Vilket expriment!

Jag exprimenterar faktiskt, med hårfärg! Jag bestämde mig för att bli blond igen, och ska även klippa mig vid ett senare tillfälle! Men blonderingen är på gång nu! Har kört två omgångar blekning idag, och har just nu en alldeles förtjusande gul/orange ton i håret! I morgon ska det i två omgångar blekningar igen, och efter det ska det i silver/skimmer-blondering! Det ni! Om jag inte tappar håret, och om färgen blir fin så kanske det dyker upp en bild här en vacker dag! ;)

I morgon är det nyår! (Som att nu skulle lyckats missa det!?) Har inte direkt hört talas om nåt galej eller så, så jag har bestämt mig för att laga mat och umgås med min mor i morgon, och sen vid 12-slaget gå och kika på raketerna på torget! Känns som att det blir en ganska lagom kväll, är faktiskt sjukt oinspirerad att festa i alla fall! Jag ska faktiskt inte ens dricka en droppe i morgon, för jag känner helt enkelt inte för det! :)

Hur ska ni spendera nyår? :)

Ska det vara SÅ svårt?

Jag kan inte komma på nån som helst passande rubrik, så det är tydligen SÅ svårt!

Det finns egentligen inte så mycket att skriva heller.. Har inte gjort mycket vettigt alls de senaste dagarna! Nånstans i mitt stilla sinne tänkte jag att de flesta är hemma och lediga i mellandagarna, så telefonen kanske faktiskt ringer nån gång.. Haha, jag trodde fel!
Sugen på att mellandags-shoppa har jag varit, men det verkade inte som nån annan har varit så sugen på det heller! Idag beställde jag i alla fall en suuupersnygg luv-tröja som jag spanat på ett tag! Hoppas den kommer snart, can´t wait! :)

I morgon ska jag i alla fall spendera dagen hos Nea och pappa, för farmor kommer dit! Det ser jag mycket fram emot! Förmodligen så blir det en del bus med Mirjam också! Känns som att det kommer bli en riktigt bra dag! :)

Julen - Ett irritationsmoment?

Jag blir så trött på människor som bara klagar över julen! Självklart vet jag att det är svårt att få allt att gå ihop gällande pengar, julmat, och julklappar kring jul! Men nu menar jag inte just julstressen, utan hela julen.
Vuxna människor klagar över att de inte får det de vill ha i paketen, eller att det inte var tillräckligt dyrt, ja till och med att det varit för lite paket! Klagomål över att nåt fattas på julbordet, klagomål över ens egen familj, och så vidare och så vidare! Att barn klagar över klappar och så kan man väl kanske förstå, för dem är det ju faktiskt det julen handlar om! Men vuxna människor!? Jag fattar inte! Vad hände med att uppskatta det man har!? Att vara glad för att man överhuvudtaget har ett hem, en familj, mat, och får julklappar?
Själv är jag uppväxt med en familj som aldrig har haft något direkt överflöd av pengar, och som fått vända på kronorna för att få det att gå runt. Jag har aldrig fått (och får inte heller nu för tiden) varken mycket eller dyra julkappar! Jag har däremot turen att få fira jul med båda mina helt underbara familjer, och jag får äta mat! Och bara det räcker långt för mig! Det är något som faktiskt inte alla får. För väldigt många människor har inget hem att komma till, de har inga familjer eller vänner, ingen mat, och inga julklappar! Och ändå sitter folk och klagar över att nån visst glömde att köpa sill till julbordet!? Jag tycker att det är så jävla sjukt, hur en del människor verkligen bara tänker på sig själva, och klagar på allt de kan hitta att klaga på, i stället för att vara tacksamma för vad de faktiskt har just nu!

I vilket fall, så har det idag firats jul hos pappa och Nea! Så mysigt så, med fika, god mat, och massor av tokigheter! I morgon är det dags att fira hos mammsen! Då kommer också Helena och Jonas, och gammelmoster Birgit! Myys!


Nu ska jag lägga mig och läsa!

En trevlig helg!

En tråkig deppig Lördag, som blev till en riktigt super-rolig kväll!
Jag och Elin bestämde oss till slut för att i alla fall gå på Amazon, fast vi skulle skita i det! Men oj vad vi gjorde rätt i att gå! Träffade massa roliga människor, drack lite öl, och dansade järnet! Det var det absolut roligaste jag gjort på mycket länge.. En del missöden blev det väl, men det får man räkna med! Kvällen slutade i alla fall med tvivel på Pontus egentliga läggning, och en trasig säng! Jag sov över i den trasiga sängen, och vaknade (egentligen alldeles för tidigt), av ett sms i min telefon, och att A´s telefon ringde! Jag hade ju sagt att jag skulle möta mamma och Cina för att gå på "julmarknad" här i Flen (det var ju inte så mycket till marknad precis)! I vilket fall så mötte jag upp dem på stan, efter marknaden var gjord, så tog jag mig hem och fick i mig kaffe så jag vaknade! Slöade ett par timmar, och fick sen sms av Nea som undrade om jag bjöd på lite kaffe, och det är väl klart jag gjorde, mysigt att dricka lite kaffe bara vi två och snacka lite skit!
Sen hann jag slöa en stund till innan Pontus och Tobbe hämtade upp mig för att åka till Elin och spela kort, kolla på film, äta godis & chips, och dricka glögg!
Den här helgen har alltså till större delen varit vääldigt lyckad! Den lär jag få leva på ett tag, så jag tar till vara på varje ögonblick!

Och imorrn ska det julfikas med Jenny och Älin! Guuu vad jag längtas! Har inte träffat Älin på vad som känns som ungefär hundra år! :)
På Tisdag sen ska de allra sista julklapparna inhandlas, och jag vet faktiskt vad jag ska köpa till de som är kvar nu! Känns skönt, och jag hoppas på att det inte är väärldens längsta köer och massor av folk, men jag hoppas nog förgäves!

Det här blev ett lååångt inlägg, men nu ska jag nog strax hoppa ner i sängen!

Frust!

Jag sträcker på mig, och sträcker ut handen, och gör det så långt jag kan, men nej, ingen respons, alls. Jag försöker verkligen visa att jag vill finnas där, att du/ni kan luta er mot mig, men nej, fortfarande ingen respons. Du/ni säger åt andra att komma och leka, att du/ni vill träffa dem. Men inte mig..
Det är nåt fel på mig, tydligen.

Oj vad tiden går!

Det är redan onsdag! Den här veckan springer ju iväg! Vad har jag hunnit med att göra för vettigt då!? Ingenting!? Eller jo okej, jag tvättade ju i måndags.. Storstädade igår.. Har varit på morgonpromenad-fika-möte nu på förmiddagen.. Så jag har väl gjort saker då!
Men i alla fall, så börjar jag nu känna att julaftonen närmar sig alldeles för fort! Jag har ju två julklappar kvar som måste köpas, när ska jag göra det? Och framför allt, vad ska jag köpa!?
Jag tänkte ju även dona till lite knäck och kola, det kunde ju vara lite gott menar jag!

I alla fall, så ska jag vänta in posten nu (man kan ju få nåt spännande brev)!
Sen ska jag gå till gammelmoster och fika!

Men OM jag gjorde!

Ja ni kan ju tro att jag städade också! Inte bara sådär dammsög lite och så, nej då, det dög inte! Rensade bland massa papper och grejer, slängde saker som inte är så mycket att spara på, och rotade ut alla mina kläder! Det blev inte så mycket mindre kläder i garderoben efteråt, men det blev mer deprimerat humör i alla fall! Alltid nåt!? Det mesta i garderoben sitter inte riktigt som det ska.. Om det är för litet? Nej, snarare alldeles för stort! Men jag stoppar tillbaka det i garderoben, och tänker att jag kanske blir tjock när jag blir stor!? Eller nej okej, inte tjock kanske, då kommer ju kläderna vara för små i stället! Men jag kanske blir mindre pytteliten!?
(Ja men håll käften, jag får klaga för att jag är för smal, det är fan lika svårt att hitta kläder som sitter snyggt när man är för smal, som det är att hitta dem när man är överviktig!)

Ehm, jo men dåså!

Nyårslöfte.

Jag ger vanligtvis inga nyårslöften, tycker att det mest är löjligt, har aldrig gjort det, och märker att folk som ger dem i alla fall inte håller dem. Men i år ska jag ge ett nyårslöfte, till mig själv, som jag faktiskt vet att jag kommer hålla. Mitt löfte är att jag ska gå till tandläkaren (trotts enorm skräck) och fixa mina tänder, och förhoppningsvis kunna få tandställning!
Ja jag vet, såå knäppt att man faktiskt vill ha tandställning, men jag fick det alternativet redan när jag var 13, och fick då välja själv om jag ville ha en eller inte, och vilken normal 13åring som försöker bygga upp självkänsla och självförtroende väljer själv att ha tandställning!? Nej just, det vet ju alla att man blir mobbad då! Men nu vill jag i alla fall ha tandställning, för att slippa mitt överbett, slippa ha ont i käkarna, och för att få raka och fina tänder! (Och nu är jag 23, inte 13, så nu vet jag att jag skiter i om andra tycker det är fult, eller skrattar åt mig, jag kommer få fina tänder efter, och det är värt!)

