Bowlabowlablowla!

Nu ska jag spela wii med lillasyster Becka och hennes tjej Frida! Men först måste dom göra varsin Mii. Vi håller på att garva ihjäl oss för Becka gör en fulgubbe! Tänk att nåt så litet kan vara så kul!?

Jag har träningsvärk efter ett rejält pass igår (som jag inte stretchade efter)! I morse körde jag lite på crosstrainern också! Och så har jag kört krypning och långsamhet idag! Nu jäklar!

Nu måste jag nog se till att Becka blir klar om vi ska hinna bowla idag!

Så seg!

Natten var lång och jag kom inte riktigt till ro! Choklad på kvällen är kanske inte en bra idé, det kan göra att man får halsbränna och inte kan sova! Jo men det är sant, jag talar från egen erfarenhet!

Den otroligt vackra söndagen har jag i alla fall mest spenderat med att kolla skidor på tv.. Och så har jag fixat rent åt katterna och dammsugit och allt det där som jag brukar! Jag inser att det kanske snart låter som att jag inte gör annat än att städa, men det gör jag ju egentligen! Bara det att jag älskar att ha det rent och fräsht hemma! Jag är smått förundrad själv över hur jag har växt ifrån stök och oreda till pedant på så kort tid! Minns ni att jag brukade kunna ha kläder och skit ligga skräpandes överallt! Fy fan vad äckligt!
Nu är det i alla fall riktigt fräsht och väldoftande och jag kan ha en slapp söndagskväll utan att känna att jag borde!

Och nu håller vi alla tummarna för att veckan går fort så det blir Lördag snart va!? Men det är klart, tiden går fort när man har roligt sägs det ju, och jag har sällan tråkigt!

Det är svampbob på mtv mitt i natten! Värl...

Det är svampbob på mtv mitt i natten! Världsbästa!


Tröttaste jag!

Hur går det att bli så seg bara av att shoppa? Fast ändå är jag inte sov-trött.. Jag har datorn, choklad och katterna i sängen.. Vet inte vad jag ska hitta på, det är lite för segt i huvudet för att se på film tror jag.. Det får bli lite musik innan jag däckar för natten då!

I morgon ska jag göra mina uppgifter som jag har! Det är väl egentligen inte brådska med dom, men det kan ju vara skönt att ha dom färdiga! För i veckan lär jag inte orka eller ha tid, jag har praktik och så står ett styrelsemöte på schemat! Och lör-sön drar jag till sthlm igen, då tänker jag definitivt inte skriva på några uppgifter utan bara ha kul! (Uppgifterna är iofs inte tråkiga, men det är inte samma kul!) Ååheeh vad jag längtar till nästa helg!

Shopping är jag bra på minsann! Inte nog m...

100media_imag009 (MMS)

Shopping är jag bra på minsann! Inte nog med att jag shoppade toppar i sthlm, idag shoppade jag en topp till, och ett par jeans (inte dom jag letat efter men ett par lika snygga), med mig hem fick jag en väska och ett armband i roséguld också! Och som om inte det vore nog så fick mitt hem ett lyft med en matta, som tyvärr inte alls syns så bra på bilden men som är superfin! Nu lär jag inte behöva shoppa på ett tag i alla fall!


Roande och rogivande!

Idag har jag spenderat dagen med att tvätta! Och så har jag fixat rent åt katterna, tagit en svängom med dammsugaren och diskat mitt diskberg (en mugg, en tekula och ett vattenglas), sen vikt in rentvätten!
Nu återstår bara en dusch sen kan jag sova som en prinsessa!

Morgondagen ska jag spendera med lilla P och mamma på tuna park och willys!


Så härligt!

Vilken nyhet att mötas av igår morse att det kom en prinsessa till världen! Ganska kul tycker jag! Tror ni det slogs nåt slags rekord i prinsesstårta-ätande igår!?
Eftersom jag var i Stockholm hörde jag (hann inte ända fram för att se) saluten för bäbisen!

