Meeen då!

Jag hade en så bra dag, men sen leder vissa saker till svarta moln på min himmel! Att min dator är totalt jävla as-mongo till exempel, och några andra saker också! Och nu dog batteriet i mp3'n också, kan det bli bättre!?!? Ingen tv och ingen musik i mitt hem, yeeei fan vilken kul kväll det blir det här!

Men jag väljer att dela av mig av bra saker i stället då.. Gris-besöket igår var fantastiskt! Det finns inget i världen som kan jämnföras eller ens liknas lite vid den kärleken jag känner för honom!
Idag har jag och Chrissie tagit en shopping-runda! Jag hittade inte nånting kul... Förutom ett par tooook-as-snygga stövlar till hösten på tok-as-rea! Ehm, ja dom följde med hem, dom ska stå och se snygga ut tills det blir höst!

Yeeei!

Det skönaste som finns måste vara att vakna efter alla tiders fylleslag och veta att man tog det så lugnt med alkoholen att man inte är bakis! Men jäklar vilken kul fest det var, ni får se bilder när jag har tid att ladda upp dom!
Nu ska jag i alla fall hjälpa mamma att städa av lite smått, så det är fint när Gris-besöket kommer!

Det sägs att jag är på alla tiders fyllesl...

bild0736 (MMS)

Det sägs att jag är på alla tiders fylleslag! Men det är 50års fest (också)!


Hurricane!


(Tror att ljudkvalitén inte är den bästa)


Det här är min senaste favvis-låt! Jag kan inte sluta lyssna på den, den gör mig så glad och pigg och pepp, jag vill bara hoppa omkring i hela lägenheten och sjunga högt! När Rabih och Eddie var med i Idol så hatade jag Rabih, verkligen hatade, jag tyckte han var helt jäkla värdelös! Men det är ju tur att man får lov att ändra sig!

Så nu ska jag spela den om och om igen och hoppa runt medans jag bakar muffins som jag och Chrissie ska äta upp! Ikväll ska jag och några till troligtvis ut och dansa, fy faaan vad nice!!
I morgon ska jag vara tillräckligt pigg (= ingen alkohol alls ikväll) för att kl 10 åka iväg ut till Annika som fyller 50! Vi ska hjälpa till med massa fixande under dagen, och på kvällen blir det kalas! Sen är det äntligen Söndag, och
Helenan, Jonas och min Grisen kommer! Vilken kanonhelg det här blir känner jag!


Chrissie säger att jag är skitsnygg när ja...

bild0179 (MMS)

Chrissie säger att jag är skitsnygg när jag pratar i min snickers!


Alla coola grabbar äter magnum gold!

bild0735 (MMS)

Alla coola grabbar äter magnum gold!


Jag har pussat Grisen!

Lite halvt småspontant och panikartat blev det en resa till Sthlm idag med Elin och hennes lilla Lukas för att hälsa på min Systeryster och älskade Grisen! Vi har gått på stan (utan vidare bra väder och utan shopping för min del), sen har jag mest pussat på, kramats med, och sniffat på min lilla Grisen! Han log som sjutton när vi kom dit och när jag började prata med honom, och så bubblade han tillbaka! Han känner minsann igen mig, vilket inte är så konstigt kanske! Jag saknar honom precis lika mycket nu igen, men vi ses på söndag!

Jodå minsann!

Nu ligger jag i sängen och surfar med min nya dator! Det blev en liten söt Asus Eee PC 900! Den är perfekt om man bortser från en enda liten sak, operativsystemet! Den kom redan installerad med Linux, och om ni frågar mig så är det helt värdelöst! Jag kan inte installera några program som jag använder med detta operativsystem! Men det lilla problemet bör vara löst till helgen då den ska få windows!


Det här är min lilla snygging!

Förutom det har jag spenderat min dag hos bästaste Älin och hennes Ebba! Vi åt lyxlunch (våfflor), hängde i lekparken, och sen skulle Älin gå till tandläkaren, men då var Ebba så seg att hon och jag spenderade den korta stunden med att kolla på pingu, sen åt vi mellis innan det var dags för mig att shoppa dator! Superskön dag var det i alla fall!

In love.

Den första som fick mig att falla för ganska längesen var Winter (lyssna här).. Sen dess har den och ett par andra låtar följt med mig! Nu har gnistan tänts igen för låten I'd rather be with you! Joshua Radin har hittat orden som jag har tappat bort.



