Bloggtvång!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men känner mig tvungen att uppdatera lite eftersom det gått ett par dagar! Allt känns inte på topp just nu, det är mycket runt omkring som gör mig oerhört less, och oavsett om jag försöker förklara så är det ändå inte värt att ta till sig eller lyssna på, tydligen. Jag har bortlängtan igen, bort härifrån, från allt och från många. Och när jag har gått så tänker jag aldrig vända mig om. Min största rädsla är att fastna här, och känna mig nöjd med det.

För övrigt har mina bikinis kommit, den ena igår och den andra idag, och dom sitter perfekt bägge två! Helt otroligt faktiskt, det är väl typ en chans på miljonen att sånt händer mig!
Och annars är det varmt mest! Igår kväll premiärbadade jag! Och idag går jag omkring i bikini och linne för jag orkar inte ha nåt mer på mig! Men jag är inte den som klagar! Jag har det mycket hellre såhär än vinter och kallt!

Nu är jag mer kaffesugen! Dags för fjärde koppen för dagen!


Lite förändring...

...är skönt ibland!
Jag har färgat håret! Brunt, eller lite typ brunrött! I love it! (Bild kommer nån gång!)
På torsdag ska jag klippa luggen och topparna! Det blir nice!

Nu ska jag snart äta taccos, mmmm!

Bajs!

Idag känns det så jävla vemodigt att sitta här hemma i stället för att vara i Borlänge på festival! It sux så jävla hårt faktiskt!

Förutom det så är skavsåren också nåt som suger rätt hårt! Huden är nu borta från blåsorna, och jag törs säga att om jag tyckte jag hade ont förut, så är det inget emot vad jag har nu!

Vad är upp!?

Ja vad händer egentligen hos mig? Har ju mest skrivit om skavsår och bikinis!
Skavsåren svider fortfarande, och jag kan inte riktigt gå i skor, så jag får gå omkring i tofflor! Inte alls särskillt sexigt, men jag skyller mig fortfarande själv! Jag fick skavsåren när jag begav mig ut på promenix för att möta Älin och Ebba, och sitta i solen och dricka supergott kaffe!
Igår eftermiddag begav vi oss till Willys för storhandling! Det gick snabbt att handla, eftersom Cina hörde av sig och sa att vi skulle åka till Nyköping på kvällen! Så när vi kom hem packade vi in allt i kylen, och strax efter packade vi in oss alla i Pontiacen och drog iväg! Vi strosade omkring i hamnen och åt mjukglass! Myspys!

För övrigt känns det äntligen som sommar! Jag försöker få lite sol på kroppen, men solar försiktigt med solskydd, man vill ju inte bränna sönder sig och börja flaga!

Dricka upp kaffet ska jag i alla fall nu!
Hejsvejs!

Beslutsångest!



Jag ska beställa bikini! Jag bara älskar dessa från Wonderland som finns hos
Nelly, så en sån kommer det att bli! Problemet är att jag har sjukt svårt att välja en färg! Svart/vit, vit, eller svart/rosa!?
Hjälp mig välja?

Aj!



Om man går ut och går en bit på en jättevarm dag, och går barfota i sina fina puma dojjs, då får man faktiskt lite skylla sig själv om man får såhär stora onda skavsår!
Så jag skyller mig själv!

Hängiiiit!

Mirjam somnade sent inatt, närmare halv 12! Men så är hon ju ensvis som synden, och inte alls trött fast hon gäspar hela tiden! Hehe! Jag tror inte att nån av oss gillade att klockan ringde imorse!
Annars har jag mått illa mest hela dagen! Vi får väl se om det blir nåt av det!
Nea hämtade Mirjam på dagis i eftermiddags och kom sen upp på en fika! Stackars Mirjam-skrutten somnade på hallgolvet, och när hon blev väckt så kräktes hon, lilla tussen! Jag blir kanske inte asförvånad om jag kräks heller, eftersom jag mått som jag gjort idag, det kan nog bero på samma sak!