Det var underbart gå-på-stan-väder i går, jag köpte mig några toppar, så köpte jag presenter! Byxor skulle jag kika på också, men just dom jag ville ha fanns inte i min storlek! Jag får leta nån annan stans!
Efter att ha gått på stan i några timmar möttes vi som gått politiker-skolan vid riksdagen! Där mötte Roger Tiefensee upp oss och tog oss runt i riksdagen och berättade om hur dom jobbar där! Sen gick vi till kammaren och lyssnade på utfrågning, och efter det avslutade vi med kaffe! I korridoren stötte vi på Federley, jag typ dog! Haha!

För övrigt älskar jag att våren verkar vara på gång! Hoppas det håller i sig!

För övrigt igen! Så skulle jag vilja orka göra ny blogg-design... Men åååeh nåt tar emot.. Jag har varit sugen på att göra ny länge, men ändå kommer jag inte till skott.. Får se om jag kan åstadkomma något den närmaste tiden! Kanske i helgen! I helgen ska jag i alla fall städa (ovanligt va!?) och så ska jag göra skrivuppgift till skrivarkursen jag går, och så ska jag göra uppgift till på spåret (den andra kursen jag går)!

Hej hå, många bollar i luften!


Det finns inte mycket som är så rogivande ...

100media_imag008 (MMS)

Det finns inte mycket som är så rogivande som när lägenheten är nystädad! Jag är dessutom duschad och nu ska jag njuta av en kopp hett och gott sörgårdsté innan jag ska lägga mig!


Jag behööööööver!

Egentligen skulle jag behööööööva en väska som är lagom stor att ha när man går på stan... Den skitsnygga lilla vita är för liten, och den enooorma slitna svarta är alldeles för stor och otymplig... Men så var det ju det där med pengar också!

Finafina väder!

Om jag fick önska så skulle det vara såhär perfekt väder på torsdag, så jag riktigt kan njuta av att gå runt i fina Sthlm! Snälla snälla alla, kan ni också önska åt mig?
Om jag fick önska nåt mer så vore det att jag faktiskt kan unna mig att njuta, och kanske kan unna mig att handla lite.. Jag tycker att det är ganska svårt!

Idag har det i alla fall blivit en kort promenad! Promenaden gick till ica och djuraffären för att köpa sådant tråkigt som måste finnas hemma!

Resten av dagen ska jag nog ägna åt att fixa hemma, med det menar jag att dammsuga typ!

Kasst!

Jag har mått halvkasst i helgen, i morse när jag vaknade med mensvärken from hell förstod jag varför! Så jag känner mig inte askul just nu... Det är dessutom sån tid nu, ganska trisst.. Jag behöver nåt nytt! Ser fram emot att släppa och knalla omkring i fina Sthlm på torsdag! Dessutom har jag ju lite kalas och sånt att se fram emot! Dagarna börjar ljusna och hela världen känns inte som totalt mörker! Inte för att den brukar kännas så, men just när jag har sån jävla mensvärk känns det som att jag vill gräva ner mig..

Hej och hå!

Det har varit lite dålig aktivitet här i bloggen i några dagar! Jag har mest gjort annat och inte hunnit och orkat blogga, så här kommer lite update!

Tjejkvällen i lördags var fantastisk! Det kan inte bli annat med världens bästa tjejor! Vi pratade om allt och inget, hade presentlek och gullade med Charlie! Jag hade inbakad fläta i håret och
Älin tipsade om bra flätor som går att lära sig på youtube! Jag fastnade direkt och övar och övar (flätor är ett så lätt sätt att pigga upp frisyren)!
I söndags var jag mätt och trött! Men jag var ute i det helt fantastiska vädret och åkte pulka i alla fall!

