Konstigt det där!

Vad är det egentligen som får folk att tro att man går sönder av lite ärlighet? Varför är det så jäkla svårt att bara ta en rak och ärlig diskussion, i stället för att trampa som på äggskal runt varandra? Jag vet inte vad ni tycker, men jag är så less på att ta omvägar för att man ska slippa ta upp en diskussion som känns jobbig eller pinsam! Jag får hellre nåt förklarat för mig rakt ut, i stället för att behöva gå runt och undra, och vrida och vända på alla tankar!

Erikan, nu är det 49 dagar kvar tills vi ses igen, och tills vi åker iväg!
JAG LÄNGTAR!

Tv-tisdag!

Fast jag borde kanske kalla det dator-tidsag? I vilket fall, så är tisdagar bra, för det är den dagen det kommer nya avsnitt av Gossip Girl och One Tree Hill! OTH har jag följt sen första avsnittet som gick på tv, och GG har blivit en stoor favorit senaste tiden! 90210 och Desperate Housewives ser jag också på! Jag har blivit ganska dålig på att se serier annars.. Jag borde ju ta och kolla ikapp mig på Ugly Betty, och Greys Anatomy!

På tal om serier så såg jag en trailer på 6:an förut om att det var säsongs premiär för LA ink på söndag! Det var ju kul tänkte jag, innan jag kom på att jag redan har sett alla avsnitt! Meen, man kan ju alltid kolla igen! :D

Mer musik!



Jag skulle skriva nåt vettigt, men inspirationen innfinner sig inte!

Musik!



Hon som var så jävla nöjd!

Det kan ju hända ibland att man blir jäkligt nöjd med tillvaron! Med till exempel några drinkar och några shots i magen så känns det mesta helt okej sen! :D Helt okej att springa runt med en drink i varje hand också, så man kan skåla med sig själv! Här kommer i alla fall några utlovade bilder, så får vi väl ha överséede med att dom är tagna med mobilen!

   



Idag är jag fortfarande lite seg! Mest för att jag igår kväll kollade på fotbollen med Thobias, sen kollade vi två filmer! Blev lite sent, sen blev det upp tidigt för att sällskapa med mamman när hon skulle storhandla! Men ikväll ska det bara slöas, så det känns okej ändå!

Men vad fan!?

Jag börjar bli lite sådär lagom förbannad på att jag inte kan komma in på msn! Har inte kommit in sen igår! Men jag kan logga in på mailen, och på webmessenger! Helvette, så irri! GRR!

Annars hade jag riktigt kul igår! Fan vad jag var på g! :D Uppdaterar kanske lite mer om det sen, med ett par suddiga bilder från mobilen!

Missnöjd!

Utgång ikväll! Kan ju säkert bli roligt! Men jag har såklart INGET alls att ha på mig, dessutom har jag haft den roliga veckan, och är fortfarande svullen som en jäkla gris! Känns sådär lagom kul att försöka hitta kläder i garderoben i vanliga fall, nu känns det inte alls kul, inte ens i närheten faktiskt! Jävla kläder hela jävla tiden, varför kan inte alla gå omkring nakna!? Då skulle man i alla fall inte behöva bry sig om kläder.. Men då hittar man väl nåt annat att klaga på i stället!
Nu ska jag i alla fall snart hålla mamman sällskap ner till tandläkaren! Sen är det ju bara att gå hem och äta och göra sig i ordning! Guu vad det ska bli spännande, får se hur många utbrott jag hinner få på garderoben! Jag insåg dessutom nyss att jag har sparat på massa kläder som jag inte ens använder och aldrig kommer använda heller! Jag ska plocka ihop dom nu och ge till min syster!

Vettigt!

Jag känner att jag har en off period på bloggen igen! Jag har suttit vid datorn nästan hela kvällen, och ändå kommer inte ett enda vettigt ord fram! Har mest pratat på msn.. Med personer där jag själv väljer att lägga energi och dom vettiga orden, för där behövs dom som allra mest.