Se lite på tv och försöka sova ska jag i alla fall ägna mig åt nu!

Huslig så!

Den här helgen har jag mest varit hemma, och gjort mest husliga saker, till exempel så slängde jag ihop färskpotatissallad i fredags, och sen kladdkakor till kvällsfikat! Igår städade jag lite och rensade garderoben! Och idag har jag slängt ihop en rabarberpaj, som jag ska servera med vaniljsås till kvällsfikat som några kompisar kommer och blir bjudna på! Lyllos dom! :D
Om drygt en timme kommer Nea och lämnar skruttis-Mirjam! Får se hur länge hon håller sig vaken den här gången, och hur tidigt hon vaknar imorrn bitti! Hehe! En bra grej är att sist Mirjam sov här ville hon att jag skulle lägga mig samtidigt som henne, och vill hon det ikväll också så lär jag ju somna tidigt i alla fall! :)

Äh, tv och vila lite kanske?
Herrå!

Jaha!

Det är ju konstigt att jag alltid ska vara den som kommer sist!? Att när det gäller ett flertal personer så har man tid och lust att umgås och göra saker med en massa folk, men inte med mig! Men sen när plötsligt alla andra inte kan, så kan man ringa mig, och då ska jag plötsligt flytta om alla mina planer och vara tacksam för den lilla tiden jag får!? För mitt liv är inte tillräckligt viktigt för att ta hansyn till?! Det är bara jag som ska ta hänsyn och vara alla andra till lags, umgås på bara era villkor, och hjälpa er? Det funkar ju tydligen bra, i alla fall för er.

Glad midsommar!

Själv ska jag bara vara hemma och ta det lugnt! Äta lite tillsammans med mamma och så! Det blir nog trevligt det också!

Annars har jag varit lite off på bloggen i några dagar! Det händer väl liksom inte så mycket, men det brukar det ju inte göra heller, så det är nog egentligen inget att skylla på! Har ju praktiken som jag är på, fast igår var jag ledig, och idag är jag ledig!
Igår kväll tog vi en sväng till Lager157 med Nea och pappa, hittade inte så mycket spännande! Finns ett linne som jag kanske tänker köpa en annan dag! Dom hade fått in jättesöta bäbiskläder, men det har jag nog inte så mycket användning för! :D

Helgen för övrigt bjuder nog mest på städning tror jag! Och på Söndag får jag nattgäst! Mirjam kommer och sover över hos mig! Det om nåt lär bli roligt i alla fall! :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen blir det en promenix till ica!
Tjarå!

Download 2009!



Klicka på bilden för att komma till en video-intervju med Nikki Sixx, som säger att Mötley Crüe förhoppningsvis kommer turnera i Europa under våren 2010!
Åååh, KOM TILL SVERIGE!

Jävla fan!

Praktiken slut för idag! Nu är det tvättstuga som gäller! Vilket innebär att ringa och klaga, igen! Det är aldrig städat, och idag var det nån som hade kört igång en maskin tvätt också!

Jag passade också på att plåga mig själv genom att kolla spelschemat för
P&L på torsdag! Mötley spelar 00,30-02,00, och jag kommer inte vara där! Fan fan fan!

Yawn!

Idag törs jag påstå att jag är ganska seg! Men jag hade roligt resten av kvällen igår i alla fall! Blev lite titt på Markoolio, och sen mest häng runt och i öl-tältet, där man träffade en hel del bekanta som man inte träffar så ofta! Hemgång och sova var jäkligt skönt sen, och så har det mest blivit att ligga i sängen och slöa större delen av dagen idag! Riktigt skönt faktiskt!

Ikväll är det tv som gäller, och imorrn är det ny vecka och praktik igen! Najs! :)

Lördagen hittills!