Sitting here, on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

I could have saved so much time for us
Had I seen the way to get to where I am today
You waited on me for so long
So now, listen to me say:

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do


Min blogg, mitt beslut!

Jag låser upp den nu, MEN jag kommer att granska alla kommentarer innan de publiceras (men kommentera gärna massor ändå)! För såhär är det att en del saker i och om mitt liv har jag alltid valt (och kommer alltid att välja) att hålla utanför bloggen! Vissa saker har hela världen helt enkelt inte med att göra, och när då idioter (rent ut sagt) sitter och skriver kommentarer om saker som jag just inte vill att alla ska veta, och som just dom abslout inte har med att göra, då blir jag bara så less.

Jag är för övrigt inte så aktiv med bloggen ändå! Jag gör massor annat än att sitter vid datorn, och jag vill göra massor annat än att sitta här, bara sitta och glo vid denna skärmen känns på nåt vis inte så lockande.. Alls! Vi kan dra denna veckans aktiviteter lite snabbt: motion med Chrissie varje dag, park-häng med Chrissie en kväll, massor koppar kaffe, Hälleforsnäs med Elin och Lukas och mamma, gjort upp några sommarplaner, varit på oerhört lyckat möte (som resulterade i att jag börjar ett nytt projekt i Augusti), spontant krogbesök på Mozzan igår, och sjukt skönt park-häng med massa folk idag! Vad som händer ikväll visar sig då, antingen dras det ihop nåt spontant nånstans, annars blir jag nog hemma och bäddar ner mig och kollar på film! Vilket det än blir kommer bli så bra i alla fall!

Nu ska jag ta en svalkande dusch!
På återseende då!

Alla coola grabbar hänger på parkbänken! N...

bild0726 (MMS)

Alla coola grabbar hänger på parkbänken! Ni ser min arm i högra hörnet, hahahaha!


Morgonbestyren!

Jag har just ätit lite rabarberkräm med knäckemacka till frulle, jag tror det tar sig det här! Nu sitter jag och smuttar på en kopp kaffe medans Turbonegro dundrar i högtalarna och jag sakta vaknar till liv! När jag druckit kaffet ska jag ta och göra mig i ordning för lite fix och såklart en promenad med Chrissie! Fick världens bästa trapp-tips av världens bästa Älin, och vi sprang i några av trapporna igår, och ska göra samma sak idag har jag bestämt!

Igår var jag ju hos läkaren också, som tog sig en titt på min trasiga mage! Jag fick ge dom en jäkla massa blod, och medans vi väntar på provsvaren ska jag äta medicin! Hoppas det blir bra nu då! Efter jag hade varit hos läkaren blev det långpromenad med trappspring i solen med Chrissie, jag lyckades få en sjuuukt het bonnbränna, på bara vänster arm dessutom! Så jäkla sexigt alltså, haha! Efter det mötte jag dessutom upp Elin för en kort promenad till, sen väntade jag på stan tills mammsen hade slutat jobba, så handlade vi och gjorde sällskap hem!

Men nu ska jag göra mig i ordning för dagens äventyr i stället för att prata om gårdagens! Haaaa´re rå!

Joho då!

Snart dags för lotto-dragningen, ni vet väl att jag har bestämt att jag ska ta hem drömvinsten!? Bra!

För övrigt har jag blivit lite dålig med att blogga tror jag! Men jag sitter knappt nåt alls vid datorn, det blir bara så när man inte kan sitta när man själv vill.. Twitter är jag däremot lite bättre på, men det är roligare att hålla på med i mobilen! Ni kan ju följa mig
här!

För övrigt är jag fast besluten att få till dröm-kroppen till sommaren! Jag försöker ändra mina matvanor, dels genom att försöka få i mig i alla fall nånting litet till frukost! Nu har jag också börjat med att försöka äta frukt i stället för godis! Till exempel i stället för att köpa en chokladbit så köper jag ett äpple och så, det ska gå! Förutom det utesluter jag alkohol helt (mest på grund av att magen blir så arg när jag dricker), läsk är också helt borttaget, likaså snacks över huvud taget! Sen är det ju träning på det såklart, med en dvd som jag har hemma! Jag har lite träningsvärk i benen idag, men det är bara att träna bort! Den där dvd´n har jag för övrigt tröttnat lite på, den börjar kännas ganska trisst, så jag längtar just nu tills motions-cykeln blir köpt! Och på måndag tänker jag dra med mig Chrissie på jakt efter trappor utomhus här i Flen, några tips på vart det finns bra trappor att springa i?!