Det finns säkert massor jag kan berätta om gårdagen, och idag! Men jag orkar liksom inte riktigt.. Får kompensera det med lite bilder en annan dag i stället! Har lagt upp några bilder på
bilddagboken, men den har jag ju lösenords-skyddat (eller så måste man vara inloggad för att kunna titta), men vill man komma in där så får man väl fråga efter lösenord då!

Nu borde jag tvätta rent örat, och sen blir det nog sängen!

Inte en bra dag.

Den här dagen var inte den bästa från början.. Jag hade helst viljat hoppa över den helt.. Men man vaknar ju alltid, och idag vaknade jag och hann inte vara vaken länge innan jag fick dåliga nyheter! Jag tänker på min vän hela tiden, och känner mig så hjälplös, för det finns inget jag kan göra, bara finnas där, och det vet han att jag gör!

Blev shopping i Katrineholm idag också, men det kanske jag delar med mig av en annan dag..


Jo.

Fy fan vad tiden går fort! Skrämmande fort ibland!
Nu mår jag illa och tänker sova!

Skitväder!

Solen skiner så fint ute, och det ser varmt och skönt ut! Men det är bara på ljug alltihop, för det är skitkallt och blåsigt, och helt plötsligt blir det mörkt och full snöstorm! Fast efter en stund slutar det och blir sol igen, sen blir det mörkt och snö! Vad är det här för skit!?

Jag glömde!

Det var visst en sak jag glömde när jag tog hål i brosket.. Hur öm man blir efter! Men om jag minns rätt så brukar det försvinna efter ett par dagar! :D En annan sak som jag också hade glömt var hur jobbigt det är att hålla på och tvätta och dona varje morgon och kväll! Men det är bara att bita ihop och härda ut! :D

Mrs H; jag hoppas du njuter av träningsvärken! ;P

Nytt hål!

Ja för man törs ju knappast kalla det piercing eftersom det är gjort med pistol! Men i alla fall, det var nice! (Hålet som är näst längst upp är nytt!) Det är ju några år sen jag höll på att ta hål i öronen och pierca mig sist, så jag hann ju till och med bli lite nervös! Men det var ju såklart inte så farligt, det känns ju knappt! Det enda jag inte gillar är ljudet från pistolen! Så ska jag pierca tragus så småning om har jag tänkt! Och eventuellt tungan! Men tragus ska det i alla fall bli, får ta det framöver om man kommer iväg till Eskilstuna eller Norrköping nåt! :)


















Några till!

Lite till favvisar just nu!
Lifehouse - You and Me (acoustic)
Lifehouse - Everything
Lost Prophets - Last Train Home

Och en bild på mig från i ondags! (Silverklänning från Red Rabbit, spets-strumpbyxor från lindex, svarta benvärmare från lindex, och lackpumps från bianco!)























Nu ska jag strax ut och åka lite bil en sväng med Elin O!

Den lilla ettan!

Jag tänkte att jag skulle visa en gång till hur jag bor! Sist var ganska längesen, och det har kommit lite nya läsare! Det har kommit dit lite nya prylar hemma också! (Och det ska dessutom stå ljuslyktor brevid första bilden, inte ljulyktor, men vem orkar kolla att man stavat rätt!? :D)



Musiken!

Om man till exempel har ont nånstans och inte kan sova, så kan man plocka fram en tidning och hörlurar och bara lägga sig och lyssna på musik! Så gjorde jag i natt! Tidningen la jag ner ganska snabbt, och ägnade mig mest åt att lyssna! Jag tänkte att jag ska ge er nattens favoriter! Först tänkte jag att jag skulle lägga upp youtube-klippen här, men det blir så många, så jag länkar i stället!

Kent - 747
Kent - Saker man ser
Kent - Chans
Kent - Gravitation (Hittade bara live!)
Joshua Radin - What if you
Joshua Radin - Winter
John Mayer - Slow Dancing In A Burning Room

Lyssnade på massa fler, men det här är dom jag lyssnade mest på! Orkar dessutom inte leta efter fler, och ni orkar nog inte titta på fler heller! :D


Tråkigt!

