Ni hittar mig under täcket med nästan 39 g...

bild0774 (MMS)

Ni hittar mig under täcket med nästan 39 graders feber och inflammation i muskelfästet i ljumsken, behöver jag påpeka att jag inte mår så bra..?


Viktigt att berätta!

Jag har ju för fanken klippt mig idag! Meningen var att det skulle i mer rött i det också, men jag tar och fixar det hemma, det tog tid idag ändå! Men toknöjd är jag i alla fall, fast jag kapade av det så pass att jag är tillbaka i den där mellan-längen! Men jag var tvungen, det hade blivit så himlans torrt i topparna! Diskuterade med frissan om man så småning om skulle göra en kortare mer pojkig frisyr, men hon sa absolut nej på den, eftersom jag har så smalt ansikte trodde hon inte att det skulle passa!
Är det för övrigt bara jag som tycker att jag inte har smalt ansikte!? Jag tycker det är jätterunt (/brett och fyrkantigt)! Men med min kroppsuppfattning över huvud taget så är det kanske mina speglar som är felet!?

Grisens fantastiska minspel!

Som utlovat, massor Gris-bilder! Såhär ser han ut när han ligger och pratar med moster!



Kärlek.


Tröttsamt.

Det är så oerhört tröttsamt med människor som bara suger ut energi. Negativa tråkiga människor som sitter fast i sitt sätt att tänka och vara, utan att ens försöka fundera på att hela problemet kanske är de själva och deras attityd. Jag väljer mig, så som jag hela tiden sagt att jag ska. Jag vägrar att låta andra tvinga mig att välja nåt annat än det som får mig att må bra.

Förutom det har det varit en så fantastisk dag idag! Helenan ringde på förmiddagen och sa att hon och Grisen tänkte komma på spontant besök! Becka, Frida och Alex dök också upp! Vi spenderade eftermiddagen med att sitta ute, gå till badet, gosa, bubbla, skratta och ha det allmännt underbart! Imorrn blir det en hel bunt bilder på Grisen, jag orkar inte lägga upp dom nu!

Soooleeen!

Det har varit så sjuukt varmt och soligt idag, och en sån dag kan man bara inte sitta inne! Så jag och Petra tog med tidingar och kaffe och har suttit i solen heeela långa dagen! Helt galet härigt har det varit! Jag är fortfarande mest solbränd på ryggen, jag borde jobba mer på brännan på framsidan tror jag minsann.. Men det är ju bekvämare att ligga på mage och slöa, haha!

Imorrn ska jag klippa mig, jag vet inte exakt hur jag tänkt mig än!
Det blir nog spännande!

Midsommar!

   

   

   


Aj faan (varning för äckelpäckel)!

Nya jogging-skor var inte världsbäst (just nu)! Jag har skavsåren from hell! Älin sa att det nog var för att jag knytit skorna fel, och hon har nog rätt! Jag skulle försöka ge mig ut i spåret ikväll, problemet var bara att jag lyckades skava ner plåstren och riva upp såren, så jag fick sakta men säkert halta mig hem, för att sen ta av strumporna som fastnat i såren, så jävla ont! Och så blir det liksom bakslag och då börjar jag direkt tvivla på om jag valt rätt sko, om det kommer bli bättre, med mera med mera, skit!

Jag spenderade i alla fall dagen med Älin ute vid orrö och solade (den stunden det inte var moln ivägen, haha)! Det var väldans trevligt på alla sätt och vis!
Nu ska jag lägga mig och tycka synd om mig själv och mina ömma sår!

Hu, äckliga fåglar som vill vara kompisar ...

bild0770 (MMS)

Hu, äckliga fåglar som vill vara kompisar med mig och älin vid badet!


Jag visste väl det!

Det blev inte vila hela helgen, det blev jogging igår! Nu ska jag snart röra mig upp på stan och möta Chrissie, jag ska köpa nya joggingskor, äntligen! Sen ska jag iväg på möte 13, och efter 14 tar vi Lidarundan! Om Elin ska med går vi eftersom hon har barnvagn med sig, om Elin inte ska med blir det intervall!

Igår blev det ju lite shopping också! Jag fick med mig ett linne, två toppar, två nagellack, och två par skor hem! Bra gjort!

Och nu ska jag röra mig bortåt!

Sockerchock!

Om jag just har ätit ett halvt paket ballerina kladdkaka!? Ja. Om jag kommer få magknip nu!? Ja. Men det finns en enkel förklaring: Jag har hellre magknip nu som jag själv ordnat och kan vara nojjig över, i stället för imorrn när jag ska springa i affärer! Det sägs att det är ett bra knep, så upp till bevis!

Idag har det tvättats sen ca 07, och på eftermiddagen har Mirjam varit här! Vi tittade på bröllopet på tv, fint så! Nu på kvällen kollade jag på middagen! Jag gillade Kungens, Prins Daniels pappas och Prins Daniels tal! Det enda jag tyckte var lite jobbigt var att kommentatorerna upprepade flera gånger att dom åt kalvyterfilé från Stenhammar, jag och Chrissie motionerade ju förbi hagarna där igår och tittade på söta kalvar! Usch så hemskt att äta såna!


