Skit skit, bara skit!

Nu sitter jag i alla fall vid min dator, MIN MIN MIN! Och den funkar i alla fall, och internet också uppenbarligen, men tydligen inte mina högtalare! Så bara för att jag också vill gnälla precis som alla andra gör så tänker jag påpeka att högtalarna är trasiga, och mobilen är trasig, och tv´n flimmrar, digitalboxen vägrar visa dom bra kanalerna, och digitalboxen vägrar spela bandit rock (den enda radiokanalen jag lyssnar på)! Så för att summera hela skiten så bor jag i en knäpptyst lägenhet där det enda som låter 24 jävla timmar om dygnet är dom jävla ap-grannarna!
Fan vad jag älskar livet just idag!


Eller kanske inte!

Eller så blir det ingen bild, eftersom jag har en mobil som inte vill funka! 
Senare ska jag till Jenny och titta på hur det går med bygget i deras hus! Och om jag får ta min dator med mig hem då, och om datorn funkar så kanske det går att ta en suddig bild med camen! Den som lever får se!

Nu är det Lördag igen!

Och här sitter jag med färg i håret, som jag ska skölja ur om ca en halvtimme! Spännande värre! Om jag känner mig extremt snäll (och om mobilen vill funka) så bjuder jag kanske på en bild nån gång! ;P

Och fort går det!

Idag har jag äntligen kännt mig lite bättre! Jag fick behålla yogurten jag åt i morse, och mackan jag åt vid lunch, och snart är det dags att äta mat! Visst, jag ska inte påstå att kroppen är helt pigg ännu, man blir ju gaanska slut, men jag känner mig i alla fall bra mycket piggare nu, har till och med varit ute och promenarat på "stan" en sväng! :D

På Söndag är det första advent, det börjar märkas lite överallt! "Stan" här i Flen håller på att bli pyntad, och i var och varannat fönster lyser ljusstakar! Jag ska väl städa i mitt hem i helgen, så sätter jag upp mina julstjärnor! Det får räcka med pynt för mig, i en miniliten etta blir det konstigt att pynta mer än så!


Jaha!?

Det är så nice med penicillin! Idag har jag inte fått behålla nån mat alls! Ringde vårdcentralen, som ringde upp ganska mycket senare än dom hade sagt att dom skulle! Jag fick i alla fall besked av den som ringde upp om att jag skulle sluta med penicillinet omgående, som att det var så svårt för mig att förstå det!? Läkaren hade ju gått hem för dagen, så hon skulle lägga en lapp om att han skulle ringa så vi får veta hur vi ska göra nu.. Sen om han gör det är ju en helt annan fråga!

Eftersom jag bara bjudit på skit-inlägg igår och idag så tänkte jag i alla fall bjuda på nåt lite roligare... Pest eller kolera!

Mc Donalds eller Max

Blondiner eller brunetter

Surt eller salt

Vanlig Cola eller Cola light (om jag måste dricka läsk blir det fanta!)

Stockholm eller Göteborg

Kaffe eller te

Adriana Lima eller Miranda Kerr

Klackar eller sneakers (kan man ju inte välja, beror ju helt på!)

One tree hill eller Gossip Girl

Scrubs eller How I met your mother (gillar bägge)

90210 eller melrose place

Blåögda killar eller brunögda (eller gröna, spelar ingen roll!)

Sony Ericsson eller Nokia

Ginatricot eller H&M

Ge
eller få

Britney Spears eller Lady Gaga

Personlighet
eller utseende

Pengar eller kärlek

Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor

Kött eller fisk

Cider eller öl

Varmt eller kallt



Nähä, dags att göra nåt annat!




Bajs!

Jag önskar verkligen att jag inte hade en off-period och att jag kunde säga att allt är bara bra, som det faktiskt är ganska ofta! Men nu är det mycket bekymmer och mycket som jag absolut inte vill dela med mig av! Hur jag än gör så går det liksom inte ihop! Men det blir bättre, så småning om!
Mycket julfunderingar har det blivit! Jag har kommit fram till en viktig sak, att ingen får några julklappar av mig, ingen alls! Jag kommer inte heller skicka några julkort! Pengarna räcker helt enkelt inte till, och då är det så det får bli!

Resterande barnsligheter orkar jag inte ens gå in på!

GRR och sånt!

Jo men visst fick jag komma till vårdcentralen idag! Klockan 11.05 skulle jag vara där! Var där strax innan det och fick komma in nästan direkt! Den jävla läkaren frågade knappt nåt, var allmännt otrevlig och tittade eller kände knappt på mig, jag var ute igen efter 3 minuter med 10 dagars penicillin... Igen! Fy fan vad jag hatar vårdcentralen här, hat är knappast ett tillräckligt starkt ord för att beskriva det ens!
Nu återstår det att se hur jag reagerar på penicillin den här gången, jag kanske går ner 10 kilo till då! Men det är kanske inte enbart dåligt! :D

En sak till... Jag är  trött på tomma löften!

Jag kom på det!

Jag vet varför och när jag har off-perioder med bloggen! Dom perioderna när jag inte skriver för det känns som att jag inte har nåt att skriva om! Det är dels när det inte händer nåt alls runt omkring, och det är när det händer massor av dåliga saker som jag inte kan göra nåt alls åt! Då uppdaterar jag inte för att jag inte orkar sitta och skriva samma saker varje dag, och dels för att en del saker vill man bara inte dela med hela världen! Jag tänker dessutom aldrig sätta mig och gnälla här om saker som ingen annan än jag själv kan göra nåt alls åt..

Nu sitter jag i alla fall med en kopp kaffe och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp! Om jag inte får hjälp idag så tar jag och ringer Nyponet i Katrineholm efter tips från Nea!

Om och om igen!

Igår ringde dom från vårdcentralen och diskuterade varför jag vill komma dit (och det vill jag ju eftersom problemet jag hade sist jag var där fortfarande inte är helt borta)! Hon som jag pratade med sa att jag skulle ringa kl 07.30 imorse och få en akut-tid, hon skullel lägga en anteckning att jag skulle få en tid! Ja men visst, då gör man ju det då, så ringde dom upp mig alldeles nyss, och lät för det första inte ens lite trevliga i telefonen! Och sen säger hon att jag får ringa kl 07.30 imorrn bitti igen, för don hade ingen tid idag! Är det konstigt att jag hatar att gå till just vårdcentralen i Flen!? Alltid otrevligt bemötande, och alltid olika läkare som knappt ens undersöker en!Men jag ska inte gnälla för det, jag tänker ringa om och om igen tills jag får en tid!!

För övrigt har jag blivit ganska less på just gnäll! Visst kan man inte vara som en solstråle precis hela tiden, klart man gnäller och är på dåligt humör ibland! Jag menar mer att jag är trött på dom som bara gnäller! Det är synd om dom pga det och det, eller det är ju så jobbigt med det och det, och det är alltid samma saker, alltid samma negativa attityd! Och en del vill inte ens försöka att hitta nåt bra i det dom klagar över!
Tänk om jag bara skulle sitta här och sucka över livet och bara vara negativ hela tiden, då hade jag gått under för längesen! Jag är helt övertygad om att det är min viljestyrka och mitt sätt att alltid försöka se det positiva i saker som tagit mig så långt som jag faktiskt kommit! Det och det faktumet att jag väljer att kämpa så hårt jag bara kan för mig och mina val i livet! För det är faktiskt ens eget val, och ni som väljer att bara se det negativa och tycka synd om er själva jämnt borde kanske försöka tänka om!

På Älins begäran!

Bild på virkningen!



Väldigt konstig bild blev det, så är den sämst för den är tagen med sämsta mobilkameran, men ni ser ju i alla fall! :D


Mormors-rutor!

När jag var hos Älin i Fredags såg jag att hon hade virkat färdigt sin filt! Den var så tuff att jag också ville prova på det där med virkning! Det är ju inte det lättaste att lära mig såna saker, dels för att allt blir bakvänt eftersom jag är vänsterhänt, och när det kommer till i princip allt som har med garn att göra är jag (eller jag har alltid varit) världens sämsta! Men igår kväll tvingade jag mamma att sätta sig ner och lära mig, och jag lärde mig också!!! Tappade nästan tålamodet en stund, men jag är ju så envis och vägrar ge upp! Nu har jag övat i princip sen jag slutade jobba idag, och nu sitter det verkligen!

Imorgon ska jag inte till jobbet, för då ska jag gå till läkaren, och jag vill inte, vill inte, vill inte (fattar ni hur mycket jag inte vill??)! Jag får ångest bara av att tänka på det, men jag vet ju att jag måste...

