Allt är leksaker!

Det händer ibland att jag köper nya leksaker till katterna för att dom ska ha nåt roligt att leka med.. Senst idag köpte jag 4 små tennisbollar med fjädrar, sen innan har dom 2 bollar med kattmynta, pinglor och fjädrar, 3 bollar som skramlar, 6 pingisbollar, några foliebollar, två vippor, och en lampa (som ser ut som en laserpekare) som lyser som en fisk, plus lite plingbollar och en boll man fyller med godis som jag glömt i Sthlm (leksaker till förbannelse)! Som om inte det vore nog tror dom dessutom att allt annat är deras att leka med också, till exempel hårnålar, toffsar, pennor, värmekuddar, och diverse andra små saker!
Så brukar jag tycka att katterna inte alls har nåt att leka med (vilket leder till att jag köper nytt), och jag börjar gnälla över att jag måste köpa toffsar och hårnålar, då är det dags att dra fram soffan! Och hokus pokus så har dom plötsligt 6 pingisbollar, 3 myntabollar, 3 skrammelbollar, och två nya bollar (tog inte fram alla direkt) att jaga runt en lördagkväll, och jag kan sätta upp håret!
Så nu är vi nöjda alla 3!
 
(Och medans jag skrev kom Rufus dessutom dragandes med en handduk i munnen! Lättroade!)

Rolig grej om riksdagsbesök!

I höstas gick jag (som långvariga läsare kanske minns) en politikerskola! Den avslutades med ett studiebesök på riksdagen nu i Februari!
Idag sa mamma att hon tänker på mig under besöket när hon ser telenor reklamen där karln går igenom en säkerhetskontroll! När jag gick igenom en säkerhetskontroll på riksdagen fick jag tömma mina fickor (lämnade väskan i Rogers arbetsrum).. Jag kan ju undra vad dom tänkte när jag fick tömma fickorna på mina små tighta stuprör och i plastbyttan la jag en kamera, mobilen, medicin, värktabletter, lösa hundralappar och mynt, och en tablettask! Hur sjutton fick allt plats!? Jag fick behålla allt och gå vidare i alla fall, haha!
 
Aja, en kul grej att bjuda på när jag inte bloggat om så mycket annat!
 

Praktikjakten!

Eftersom min nuvarande praktik tar slut 6/7 så har jag varit på möten på arbetsförmedlingen några gånger nu.. Jag tyckte att det var dags att leta ny praktik nu, så jag har skrivit upp ställen jag kan tänka mig att vara på, och gått dit idag och frågat om dom kan tänka sig att ha mig där! Det var faktiskt riktigt roligt att gå och visa upp mig, och jag fick positiv respons på ställena jag var på! Sen skulle jag återkoppla till af kl 14, väl hos min handäggare sa jag vart jag hade varit och vart jag ville vara, så vi gick dit och pratade direkt! Så den 16/7 börjar jag praktisera på glassbaren! Kom och köp fika!!!
 
Såhär såg jag ut idag när jag jagade praktik!

Midsommaren!

Jag har haft en mycket trevlig midsommar ute i flenmo! Där bjöds det på god mat, tipspromenad och lekar, trevligt sällskap och en hel del skratt, och en skön promenad med hundarna dessutom! Dock vaknade jag nyss med halsbrännan from hell, teoligtvis efter allt godis och chips! Jag bore verkligen inte äta sånt, men det säger jag varje gång jag mår såhär.. Jag svalde ner en omepazol med samarin, så jag hoppas att det släpper fort så jag snart kan slappna av och somna om! Hoppas att ni där ute har haft en fin midsommar!

Instagram!

Dom senaste!
 
Sture hittade en plats han gillar (under mig i tvättkorgen)!
 
Jenny och Nellie kom och hälsade på!
 
I Fredags myste Julle, Älin, Petra och jag hos Petra!
 
Mexico sitter fint!
 
Spenderade en himla fin Måndagseftermiddag/kväll med Älin, barnen och Petra hos Älin! Vi lekte, pratade massa, åt pannkakor, lekte mer, myste och tog ett glas rött! Skulle kunna berätta så mycket om hur mycket kul och spännsnde fyraåringen Ebba har att prata om, eller hur söt Charlie är, och om att jag här världens bästa vänner, men det är så svårt att återberätta, och när man inte känner dom så är det nog svårt att förstå ändå! Såhär kan lite av det vi gjorde se ut i alla fall!
 
Fina Charlie!
 
Härliga fina Ebba cyklade jäääättefort!
 