Trotts att jag sockerchockat mig så ska jag ta och bädda ner mig nu!




Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.

VILA!

Idag blev det intervall på lidarundan! Satan vad bra det gick, helt klart över förväntan! Vi stannade på ett ställe också och gjorde framfall och sprang fort fram och tillbaka! Nu är det helg, vilket betyder hela två vilo-dagar! Men jag känner ju mig, jag lär träna i alla fall, kanske inte lika mycket, men ändå träna! Förutom det ska det tvättas hela dagen imorrn, och så missar man ju såklart inte det stora bröllopet på tv! På Söndag blir det en tripp till E-tuna för att handla lite med mammsen!

Vi hörs!

I wish!

Jag har bestämt mig för att hålla på med mitt skissande mer ordentligt framöver! Jag har inte hållit på på ett bra tag nu, och tycker att det är på tiden att jag gör det till en daglig vana att öva! Jag har dessutom hittat en massa skojiga saker som jag önskar att jag hade hemma i hyllan! Bland annat dessa tre böcker:



Det är böcker skrivna av Nancy Riegelman,
9Heads: A Guide To Drawing FashionColors for Modern Fashion: Drawing Fashion with Colored Markers, och Face Fashion: A Guide to Drawing the Fasion Face.

Sen är det ju andra saker jag önskar mig också, pennor till exempel! Jag skulle vilja prova på Tria Markers! Sen är det nya skisspennor och block som skulle behöva inhandlas!

Ehm ja, jag kan ju drömma vidare ett tag!

Vad finns det att säga..?

Idag gick träningen bättre! Eller just under rundan ville jag mest lägga mig ner och dö, men efteråt släppte allt jag känt de senaste dagarna, nu är jag taggad på att träna i morgon igen!

Förutom det händer det nog inte mycket, är en ganska lugn period fast ändå inte, haha! Svårt att förklara kanske, jag gör saker hela tiden men inget som är särskillt spännande att skriva om här! Jag sitter förresten knappt här heller eftersom jag har annat för mig! Resten vill jag inte prata om!
Och nu är det dags att sova! Gonatt!

Ve och fasa!

I morse blev det powerwalk redan kl 08! Jag tänkte mig att man skulle strunta i frukosten, dra iväg och sen äta när man kom hem, för det är ju så bra att träna innan frukost sägs det ju.. Men shit jag har varit helt slut hela dagen! Jag tror det blir lunch/eftermiddags-träning framöver! Idag har det verkligen känts som att jag orkar inte mer! Men ikväll har jag varit hos Nea och hälsat på, gick från Brogetorp hem och det gick ju ganska bra! Ska försöka bli pepp inför träning imorrn igen, det är liksom bara att kämpa på när det inte känns som att man orkar mer, till slut måste det ju sluta kännas jobbigt!

Opepp!

Alldeles nyss var jag inte alls sugen på att träna, men så satte jag på musik och nu börjar jag vakna till liv! Idag kör vi på rejält med träning till dvd hos Chrissie, och efter det rask promenad troligtvis varvad med lite jogg! Det spelar inte så stor roll om man är opepp innan egentligen, för efteråt mår man så jäkla bra!

Nähä nu blir det kaffe och äta nåt så man inte dör sen kanske, haha!

Fest i Flen!

Och vilken helg det blev! "Fest med annat löst folk" (som Chrissie kallar det) i Fredags, vi grillade och hängde typ! Igår hängde jag och Chrissie runt på "stan"! Grisen och systeryster kom hit, och på kvällen gick jag, systeryster och Chrissie till öltältet och festade loss med massa vänner! Hoppa, skrika, sjunga, skratta, vara tre tjejer på trångaste toaletten och så vidare! Så jävla bra har det varit! Massor bilder bjuder jag på, nu kommer även bilder från föregående helger, så vi tar dom i ordning!

Torsten och urban på Ama:

     


Someway på Mozzan:

     

     

   


Fest med annat löst folk:

     

   


Fest-i-Flen-Lördag:

     

     

     

     

   


Gris-Söndag:

     

   

Och om ni inte fattat det än så går det att klicka på dom för att se dom större!


Jag säger bara NEJ!

Det blir ingen bryggbåt idag, i alla fall inte för mig, vet inte vad de andra tänkt sig.. Men fan, det är ju regn och tråkigt ute!
Frisyren får inte heller sitta kvar, inte för att den ser ut som fan, men den är ändå inte lika snygg som igår! Snart blir det dusch, men innan det en kopp kaffe till!

Osams!

Det är min mage som är osams med mig! Jag har ätit nyttiga knäckemackor med fibrer, då skriker magen VILL INTE och ställer till med magknips-kaos!