Ja men visst, nog om det!
Vad har jag gjort annars då? Mindre än man tror!
Och nu ska jag städa tänkte jag mig!

Eller nåt..

Drömde så himla mysko drömmar inatt! Eller nej, de var väl inte mysko på nåt vis egentligen, mer realistiska. Jag vet att dagen kommer att komma, men ååh vad jag hoppas att den ligger lååångt fram i framtiden! Eller i alla fall att jag slipper se när det händer.. Blä, det finns så mycket jag egentligen vill säga, men jag kan inte.. Orden fastnar i halsen.

Ikväll händer det inte mycket, blir nog mest att kika på idol, i den snygga aftonklädseln för kvällen, mysbrallor! Måste man orka ha fina kläder på sig varje dag kanske? Nej just, och därför har jag haft mysbrallor på mig hela dagen idag! Till och med när jag gick till ica!
Idag kom förresten mina kort som jag hade beställt! Så nice! Nu ska det bara köpas album så man kan klistra in alla och dona! :)

Vad gör ni ikväll?

För övrigt...

...så fick jag lära mig av mamma att det jag önskar mig heter tidskriftssamlare! Alltså sånahär:

Just den där heter i alla fall Kasett och kommer från Ikea, men det är inte såå noga vad det är för några, bara de är fina! Bilden är mest för att visa vad det är jag menar att jag önskar mig! I alla fall så vore typ 3 stycken lagom! Jojo!

Och angående den dyra önskelistan, det är just den som är anledningen till att jag egentligen mest vill ha pengar, så jag kan stoppa in dem på sparkontot sen! Men "pengar är ju inte kul att ge", så klart, så jag får hoppas att det råkar ploppa ner ett par millar extra i fickan eller nåt en dag! ;) Hahahahaha!

Julklappar!

Åååh, så ska man önska sig en massa saker i år igen! Och det finns huuur mycket saker som helst som jag egentligen vill ha och behöver, men det är ju inte alldeles billiga saker, så det känns som att det vore helt och hållet onödigt att ens visa den listan för nån! Har dock kommit på lite billigare saker som jag faktiskt vill ha!
Till exempel så vill jag ha massa coolt scrapbooking pyssel, och sånadär hemarkiv (eller pappers-samlare eller vad de nu heter, ni vet som man kan lägga sina räkningar och så i) flera såna iaf, och bra guld och silverpennor vill jag ha! Pyssel och så, helt enkelt!

Hade möte i morse som gick bra, och nu mest är jag trött och fryser som minst hundra gnus! Jag ska nog äta en macka eller nåt, och sen lägga mig under en filt!

Ja just så.

Somewhere weakness is our strength, and I'll die searching for it.
I can't let myself regret such selfishness, my pain, and all the trouble caused.
No matter how long, I believe that there's hope.
Buried beneath it all and...
Hiding beneath it all, and...
Growing beneath it all, and...

Vilket ljug!

Igår satt jag inte alls hemma och kollade på stjärnor på is (jag såg reprisen idag)!
Nejdå, jag var hos Robban och drack glögg, snackade skit och spelade spel! Det var hur trevligt som helst! Spelade Taboo, jätteroligt spel, men det gäller att ha ett bra ordföråd, och att ha huvudet med sig!
Natten avslutades med att kika på Transformers, faasiken vad bra den är alltså! Skulle kunna se den hur många gånger som helst tror jag!
I morse (läs runt lunchtid) bangade jag pizza-frukost, gick hem och kikade på stjärnor på is i stället! :)

Nu ska jag snart knalla till Ica och handla lite mjölk, kanske nåt godis också? :D

För övrigt önskar jag mig riktig vinter nu! Det är så grått och trisst och mörkt hela dagarna! Jag vill ha snö tack, så det blir lite ljusare ute, och så man kan krypa ner under en filt hemma med massa tända ljus och bara mysa! Mmm!