Har hunnit med öl-frukost, öl-mellanmål, och öl lunch i parken med Helena! Har kollat volleyboll, träffat Nea med föräldrar, handlat på ica, fikat hos Birgit, kollat mer volleyboll och kollat på Tobbe trollkarl! (Han är ju såå skön! :D)
Nu är det andningspaus hemma, blir strax lite riktig mat, senare gissar jag på att det blir en sväng tillbaka till parken, där det lär hängas i öltält resten av kvällen!

Jag är bra!

Ja, på att slå på mig själv alltså! Det spelar ingen roll om det är saker som jag inte kan påverka (som till exempel mensvärk) jag blir ändå besviken på mig själv över att jag blir tvungen att vara hemma! Jag har så sjuukt höga förväntningar på mig själv om att jag ska vara på topp hela tiden, jag vill vara nån slags Wonerwoman! Jag tycker att det är bra att ha höga förväntningar på sig själv! Varför göra nåt halvdåligt, när man kan göra det perfekt? Men nackdelen är att jag måste lära mig att sluta vara så förbannat elak mot mig själv när jag tar ett steg bakåt, framför allt när jag måste ta ett steg bakåt på grund av saker jag inte ens kan påverka!
Hur är man mindre besviken på sig själv?

Suck!

Hej mensverk! Det måste väl ändå vara den allra värsta typen av ont man kan ha? Det tycker jag i alla fall! Men så är jag en av dom människorna som besväras extremt mycket av mensverken, så pass att jag får ont i magen och mår illa av det, även när jag tryckt i mig Voltaren! BLÄ vad jag hatar skiten! Jag blir hemma idag och har ont och springer på toa, det är ju inte precis lika kul som att vara på praktiken! För praktiken är kul, eller så är det kanske själva grejen att komma ut och göra saker som är kul! När jag vaknar av klockan känner jag att det ska bli kul att gå upp till en ny dag! Det som inte känns kul är att behöva vara hemma! Men det är inte så mycket att göra åt, jag vet ju själv hur ont jag har, och hur jag blir i magen! Så jag får försöka att inte slå ner på mig själv (för let´s face it, jag kan ju inte precis styra över mensen), och så får jag komma tillbaka bättre imorrn!

Jag måste i alla fall gå en sväng till ica idag! Har fått papper att jag ska komma och hämta ett brev som är för stort att delas ut! Spännande värre, eftersom jag faktiskt inte har en aning om vad det kan vara! Men med min vanliga tur så är det nog inte så spännande!

Johodå igen!

Andra dagen avklarad! Imorse var jag orolig i kroppen (och är fortfarande), men det fick gå ändå! Det är inget extremt i alla fall, är trisst om det blir värre bara! I vilket fall, så målade vi det som ska bli väggar till rummen i spökhuset i GBland idag! Gick ganska fort! Sen fanns det liksom inte så mycket mer att göra idag, så vi fick sluta... Halv 10! ;D

Idag är jag mest seg! Men på Lördag kommer
Helenan hit över dagen, och vi lär mest kolla volleboll i Sveaparken! Det blir nice! Med Helenan har jag aldrig tråkigt, så hennes sällskap är uppskattat! :)

För övrigt kändes och känns det ibland väldigt väl hur sist jag faktiskt kommer.

Johodå!

Jag överlevde första dagen på praktiken, och det gick så bra så! Har samlat upp val-skärmar i Malmköping, Hälleforsnäs och Flen! Vi köpte färg till målandet som ska ske i veckan, och vi kollade in verkstaden! Sist åkte vi till Ökna och hämtade staket! Bra så! Ny dag och nya tag imorrn!


Tack!

För alla lyckönskningar inför praktiken! För er som har undrat så ska jag vara på en praktik som jag fått genom duellen, och den går ut på att göra olika saker runt om i kommunen! Den här veckan till exempel så ska det jobbas inför Fest i Flen nästa helg, med att bland annat måla och fixa nåt som ska heta GBland (för barnen)! Eftersom det är en halvtid så kommer jag gå mellan 08.00 - 12(ish)! Vissa dagar blir kanske längre beroende på vart vi är och vad vi gör, medans vissa dagar kanske blir kortare, om vi inte har nåt alls att göra! Så det är det jag kommer göra nu fram till 3e Juli! Men jag har såklart tid på eftermiddagarna då att hitta på saker med er!