Jag ska försöka sova strax ändå! Jag ska sova väldigt försiktigt för jag tänkte att om det går som jag vill så ska frisyren från dagens photo shoot få sitta kvar tills på Lördag! Det blir spännande att se om den sitter någorlunda eller om jag vaknar upp med ruffs i morgon! I morgon blir det kanske att åka båtbrygga med några kompisar, men det låter jag bero på hur mycket magen tänker bråka och vilket humör jag är på då! På Lördag kommer det i alla fall bli att hänga runt på "stan" eftersom det är dags för fest i flen den här helgen!

Photo shoot!


Uppdatera var det ja!

Det glöms lätt bort ibland, orka liksom!
I alla fall så kör jag och Chrissie på som faan med motionen just nu, det går så bra!! Varvat med motionen så blir det en del kaffe och skitsnack också! I morgon blir det motion på eftermiddagen, förmiddagen ska jag spendera med syster Rebecka, vi ska ta lite nya kort, hoppas på bra resultat!
För övrigt kollar jag och Chrissie Rihanna-videos på youtube om dagarna också, hennes frilla i Rockstar 101 är så jääävla toksnygg och jag är så sugen på att klippa mig precis så! Jag ska nog fundera på det där ett tag tror jag..


Dags för ny frippa kanske..?

Nu blir det kaffe och kärleksmums! Fy fan ...

bild0750 (MMS)

Nu blir det kaffe och kärleksmums! Fy fan vad gott!


Jag bara måste!

I min blogg får jag säga vad jag vill, och jag måste bara säga att jag mår så oförskämt bra just nu! Dom vanliga bekymmren existerar som vanligt (pengar, magen, irritations-objekt), men dom liksom når mig inte på samma sätt! Solen, vännerna, roliga påhitt och bara att hänga gör att allt det dåliga inte känns viktigt alls, och det är helt underbart! Det är underbart att kunna ha det såhär bra!

Helgen avslutade jag med några av vännerna ute i Sköldinge, vi grillade och satt och njöt av kvälls-solen, så himlans härligt! I morgon blir det powerwalk och lite andra bestyr, jag tror det blir en bra dag! Jag tror det blir en bra vecka!

Så jävla värt!

Jag är ganska seg idag (notera seg, inte bakis)! Men vilken jäkla bra kväll det var igår! Började med parkhäng med tre av dom skönaste vännerna man kan tänka sig! Vi drack vin, sparkade boll, spelade yatzy och kubb! Jag och Chrissie slog killarna i kubb och yatzy, fan vad bra vi är!!! Sen gick vi upp till Drottninggatan där vi (Chrissie) rökte vattenpipa och sen fixade lite smått med detaljer som smink innan vi rörde oss ner till Mozzan för att lyssna på Someway! Dom var sjukt bra igår, vilken energi! Och det var så bra folk ute, riktigt härlig stämmning och riktigt underbar kväll!
Bilder skulle jag kunna lägga ut nån dag när Chrissie har skickat dom! Det finns ett par i min mobil, men jag vet i fan om jag vågar publicera dom faktiskt!

Nu ska jag steka min framsida av kroppen en stund till på mammas balkong, jag har inte gett upp hoppet om en normal bränna, trotts min tok-röda rygg med den snygga rosetten på efter bikinin!


Someway på mozzan! Det är bra grejjer det!

bild0749 (MMS)

Someway på mozzan! Det är bra grejjer det!


Värsta sommaren!

Bästa Älin ringde mig på förmiddagen och tyckte att sola var en bra idé, och sola är ju faktiskt alltid en bra idé! Även om jag nu är riktigt riktigt rödbränd så kommer det gå ner och bli brunt om ett par dagar! Ni hittar Älins blogg och en bild på mig i bikini (det om nåt måste väl vara ett bra skäl att klicka sig vidare!?) HÄR!
Efter solandet blev det kaffe med Chrissie och sen glass med mamma! Väl hemma igen blev det mat och sen snabbt byta om och åka pontiacen till Nyköping och spana in fina bilar!

Nu blir det snart sov-tajm! Imorrn ska jag minsann på 2års kalas hos stora Ebba! :)

Fy fan fy fan! Jag skulle vilja påpeka att...

bild0745 (MMS)

Fy fan fy fan! Jag skulle vilja påpeka att jag fyller år om två månader, och JAG VILL HA!!! En Ford mustang 66a, vinröd-metallic, med svarta skinnsäten! I ett ljus är den riktigt snyggt röd, men från en annan vinkel ser den svart ut! GE MIG (och ett körkort kunde ju vara bra också)!


I found my twin!

bild0743 (MMS)

I found my twin!


Lika bra!

Jag kom på en mycket viktig sak! Jag måste ju visa vad jag shoppade igår!!
Tadaaaa, stövlar:


Jag köpte dock svarta! Ååh vad jag blir snygg i höst!

Passar på!

Medans jag väntar på att Chrissie ska bli färdig med sina bestyr innan våran promenad så kan jag passa på att ladda upp bilderna från helgen! Den här gången blir dom små, ni får klicka på dom!

Alla tiders fylleslag:

     

     

     

     

Mors dag: