Woop woop!

Det blev inga bilder igår kväll! Åkte och badade och åkte sen och såg film tills sent in på natten i stället! :) Ikväll blir det inte heller några bilder, är alldeles för seg!

Annars så var det en riktig höjdare med bad och film igår, åkte till Orrhammar med Thobias och badade, för att sedan hyra 2 filmer som vi kollade på hemma hos Arvid! Kunde inte ha blivit en bättre kväll! Så himla kul att bara göra nåt och inte sitta här hemma själv och glo!

Idag åkte jag och Elin till Katrineholm och köpte våra biljetter till Skogsröjet, så jävla nice att veta att vi har biljetterna hemma och är redo att dra iväg! Som Elin så fint påkekade i bilen så är det bara en månad kvar! Jag längtar! Fick även med mig en klänning(/topp) hem, superbra köp, den kommer användas mycket!
När vi kom från K-holm åkte vi vidare till Orrhammar och badade lite idag igen! Vattnet är sjuukt skönt, och det är så mycket härligare att bada där ute än vid Orrö (där man har hela backen full med publik om man vill ta sig ett dopp)!

Imorrn är det kalaaaas hos Älin som fyller år! Wohoo! :)


Sommar sommar sommar!

Uppdateringar är jag ruskigt dålig på just nu, men vem vill sitta inne i det här fina vädret och glo vid datorn!? Inte jag i alla fall! :)

Helgen har varit full av saker att göra! I fredags var jag på malmis och shoppade lite (dock inte till mig) haha! På kvällen uppträdde E.M.D, mmhm! Ehm, men dom var bra, kul att se! Hade väl hört typ tre av låtarna de spelade, men ändå, Danny är ju inte ful! ;D
I lördags morse hämtade pappa upp mig runt 08 och vi drog iväg till Ikea i Västerås! Ett soffbord blev det, och en hylla! Fick det i födelsedagspresent av pappsen och Nea! (Eftersom jag fyller år om typ 2 veckor!) Tacktacktack! :) Hemkommen från Ikea så var det bara att ta sig en snabb dusch för att sedan möta upp systeryster vid tåget! Vi försökte göra upp planer för kvällen, blev inte så mycket bestämt! Så Helenan gick till pappsen, och senare på kvällen möttes vi upp för att äta ute! Efter det åkte jag och Helenan och badade med Elin och Stefan! Försökte fortfarande komma på vad vi skulle hitta på på kvällen, skulle vi åka till malmis igen, eller gå på ett fömodligen folktomt Amazon!? Efter att ha haft lite sms-terror med "gänget" som festade blev det tillslut Amazon! Och ja, folktomt var det nästan, men det blir ju vad man gör det till, och vi hade skitkul, om man bortser från en enda.. Människa(?) som förstörde lite! Men ja, det är Flen, vad säger man!? Efterfest hos Robban med 'Hur fan visste du det?' och sen hem och sova! I söndags är väl enda dagen på helgen det inte hände mycket alls! Men då regnade och åskade det ju en hel del, så då ville man väl inte direkt vara ute!
Igår åkte vi ganska skapligt iväg till Malmköping och solade och badade hela långa dagen! Skönt så! Och jag lyckades få en del färg, så jag är nöjd! :)

Och nu börjar detta bli riktigt långdraget! :D Uppdaterar senare med lite bilder från senaste veckan! (Lördagens bilder kommer dock senare eftersom vi fotade med Helenas kamera, så hon måste skicka dem till mig först!)

Blaha!

Jag har vairit dålig med uppdateringar igen, men det händer liksom inte jättemassor saker nu! I helgen har jag mest rensat bland alla saker här hemma och kastat massa gammalt skit och gamla kläder! Dock tycker jag inte det blev så mycket mindre saker här hemma ändå! Men det kanske är så att det är svårt att få undan sakerna när man har en liten etta med dålig förvaring!
Nu försöker jag mest fördriva tiden lite, har tvättstugan om 10 minuter! Så jäkla trisst, men det måste ju tvättas ibland! Hoppas faan att den andra maskinen är lagad idag, annars kommer jag få tvätta tills tvätt-tiden går ut klockan 23!
Nähä, dags att pysa då!

Helg igen!!

Och som alltid senaste tiden så händer det absolut ingenting! Men det är sånt man får leva med helt enkelt!
Det svullna ögat börjar i alla fall ge med sig nu! Det gör lite ont och är lite svullet fortfarande, men det är inte ens en bråkdel av hur det såg ut i går i alla fall! Skönt det!