Men har man tråkigt kan man ju alltid ta och städa lite! Dammade och dammsög nyss, idag igen! Undrar om jag är sjuk eller nåt? :D Men det är ju trevligt när det är städat och fint, även om jag är den enda som ser det!

Nu blir det en dusch!

Helg igen!

Jag trodde att jag såg fram emot en lugn helg, med inget alls att göra.. Men jag trodde nog fel! Det känns inte alls speciellt roligt att sitta här hemma och glo hela helgen, precis som jag alltid gör! Nej fy fan vad jag längtar nu, till det där andra som vi ska göra sen! Som jag inte kan tala om vad det är, men jag kan i alla fall säga att jag LÄNGTAR!

Så har jag gått och blivit mys-sugen också, det kan ju hända ibland att man blir det! Men det är inte mycket att göra åt det heller, bara att bita ihop och härda ut, det går över det också!

Stöd WWF:S Earth Hour?

Det är en jäkla debatt om huruvuda man stödjer, eller inte stödjer WWF:S Earth Hour, då en miljard människor över hela världen släcker lamporna en timme för miljön! Det här kommer äga rum den 28 mars mellan 20.30 och 21.30!
Frågan är hur många som verkligen kommer att släcka lamporna? Och om det inte vore bättre att få fler människor att oftare stänga av lampor och elektronik hemma?

Jag kommer förmodligen i alla fall sitta ensam hemma denna kväll (det är en lördag), så då kan man ju passa på att tända massa ljus, krypa under en filt, och kanske läsa en bok eller nåt! Om man är två (tillsammans med nån) så kan man ju förslagsvis släcka, stänga av all elektronik, och sina telefoner och bara ägna sig åt varandra (hur man vill göra det väljer man ju själva)! Eller varför inte göra hela kvällen till en fest med massa vänner? Inga lampor tända på hela natten, ingen tv, ingen dator, ingen musik, bara goda vänner, nåt gott att dricka, och passa på att bara umgås och ha kul?

Tänker ni stödja Earth Hour?


Uhgh!

Jag är helt slut! Har stått i och hjälpt mamma hela dagen med kalasande (för att hon skulle få sitta med alla gäster i lugn och ro, utan att behöva springa ifrån)! Jag och Becka hade riktigt sjysst sammarbete i köket! :) Det kom inte massor med folk, mest nära vänner till familjen! Hon fick fina och roliga presenter, blommor, och ett par blombud!

Nu är jag gaanska trött känner jag! Var ganska trött redan innan idag också! Känner mig väldigt seg i kroppen, och har ont i leder och så! Kan kanske vara en förkylning eller nåt på gång! Jag får kanske skylla mig själv om det bryter ut nåt också, för idag har jag varit ute på två mindre promenader i spets-strumbyxor och frysit! Men solen sken ju! ;) I solen höll man ju faktiskt i alla fall inte på att frysa ihjäl, det var värre i skuggan!

I vilket fall, så kommer det väl upp bilder och videoklipp från dagen här så småning om! Men jag tänkte att jag ska lägga upp allt samtidigt, och man vet aldrig hur lång tid det tar för
Helena att skicka bilder! Har ju fortfarande fått bilderna från när vi festade förra sommaren, eller sen jag var hos henne i November, och inte heller sen hennes kalas! ;P (Helena, fattar du hinken!? ;P)

Nu ska jag däcka i sängen!
Gonatt!

GRATTIS!



Grattis till världens bästa mamma på 50-års dagen!
Lyssna på mamma på radion imorse! (Efter nyheter och sånt!)

Fan, man måste ju ha en rubrik!

Nåt jag verkligen gillar är nytvättade jeans! Dom sitter verkligen som allra bäst när man tar dom direkt ur torkskåpet! Sen börjar dom liksom sakta men säkert hänga lite varstans! Tur att byxorna på bilden inte börjar hänga såå mycket, jag har några par i garderoben som tyvärr tappar formen helt och hållet efter ett par timmar! Dessa är nog ett av mina favoritpar, hittade dom för ett par år sen på rea på H&M, och dom är fortfarande väldigt välanvända! :)
























Ett uttryck jag ofta använder mig av är: "Jag har inga kläder!!!!" Jag ägnade gårdagen till tvättstugan, och den här dagen till att sortera i garderoberna och lådorna! Jag kom på att om man har garderober som ser ut såhär, så kanske jag borde fundera ut ett nytt sätt att uttrycka mig... Vad sägs om: "Jag har inga kläder som jag vill ha på mig!" ? :D

Såklart!



