Dagen!

Idag har jag och mammsen promenerat upp till Brogetorp och Nea! Där plockade vi hallon, åt mat, fikade, och klippte Mirjams hår! Jag tror att jag var lyckligare än Mirjam när vi var färdiga med klippningen och tovorna var borta! :D

Efter det blev det lite slöing hemma, sen höll jag Elin sällskap när hon skulle äta på Kings! Sen blev det en promenix till OKQ8 och födelsedagsbarnet Älin (eftersom hon jobbade)! Där blev det kaffe och wienerbröd, och så fick jag med mig lite annat smått och gott hem! :D

Nu blir det nog mest slöing resten av kvällen skulle jag tro! :)

Längtan!

Jag har en längtan just idag! Jag vet inte efter vad! Kanske efter förändring, eller en längtan bort! Längtan efter kärlek, eller kanske bara närhet! Jag vet inte vad det är, jag kan inte sätta fingret på det! Men en längtan..

För övrigt spenderades ett par timmar med
Älin i solen på Orlogs uteservering idag! Mycket välbehövligt, med samtal om allt och inget, kaffe och glass! Så mycket skönare kan man inte ha det! Efter det skulle Älin gå och klippa sig, och jag vill verkligen se resultatet! För er som inte vet så är Älin sjukt snygg, och jag tror att frillan blev galet bra! :)

Vad jag ska göra av resten av kvällen vet jag inte riktigt!
Lyssna på musik, drömma mig bort, och längta lite mer efter nåt oidentifierat kanske!

Pust!

Det där med attt vara off är för mig väldigt svårt att förklara! Och om jag visste hur jag skulle beskriva det, så skulle jag dela med mig av det till er! Men ibland bara gör olika saker att självförtroendet och jag sjunker ner på botten, och då finns det inte så mycket mer att göra än att vara off tills jag själv finner orken att ta mig upp!
Nog om det!

Idag bar det av till Eskilstuna med Else-Marie och mammsen för lite shopping! Det hittades dop-present till Emmie och födelsedagspresent till
Älin! Jag tror att jag har hittat bra presenter! :) Jag slog till på ett par presenter till mig själv också! Jag hittade en t-shirt på Carlings, och en finfin tunika på Monki (som jag för övrigt bara betalade 45 kr för eftersom det var rea där, bra fyndat)! Köpte mig en ny kalender eftersom min gamla tog slut nu! Skissblock fick jag också med mig hem, två stycken! Och av mamma fick jag färgpennor och tush-pennor, som egentligen är födelsedagspresent, men eftersom jag har varit med och shoppat dom (ja, det är noga med vilka pennor som köps) så är ju inslagningen ganska onödig och jag lär prova dom redan idag! :D
Efter all shopping fyllde vi på magarna med mackor på subway innan vi åkte hem!

Nu ska jag dricka kaffe!


Kanske..

Men bara kanske är bloggtorkan över för ett tag!
Idag känner jag mig faktiskt mycket bättre! Efter en lugn men mycket härlig vecka med Erika, och en helg som spenderats till stor del med kompisar så känner jag mig mycket bättre!
Veckan har som sagt varit lugn, förkylningen gör att man känner sig ganska däven, men åh så skönt att ha Erika här! Nu är det helt galet att vakna på morgonen utan att det första man ser är Erika!
På fredagskvällen tog jag och Elin en tripp ut till Robbans stuga där vi umgicks med folk mest och hade trevligt! På samma sätt spenderade vi kvällen igår! Helfint att sitta vid en eld och prata, skratta och sjunga!
Idag har vi slösat bort ett par timmar med att gå på malmamarken! Jag slog till på en handväska och en huvud-masserare (eller vad det nu heter)! Efter det lämnade vi Rebecka hos sin fosterfamilj där vi också passade på att kika och gosa med små tusse-söta hundvalpar!

Bilder bjuder jag på dessutom! Det var ett tag sen! Håll till godo!
(Klicka på bilderna för att få dom större!)

     

   

Jag lever!

Erikan åkte hem igår!
Jag kommer nog inte uppdatera så mycket mer för det..
Jag är fortfarande jäkligt off! Och asförkyld!
Och det får vara så just nu!

Jag har just betalat räkningar!
Känns ju inte askul att betala för ett internet jag inte ens kan använda!
Men så får det också vara just nu!

Hejjdå!


Off!

Jag har lite smått bloggtorka känner jag! Inspirationen ligger lite på sparlåga! Dessutom är jag lite seg, och i förstadiet till en förkylning!

Erikan är här nu också, så jag tänker inte spendera så mycket av min tid vid datorn alls!
Men twittrar gör jag i alla fall titt som tätt, så ni kan ju hålla lite koll på mig där! Min twitter hittar ni
HÄR!

Blåbär!

