Tröttis!

Blev en halvt spontan tripp till Nyköping igår/inatt! Krogen skulle det bli, fast vi bestämde oss för nyktert! Skulle bara träffa på några vänner! Vännerna var på Tellus(?) så det var bara ställa sig i kö! Efter ca 50 minuters köande i riktigt jäkla bitande kyla, och med typ 2 pers kvar innan vi kom in, så ringde vännerna och sa att skit i det här, vi går till Birgers i stället! GAAAH! Jag och Elin gick i förväg så vi fick komma in och bli varma och kissa lite! Sen hängde vi mest där, pratade med dom vi kände, och vid stängning åkte vi hem igen! Jag måste ju medge att det var väldigt trevligt ändå, bra mycket trevligare än att sitta hemma och glo!

Vad har hänt annars.. Well.. I torsdags hälsade jag och mamma på Älin och hennes lilla skrotunge! Mysigt så! Sen i torsdags kväll kom faster Lotta hela vägen från Norrköping för att hälsa på! Hon stannade till igår! Var barnvakt till Mirjam ett par timmar under dagen igår, och åkte en sväng till Vingåker, och "hoppade" som Mirjam säger! Jag shoppade dock inget, kollade mest! Blir kanske lite shopping gjort en annan dag!


Nu ska jag knalla till Ica, undrar om jag inte är sugen på lite Ben&Jerrys? Hehe!

Whoooaah!

Idag har jag klippt mig! Snyggt så! Är riiiktigt nöjd! Kommer bjuda på en bild, fast jag egentligen inte tycker att bilder ger frisyren rättvisa, för det är myyycket finare i verkligheten! :) Nu ska jag ta en dusch, för det känns som att jag har småhår överallt! :D (Klicka på bilden för att få den större!)



Veckan!

Började veckan med att hålla mammsen sällskap till willys för att storhandla! Gissa vem som blev hungrig och jättetrött på vägen dit!? Såklart jag! Inte helt lyckat, men kom ut från affären med lite choklad som hjälpte tills jag kom hem och fick mat i mig!

Imorrn är det tvättstuga som gäller, och det ska bli såå skönt att få tvättat! Det börjar bli tomt på rena kläder i garderoben nu, så man lär väl få tvätta hela dagen, men det gör mig ingenting! Ska även springa bort till frissan imorrn och se om hon har nån tid över att klippa mig! Har bestämt mig för en frisyr, så får vi se hur det blir sen! Jag blir alltid nervös när jag ska till frissan! Tänk om det blir helt galet liksom!? Hua mig, men i värsta fall så växer det väl ut! :D
Annars blir det nog en lugn vecka vad det verkar! Det är tänkt att det ska fikas på stan med Älin på torsdag eller fredag, men annars har jag inga planer alls!

Ja nä, nu vet ni!


Usch och blä!

Om man sitter och kikar tillbaka lite i bloggen så är det fruktansvärt trisst! Det känns som att det är övervägande gnäll och tråkigt! Det är inte alls jag! Jag har alltid varit positiv och glad, när gick det fel? Nej det är verkligen dags att rycka upp sig! Jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska göra det, men nåt måste ändras! Gnäll och tråkigt är inte jag! Herreguu, stackars er som läser bloggen när det bara är tråkigt hela tiden!

Taggad!

Ååh jag är så gryymt sugen på att festa! Men verkar det som att det blir några festligheter? NEJ!
Tråkigt tråkigt tråkigt! Precis som alltid!
Och så tänker jag Ska jag låta småsaker och omständigheter förstöra min dag? Så inser jag att det finns inget att förstöra, den här dagen är precis som alla andra! Det är inget som ligger utanför mitt vanliga mönster, jag vet inte hur en dag skulle se ut som skulle vara helt bra, där inget gick fel, för jag har inga såna dagar! Dom liksom existerar inte på min sida av stan!

Dagens.

When breathing just passes the time, until we all just get old and die,
now talking's just a waste of breath, and living's just a waste of death.
And why put a new address on the same old lonliness?

Yawn!