(Inte instagram) Charlie gosade med mig i soffan ock klappade mjukt på min kind innan sovdags!
 
Ett glas tabiso slank lätt ner!
 
Ebba tyckte att jag skulle göra en lista på vad hon vill ha när hon fyller 5 (den 3e Juni 2013, haha), klart jag fixade det när jag kom hem då!
 
Idag har jag tagit en pw/jogg med Petra till Brogetorp för att hämta hennes bil, sen åkte vi till en verkstad med den för Petra skulle kolla nåt! Efter det har jag plockat lite hemma.. Sista stunden av kvällen ska jag ägna åt att borsta ur pälsen på katterna, dammsuga och bädda rent! Skönt så!

Shit Majbritt!

Så loggade jag in på bloggen för att kika lite om det hänt nåt (om jag fått kommentarer till exempel), och så ser allt totalt annorlunda ut! Det tar nog en stund att vänja sig vid!

Jag tänkte att jag nog ska försöka lägga upp lite bilder från mobilen senare, om jag orkar och om jag lyckas, haha!

"Vet du, i en bulkan där måste det brinna!...

"Vet du, i en bulkan där måste det brinna! För vet du, i bulkan bor det drakar!" Tur att Ebba kan så mycket bra saker att lära mig!


Inspirerad!

Efter att ha blivit inspirerad i helgen vill jag sy en 50-tals klänning! Finns det någon som kan tipsa om vart jag kan hitta mönster på det??
Jag skulle nog kanske kunna rita ett mönster själv, men vill nog helst prova att sy en från färdigt mönster innan..!

Gårdagens!

Mitt mms ville tydligen inte alls komma fram igår så här är gårdagens:



Tjejkvällen igår var himla kul, precis som det alltid brukar vara! Vi hade bubbel med frysta hallon till fördrink! Gott!


En mörk dagens outfit! Jeans från acne, li...

En mörk dagens outfit! Jeans från acne, linne h&m, kofta second hand, skärp gina tricot!


Fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyys!

Ikväll blev det spontan-fredagsmys tillsammans med Petra, Älin och Jullebulle-hunden hos Petra! Vi åt kladdkaka och popcorn och pratade om allt och inget, och en del om bröllop också!

Nu ska jag stupa i säng för jag är sjuukt trött!
Och så vill jag ju vara utvilad till tjejkvällen imorrn!


Det är dags för en fittfitt tycker jag (da...

2012-06-15_12_59 (MMS)

Det är dags för en fittfitt tycker jag (dagens outfit alltså)! Idag har jag på mig en marinblå topp från h&m, ljusblåa jeans från lager157, och vita skor från converse!


Idag har jag shoppat vin till tjejkvällen ...

img_20120614_163 (MMS)

Idag har jag shoppat vin till tjejkvällen på lördag! Loxton är sjukt gott, och det är det jag oftast köper just nu! (Det är dock inte att rekommendera om man vill bli berusad, för som ni kanske kan läsa är det alkoholfritt!)


Rensning och klädproblem!

Jag rensar ständigt hemma! Hela tiden hittar jag saker som jag inte behöver ha! Älin frågade för några dagar sen om jag hade mina gråa chinos kvar, och det hade jag ju, fast jag inte använder dom så låg dom kvar i garderoben! Idag tog jag fram lite tröjor till Älin också och hoppas att dom passade!

Sen drog jag fram mina vita chinos som låg längst in i garderoben, men jag har totalt tappat känslan för vad som passar till dom! Eller jag har inget som passar just vita chinos! Gaah! Jag hade nog villjat köra på marinblått, men den enda marinblåa toppen jag har är lite kortare och passar bättre till snortighta byxor med högre midja.. Typiskt! Jag skulle säkert kunna hitta massa kläder att köpa, men jag vill inte planera nån shopping närmsta tiden eftersom jag blev av med lite pengar och kanske behöver lägga in pengar i vardagsekonomin just nu i stället för på kläder! Sen har jag ju sommaraktiviteter planerade som kostar pengar också!

Äsch då, det var inte kul med massa vardagsbekymmer, men det var det dom föll mig in att blogga om just idag, då fick det bli så!

Laddar för en ny vecka!

I morgon ska jag åka med Älin och barnen för att byta Ebbas kläder, hoppashoppashoppas allt finns kvar i större storlek eftersom hon gillade alla kläderna! I morgon eftermiddag ska jag på möte på af och sen ner till mamma och skriva ut lite grejjer!

Resten av veckan blir det nog lite prakik!
På Lördag blir det Tupperware-pary hos Älin och på kvällen ska vi ha tjejkväll, med vin, grillning och vi ska dessutom få lyxig fotvård! Så härligt med sommarfixade fötter!

