Jag har inte tråkigt!

Jag tänkte att jag skulle skriva om hur tråkigt jag har det, men jag har ju faktiskt inget alls att klaga på! Jag har bra musik i högtalarna, jag har två kattungar som mer än gärna vill ha min uppmärksamhet och bli klappade på, och jag har två böcker i hyllan som jag inte ens börjat läsa! Något av alternativen skulle väl kunna anses som kul!?

Kryssningen förra helgen var toppen! Jag la några bilder på fb.




Jag behöver göra tvärtom!

Jag lever mycket på ytan nu, vägrar att gå in på djupet och känna efter hur jag mår. Och det resulterar i att jag har mått skit ett tag, med konstant ont i magen och líte sånt härligt. Det går över, innan Söndag.. Det SKA gå över innan Söndag.

Men just ikväll ska jag vara mer ytlig och fila naglarna så dom blir fina!

Fredagsmyset hemma hos mig!

mms_img46372 (MMS)

Fredagsmyset hemma hos mig!


Min turdag!?

Först imorse fick jag svar på ett mail, som var bättre än väntat! Nu längtar jag till nästa vecka (eller mer rättare sagt början av veckan efter), nog om det!

Sen fick jag papper med posten, precis papprena som jag behövde! Skulle gå och lämna in papprena på stan, men då var det stängt (okej kanske yttepytte otur), men vad gör det, jag får lämna på måndag!

Att jag har mått ganska kasst under morgonen gör kanske inget, jag tror inte att jag dör, inte just nu i alla fall! Jag får kämpa hårdare och vara starkare, allt går!


Åldersnojjan!

Jaaa jag är fortfarande vaken.. Men med tanke på hur gammal jag är borde jag nog sovit kl 20 för att orka gå upp klockan 04 när tidningen kommer, så som många gamla gör! (Fördomar anyone!? Hahahaha!)
När Petra var här igår (Söndag alltså) pratade vi om nya piercingar i öronen, jaaa vilken bra idé det var tyckte jag! Tills jag kom på att jag "snart" är 30 (trettio, om 4 år fyller jag trettio år ! ! !)! Det passar sig kanske inte med massor hål i öronen vid 30? Hur länge kan jag springa runt med massa örhängen utan att det ser töntigt ut? Behöver jag ha alla örhängen i som jag har?
Jag vet inte vad som gör att jag åldersnojjar just nu, men det gör jag! Funderar på vad jag tänkte göra med livet (för jag måste väl bestämma mig nån gång!?).. Jag vet ju fortfarande inte.. Det jag vet är att jag inte vill bli nöjd, jag vill inte sitta här om 20 år och jobba på ett tråkigt jobb med halvkass lön, med nån jag inte vet om jag ens vill leva med, och med en bunt ungar! Jag vill ta mig längre än så! Men vart vet jag inte. Hittills har jag ju inte tagit mig nånstans! Jag har gått hemma och mått kasst, inte jobbat, inte rest, inte skaffat familj.. Hur dumt? A jag vet. När tänkte jag få nog och börja leva egentligen? Gå hemma och må kasst, really? Det lär inte ta mig nånstans. 

Dom här funderingarna lär inte ta mig längre heller så jag ska ta och bädda ner mig!
Gonatt!

Sommarlängtan!

Hur kunde sommaren försvinna så fort? Eller är det bara jag som tycker att den här sommaren bara flög förbi!? Jag har bara badat 2-3 gånger, knappt solat mer än så heller, jag har inte haft picninc/druckit öl i kvällsolen, inte lekt lekar, spelat kubb/brännboll/fotboll, inte grillat.. Vad hände?
Jag hoppas att hösten och vintern går fort (tyvärr brukar jag allra oftast ha svårt att se ljuset i allt vintermörker).. Jag vill ha vår och sommar, bara ben, tunna kläder, öppna skor, och sol sol sool!

Innan dess vill jag ha ett jobb och mer pengar! Jag vill må bättre, ta mig längre framåt, klara mer.. Jag SKA göra det, för det finns inga andra alternativ i min värld.

Jag vill dessutom också att mitt söt och godissug ska försvinna, om jag håller på att trycka i mig massa socker hela tiden lär jag bli en tjockis, och det kommer inte hända! Just nu känner jag mig sötsugen (till och med hungrig) hela tiden, det är ju inte klokt!

Nu tänker jag fixa lite kaffe, och sen busa med mina mongon!

Herre min get så trött!

I morse 04.45 blev jag upphämtad av pappsen och vi brummade lastbil till Sthlm för att hälpa syster-familjen att flytta! Eller jag var egentligen mest Vincent-vakt/lektant! Dagen var utmattande men så underbart trevlig ändå! Alla små stunder med syster och grisen är värda allt! Och grisen växer, utveckas och lär sig nya saker för varje gång jag träffar honom!
Idag tog jag också hem mina två bäbisar, Sture och Rufus (som jag undrar om jag borde döpa om..?)! Dom anpassar sig fint till sitt nya hem, båda verkar trivas väldigt bra i min säng där dom ligger och gosar med mig, kikar på vad jag gör vid datorn och busar med varandra!

Nu är jag himla trött, det ska bli skönt att sova om en stund! I morgon ska jag tvätta.. Klockan 07!!! Så jag får ingen sovmorgon i morgon heller alltså! Men det är skönt att få tvättat!





Bäbisarna! Sture är grå och Rufus svart! Dom här bilderna är från för drygt en månad sen! Dom är hälften cornish rex och hälften huskatt, tussiga så!