Mah!

Igår spenderade jag kvällen hos Elin, blev mest idol-tittande, prat om allt och inget, godis, popcorn och läsk, och lite yatzy! Det var niice!

Nu sitter jag här med julmust och undrar vad jag ska hitta på.. Tänkte nog kanske slänga mig i sängen och kolla senaste avsnittet av Desperate, har inte kommit mig för att göra det än!

Annars händer det nog inte så mycket mer, är ganska sugen på umgänge, eller film-mys, eller egentligen vad som helst.. Risken för att något sådant händer är minimal, så ikväll lär ni hitta mig framför tv´n, där jag sitter och kollar på stjärnor på is!

Herrå rå!

Jahaja..

Idag har det shoppats igen då! Jenny ringde på förmiddagen och ville ha sällskap, så det blev en sväng till BP:s, sen H-näs idag igen, och efter det en fika ute hos Annika! Niiice! :)

För övrigt var vi visst några stycken som hade bestämmt att vi skulle julfika tillsammans i stället för att byta klappar! Men så var det visst så att idag fick jag reda på att man har tydligen redan bestämt när det blir, och vilka som ska komma, och jag skulle visst inte komma, för jag blev inte ens tillfrågad. Tack då.

Lager157!

Japp, åkte till H-näs idag med Elin och kikade där lite! Shoppade loss också, blev en vit klänning/tunika, en svart långärmad tröja, en t-shirt och mysbrallor! 4 plagg, 260 kr, det är vad jag kallar bra budgetshopping!
Efter shoppingen åkte vi till Elin och fikade lussebullar och julmust!

Nu ska jag äta, magen skriker!

Here it goes!

Jag saknar känslan av gemenskap, allt är så ytligt på nåt sätt! Som att man träffar nån man brukade umgås med, man byter ett par artighetsfraser, som alltid avslutas med "vi borde hitta på nåt". Det blir aldrig så. Jag kanske inte försöker skapa en gemenskap heller, jag kanske väntar på att den ska komma till mig. Men det gör den inte.

Nånstans mitt i allt annat så lyckas ni alltid glömma bort mig, glömma att jag existerar, tills ni antingen försökt ringa alla andra ni kan komma på först och alla är upptagna, eller tills ni är fulla. Det är tydligen så himla lätt att ringa till mig när man är full, men om man är nykter och har skittråkigt så kan man ändå inte ringa mig och fråga om jag vill hitta på nåt. (Missförstå mig inte här, de där fyllesamtalen är nästan alltid jäkligt roliga, men bara nån gång ibland kan väl folk kanske höra av sig ändå, utan att vara aspackad?) Jag har inte druckit alkohol på väldigt länge, det ger mig inget längre, men det betyder inte att jag hellre sitter hemma och stirrar in i väggen, än att gå på fest, ta en öl och umgås med folk.

Jag känner mig bara mer isolerad, jag skulle bli glad om nån bara smsade eller ringde mig sådär spontant och ville hitta på nåt, men det är uppenbart att så länge man har andra kompisar så är jag inte så viktig. "Jag får se om det blir nån tid över, i så fall kan vi fika, annars ses vi en annan gång!" Det är så det brukar låta.. "Om det blir nån tid över" (direkt översatt: "jag ska träffa alla andra och göra saker jag vill först, och om jag hinner efter det så ses vi!")! "Jag har inte haft tid" är också en sjukt bra sak att skylla på, som om tiden plötsligt tagit slut! Hur definierar man då att man inte haft tid? Ni är alltså så pass upptagna att ni inte ens har tid att skicka ett sms och fråga hur det är? Fast ni har tid att klaga över att ni aldrig gör nåt, och har så tråkigt? Jättekonstigt begrepp det där med tid. "Men du får ha mer framförhållning, fråga om några ska hitta på nåt i helgen, och om du får komma!" Jaha, så man kan inte fråga mig om jag vill komma över för att man vill ha mig där? Jag ska alltså behöva tjata för att få någon gemenskap? Jag gjorde det ett tag, hörde av mig till folk, men jag tröttnade när jag inte fick något som helst gensvar. Jag har tröttnat ännu mer nu, för det är inte bara några jag skulle behöva tjata på i så fall, snart känns det som att jag skulle behöva tjata på alla, för om inte jag skulle höra av mig, så skulle inte ni göra det heller. Om jag skulle ligga och dö här imorgon så skulle ni inte ens märka att jag försvunnit (förren nästa gång ni är fulla och försöker ringa).