I måndags var ingen bra dag, det var 10 min (!?) praktik och sen köa på vårdcentralen (där jag tillslut gav upp och gick hem så jag ska dit i morgon)! Sen vilade jag mest och på kvällen var jag på möte!
Igår var jag på praktiken en timme på eftermiddagen innan jag ordnade med inskickning av papper och sånt som behövs!
Och idag har jag börjat en ny kurs! Det är som en fortsättning/fördjupning på våga välja väg som jag gått tidigare! Det ska bli en kul vår!

Min frisyr idag blev luggfläta med 2 passéer, den gör man såhär!

För övrigt så har jag lite planer framåt också! I morgon blir det vårdcentralen, på Fredag blir det en stunds praktik, på Lördag ska jag hjälpa Älin med möblering/dukning/barnpassning inför Charlies dop, på Söndag ska jag på Charlies dop, nästa veckas schema har jag inte lagt helt än, men på Tordag ska jag i alla fall på studiebesök och utfrågning på riksdagen!

Bilder från tjejkvällen la jag ut på fejjan, men jag bjuder på en på mig själv och min vinst i presentleken (leksaken vann jag, inte Charlie)!


Så himla kaaaallt!

Det är så kallt hela tiden och det känns som att det liksom kryper in! Idag har jag frysit mest hela dagen!
Jag tog mig ändå en promenad till systembolaget, till mammas jobb och till ica!

På systembolaget handlade jag (förhoppningsvis gott) alkoholfritt vin, och på ica handlade jag en present till tjejkvällen som vi ska ha med dom bästa imorrn! (Till dom bästa räknas Älin, Jenny, Petra och Sara!) När jag kom hem frös jag extra mycket, så jag var tvungen att ligga under täcket i soffan en stund (höhö)!

Ikväll blir det lugnt, jag kanske borde ta mig ett bad och värma mig!

Tlööött!

Idag var bovärden här! Hon hade dock glömt mätare, så hon ska komma och mäta en annan dag! Efter det gick jag och mötte Älin på stan, vi promenerade hem till henne där vi drack gott te och åt fusk-digistive som smakade gott fast dom inte var på riktigt! Och snackade skit och gosade med Charlie såklart!
Eftersom min mage har haft kramp typ hela dagen så har jag mest tagit det lugnt efter jag kom hem! Jag hoppas på att det känns bättre i morgon! Jag ska i alla fall orka mig upp på stan och köpa te på eftermiddagen! Sörgårdste måste jag köpa, det drack jag och Älin idag och det var jättegott! 

Klara, färdiga, tjinga!

Här kommer lite bilder på kläder från min garderobsrensning! Tjinga om ni vill ha nåt, resten åker till second hand! Kläderna är använda en eller ingen gång! Så tjinga på!


Tunika Kappahl storlek 32/34


Jeans/leggings från Vila storlek XS


Lång tunika med vidd, Lager157 storlek S


Ganska långt linne med vidd Divided/H&M storlek 36


Tunika Vero Moda storlek S (väldigt tight i ärmarna tycker jag)


Oversize skjorta Gina Tricot storlek 38


Långtopp från Hey storlek S


Halsduk som jag inte har nån aning om vart jag köpt

Jag har en lång vit stickad tröja (ganska tunn med lite flätmönster) från rut mfl också om nån är sugen på en sån, men den hamnade inte med på bild för jag tänkte låta den bo kvar i garderoben tills jag nyss insåg att den också är använd bara en gång!
Jag är bra på att köpa saker som är jättefina men som bara blir använda ingen eller en gång innan dom åker in i garderoben..

Fan i helvette, nu igen!

I morgon ska jag ringa bovärden, igen! För det är ju inget fel i min lägenhet, men när jag städade bland kläderna i klädkammaren fick jag se mystiska fläckar på en vägg och på golvet... Fukt!? Jag undrar hur många gånger jag behöver ringa innan det händer nåt? Lägenheten är dessutom i desperat behov av renovering, vilket jag har fått höra att jag ska få, men det är ett och ett halvt år sen dom sa det nu.. Det går inte fort där jag bor med andra ord! Tur att jag inte har massa kläder i klädkammaren utan har mer i garderoben, men just nu önskar jag att jag inte hade nåt alls i klädkammaren, iih!