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, och sen fortsätta virka kanske! :D

Morgontrött och mys-sugen!

Det var jag i morse i alla fall, nu är jag mer kvälls-seg och mys-sugen!
Har haft en bra dag på jobbet och ett bra möte! Och efter jag var färdig med det gick jag till mammas "vuxen-dagis" och sydde en grytlapp, haha! Vad gör man inte för att sysselsätta sig!? :D
För övrigt kanske ni som smsat idag under dagen märkt att telefonen inte funkat idag! Och kommentarer på bloggen är ju också svåra att se när jag jobbar, jag svarar dessutom inte heller i mobilen på dagarna! När jag jobbar så jobbar jag, och då är jag upptagen, precis som alla andra är när dom jobbar! :) Visst hinner jag svara på sms, men om jag bara kunde se displayen så vore det lite enklare! :D

Ikväll blir det en varm och skön dusch, och sen sängen tidigt!

En ganska bra Söndag!

Söndagar är ju alltid tråkiga tycker jag, men just idag har den ändå varit ganska bra, har tagit en promenad till ica och sen fikat hos gammelmoster! Sen har det mest blivit slöande, smsande med vänner (ja displayen har synts okej nästan hela dagen, men ni märker ju när den är trasig för då svarar jag inte på sms), och ett lååångt telefonsamtal med systeryster! Det behövdes, en del saker kan man bara ventilera med vissa människor! Och jag längtar till systeryster och sthlm, men kan inte bara dra iväg hur som helst! Nästa gång blir 12/12, men då blir det ju troligtvis bara över dagen! Jag funderar på att spendera mellandagarna där, så man får tid att bara vara!

Ikväll kom Jenny förbi för att fika och lämna min dator! Men datorn fick hon ta med sig hem igen eftersom det inte fanns några drivrutiner till nätverkskortet installerade, så jag kunde inte gå ut på internet! Nu ska det fixas, så jag får den en annan kväll! Lagom när Jenny åkte kom Elin O förbi, vi snackade mest en massa skit, och jag har så fått så mycket bra saker sagda till mig hela helgen! Det är bra med goda vänner och bra råd, och alla som botar ensamheten är alltid uppskattade!

Snart ska jag gå hem till mig och kramas med kudden (i brist på annat)! Har varit mys-sugen hela helgen, hade helst haft någons varma famn att krypa upp i! Bara att känna värmen från nån annan, känna och höra nån annan andas! Men det kan ju inte bara vara vem som helst heller, det är ju trevligare om det finns känslor! Kudden får alltså duga helt enkelt!

Imorrn är det jobb och möte som gäller!

Gårdagen!

Jag hade i alla fall riktigt riktigt kul igår! Först var vi ganska många som skulle gå ut på amazon och parta till Barbados, det slutade med att jag och mammsen gick iväg en stund efter 9! Men vi lyckades att möta upp Annika och Bettan på amazon under kvällen! Jag trodde inte att det skulle bli så mycket folk, men det var mer än jag hade förväntat mig i alla fall, och absolut bra för att vara amazon! Det blev en kväll med goda skratt, lite dans framme vid scenen och så! Och jag dansade faktiskt foxtrot med en kille som frågade, jag var förmodligen stelare än en pinne, men det bjuder jag på, haha! :D Det första som hände när vi kom ut var ju för övrigt att en gammal typ 70+ gubbe kom och bjöd upp mig! Det har hänt varenda gång jag varit ute på senaste tiden, vad är det med mig och gubbarna!? Haha! :D


Bus-eftermiddag!

Lagom efter att jag hade uppdaterat bloggen förut så fick jag sms från Älin att hon bjöd på kaffe och rostmackor! Så jag knallade iväg för att möta upp härliga Älin och Ebba på stan, och sen vidare till dom för fika! Riktigt trevligt med fika och en hel del bus såklart! Ebba är verkligen så härlig, och så himla smart! Jag har lite svårt att förstå att ett barn som är 1,5 år kan klara av och förstå så mycket som Ebba gör! Snacka om att Älin (och Frippe) har lyckats bra! :)

Aa just, hämtade ju med mig skorna hem! Ikväll (innan eller efter Idol) ska jag gå igenom garderoben då, så får vi se vad för spännande saker som kan tänkas dyka upp där då! :D

Jag bjuder på bilder på Älin och Ebba, och skorna (tagna med mobilen)!

