sen nån halvtimme efter 06 i morse! Ändå har jag bara lyckats sova drygt en timme nu på eftermiddagen.. Jag har så sjukt ont i kroppen och huvudvärken from hell! Tror att det är en kombo av att jag inte druckit kaffe men också av att jag på nåt sätt gjorde illa nacken när kroppen höll på att krampa i morse.. Jag har erkänt mig besegrad nu och tagit en värktablett!

För övrigt har jag den bästa mamman i hela världen! Hon fanns där för mig i natt på bekostnad av att hon knappt fick sova, men inte nog med det, hon har varit hemma med mig hela dagen så jag inte behövt bli lämnad ensam! Hon är fantastisk!

Hur lång tid det tagit mig att skriva det här inlägget? Ah bara typ 20 min! Pigg!


Jo-ho-oo då!

När värsta krampattaken i magen kommer så är det dags... KRÄKAS!

Fy faa-aan!!!


Tabu?

Ångest är lite tabu att prata om eller hur? Just nu har min vardag varit kantad av ångest, främst på grund av magsjuketider och att jag vid minsta knorr i magen blir orolig! Så pass att jag inte vill gå ut längre stunder, och så pass att jag inte vill vara själv!

Ikväll har jag ont i magen och den knorrar som bara den! Garanterat är det min ibs/magkatarr i kombo med oro som gör den såhär, men det leder ju till ångest och mer ont!

Det är jobbigt! Men det går att klara precis som så mycket annat!


Längtan!

Ååh jag längtar till massa saker!
Tills nya planeringen på arbetsförmedlingen blir klar och jag förhoppningsvis får jobbintroduktion! Jag längtar till julen och tre dagar med fina familjen hos Blom/Johansson! Jag längtar till party! Sen längtar jag till februari och partykryssning! Sen får det gärna bli sommar för den längtar jag också till!
 
Men jag får ta en dag i taget, så kommer dom andra dagarna snart!

Så mycket bättre!

Ja men hur bra!? Jag sitter bänkad framför tv´n på lördagarna klockan 20!
Just den här säsongen är härlig för jag har lyssnat på alla utom Olle och Silvia i mitt liv (breeed musiksmak) så jag tycker det är jättekul att höra allas olika tolkningar av dessa så välbekanta låtar! Och Uggla är ju så vass! Jag tror att man är så van att höra Ugglas vanliga plojiga låtar och reflekterar inte så mycket över det, men så när han gör dessa seriösa låtar på sitt sätt så inser man att han är ju fantastisk på det också!
Jag längtar redan till nästa lördag!

Julplanering!

Julen ska spenderas i Stockholm! Jag, mammsen, Becka och Sandra åker dit på förmiddagen den 23e och hem på kvällen den 25e, tågbiljetter är bokade!
 
Då är det bara julklappar som återstår då! Eller klappAR är väl dumt att säga, julklappEN är kanske bättre! Då det nog bara är Vincent som får nån klapp! Och så ska vi kanske ha nåt form av julklappsbyte och då får jag ju fixa klapp till det med!
 
Jag längtar efter min syster och min Gris!
 
 
 
 
 
 
 
 

Snyggaste!

Mina katter har verkligen snygg stil!


Note to self!

Lämna inte en Blax hårsnodd rund handleden! (Se bild!)

Idag har jag varit och klippt mig! Jag klippte lugg, LOVES IT! Håret blekte jag också lite med bästa Petras hjälp! Meen veliga jag ska nog kanske bleka mer, men väntar med det! Jag är nöjd i alla fall!


Min helg!

Det blev som så igår att Cina hörde av sig och ville hitta på nåt, vi åkte till graven och tände ljus hos lillebror och mormor och morfar och sände en tanke till alla dom andra som inte längre finns med oss! Efter det var det tänkt att vi skulle åka till Katrineholm men i stället hamnade vi på lager157! Lite grejer hittade jag, ett par jeans fick följa med hem, men måste åka tillbaka och köpa två tröjor en dag! Efter det åkte vi till Stina och Bosse där vi blev bjudna på fika och jag och Linda drack vin! Kvällen spenderade jag sen framför tv'n!

Idag har jag tvättat fönster, sjukt skönt att ha det gjort! Sen har jag flyttat omkring allt skit i lägenheten! Jag behöver VERKLIGEN mer förvaring! Jag vet att jag gnäller om det jämnt för just nu känns det aldrig som att nåt kommer undan! Vill ha tag på en stor byrå eller skåp! Jag rensade ut lite kläder igen dock, alltid nåt!

Och nu väntar jag på att fina vänner ska komma på kaffe! Underbart!

Imorrn eftermiddag ska jag på möte, efter det har jag bestämt mig för att gå till frisören! Kuuuul!!


Guldklimpar!

Mina fina!


Jag vill ALLT!

Jag är rastlös! Idag vill jag göra allt! Jag vill så mycket att jag inte kommer nånstans med nåt av allt! Och en del saker går ju inte att göra! Suck!