Tid att uppdatera!

Men vart ska jag börja..? VVV har tagit slut, det gjordes med en riktigt rolig avslutningsmiddag/fest! VVV har för mig varit helt fantastiskt! Jag har skrattat, jag har lyssnat, jag har delat med mig, jag har tänkt, och jag har förändrats.. Mycket! Jag märker själv på mina tankar, på vad jag gör och inte gör, och på mitt humör hur mycket jag faktiskt tagit till mig och tagit med mig från September fram tills nu. Jag känner mig som en helt ny människa fast ändå fortfarande som mig, det känns så bra! Jag litar på mig själv och mina beslut, och jag känner mig trygg med mig och med att jag är den enda som kan ta beslut åt mig. Och jag är helt jävla underbar! Jag har varit omgiven av så mycket kärlek och respekt under dessa veckor, och jag har fått vänner för livet!

Jag har så mycket bilder som jag ska fixa med och lägga ut, men det får bli när jag hinner! Sen VVV slutade har jag fikat med vänner, och hittat på allt möjligt! Jag och Urban (Chrissie) har simmat, bubblat bubbelpool och fotograferat i veckan! Dagarna som kommer innehåller mycket julförberedelser! Jag ska baka lussebullar och pepparkakor, handla de sista julklapparna och lite sånt.. Och min lägenhet skulle verkligen behöva en rejäl storstädning!
På julafton kommer jag att fira i Sthlm hos min syster med familj! Resterande dagarna vet jag inte alls än vad jag ska hitta på, och nyår har jag inte heller planerat nåt för än.. Det som händer det sker, typ! :)


Hoppas att ni alla har det fint i det kalla vädret!

Dagens!

Kat von D på Underlandet, Kulturhuset STHLM!















Awsome.


Jag säger bara WOW! Kat von D är fantastis...

Jag säger bara WOW! Kat von D är fantastisk! Så jävla trevlig, så jävla snygg och hon luktade så gott! Vincent charmade henne totalt! Ett minne för livet är det, och det var värt alla tågförseningar i världen! Nu sitter vi på centralen och väntar på tåget hem, verkar inte vara några förseningar på det iaf!


Äh, tåg alltså! Tåget till sthlm är försen...

Äh, tåg alltså! Tåget till sthlm är försenat med 30 min! Tåget som jag och min syster Rebecka ska åka för att hälsa på våran syster Helena och grisen! I morgon ska vi gå på boksignering med KAT VON D! Det ni! Om allt funkar med tågen så kommer vi hem igen imorrn kväll!