Man vill ju vara med och tävla! :) Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Off och on!

Jag känner mig halvoff på att blogga! Men ganska on på massa annat!
Även om de senaste dagarna varit lite kantade av små orosperioder och ont, så har det funnits mycket att göra och hålla sig upptagen med också! Det finns så mycket saker och människor som kan irritera mig just nu känner jag, men så finns det också en del människor som man verkligen måste skratta åt, och dom är ju kul! Alltid ett tillskott i vardagen, komisk tragik! :D
Idag har vi i alla fall varit i Hälleforsnäs och firat Linda P som fyllt 30 i veckan! Mycket trevligt med god mat och kladdkaka, och en hel massa vänner till familjen! Och Simon, "min" lilla kille, som faktiskt inte är så liten längre! Jag börjar nog bli gammal ändå! Hehe!


Nu ska jag se film, och sen sova tänkte jag mig! Imorrn (och i princip hela nästa vecka) så är det fullt upp! Imorrn ska jag i alla fall upp tidigt, gå och fika hos gammelmoster! Sen ska jag hem och storstäda och plocka ihop tvätt (tvättstuga på måndag), och efter det ska jag klämma in träning!

Bra sugen!


På den här! Sony Ericsson c905, tender rose!
Jag skulle nog behöva en ny mobil, egentligen redan för längsen eftersom min inte alls funkar som den ska.. Synd bara att jag inte har råd med varken den här, eller nån annan telefon! :D

Jag ska berätta!

Igår var det ganska segt med uppdateringar här känner jag! Men så var jag ganska upptagen också! Var hos Elin och skruvade färdigt möbler! Efter det tyckte Elin att jag skulle baka kladdkaka, så det åkte jag hem och gjorde medans hon hade innebandy-match! Efter hennes match åkte vi till henne och åt kladdkaka, chips, och godis, och började kolla på One tree hill ända från början!Vi tänkte att vi ska kika igenom alla avsnitt, så det lär ju ta ett tag! :D
Idag var jag hos gammelmoster Birgit och fikade i närmare två timmar, och pratade om allt och inget! Det var mycket trevligt! Saker som är mindre trevligt kan ju till exempel vara snö! Det snöade hela jäkla dagen igår, och har snöat större delen av dagen idag... Vart fan är våren!?

Förutom det lyckas jag som vanligt göra mig illa, nu senast på höger knä, och jag har inte en aning om vad jag har gjort! Jag har ju dessutom fortfarande ont i tummen, sen jag åkte rutchkana i julas! Och igår var jag alldeles röd och hade ont i mitt vänstra öga, idag svider det dock bara! :D Men det går säkert över innan man dör!

Jag tänkte bjuda på några bilder från mobilen, som jag tog på Ebba här om dagen! :)
Först provade jag inställningarna på mobilkameran när Ebba åt pannkaka! (Måste ju erkänna att det aldrig kan jämföras med att ha en riktig kamera!!) Sen var jag ju tvungen att ta en bild på Ebba i den fina dressen hon hade fått i dop-present! Den blev lite suddig, men det syns ju i alla fall! :D (Man får klicka på bilderna för att få dom större!)

       

Jorå men så att...

Jag har haft en riktig kanon dag igen! Börjar ni bli less på att höra det nu!? I vilket fall, promenix med Nea, och sen gå till Älin för lite kaffe, kladdkaka, snack om allt och inget, och såklart lite bus med Ebba! Efter det hem och äta, sen blev det en sväng till andra Elin för att hjälpa henne skruva ihop nya möbler!

Tyvärr så är jag ändå ensammast i världen så fort jag kommit innanför dörren..

Så blir det!