I´m a believer!

Jag tror som faan på att jag tar hem drömvinsten på lotto på lördag, joho då!
Då jäklar, då ska jag göra allt det som jag vill göra! Till exempel köpa dator! Och göra om hemma (nya tapeter, ny soffa, fixa tavel-lister, ny hylla, en sjysst stor spegel, ny tv, med mera med mera)! Låter bra va? Joho då!

Idag har det regnat typ heeela långa dagen, det suger ju faktiskt rätt rejält! Men då får man hitta på andra saker än att vara ute! Jag har börjat packa upp mina väskor (ja för jag menar jag har ju bara varit hemma en vecka), och gått och småplockat hemma! Alltid hittar man nåt som behöver dammas lite på!

Såhär ser jag ut idag! jag är sjukt nöjd m...

bild0669 (MMS)

Såhär ser jag ut idag! jag är sjukt nöjd med mitt utseende idag måste jag erkänna! Jag och chrissie har tagit en promenad och sen druckit kaffe och spelat yatzy! Nu är det soff-slöing för mig, det spänner massor från min jäkla käke igen så jag börjar få ont i huvudet!


Jag tycks ha problem..!

När jag skickar mms till bloggen så fungerar det utmärkt, men när jag skickar sms så fungerar det inte alls, jääkla skit alltså!

För övrigt är jag några kilo lättare, men återigen pigg och på benen! Kan äta och får behålla maten och så, även om jag fortfarande är (och kommer fortsätta vara) oerhört försiktig! På måndag ska jag till läkaren, då får dom ta sig en ordentlig titt på det här!

Idag har det varit sjuukt bra väder, så det har blivit låång rask promenad med Chrissie! Jag är fast besluten i att hålla i det här med att få promenader och motion varje dag nu, men jag skulle verkligen behöva ett par ordentliga promenadskor! Mina puma funkar inte bra, dom är i skinn och alldeles för varma så jag får skaav, och det gör ju ont! Mamma ska köpa en motions-cykel också, den ska jag trampa på ett par timmar om dagen sen tänkte jag!

Det är mycket annat förutom skor jag skulle behöva också! Jag skulle behöva snygga till mitt hår, uppdatera min garderob, uppdatera mitt hem, skaffa dator, och bara uppdatera livet helt enkelt! De 5 veckorna borta gjorde underverk för måendet, men när man kommer hem igen så kommer vardagens alla bekymmer ikapp och man blir totalt dränkt! Känslan av att sitta fast infinner sig igen, fast på samma plats och på samma ställe i livet! I bland känns det som att jag alltid kommer sitta fast och att det aldrig kommer bli bättre, just i dom ögonblicken vill jag bara välja att ge upp nu! Men då försöker jag att ta ett djupt andetag och inte tänka alls, inte tänka bakåt och inte tänka framåt utan bara vara här och nu! Det hjälper faktiskt, ibland.

Världens rosaste naglar! Om man till vara ...

bild0631 (MMS)

Världens rosaste naglar! Om man till vara lite wild and crazy sådär så målar man på depend nr 69! Min crappiga mobilkamera ger tyvärr inte färgen rättvisa!


WTF!?

Min senaste mobilblogg kom aldrig fram tydligen!
Jag är i alla fall hemma igen, men vääldigt trött! Kom hem igår kväll, och hemresan gick bra, även om jag var sjuukt sliten! Idag kör jag på flytande diet, nyponsoppa och blåbärssoppa, ska lägga till smörgåsrån på det senare! Orkar liksom inte riktigt göra nåt, inte ens sitta upprätt vid datorn! Så jag ska återgå till soffläge!

Jag är fortfarande dålig, men det är i ...

Jag är fortfarande dålig, men det är i alla fall mumin på barnkanalen! Just nu undrar jag hur jag ens ska kunna åka hem om det här inte ger sig, och nu för första gången vill jag verkligen hem! Inte för att det hjälper att vara hemma och vara dålig, men man känner sig i alla fall tryggare där..


B-L-Ä.