Börjar bli lite småseg, snart dags att sova med andra ord!
Under eftermiddagen och kvällen har jag barnvaktat Mirjam! Vi har haft superkul som vanligt! Det jobbigaste var att gå från dagis upp till Brogetorp med vagnen i detta väglaget, men det gick! (För er som inte vet så innebär den promenaden att gå från ena änden av Flen till den andra, typ!) Men när vi kom hem blev det mat, en del bus, och så kikade vi på Cars! Det är ju faktiskt en av mina absoluta favvis-filmer! Hehe, lika spännande varje gång, enda nackdelen med att se den tillsammans med barn är att man måste kolla på svenska! I alla fall så badade Mirjam efter filmen, och jag fick (till och med!!!) duscha hennes hår, och efteråt borsta och fläta det innan det blev sovtajm! :) Söt-unge är vad hon är! Älskar hennes attityd, och hennes sätt att försöka få som hon vill genom att säga "Men mamma säger...", men vad det är som mamma säger kan hon inte svara på! :D

För övrigt så tror jag att örat läker som det ska! Igår var både örat och körteln bakom alldeles jättesvullet och gjorde ont, men idag känns det inte alls, så det är nog ganska lugnt!
Imorrn är det möte som gäller, och sen blir det helg! Vad ska man hitta på då då..? Se let´s dance är ju en idé! GO Laila Bagge! Hon är helt klart min favvis!






Äh, bjuder på två bilder på Mirjam från idag! Hon visar verkligen att hon är min syster, både en riktig rocker, och totalt mupp! ;) Båda är från mobilen, därav piss-kvalité! (Klicka på bilderna för att få dem större!)

Nattlig uppdatering!

Jag har svårt att somna om nätterna igen! Det går ju lite i perioder det där, men det är trisst ändå!

Idag har jag i alla fall haft en mycket rolig dag! Åkte till Nea runt 12 tiden, åt lunch, och drack lite kaffe! Sen lärde Nea mig hur man styckar en kyckling (haha, vad det låter sadistiskt)! Såklart busade jag massor med Mirjam också! När Samuel kom hem efter skolan runt ca 14 åkte vi iväg till badhuset! Mycket kul, blev lite motions-sim, men blev nog mest bus med Mirjam där också, hehe! Får motions-simma mer nästa gång, det är ju såå skönt, och bra för kroppen! Tycker det är synd bara att vattnet är så kallt i basängerna här i Flen! Kunde ju vara varmare, man kommer ju knappt i! Det är fanken värre än att bada i sjön på sommaren!
Nu luktar det klor överallt känns det som! Det är nog dock inte om mig, utan om badlakanet och bikinin som hänger på elementet! Nackdelen med att ha en liten etta, man kan inte hänga saker i ett annat rum! Så nu får jag försöka sova i badhus-lukten!
När jag kom hem blev det mycket god lasagne till middag! Mmmm, jag gillar lasagne!
Sen tänkte jag att jag skulle sätta i örhängen i mina nedersta hål i öronen, har inte haft örhängen i på bra länge, och det märkte jag ju! På vänstra örat gick det igenom direkt, det högra däremot! Aj aj aj, jag fick helt enkelt inte igenom örhänget där, blev lite arg vilket resulterade i att jag med ett trubbigt örhänge gjorde ett helt nytt utgångshål! Faan vad det gjorde ont, och jäklar vad det blödde en stund, men det blev så fint så! Nu får det i alla fall vara så! Lyckades dock lite senare få igenom det genom den gamla utgången, men kom på att det hålet är snett och fult, så jag bestämde mig för att ha kvar det nya i stället!


Nu blir det lite gluttande på tv tills jag blir trött!

Tråkigt!

Tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt!
Jag kanske ska fylla ett helt inlägg med att tala om hur tråkigt allt är, hur mycket allt suger, och hur mycket jag längtar efter en förändring, efter nåt nytt, efter egentligen vad som helst!?
Det tråkiga är väl kanske att när jag påpekar hur tråkigt det är att jag aldrig blir inräknad i nåt kul, eller att ingen hör av sig så får man tydligen dåligt samvete och måste höra av sig! (Påpekas bör ju att detta inte gäller alla, det finns ett par undantag.) I vilket fall, så känns det som att det kvittar.. Jag vet inte ens om jag bryr mig om att ni inte hör av er, det känns ju som att om man verkligen bryr sig så kan man ju höra av sig ändå..
Och jag vet inte om jag orkar bry mig.

Helg igen!