Japp, det blir långpromenix senare! Med Nea!
Och efter långpromenaden går jag vidare för att fika en stund hos Älin!
En del dagar kan bara inte bli annat än bra!

Nu sitter jag här och väntar på att mitt hår ska torka till lite, så jag kan föna och fixa det sen! Man kan ju inte se ut hur som helst när man ska visa sig ute! :D

Och så vaknar man!

Och ser hur solen lyser starkt där ute! Helt underbart väder är det!
Ingen som känner för en långpromenad lite senare?! :)

Men va fan!



Jag fick sms av
Erikan om att "vi var fina i Katrineholm!" Och jo men se på fan, lyckades vi inte fastna på bild som hamnat på barbados hemsida!? Enda bilden man ser på publiken från den kvällen! Vi stog där längst fram kanske högst 15 min av kvällen, och lyckas ändå komma med på den enda jäkla bilden av publiken!?
I vilket fall, så vet jag inte om jag törs påstå att vi var så fina heller! Men varenda gång jag hamnat med på hemsidan så har jag sett ut som en mupp, så det är kanske så att det faktiskt är sådär jag ser ut på riktigt! :D




Roligt och segt!

Det är kul att ha Mirjam! Men man blir seg också!
Idag har vi i alla fall lyckats ta två promenader med dockvagnen! Först ner till ån för att titta på (äckliga) änder! Och efter vi hade ätit massor mat promenerade vi oss till ica för att köpa nåt gott till fikat! Det var inte dumt alls! Och annars har vi mest busat, och lekt och såntdär som man gör med barn! :)

Nu är jag ganska seg, det blir väl lite tv-tittande till, och sen sängen!

Dagen!

Åkte på förmiddagen iväg till Sthlm för att fira Helenan som fyllt år i veckan! Så fort jag närmar mig en storstad så börjar det krypa i kroppen på mig, på ett positivt sätt! Det rör sig människor överallt, fullt av bilar, ljud, affärer, pubar, allt! Och jag älskar det! Fast där Helenan bor är det helt galet tyst om nätterna, nästan för tyst!
I alla fall, så är det så tråkigt att komma hem efter en dag i storstaden! Komma tillbaka till lilla Flen, där det finns i princip ingenting! Men man får vara positiv ändå, jag har haft en riktigt riktigt rolig dag!

Bra bra bra!

Tänk att allt går så himla bra ibland! Det är skönt att känna att livet verkligen fungerar! Jag veeeet att jag har mina bakslag! Men jag har fått lära mig av en mycket vis människa att det är bara stegen frammåt som räknas!

Duellen var kanon idag (som det brukar vara)! Efter det mötte jag Becka och tog en fika på Violen, innan vi mötte upp mammsen för att sen gå till pappa och fira honom! :) Uppe hos Nea och pappa bjöds det på riktigt god tårta, och väldigt många skratt!
Och idag gick jag dessutom in dom nya skorna! Gissa vem som fick skavsår!? :D Tur att jag har skavsårs-plåster kvar sen jag köpte nya stövlar! :D

Nu funderar jag på hur sjutton jag ska hålla mig pigg hela kvällen.. Funderar på en lååång dusch.. Eller varför inte ett bad!? Det var ett tag sen! Låångt bad får det nog bli! :)

Yeei!

Mötet idag gick bra!
Simmningen gick också bra!
Och efteråt så följde jag med Nea hem, och åt taccos och mest slappade framför tv´n! På vägen hem blev det en sväng inne på ica, bland annat för att hämta mitt paket som kom idag! Jeansen var inte så låga i midjan som utlovat, men de satt bra ändå, och var riktigt sköna, så jag behåller dom! Och dom nya skorna är ju bara bäst! Jag älskar dom redan! Sitter perfekt, är såå sköna, och dessutom såå snygga! (Det är dem som är på bilden!)






Arvid, den då?? :P Hahahahaha!

Sämst!

Jag måste ha världens sämsta rakhyvel! Man bara skär sig hela tiden när man rakar benen! Just idag har jag inte mindre än 6 små fina sår!