Annars funderar jag på om man skulle gå och beställa en klippning nån dag kanske, det vore ju najs att få lite styr på håret nu! Och så går jag omkring och längtar, först tills Erikan kommer, och sen till skogsröjet! Så jäkla kul ska det bli! För övrigt undrar jag litegrann över vem det egentligen är som stulit solen!? Det vore ju kul med lite sommar till i år i alla fall, och kanske kunna ta sig ett dopp till! För som Älin påpekade här om dagen så är det ju snart vinter igen!
Guu vad deprimerande!!

Blääk!

Promenaden igår var härlig eftersom jag mår bra av att vara ute! Men däremot tyckte mitt svullna öga inte om det! I dag är det dubbelt så svullet som igår, och när jag vaknade kunde jag knappt öppna ögat! Hur najs är inte det!? Så idag får jag gå runt med solbrillor! Tidigare idag gjorde det ju inte så mycket för då var det ju lite soligt! Nu däremot så regnar det ju! Så jag får väl hålla mig inne!

Wiwiii!

Pratar med älskade Erikan idag! Kom på att det inte är superlänge kvar tills hon kommer hit, och guuu vad jag längtar!!! Eftersom vi inte ses så ofta så känns det som en hel evighet mellan varje gång, men samtidigt när hon är här känns det som vi sågs igår! :)

Idag har jag och mammsen promenerat upp till Nea, där vi fikade och sen gick ut i skogen och plockade blåbär! Supertrevligt var det, och Mirjam är ju så helskön! Man kan inte låta bli att le när man är i närheten av henne! :) När vi kom hem igen bakade jag blåbärsmuffins (nästan de bästa muffinsen jag nånsin bakat), och sen drack vi kaffe och åt lite av muffinsen!

För övrigt har mitt högra öga varit svullet och gjort ont sen igår! Det är inte helt najs! Men jag hoppas det går över snart! Dock verkar det inte blivit bättre av den långa promenaden och skogturen. för nu är det mer svullet och börjar inta en rödlila färg! Knepigt, men jag hoppas det går över snart!

Pjuh!

Idag städar jag lite, men jag kom på att det är inte kul! Det är verkligen så jäkla trisst när jag ändå inte tycker att det är snyggt när jag är färdig! Skulle vilja ha nya saker hit hem! Typ en ny soffa, soffbord, tv-bänk (och tv för den delen), hyllor, matta, mer förvaring, lampor, speglar, en micro (jag har inte ens nån), ny kaffebryggare, nytt databord (eller varför inte en laptop), och ja.. Allt annat man kan tänka sig!
En lottovinst kanske inte vore dumt!


Söndag igen!

Söndagar går alltid så himla sakta tycker jag! Undrar varför det är så..

Har i alla fall inte gjort jättemycket idag.. Började dagen med att gå ner till Kings och träffa Tobbe, Pontus och Elin som var där och åt! Efter de ätit färdigt åkte vi och köpte kaffe, och sen åkte vi till mamma och drack kaffet och snackade lite skit! Elin och jag funderar lite på om vi ska åka på skogsröjet kanske, så när Elin vet om hon är ledig den helgen ska vi kolla upp det! :) Så blev det bestämmt att nästa gång Tobbe är i Flen ska vi åka och bada, det kan ju vara trevligt med ett andra dopp i år! Hoppas bara det blir bra väder också! :D

Annars händer inte mycket.. Veckan ser ovanligt tom ut! Tänkte gå och plocka lite blåbär en dag i alla fall, kan ju vara skönt att bara komma ut i skogen en stund och strosa! :) Är lite sugen på en promenad nu i den sköna kvälls-solen, men ingen annan verkar vara så sugen på det.. Trisst!

Sol sol sooool!

Och jag passar såklart på att njuta så mycket jag kan! Har suttit på mammas balkong och solat ett par timmar även idag! Såå najs! Är faktiskt lite brun nu (ja allså, jämnfört med hur blek jag annars är, för jag är garanterat fortfarande inte lika brun som "alla andra")! :D
Har även gjort chokladbollar idag som jag provsmakat lite av, och resten tänkte jag ta med till Älin imorrn! Jag skippade att baka muffins, jag skyller på att det är för varmt!