Jag blir mer ensam för varje dag som går, blir mer osäker på om jag verkligen är såå motbjundande att det är jobbigt att umgås med mig?


"Och så skriver man om det i bloggen, då får folk plötsligt dåligt samvete! Och då måste man såklart höra av sig, och vilja hitta på nåt! Det är inte så att man tänkte hitta på nåt med mig för att man vill, utan för att man fick så dåligt samvete att man känner att man måste!" Så skrev jag i ett annat inlägg i den andra bloggen för ett tag sen, och det är verkligen så. För om jag inte påpekar att ni skiter i mig, så skulle ni fortfarande inte märka att jag fanns. Ni läser min blogg, kommenterar ibland, men jag undrar hur lång tid det tar innan ni glömmer vad ni har läst? Tills det kommer ett sånt här inlägg, det glömmer ni inte, för då har jag plötsligt vänt mig till det som sitter på insidan, till samvetet, och inte bara skrivit ett vanligt ytligt skit-inlägg. Well, nu har ni fått ett sånt här inlägg att fundera på i alla fall. Nästa gång återgår jag till de ytliga skit-inläggen.


Jag vet inte..

Jag sitter här med ett ihopknåpat inägg, som verkligen visar vad jag tycker om många just nu.. Och jag vet inte om jag ska publicera det.. Jag är sjukt sugen på att göra det, då kanske nån av er fattar nån gång..
Hur jääkla svårt ska det vara att hålla hårt i sina vänner!?

Jag ska fundera medans jag ser på bonde söker fru, så får vi se sen hur det blir.

Duktiga jag!

Jag har ÄNTLIGEN slutat lata mig, och skickat in bilder från HIM och Chrissies student för framkallning! Det var ju ett tag sen bägge delarna, men det är så gaalet mycket bilder att jag har inte orkat gå igenom alla, förren idag! Det var riktigt kul att sitta och kolla igenom allt, vilka flashbacks! Vad kul vi hade! Både på HIM och studenten! Hade gärna gjort om de dagarna igen! :)

     

Annars så har Jenny och Mattias varit här idag med min nya bokhylla, blev niice! Så mycket mer händer inte idag.. Eller jo, jag ska ner till mamma och äta äppelpaj! Mmm!
Imorrn är det dags för möte igen! Och så var det med det! :)

Och för att bara berätta det så vet jag väl att grönt är snyggt, jag gillar grönt (skrev ju att jag ville ha det grönt)! ;P Vad jag menade var väl att designen är väl kanske inte så avancerad, men grönt är fint i alla fall! :D
Nu vet ni! :)

Däremot blev det..

ny design! Blev lite less på den gamla! Den nya blev väldigt grööön, men det var det jag ville att den skulle vara! Den är inte världens snyggaste kanske, men inspirationen ligger på ungefär noll just idag, så det kommer säkert en ny design en annan dag, när jag orkar göra en finare!

Det blev inga!

Nej, inga bilder alltså! Jag tänkte bjuda er på några bilder på mitt julpynt och så, men min kamera vill inte gå igång! (Snälla snälla Tomten, ge mig en ny, bra digitalkamera i julklapp!?)

Idag har jag suttit och ritat lite, imponerat på min syster Rebecka, och även Helena, Jonas och mamma! :D Tänk att man ska vara så bra! ;) Medans jag satt och ritade så bakade mamma och Becka lussebullar, som vi fikade när Helena och Jonas kom förbi en sväng och hälsade på! :)
Nu har jag ganska tråkigt mest! Vill hitta på nåt, kanske typ fika lussebullar och glögg, jag har ju det hemma! Men det kanske inte är så kul att fika ensam! Ingen som vill komma och fika!? :D


Den stora dagen!

Ja, den stora tvätt och städ dagen that is!
Jag har spenderat i stort sett hela dagen med att springa upp och ner till tvättstugan, tvätt till förbannelse kan jag avslöja! Men nu så hänger det sista på tork! De stunder som jag varit uppe i lägenheten har jag spenderat med att jaga runt med disktrasa och dammsugaren, för att leta reda på minsta lilla dammkorn jag kunnat hitta! Nu är det så rent att man skulle kunna slicka på golvet (om man vill, jag vill inte)!

Nu är det i alla fall dags att se 90210, och moffa lite godis!
(Idag förtjänar jag faktiskt massor godis!)