Åh FIIIAAA!

 
Jag pratade med fina syster och Vincent på facetime igår! Först smsade systeryster och skrev att jag skulle svara men vara tyst, så det gjorde jag.. Jag satt och tittade på när Vincent spexade runt och skrattade bra länge! Han var en elefant och en helikopter, gungade omkring och tjoade swish swosh och skrattade! Till slut frågade systeryster om han ville säga hej, och när hon sa att jag tittat på honom länge fnissade han och tog sig för pannan och slängde sig bakåt i sängen! Han sa att han saknar mig och vill komma med tåget! Aww!
 
Idag ringde syster på facetime igen och skulle visa en sak, medans vi pratade hörde jag ett glatt tjoande från hallen "Åh FIIIAAA", så kom V och ville säga hej! Snart ses vi!
 
Jag välkomnar Mars med öppna armar, för det händer massa skoj!
3/3 ska jag kolla marsvinsbäbisar med P! 8e blir det kalas! 9-10e åker jag till Norrköping & kalas! 16e blir det extrajobb! Och 23e blir det kalas igen! Så mycket planer, det ska bli kul!
 

Det här med bloggar!

Det går lite i perioder det där med hur mycket bloggar jag läser! Givetvis läser jag de närmastes bloggar (systeryster och Älin), och som alltid Katrin Z, lite illustrationsbloggar då och då (Smäm och Bokkei), Malin Wollin har jag följt ett tag, och nu har jag också snöat in på Kitty Jutbring! Hon skriver så bra, öppet och ärligt om hennes nya roll som mamma! Mycket som är tabu tar hon upp i sin blogg, den är verkligen värd att ta en titt i! För i den fula verkligheten är inte allt så perfekt som nybliven mamma, som många andra blogg-mammor låssas att det är! Det gillar jag med Kittys blogg, hon låssas inte!
 
Lite lästips från mig!

Bilden!

Tog lite nya bilder igår tillsammans med lillasyster Becka! När jag gick igenom bilderna efter hittade jag en som jag tyckte såg okej ut, och la den som profilbild på fejjan! Den var tydligen mer än "okej" för innan jag visste ordet av har den över 20 "gilla"! Här är bilden!


Jag ska inte ropa hej!

Men det är saker på g! I morgon väntar jag jätteviktigt samtal från arbetsförmedlingen! Samtalet som jag väntat på sen förra måndagen!

För övrigt vill jag ha vår, NU!


Trötter och jag!

Kryssning med cinderella fre-lördag med härliga människor! Jag har haft så sjukt kul! Det började redan vid påstigningen med att jag och Helena dansade oss in på båten, det var ju musik och färgglada lampor hela långa korridoren! Och sen var det party till Barbados några timmar, lite pub, och lite disco! Och en del gott att dricka (plus halsbränna)! Idag dansade vi oss av båten igen för det var musik och lampor hela vägen ut också!
Var egentligen taggad att hitta på nåt ikväll också, men det fick bli lugn hemmakväll med katterna och ett bad, inte alls illa det heller!

Jag har fått nya lärdomar om mig själv i helgen! Jag har verkligen kontakt med mig själv och vet vad jag behöver för att jag ska vara och bli så som jag vill!

I stället för att sova (vilket inte borde vara några problem ikväll) så fördriver jag tiden med mobilen! Jätteonödigt!

Imorrn är det tvättdag, så jag borde lägga bort mobilen och sova faktiskt.. Fast så tänkte jag lägga upp en bild eller två, men det finns ju så många på fejjan/Instagram så det får vara nog!

Gonatt!


Härliga lördagen och vännerna!

Förra helgen fyllde Petra 25, det firade hon med fest hos sig! Vad hon inte visste var att vi tjejor var igång och planerade suprajsfest åt henne som ägde rum i går, hemma hos henne! Eftersom jag har nyckel så fixade vi middag och allt innan hon ens kom hem! Hur suprajst hon blev är oklart då den vi anlitade för att få henne att åka hem till slut inte kunde vara tyst, host host! :P


Bra gjort!

Förra veckan bestämde jag mig för att jag ska vara snäll mot min kropp och inte stoppa i mig massa skit (ärlikamed godis, snacks, läsk, kaffebröd och sånt)! Eftersom jag köper sånt ofta (mycket choklad!!!) och jag vet att magen inte mår bra av det, och jag inte mår bra av det så tänkte jag att det är bättre att bara låta bli, snällt mot plånboken också! Om det går bra? Ja-ha-haa självklart! Jag var och drack kaffe på mammas jobb idag och rörde inte ens kakorna som var mitt framför näsan på mig, så bra går det!
 
Jag ska motivera mig ännu mer i slutet av månaden med att köpa en dyr tröja jag vill ha!

Imponerad!

Jag tänkte inte köpa skor, men sen behöööövde jag faktiskt verkligen ett par! Så i går beställde jag ett par från din sko (put feet first som det heter på nätet). Tänkte att det tar ju några dagar eftersom jag beställde en fredag, men fick mail idag att mitt paket är skickat! Wow vad snabba, riktigt impad blev jag!!