Nu ska jag avsluta den här veckan med lite skön musik och en skiss som jag håller på med!


Finfina dagen!

Idag väckte jag stackars lilla P alldeles för tidigt (runt 07, förlåååååt)! Då hade jag paniksångest och mådde skit och behövde en soffa att hänga på! Så vi hängde en stund innan vi tog en skön morgonpromenad, för att sen hänga på mammas soffa tills trägår´n öppnade! Då fick vi sms från Älin som undrade om vi ville komma dit och leka och bli bjudna på lunch, och det var klart vi ville! Så kunde jag fira Ebba med presenter eftersom jag inte var på kalaset i Söndags! Vi uträttade lite bestyr innan vi styrde stegen mot brogetorp! Där var vi ute en stund innan vi blev bjudna på supergod köttgryta till lunch, och efter lunchen öppnade Ebba paketen innan vi hängde i solen på baksidan! Ebba var himla nöjd med presenterna, för det var precis sånt hon ville ha (hoho vilken tur att jag visste eftersom Ebba pekade när vi var och shoppade förra veckan ;D), fast dom får åka och byta till större storlek på kläderna!


Ebba ville klättra upp på stora stenen, det gick inte men var bra försökt!


Mina magiska armar vaggade Charlie till sömns i vagnen!


Petra fick prova en av Ebbas presenter, hårspännen!


Paniksångesten försvann och dagen blev så himla bra! Tur att jag har dom finaste vännerna som finns!

Under dagen har jag dessutom kommit på att det är ingen idé att jag går och sparkar på mig själv angående blocket-grejjen! Det känns fortfarande inte bra, men gjort är gjort och vem som helst hade gjort samma sak för allt verkade faktiskt så himla normlalt.. Utredningen får dra igång så sker det som sker, det blir inte bättre av att jag går och ältar och sparkar på mig själv!

Skitskit!

Idag har jag varit ledsen igen! Det värsta med hela situationen är att jag känner mig så fruktansvärt dum! Dum och lättlurad! Men jag kan inte göra mer än jag redan gjort, så jag får försöka släppa och rycka upp mig!

Jag har lite roligheter att se fram emot i alla fall! Lite tjejkväll nästa helg, och så har jag blivit bjuden på midsommarfest! Och jag har inte råd med nåt av det egentligen, meeeen... Det får gå ändå!

Nu ska jag dricka mitt kvällskaffe och se på vem vet mest!

Ni ser en bild på min otroligt sunkiga sön...

img_20120603_121 (MMS)

Ni ser en bild på min otroligt sunkiga söndagsoutfit! Ikväll/natt har jag massa ångest.. Himla otrevligt men det är okej, det går alltid över så mår jag bra igen! Det är bara just nu det känns jobbigt.. Gissar mellan två saker som det kan bero på just nu, och det enda jag kan göra är att ta hand om mig själv och låta båda ha sin gång! Jag borde försöka få lite sömn! God natt!


Såhär är det!

Jag har varit lite off på bloggen, och det har sina anledningar!
Läget just nu är att jag har blivit lurad på blocket.se på 2200 kr! Det här hände i helgen, men jag valde att ge det lite tid för att se om säljaren hör av sig, men det har den inte gjort. Under helgen har jag varit frånvarande, frustrerad och ledsen, jag känner mig väldigt blåögd och lättlurad!
Idag har jag haft kontakt med blocket som varit väldigt förstående och tillmötesgående och jag har gjort en polisanmälsan (som blocket också hjälpt till med genom att samla ihop all information dom har om säljaren).

Det är inte hela världen, men det känns ju såklart inte roligt alls!
Hoppas att polisen kan gå till botten med det! Jag har all info om säljaren kvar, adressen till annonsen (som nu iofs är borttagen) osv som polisen tyckte var värdefullt! Och med blockets info sedan (som polisen får ta ut, inte jag) så hoppas jag att det ska gå att lösa! Inte för att jorden går under över mina 2200 kr, utan för det skulle kännas skönt för mig att veta att man inte kan bete sig hur som helst och komma undan med det.

Skitvädret!

Ja intressantare än så blir inte bloggen idag! Jag tänkte mest klaga på regnrusket!

För övrigt så är inget som väntans tider, speciellt nu när jag blivit med ny telefon!

Och annars har jag inget alls att skriva om, det är himlans lugnt hos mig! Katterna återhämtar sig men är fortfarande ganska smålata! Hima gosiga är dom, vi har det så mysigt hela tiden!