 


Whaaaaaah!

Igår kväll tog jag en myskväll helt för mig själv! Varmt bad med min sista bubbelbit Flosty Gritter från Lush! Måste köpa nya när vi åker till Sthlm 12/12! Flosty Gritter är min favorit, den är rosa och glittrig, och blir massor skum av! Och så doftar den underbart, liksom lite vanilj, så doftar den nästan kille (och alla vet väl att killar luktar godare än tjejer)! Passade sen på att skrubba hela kroppen och smörja in mig med skön lotion! Jag är mjuk och len idag! Vardags-lyx!
Snart ska jag och mammsen gå och möta gammelmoster och ta en promenad till ica för att hämta paket! Sen borde jag se till att höra av mig till
Älin för att höra när och var och hur vi ska ses! Senare idag ska jag ta och slinga mammsens hår också! Och ikväll blir det att se på Idol!
Imorrn blir det utgång på Amazon! Innan det ska vi förfesta hos Linda, så visar det sig vilka vi blir som är där! Vi ska i alla fall möta upp Annika senare på Amazon! Jag önskar att jag kunde övertala Älin att komma, det vore så kul! ;P

Kaffekaffekaffe!

Idag har det blivit mycket kaffe, och mer hinner det bli!
Jag kan faktiskt andas med näsan igen, nu bara hostar jag mest! Jag undrar om det är okej att träna när man bara hostar?? Jag är galet sugen på att öva med rockringen!

För övrigt så har jag toksnyggt nagellack! Det heter Wet n´ Wild Rock Solid, och på
nelly där jag köpte det hette färgen Velvet Black (på flaskan står det nåt annat)! Det ser svart ut på håll, men i olika ljus blir det mer lila-aktigt, röd-aktigt och grön-aktigt! Bästa nagellacket ever! Dessutom ska jag få köpa skor av Älin! Riktigt riktigt snygga skor! Så då kanske man kan vara naken och ha snygga skor och snyggt nagellack på Lördag då? Det vore ju en syn det! Nagellack och skor blir det i alla fall, sen vad jag har till det får vi väl se!

Nu ska jag dricka mer kaffe!

Typiskt tjej-gnäll-inlägg!

Åååh, tänk att så fort man tror att man är snor-fri så kommer det mer snor!? Och numera också hosta! Men jag skiter väl i det, så jag tog en promenad till mammas "jobb" på eftermiddagen och fick kaffe! Riktigt trevligt ställe det där!
I helgen (på Lördag) blir det utgång, igen! Jag behöööööööver nog det! (För det är ju inte precis så att jag varit ute senaste tre veckorna! ;D) Jag har bara ett liiiitet problem.. Ja, det är det vanliga... Jag har inget att ha på mig! Ingen som känner för att låna mig nåt riktigt snyggt!? :D Jag borde faktiskt gå igenom garderoben och klädkammaren en vacker dag!
Men så är jag ju så trött på alla "borden"! Jag borde det, och borde det, och jag borde sluta med det och det! Nåt som man faktiskt borde sluta med är att oroa sig över allt man borde göra! Dessutom är borde ett jäkla konstigt och fult ord! Säg det högt, smaka på det! Borde borde borde... Skitfult!


Slöaste dagen!

Usch och fy, sova hjälpte inte alls mot snoret, ontet och alla nysningar! Klev upp kl 06 imorse för att snabbt inse att det bara var att sjukanmäla sig! Jag har inte haft nån ork till mycket alls idag, somnade igen runt 09 och sov till ca 12 då jag försökte muntra upp mig och piggna till med en kopp kaffe! Men det hjälpte inte heller, så jag la mig och sov ett par timmar till!
Nu sitter jag hos mammsen och lånar datorn lite.. Har legat i soffan och tittat på förkväll på 4an och kommer på mig själv med att bli otroligt irriterad på Elisabet Höglund! När hon och Carin da Silva intervjuar Amy Diamond så avbryter hon konstant, upprepar det de andra redan sagt, och ställer i princip samma frågor om igen fast formulerar dom olika!

Nu ska jag slösurfa mig vidare!

Vin, vitlöksflås och snornäsa, med mera!