Idag var jag och träffade Ulla, gick kanonbra!
När jag kom hem blev det en fika med Cina som hälsade på! Sen ringde Mirjam och ville att jag skulle komma och plocka blåbär! Och så blev det, svårt att säga nej till skruttisen ibland! :D Blåbären ska bli en paj på Lördag morgon som vi kan äta upp när jag hämtat Erikan vid tåget!
Imorrn ska jag träffa Elin på förmiddagen och mest snacka skit! På eftermiddagen blir det väl lite småfix hemma, plocka undan lite och dammsuga, så det är fint när Erikan ska vara hos mig! ;)

Nu ska jag nog äta nåt, jag är hungrig!

Ont!

Idag blev det inte så att dagen spenderades hos Nea i alla fall, på grund av enorm mensvärk! Lika jävla underbart varje gång!!! När jag knaprat i mig voltaren så försökte jag mig på en stenhammars-rundan promenad med mammsen! Dömt att misslyckas från början, jag ska helt enkelt inte röra mig när jag har menvärk! Efter en halvtimme kom värken tillbaka med full kraft, och efter 2 timmar var jag tvungen att knapra i mig en till tablett, fast man egentligen ska äta dem var 6e timme! Underbart!

Imorrn ska jag gå upp på stan och träffa Ulla (duellen), och prata om praktiken, hur det har gått och så, och så ska vi se om jag förhoppningsvis kan få fortsätta efter semestern!

Nu ska jag hem och duscha!


Fyra dagar!

Nu har det gått fyra dagar av total rökfrihet! Inte ett enda fusk på fyra dagar! Ja, jag tycker faktiskt att jag är jävligt duktig! Jag är så jäkla smart att jag på nåt vis lyckats ersätta rökningen lite med ett par extra koppar kaffe om dagen! Vilket egentligen inte är så jävla smart, eftersom det leder till enorm rastlöshet både under dagar och nätter!

Idag har det i alla fall blivit en tur till Eskilstuna med Nea, mamma, Mirjam och Samuel! Först var vi på tuna park, där jag fick en kofta och en topp från barnavdelningen av Nea! Dom är vrålsnygga och sitter kanonbra! I <3 barnavdelningen! Sen var vi på Willys och shoppade lite mat!

Imorrn ska jag och mammsen gå upp och spendera dagen hos Nea och barnen, blir nog att njuta av solen, kanske testa nya polen lite, och så kanske måla och plocka lite blåbär!

Nu ska jag i alla fall hälla i mig ännu mer kaffe! :D

Tappade bort lusten!

Idag skulle jag sova länge tänkte jag! Mest bara för att! Men det blir ju sällan som jag vill, jag vaknade kl 05.50! Jag låg kvar i sängen i ren protest! Klockan 09.30 tröttnade jag på att protest-ligga!
Nu sitter jag vid mammas dator och sörplar kaffe! Mammsen är hos tandläkaren hon! Hoppas det går bra!
Jag undrar vad man ska göra av dagen! Skulle kunna gå och möta mammsen när hon är färdig, men jag har ingen lust.. Skulle bara kunna gå ut och gå, men har ingen lust med det heller! Och städat och snyggt är det, så städa kan jag inte heller göra! Lusten försvann liksom nånstans på vägen! Men den kommer väl kanske tillbaka!

Skit samma, nu ska jag dricka mer kaffe!

Önskelistan!

- Babyliss iCurl
- Braun Silk-épil
- Påslakan (2 set) Rosa/flerfärgad eller beige/flerfärgad - 150*200/50*60 cm 
  Presentkort på IKEA går bra också!
- Golvfläkt
- Blender från OBH Nordica (rosa!!!!)
- Makeup-borstar
- Dammsugare Electrolux Ultra One Z8830T (rosa!!!!)


Jag tänkte att jag skulle ge mig på att göra önskelista nu idag när det är precis en månad kvar tills jag fyller år! Men bara för det står det ganska still i huvudet, och jag kommer inte alls på så mycket saker som jag har tänkt ut innan!
I alla fall, så vet jag ju redan att jag inte kommer att få några av dessa saker, så därför vill jag bara ha pengar i stället! Även om det är små summor så kan jag sätta in allt på sparkontot, där dom små summorna till slut blir en större summa!

Sigh!

Nyduschad och fräsh! Jag önskar att det fanns nåt roligare att göra än att bara sitta och glo på den nystädade lägenheten!

Jag är sådär ensammast i världen, igen.

Svettigt!

Idag har jag varit mellan golv och tak i min lilla lägenhet och städat! Nu är det rent och snyggt i alla fall! Och om en vecka såhär dags kommer Erikan att vara här! LÄÄÄNGT!
Ikväll händer inte mycket alls tror jag! Jag ska ta världens längsta dusch och sen smörja in mig med brun utan sol! För i det här vädret blir man ju inte alls särskillt brun!