Tröjan jag gnällt om ett tag nu kom äntligen igår! Det hjälper tydligen att hota med att bli arg och ringa och skälla lite! I vilket fall, så sitter den perfekt! Skönt med två nya tröjor i garderoben som sitter perfekt, så behöver man inte klaga över det på ett tag!
Har jag sagt att jag har börjar träna? Det har jag i alla fall! Och igår vaknade jag utan träningsvärk, så då var det bara att ge sig på ett hårt pass igen! Gissa vem som har ont idag!? :D Men det ger nog med sig efter ett tag! Det är faktiskt skönt på ett sätt att ha träningsvärk, så man känner i kroppen att man gjort nåt vettigt med den! :)

Och så är det helg igen, men det händer nog inget speciellt för det! Känns ganska skönt det också, bara slappa hemma! Synd bara ibland att man inte är två, då hade det varit ännu trevligare att bara göra ingenting! :D


Tlöööött!

Idag har jag spenderat större delen av dagen hos Älin och Ebba, fikat och pratat skit om allt och inget mest, mycket trevligt måste jag säga!
Min tröja som jag gått och väntat på ett tag nu kom inte idag heller!!! Det börjar bli dags att ringa och skälla lite och se vart den håller hus känner jag! Har den inte kommit innan fredag så ringer jag på måndag, så! Fast jag fick en annan tröja av Älin idag, som sitter heelt perfekt, den kommer bli mycket använd tror jag! :)
Vi traskade till ica efter att Ebba hade fått mellis, där jag även mötte upp mor för en del handlande, kom sen hem och lagade tacopaj! Mmm, åt massor fast ville ändå ha mer, kommer nog värma mer ikväll om jag blir hungrig igen!
Nu sitter jag här och fördriver tiden (slösurfar) för att hålla ögonen öppna, är såå trött nu! Snart dags för en kopp kaffe så man håller sig vaken ett par timmar till i alla fall!

Jah, näh, det var väl allt!
Tack för idag, slut för idag!


Sveriges tråkigaste blogg?

Ja, eller så är det bara som det känns! Jag skriver inte så mycket vettigt (det händer inte mycket kul att berätta om), och har knappt med några bilder alls i bloggen längre! Å andra sidan så har jag ju inte ens en fungerande kamera längre (ååh vad jag önskar att jag hade en kamera)!
Jag och min oranga hårfärg börjar i alla fall bli mer överens med varandra nu! Jag och håret har visat oss ute utan mössa både igår och idag! Det var inte så illa tycker jag! Det ska ju ändå färgas mer och klippas sen, så jag kan försöka leva med den här färgen ett tag! För övrigt så har jag ju faktiskt Helenas hår (enligt Mirjam), jag undrar bara vem som tog mitt egentligen!?

Jag drar till med en vild gissning på att ni ikväll kommer hitta mig framför tv´n, tittandes på Körslaget.. Visst låter det galet spännande? Nähäpp, inte det? Äsch då!

Men dååå!

Jag tänkte att min tröja som jag beställde för ett tag sen kanske skulle komma idag, men NÄH! Jag tänkte fel! Den borde ju komma typ snart i alla fall! Igår tänkte jag att jag skulle baka kladdkaka, där tänkte jag ju helt rätt, för den blev suupergod! Nu så tänker jag att jag kanske skulle ge mig på en stor-rensning av min klädkammare... Det är liiite saker där inne, varav en hel del säkert skulle kunna slängas, och resten flyttas ner i förådet! Vi får väl se hur långt jag kommer med det projektet! :D

Nu ska jag sluta tänka (för tillfället i alla fall)!

Listan om 2008.

Gjorde du något 2008 som du aldrig gjort förut?
Såg (och träffade) HIM på Nalen!

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag gav inga nyårslöften!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Japp, några stycken faktiskt!

Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack och lov!

Vilka länder besökte du?
Inga alls, jag höll mig hemma!

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ett liv.. Kanske skulle vara kul?

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Det skulle väl vara 14e februari då! (HIM, Nalen, ja ni vet!)

Vad var din största framgång 2008?
Jag tror att jag lyckades med ganska mycket, som förmodligen skulle låta som fjuttiga saker för er.. Men de många segrarna över mig själv har nog varit den största framgången!

Största misstaget?
Vet inte om jag gjorde några särskillt stora misstag faktiskt..

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte särskillt, några förkylningar har jag väl drabbats av.. 

Bästa köpet?
Oj vad svårt... Jag kan inte komma på nåt som varit bättre än nåt annat faktiskt..

Vad spenderade du mest pengar på?
Förmodligen kläder.. Eller cigg!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket saker har gjort mig glad.. Spontana påhitt med vänner, vinsten av biljetterna till HIM, Chrissies student var ju en alldeles kanonrolig tillställning, när Älins anka tittade ut, skogsröjet, meddelandet om att Simon ska få ett syskon, med mera, med mera, med mera, med mera, finns nog massor!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Också där finns det massor.. Men.. Nifters - If this one, Takida - Curly Sue, och många, många fler!