Igår åkte Erikan hem! Det är väldigt tomt i min lägenhet nu!
Efter att jag hade varit med henne till tåget så gick jag till Petra, där vi (Petra, jag, Älin, och Sara) hade tjejkväll med vin, kex ost och godis! Det blev en hel del snack om allt och inget, och såklart en hel del spxande och snygga bilder! Blev en himla lagom sen kväll med lagom mycket vin, men min mage tyckte nog att det blev för mycket kex och vitlöksost! Det kände jag i alla fall när jag vaknade 05 imorse med magknip och paniken krypandes i kroppen.. Första tanken jag hade var att gå till mamma, men jag la band på mig och övervann paniken för den här gången, somnade tillslut om runt 07 och sov några timmar till! På eftermiddagen tog jag en promenix med mamma och gammelmoster till ica, sen fikade vi hos gammelmoster! När jag kom hem igen har jag mest kollat serier på datorn, och kollat söndags-tv! Och alldeles nyss kollade jag på Kenny Begins, världens förmodligen bästa film, jäklar vad jag skrattade!

Ja just det, det var inte bara paniken som infann sig i kroppen imorse, jag har också fullt med snor i näsan och ont i halsen! Just nu känner jag mig kokhet och funderar på om jag har feber.. Hur kan jag bli sjuk igen!? Det var ju inte längesen jag låg däckad! Jag hoppas att det går över efter lite sömn, och sömn är just vad jag ska försöka få nu!

Gonatt!

Julklapps-funderingar!

Jag har börjat lite smått att fundera på det där med julklappar och sånt, och börjar väl bli något såndär klar med listan på vad jag ska ge till vem.. Helena och Jonas har önskat sig saker till bäbisen eftersom det i stort sett bara är det dom behöver, och jag har kommit på en del roliga saker som jag tänkte köpa! Jag har suttit och letat runt på massa bäbis-sidor under eftermiddagen och kommit på mig själv med att bli helt trött i huvudet, det är så sjukt hur mycket bäbis/barnprylar det finns, sånt som man tydligen "måste" ha, det som är ännu mer sjukt är hur dyrt allt är! Jag gav upp mitt sökande på internet i alla fall, det finns alldeles för många sidor och för många prylar!
Jag tar och åker till en massa barnaffärer en dag i stället, jag tycker det är roligare att klämma, känna och prova alla prylar än att bara se dom på bild!

Jag "borde" uppdatera oftare!

Men när man är dator-lös och inte orkar sitta så länge vid mammas dator så blir det såhär! Dessutom känns det tråkigt när det här med bloggen blir ett måste, det är roligare att uppdatera när lusten faller på! Nu har jag dock fått låna min lillasysters mini-pc! Jag borde köpa mig en sån här liten rackare faktiskt... Nån gång! 

Erikan är kvar här, och i veckan har vi gjort massa saker men ändå inte så mycket.. Vi har bland annat varit hos Nea och fixat i Mirjams rum och ätit, så har vi varit i Katrineholm en sväng.. Och förutom det mest snackat en himlans massa skit! Men det är trevligt! Ikväll är det såklart idol som gäller!
Och imorgon kväll åker Erikan hem, och jag ska gå på tjejkväll hemma hos Petra! Jag tänkte satsa på att "inte bli så full" tillsammans md Älin! Vi får väl se hur det blir med det!

Fest x2!

I Fredags morse kom Erikan med tåget! Vi slappade och snackade skit mest hela dagen innan det var dags att göra sig fin inför Barbados på Safiren! Vi gick ner till mammsen och förfestade lite innan vi drog iväg! Det var en riktigt kul kväll med mycket skratt och dans, trotts att jag hade så sjukt ont i ryggen och trotts att det var ganska lite folk!
Igår slöade vi också mest hela dagen, förutom att vi gick en sväng till macken för att köpa batterier tll kameran som vi skulle ha med oss ut på Amazon! När vi kom hem fixade vi i ordning oss, och vid 22 gick vi hemifrån utan kameran! Men jag hade i alla fall kul ändå! Mötte upp Nea och hennes bror Johan på Amazon, och träffade på en del kompisar där! Passade på att dansa av mig lite till, fick inte nog i Fredags, jag älskar att dansa! 

Idag inledde jag dagen med mensvärk! Så till frukolst blev det voltaren och kaffe! Nu börjar det släppa av lite, och jag ligger i sängen och slösurfar, och lyssnar på när Erikan kollar dansbandskampen på sin dator!
Resten av den här dagen bjuder nog mest på vilande och film-tittande!