Dagen har inte varit bra alls, som ni kanske kunde läsa ut av föregående inlägg... Jag är så totalt slut i kroppen! Nu har jag inte behövt springa på toa på en stund, och har fått i mig blåbärssoppa och smörgåsrån, jag hoppas att jag börjar se en ljusning i detta helvette nu.. Dock när man tror att det inte kan bli värre så kom mensen också, och med den mensvärken, fy fan!

Aja, nu vet ni i alla fall hur jag har det!

En till helvettes-natt, morgon och dag! De...

En till helvettes-natt, morgon och dag! Det verkar aldrig ta slut, jag har så ont i kroppen och magen, och mår så dåligt så jag orkar inte göra nåt mer än att ligga i soffan och kolla på barnkanalen och springa fram och tillbaka till toan.. Söta helenan ska få gå till konsum och handla blåbärssoppa till mig, nåt måste man ju försöka trycka i sig..


Ursäkta skitsnacket!

Fy fan fy fan vilken helg! Firande av Jonas med hans familj i Fredags med mycket vin och så, somnade runt 03.30.. Sen var det bara att gå upp kl 07 i Lördags, då Vincents dop stundade! När man vaknade var man inte kung, och det var inte bara min mage som var kass, vi hade skyttetrafik till toan! Dopet var väldigt fint, och mycket trevligt i alla fall! När allt ståhej med det var över var det dags att fira Jonas igen, men denna gången tillsammans med hans kompisar! Vi åt gott och drack en del öl nere på BT, väldigt trevligt hade  vi då också!

Och nu över till skitsnacket! Igår bestämmde jag och Helenan oss för slökväll framför tv´n med snacks och läsk! Vi köpte ostbågar, chips, dipp, fanta och påskmust... Jag åt lite ostbågar och drack ett glas fanta, och fy faan vad dåligt jag mådde igår kväll! Jag hade såna kramper i magen och sån halsbränna så ni anar inte ens! Det gjorde så ont och magen arbetade inte alls, jag bara grät och grät för det gjorde så ont! Till slut låg jag över toaletten och försökte kräkas, men inte ens det lyckades jag med! Till slut i natt lossnade det lite och jag fick sitta på toa en bra stund! Idag känner jag mig mest orolig i magen och har fortfarande lite ont och jag har lite halsbränna, men den smärtan är inget alls jämnfört med igår!

Idag åkte vi i alla fall ut till Helenans kompis Angelica i Hökarängen! Sjukt härlig tjej! När vi kom tillbaka därifrån gick vi till Testolin och fikade! Nu har vi hamnat hemma i soffan i alla fall! När vi kom hem tog jag på mig mysisar och en av mina nya tröjor, det första som händer då är att Vincent kräks på mig, det slår liksom aldrig fel, haha! Tur att det finns tvättmaskiner!

Latte och bacio, vi har hamnat på Testolin...

bild0621 (MMS)

Latte och bacio, vi har hamnat på Testolin igen! Sjukt nöjd med tillvaron trotts en riktig helvettes-natt!


Rejäl soffslöing idag! Vi köpte läsk, ostb...

bild0616 (MMS)

Rejäl soffslöing idag! Vi köpte läsk, ostbågar och chips idag.. Jag har ätit ostbågar och druckit läsk, och nu har jag kramperna from hell i magen! Så onice!


SATAN vad kallt! Längtar tills man kan gå ...

bild0613 (MMS)

SATAN vad kallt! Längtar tills man kan gå ut i tunna kläder på natten utan att frysa röven av sig! Snart myskläder på och hoppa ner under täcket hoppas jag! Bilden är för övrigt på hundparken som ligger två minuter från där jag bor för tillfället, haha!


Det är farligt att gå ut på krogen och stä...

Det är farligt att gå ut på krogen och ständigt ha ett påfyllt glas, man har liksom ingen som helst kontroll på hur mycket man druckit! Men skål då!


På BT och har ätit gott! Nu tar vi några ö...

bild0612 (MMS)

På BT och har ätit gott! Nu tar vi några öl och ser vart kvällen tar oss, härligt!


Öl, whiskey och poker, idag firar vi igen!...

bild0609 (MMS)

Öl, whiskey och poker, idag firar vi igen! Jag glömde låta er följa med på dop, så bilder och sånt från det kommer en annan dag! Trevlig kväll!