För övrigt undrar jag lite över hur mycket kläder jag lyckas klämma in i min garderob! Massor tydligen! Jag tycker den ser så liten ut, men när jag tömmer hela så är det enormt mycket kläder som kommer ur den! Eftersom Älin skrivit att hon vill ha min silvriga tröja så har jag stoppat undan den till henne! Och mer kläder ska jag nog göra mig av med, några andra får nog kika lite på dom, och det som andra inte vill ha lär hamna hos second hand!

Nu ska jag fortsätta med kläder och tvätt!


Kaffe och nybakta bullar!

Igår var jag typ världens snällaste och tog tag i att diska all disk hos mamma, plus plocka undan och dammsuga och torka golven! Det tog en lååång stund, men det blev himla fint och det var skönt när det var gjort! Och eftersom mitt kök är minimalt så intog jag mammas kök idag för att baka bullar efter ett recept jag aldrig testat innan! Dom blev riktigt goda men fula! Trots att dom blev goda ska jag ändra lite i rebeptet till nästa gång, vill till exempel ha lite mindre vanligt socker och ha mer vaniljsocker för att få mer vanliljsmak!
Efter baket diskade jag och dammsög efter mig (det hamnar ju alltid mjöl och pärlsocker lite överallt), sen har vi ätit, och nu har jag just avnjutit en kopp kaffe och en nybakt bulle! Lyxen!

I kväll (alltså strax) ska jag rensa min klädkammare och garerob! Nu åker skiten ut (och lite prylar kanske till förrådet)! I morgon ska jag tvätta, och mellan svängarna i tvättstugan ska jag städa skåp och lådor! I love känslan av att allt är rensat, rent och fräsht!

Har jag tråkigt så har jag!

Åååh meh nu är det riktigt kallt på dagarna! I morse var det -16 grader när jag klev upp! Nåt jag skulle behöva skaffa vore nog ordentliga skidbrallor (helst som matchar min jacka) och ett par rejäla vinterkängor.. Jag ska ta tag i det... Till nästa vinter kanske! För i hemlighet så förnekar jag att det är kallt och önskar mig sommar nu på en gång! Tyvärr lär det nog inte hända!

För övrigt har jag spenderat dagen mest inne framför tv´n! Fast ikväll tyckte jag att jag hade tråkigt, så jag började gå igenom och rensa och städa min byrå med rita/måla/pyssel grejjer (alltså alla tänkbara grejjer inom pyssel)! Det blev så bra ordning! Nu är jag sugen på att rensa och städa varenda skåp och låda i helgen, och så är jag sugen på att baka bullar.. Och tvätta ska jag göra.. Det ska nog gå att klämma in allt på nåt sätt!

Och nu ska jag klämma in mig mellan madrassen och täcket!

Fina fina unge!

Nu ska ni få se några bilder från 2års kalaset! Det blev inte så många för jag pussades och kramades mest med Grisen! Jag lyckades också fastna på bild när mamma lånade kameran!


Värsta bra presenten från moffa nonnu!


Grisen tyckte att mitt knä var en bra plats att sitta och leka!


Blåsa! (Långt efter att jag redan hade blåst serpentinerna ville V också!)


Tittuuueeet moffa nonnu!


Hmm... Citronfromage sa du?


Det går så bra att äta bulle med sked så!


Smälla ballonger med bobbycar är jättekul!


Så kul att mamma
Helena också vill prova, men det vill inte Vincent!


På bättringsvägen!

Jag somnade tidigt igår och sov lääänge idag! Jag behööövde det! Jag inbillar mig i alla fall att jag behöövde det, för idag känner jag mig lite bättre! Nästan inget täppt eller rinn i näsan och nästan inget ont i halsen (och det trots att jag inte ätit fisk som Älin tipsade om)!
Om det fortsätter såhär så kan jag nog träna i morgon! Woopwoop!