Var du gladare eller ledsnare år 2008 jämfört med tidigare år?
Jag vet inte.. Hela året har varit upp och ner, svårt att säga, finns så mycket som gjort att jag varit glad, men nedgångarna har också varit värre, så det går nog ganska jämnt upp med tidigare år..

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit på konserter och festivaler, umgåtts mer, tränat, och sånt..

Vad önskar du att du gjort mindre?
Inget som jag kan komma på just nu faktiskt..

Hur tillbringade du julen?
På julafton hos pappa och Nea, och på juldagen hos mamma!

Blev du kär år 2008?
Nepp nepp!

Hur många one night stands?
Inte ett enda (and proud of it)!

Favoritprogram på TV?
LA ink och Gossip Girl.. Desperate och One tree hill är ju också bra!

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, det kan jag nog inte påstå att jag gör..

Bästa boken du läste 2008?
Hm.. Svårt val, 3 bästa? Aaa, Jenna Jameson Att älska som en porrstjärna, Mötley Crüe The Dirt och Nikki Sixx The Heroin Diaries!

Största musikaliska upptäckten?
Oj.. Nomy är ju bra.. Och Lost Prophets!

Något du önskade dig och fick?
Njä.. Tror inte jag önskade så mycket heller..

Något du önskade dig men inte fick?
Ett liv.. kanske?

Årets bästa film?
Sex and the City (såklart)!

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Firade hemma hos mammsen med familjen, nån släkting och nån vän! (Och eftersom jag fyllde mitt i veckan kalasade jag helgen efter i Katrineholm med grabbs och Elin!)

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Säkerligen mycket.. Mer ärlighet och mindre skitsnack kanske? Folk kunde ju vara mer raka och säga som det är ibland, i stället för att komma med falska löften!

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Som vanligt, avslappnad, rock-streetig fast ändå snyggt-classy.. Typ!

Vad fick dig att må bra?
Vänner som visar att de verkligen finns där när det väl gäller, och inte bara när det duger för dem! De får mig alltid att må bra, de vännerna är lätträknade men ovärdeliga!

Vilken kändis var du mest sugen på?
Oj oj oj.. Haha, ingen vet, inte ens jag.. Eller Erika vet nog! Kan vara två som delar på första placeringen.. Vilka tänker jag dock aldrig säga!

Vad saknade du?
Närhet, kärlek, umgänge, och massor andra saker!

De bästa nya människorna du träffade?
Kan nog inte påstå att någon eller några var bäst, de jag har träffat har alla varit bäst på sitt sätt!



Så med det får man väl sätta punkt för 2008, och börja om på nytt! Och hoppas på att jag kan, och lyckas göra 2009 till ett ännu bättre år! Japp japp!

Fel?

Jag skrev ett inlägg igår, som fortfarande inte kommit upp på bloggen.. Eller ser ni det!?
Eller så kanske det också dyker upp när jag trycker publicera på detta inlägg.. Kommentarerna verkar vara sega med att synas på bloggen de också, men jag ser dem när jag loggar in.. Är det något fel på bloggen eller bara på min dator? =/

Idag var första dagen på det nya året som man fick post, och vad kom med posten om inte årets vår/sommar katalog från H&M? Alldeles lagom tycker jag! Nu är julen och nyåret över, nu vill jag ha vår snarast möjligt! Jag längtar verkligen efter sol och värme, tunnare kläder, att vara utomhus, sola, bada, åka "raggis", dricka iskall öl med en cigg till.. Mmmm, jag vill nu!

Fast nu ska jag fan publicera och se om det händer nåt!

Nytt år och så!

Ni missade det inte heller va?

I vilket fall, så var det för mig i princip som alla andra kvällar, förutom att jag och mamma gick till torget och kollade fyrverkerier vid 12 slaget! Jag är i alla fall riktigt glad att jag kom ut och fick se denna gång, och inte fira som sist (liggandes magsjuk inne på toaletten)!

Har just kommit hem från en promenad upp till Brogetorp för att mata Manson (katten)! Idag var det inte varmt alls ute! Så nu tänkte jag värma mig med en kopp varm choklad och äta lite smörgåsrån! Mm! :)

Hårfärgningen är för övrigt inte färdig än! Behöver ha i en blekning till, men kommer att vänta i några dagar eller så, vill inte slita sönder håret helt!


Men gott nytt år på er då!