Annars har helgen varit bra! I Fredags åkte vi till E-tuna, först och fikade hos familjen Nyman, gosade med Emmie och busade med Simon! Sen gick vi ner till Strömsholmen och Rix FM Festival och lyssnade på alla artister! Igår kväll åkte vi till Nyköping på nationaldags-cruising! Mycket bilar var det, även om det var lite kallt! Och såklart blev det en hamburgare på Vips Grillen!

Ni glömmer väl inte att rösta idag (om ni inte redan gjort det)!? Jag tycker att det är otroligt viktigt att göra sin röst hörd! Har hört dåliga ursäkter om att "resultatet blir ändå inte som jag vill", men om du inte gör din röst hörd så har du ju inte ens påverkat! Gå och rösta!

A just!

Från och med Måndag och en månad framåt har jag praktik på halvtid! Det ni!

Kalaaaas!

Världens sötaste Ebbas kalas var mycket trevligt! Det bjöds på skratt och gott fika! :) Har lagt upp några kalas-bilder på bilddagboken!

Efter det hämtade jag Mirjam på dagis, vi gick hit och fikade lite kex och glass, och saft! :) När Nea kom och hämtade Mirjam fick jag 6 stycken fiinfina turkosa(ish) muggar från Höganäs, som Nea hade hittat! Tuusen tusen tack!

Det verkar inte bära av till E-tuna och familjen Nyman imorrn heller, vilket får mig att dra slutsatsen att det inte blir av nån gång den här månaden. Men man kan ju kanske göra nåt annat.. Städa?

Aja, nej, eftersom jag sitter vid mammas dator, och hon uppenbarligen verkar ha bråttom till den, så drar väl jag vidare hem till mig då!
Herrå!

Vardagslyx!

Igår hade jag tvättstugan mest hela dagen! Hann även med lite fika med Elin mellan ett par maskiner! Igår kväll passade jag på att lyxa till det lite, och ångade ansiktet med en slagt brus-tablett, Tea Tree Toner Tab som ska verka i porerna från lush, sen badade jag i rosa, glittrigt, vaniljdoftande vatten! För att få vattnet så använde jag en "bubbelbit" som heter Flosty Gritter också den från lush! Jag avslutade med att tvätta ansiktet med peeling skrub från AloheVera som jag fått av Nea! (Helt otroligt att det fortfarande inte är slut, eftersom jag bara fick lite för att prova!) I vilket fall, så älskar jag verkligen lush produkter! När vi var där köpte jag också ett läppbalsam som är underbart mjukt på läpparna, det heter Honey Trap och innehåller bland annat vit choklad, honung och pepparmint, och det luktar och smakar helt underbart!

Idag är det en stooor dag, idag är det nämligen Ebbas 1års dag! Det gar gått så jäkla fort! På eftermiddagen ska jag till Ebba på kalas! :)

Idag fick jag sms från Ulla (på duellen) om att vi ska träffa Mats och prata om praktiken på Fredag kl 13!

Jaha, nähä, dags att göra nåt annat (dricka kaffe)!

Trött!

Jag är verkligen trött! På vuxna människor, som beter sig som om dom gick i förskolan! Vuxna människor som "hatar" dubbelmoral, men ändå använder sig av dubbelmoral hela tiden! Dom människorna som alltid ska ha en åsikt, men inte kan acceptera att andra kanske har en annan åsikt! Dom som "får vara ärliga" men inte kan acceptera andras ärlighet. Hur ska man nånsin kunna ha vänner, om man inte får tycka olika om saker? Eller om man inte kan acceptera varandra som man är? Vissa människor kommer absolut stå där ensamma kvar i slutet, eftersom deras förmåga att anpassa sig och acceptera andra verkar vara obefintlig.