Asballt!

image95

Idag var jag på tuna park och kollade in Pudlarna! =P

Vilken tillställning!

Amazon var fullproppat med folk, hur ofta händer det!? Vi fick till och med köa för att komma in, helt otroligt! :D

Jag skulle vara ofrivilligt nykter, men det ändrades ganska snabbt när Chrissie och jag anlände till mig och började dricka öl och minttu! Fy faan vad det är farligt gott med minttu! Jag brukar sätta min gräns vid 3 shots när det gäller sprit nu för tiden eftersom jag vet hur det brukar kunna sluta annars! Men igår blev det minst dubbelt så många! Dock mådde jag bra inatt, och är inte bakis idag heller, bara lite seg i kroppen! Men seg i kroppen bör man kanske vara när man dansat hela kvällen!? Vi lämnade dansgolvet två gånger, en gång för att gå till baren, och en gång för att röka, men annars dansade vi som tokar hela kvällen! Faan vad skönt det var, det behövdes verkligen! Idag mår jag mycket bättre och humöret är på topp! :)

Idag har vi mest sovit lääänge, sen åkte Chrissie hem, och jag gick till pappa och drack kaffe! :)
Nu ska jag strax ställa mig och baka muffins efter ett nytt recept jag hittat, och det ska vara noblesse i som får smälta i ugnen! Tror de kan bli ruskigt goda! :)


Avslutningsvis så bjuder jag på lite bilder från gårdagen!


     

 

Badmintonracket!

Ikväll blir det att gå ut och dansa röven av sig! Välbehövligt! Jag ska visserligen vara nykter, men vem bryr sig om sådana petitesser!? Nu är ju bara den stoora frågan vad man ska ta på sig också, garderoben är lika tom nu som sist jag var ute! Hjääääälp!



Man ska hålla hårt om etiketten, annars kan flaskan ramla ur!

Sool!

image88

Vilken tur jag har!

Om du inte gick upp, hur skulle du då kunna ta dagens första kaffe o dagens första cigg?
hur skulle du ens märka om den nya dagen skulle bli bättre än dom andra om du inte ens gick upp o kände efter?
Ja, Älin har så himlans rätt! Varför tänkte jag inte på det själv? Hur kunde jag glömma bort det allra viktigaste, det vill säga dagens första kaffe och cigg! Oseriöst telefonsamtal med Erika hjälpte väldigt bra under kvällen där också, det gav lite framtidsvisioner, oavsett hur oseriösa de var! ;) Dessutom insåg jag att jag har verkligen världens bästa vänner, såna som stöttar och hjälper, som verkligen finns där oavsett vad som händer, eller om jag mår piss och är världens största gnäll-tant! Ni är fantastiska!

Annars är det helg, en väldigt lugn helg blir det! Idag ska jag plocka ner min lägenhet i små bitar, bära ner möbler och sådant till förådet så det är tomt här imorgon när det ska flyttas in nya möbler, wohoo! Det kan nog bli riktigt najs har jag en känsla av! Det behöver visserligen shoppas en bäddmadrass och ett toppskydd till resårbotten, men det har jag redan spanat in, så det är väl bara att ta sig i kragen och shoppa det när/om det kommer in lite pengar! :) Har dessutom råkat springa på riktigt snygga sängkläder som var riktigt bra pris på, så de ska jag nog slå till på, och verkligen se till att göra sängen till mitt palats! ;)


Men nu ska jag i alla fall ta och måla på mig lite mascara så man känner sig lite pigg och fräsh, sen blir det väl en promenad upp till ica!

Ny vecka

nya bekymmer? :D

Veckan började med en innehållsrik måndag! Lunch hos gammelmoster,
och fikabesök av Simon, Linda och Cina på kvällen!
Charmiga Simon, veckan kunde inte börjat bättre! Vi träffas ju inte så ofta,
så de små tillfällena man får, får man verkligen ta till vara på! :)



Resten av veckan ser ut att bli väldigt lugn däremot! Har absolut inget planerat! Medans nästa vecka kan bli ganska hektisk! Men jag kan tänka mig att det kan bli någon kopp kaffe med Kaptenen i veckan i alla fall! Och mycket telefonpratande!
Och om man har tur kanske det är någon som känner för att ta sig ett glas vin eller två till helgen? Jag vill! :)

Hemma hos mig!

Jaa ja, eftersom det är några stycken som frågat om man inte kan få se hur jag bor så tänkte jag vara snäll och bjuda på några bilder! (Jag menar, jag har ju bara bott här ett år! Men bättre sent än aldrig!?) Eftersom det fortfarande är mycket här som jag vill ändra på och byta ut så kommer ni i alla fall bara få se små glimtar! ;P

image84



Japp, visst förstår ni precis hur det ser ut hos mig nu!? Inte? Nej, det var meningen! ;)

Jag vill ha/behöver!

Ja, ni såg den i förra inlägget, toppen som jag vill ha! Tyvärr känns det som den kostar ett par hundra föör mycket!

Så vad behöver jag? Jag behöver ett par riktigt välsittande byxor, gärna svarta eftersom det passar till allt! (Ja, det behöver jag faktiskt verkligen, eftersom alla mina byxor hänger nere på arslet efter min lilla viktnedgång!)


Och jag tänker i alla fall unna mig detta otroligt snygga halsband från guldfynd,
59 kronor kostar det, det är så värt!image83
















Helt vanlig måndag!




Såhär ser jag ut när jag tar en cigg en helt vanlig måndag!








Och jag vill verkligen ha den här toppen!
(Det kommer ju aldrig hända, men önska kan man ju!)








Annars? Ja, idag fick jag det negativa beskedet som inte var annat än väntat faktiskt! Så vad gör man nu då kan man ju undra.. Ingenting? Det finns ingenting jag kan göra! Nu kanske jag äntligen kan få ge upp!? Nu kan ni inte säga att det finns några fler anledningar att försöka i alla fall!






Systeryster Helenan (http://helenan87.blogg.se) fyller år idag! GRATTIS!