Kan ni tänka er att jag faktiskt sitter uppe hos mig och surfar just nu!? Har lånat systeryster Beckas mini pc ett par timmar så att jag kunnat ha musik på när jag städat! Så går det när ens egen dator är trasig, och man har all musik på den! Jag har visserligen en del skivor, men ingen stereo!

Nähäni, roligare än såhär blev det inte!

Å så é de me de!

Wannabes som inte har nån egen fantasi, egen vilja, eller eget liv, och som ständigt måste härma och vara som andra människor, såna avskyr jag! Det är riktiga idioter! Så.

Tur att mammsen har dator som jag kan låna! Nu sitter jag hos mammsen med en kopp kaffe, och snart ska jag kika senaste avsnittet av LA ink! I love!

Annars idag har jag varit hos Cinas mamma i Katrineholm! Trevligt så! Och så har jag börjat fundera på min födelsedag lite smått! Vet inte än hur jag egentligen ska fira den, men det blir väl nån slags fika och tårta i alla fall! (Det lär inte bli så många som kommer, jag räknar med Nea och barnen, Birgit, Cina, och Älin om hon är ledig! Det är dom jag vet som brukar komma!) Jag ska skriva nån form av önskelista en dag, med en himlans massa saker på!

Slut för idag!

Skit!

Det känns ju inte som att det gör så mycket att man har tvättstugan när det är sånthär skitväder ute! Men det blev i alla fall bara 3 maskiner, så det är nog ganska snabbt avklarat det också!

Igår var vi uppe hos Nea och hjälpte till att tapetsera fondväggen i hennes vardagsrum! Det blev ju bra tillslut, och jag har hört att tapeterna sitter kvar än i alla fall, så då är det dumt att klaga!

För övrigt mår jag ganska okej! Är inte på sämre humör än vanligt tror jag!
Är däremot som vanligt otroligt less och irriterad på en del personer! Det finns några få som snart trampar över min gräns, och risken finns att jag kommer att be dom att fara och flyga så långt åt helvette som dom bara kan komma! Dom som "finns där fast dom inte finns just här"! Ja visst, när det passar dom, och när dom tycker att det är okej att klämma in en minut med sitt sistahandsval! Jag ska finnas, jag ska hjälpa, lyssna, trösta, och allt vad jag ska göra, men jag får ingenting tillbaka, och det är inte okej. Man är två även i ett vänskapsförhållande, och det är inte bara en som ska se till att förhållandet håller ihop.

Nu är det för övrigt bara 9 dagar kvar!

Wiiiiieeee!

11 dagar kvar! 11!!! Jag LÄNGTAR!

Tröttast!

Eller i alla fall ganska trött! Igår gick vi omkring massor, vi fikade, busade, och gosade! Klockan 17.45 åkte vi ut från området, och åkte och käkade! Sen åkte vi cruising i närmare 4 timmar innan vi kom till "power meet 2" (en mötesplats man kan stanna och parkera på)! Där gick vi omkring och kollade lite, drack lite, kollade lite bilar, och träffade lite folk! Drog oss därifrån runt 23.15 nånting när det började komma in åska och störtskurar! Ganska maffigt med åska när himlen var mörk och det blixtrade från 3 olika håll! Dock var vi ju tvugna att åka med cruisingen ett varv till för att ens kunna ta oss ut ur V-ås, så vi var hemma runt 02, då kände man sig faktiskt skapligt sliten!

I alla fall, så har jag utlovat en bild på håret, så här har ni det då! Klicka på bilden för att göra den större! Självlockigt är det jäkla håret också, eftersom V-ås bjöd på en störtskur redan när vi kom dit på förmiddagen! I alla fall så uppdaterar jag väl bilddagboken nån gång imorrn med bilder från gårdagen!

Slut för idag!


Snabb uppdatering!

Idag har jag gjort sista dagen på praktiken! Efter det har jag haft tvättstugan, och så var jag och klippte mig (klippte topparna bara, och jaaa, bild på håret kommer, i helgen eller nåt kanske)!
Har börjat twittra lite nu också, min twitter hittar ni
här!

Nu är det strax dags att kila ner och hämta sista tvätten, sen blir det en dusch, sen måla naglarna, och efter det sängen! Imorrn är det uppstigning kl 05.30! Klockan 07.15 går bussen mot Hällefosnäs, där packar vi in oss i Pontiacen och åker vidare för att möta upp Nymans i Eskilstuna, därifrån går färden vidare till Västerås och Power Big Meet! När vi kommer hem på natten sen visar sig helt enkelt, en sak är jag säker på, det lär bli en lååång och varm dag! Får inte glömma att ta med solkskydd!

Det var det, för nu!
Pusses!