För övrigt så ökar listan med saker att göra för varje dag som går! Imorrn är det mötet, sen förhoppningsvis simma! På Fredag duellen, och såklart fira pappa som fyller år! På Fredag kväll är jag nästan sugen på Birgers i Nyköping, men den planen verkar nog mest avlägsen! Sen på Lördag blir det kanske, förmodligen, förhoppningsvis Stockholm, och på Söndag ska jag vara barnvakt!

Har jag nämnt att det där med att ta det lugnt inte riktigt är min grej??

Den oändliga dagen!

Just den här dagen känns som att den varit gaalet lång!
Det bar av till K-holm och Willys strax efter 13 i alla fall, gick mest på OnOff med lillasystern Rebecka! När vi kommit hem så åt vi lite mat, sen blev det en promenix till Ica för att hämta min bok som hade kommit! Woho! Kom hem och gav mig på lite nät-shopping! Behövde jeans, så jag beställde ett par svarta stuprör från Cheap Monday för inte alldeles för många hundralappar, och så beställde jag skor! Nya fina vita och guldiga från Puma! Så jävla snygga, awsome nu när det borde bli vår snart! Sen har jag mest glott på tv känns det som!

Har varit lite orolig i kroppen i ett par dagar! Vet inte vad det är som gör det så just nu! Känner mig stark och frisk, och inte på nåt vis så himla orolig! Jag blir ju dock orolig och uppstressad när kroppen är orolig! Det är så jävla dumt, och jag blir trött! Men jag vet ju att det är okej, och jag vet att det går bra! Jag har ändå kommit långt, det känner jag ju!

Nu ska jag nog slösurfa mig en stund till, sen läsa!

Till Arvid!



På höger skinka!? Ja!? ;P
(Ja, bilden är tagen med mobilhelvettet!)

Längtan!

Om ni bara visste hur mycket jag längtar efter sommaren nu! Solen, värmen, lätta kläder, vara ute, cruisingar, glass, kall öl, bada, leka, allt! Jag är så galet trött på kylan, att frysa konstant, och det gråa tråkiga vädret! Jag vill ha sommar, typ nu!

Annars sitter jag mest här och slöar just nu! Tänkte att posten skulle komma, så jag kan se om jag får min avi idag och kan hämta min bok! I så fall tänkte jag knalla till ica och hämta den, och köpa godis, och kanske lite Ben&Jerrys! Mmm!
För övrigt är veckan ganska fullbokad! Imorrn är det storhandling på schemat, på Onsdag händer väl inte mycket, på Torsdag eftermiddag har jag ett möte, och på Fredag förmiddag blir det duellen! Så ska jag såklart klämma in träning också!

Jodå, det knallar på minsann!

Seg Söndag, del 2!

En riktigt bra seg Söndag blev det!
Gick till Hammarvallen och innebandyn! Mellan andra och sista perioden mötte jag Robban, som erbjöd käk! Det tackar man ju inte nej till! Så det bar av hem till honom! Det blev mat från Venezia, som åts upp hemma hos Arvid, där vi tittade på Madagascar 2! Sjukt bra film det där! Senare slöt Marcus upp, och efter det Petra! :) Mycket skönt att träffa folk, och bara umgås och göra ingenting! Så här skulle alla sega Söndagar vara! :)
Nu är jag hemma och har druckit kaffe och sett på tv! (Inget kaffe i sängen, och sova ska jag göra sen!)

Och det vore väl fan om man inte ska lyckas få Arvid att tattuera in "Lammkött" på höger skinka! Det skulle ju i alla fall vara väldigt roligt!

Seg Söndag!

Här sitter jag och lyssnar på musik och bara slöar mig! In Flames på hög volym.. Kanske stör grannarna..? Haha, som att jag skulle bry mig om det gör det!? Nej! :D
Förmiddagen har spenderats i mammas soffa, tittandes på Vasaloppet! Om ett tag bär det väl av ner till Hammarvallen! Elin spelar näst sista matchen i innebandy för säsongen, kan ju vara spännande att kolla! :)
Annars händer det nog inte så mycket mer idag! Tv mest skulle jag tro!
Söndagar är verkligen sega!