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska göra nåt kul med håret.. Jag funderar på att färga lite av underhåret igen, dock inte ljusblondt, utan mer orange/blondt, så funderar jag på om man ska klippa lugg kanske! Det kunde ju vara snyggt! Nackdelen med det är väl att det är en jäkla massa jobb med det eftersom mitt hår är självlockigt, men det är jäkligt snyggt med lugg! :)

För övrigt är jag inne i en såndär sömnlös period igen, och jag vet inte varför! Jag är ap-trött på kvällarna, men så fort jag håller på att somna in vaknar jag till av att det börjar krypa i kroppen och jag måste vända på mig! Jätteknepigt!

Wooaaah!

Idag väcktes jag av att Cina ihärdigt plingade på min dörr! Klockan visade att jag redan hade sovit braa mycket längre än jag tänkt! Så det var bara att klistra på sig léendet och gå ner till mammsen och dricka kaffe! Jag upptäckte att det var ju faktiskt riktigt soligt idag, så efter kaffet passade jag såklart på att sola mig på mammas balkong en ganska lång stund! Efter den långa stunden blev det mat, och efter maten gick jag till mig igen och duschade och gjorde mig i ordning för att sedan åka med Cina och Göran till Nyköping i Pontiacen! Det är alltid gaaalet mycket folk på "onsdagsträffarna" i hamnen när det är bra väder!
Vi tjejor gick såklart runt och kollade på allt som finns runt omkring och inte bara bilarna, och shopping blev det också! Eller ja, jag shoppade inte, men Cina shoppade födelsedagspresent åt mig (visserligen är det 34 dagar kvar till födelsedagen, men ändå)! Jag fick en suupersnygg prydnadskudde med Marilyn Monroe på i nåt plastigt material!

Imorrn är det torsdag, då händer det ju inte mycket alls, fast jag tänkte kanske baka några muffins att ta med till Älin på fredag! Jag lovar inte att jag gör det, men det kan hända! :D









Jag gjordet!

Ja det gjorde jag faktiskt, idag tog jag ur hårförlängningen! Väl spenderade pengar det där känner jag! Men men, nu har jag provat, och det där med keratin-vax förlängning var ingen höjdare! Det var trassligt, ramlade slingor, och var bara allmännt jobbigt! Så nu får mitt egna hår växa ut i stället (alternativt så får jag väl skaffa peruk :D)!

För utom det har jag haft tvättstugan, det var ju heller ingen höjdare, eftersom ena maskinen var trasig! Är det ingen annan i detta hus som ringer bovärden när saker går sönder!? För ett tag sen var det stopp i avloppet där nere, och sist var det centrifugen som var sönder! I ena torkrummet är det dessutom mögel längs med hela väggen och det luktar skit där inne! Jag hänger inte in nåt där i och för sig, men inga andra i hela den här längan verkar bry sig om att deras kläder och sängkläder luktar skit!? BLÄ!

Usch och blä och sånt!

Vilket jäääävla skitvädet det är hela tiiiin! Man vill bara dra täcket över huvudet och gömma sig! Vad hände med sommaren egentligen!? Det här vädret gör mig bara gnällig och på dåligt humör, tappar lusten att göra nåt alls!
Just nu vore det inte dumt med en resa till nåt varmare ställe! Synd bara att det ska vara så förbaskat dyrt att åka utomlands!

Bilder från gårdagen!

Det får väl bli några stycken i alla fall! Lägger upp ett par bilder på min nya sjuuukt snygga t-shirt (som jag kommer bo i framöver) som väntade på mig innanför dörren när jag kom hem!

   

   

   

   

   

   



 


Trött, tröttare, Torsten?

Uppstigning 05.00 igår, och avfärd mot Hälleforsnäs 07.15, och vidare därifrån mot Västerås och Power Meet! Men sjuttsingen vad kul vi hade! Gick mest runt hela dagen (man skulle haft en stegmätare igår)! Tyckte dagen gick så jäkla fort bara! Runt 16.30 nånting åkte vi ut från området och hittade oss ett ställe att äta på, och sen cruisade vi! Jääklar vad mycket bilar det var! Parkerade vid nåt som kallades Power Meet 2, där det också fanns marknad och grejjer, så jag och Cina gick och kikade på den, tror vi tog oss ända till Power Meet 6, så det blev en del gående på kvällen också! Runt 22 kom tokarna från Eskilstuna dit vi var, så blev det ett par öl (till), skitsnack och bus och såntdär! När klockan närmade sig 12 bestämde vi oss dock för att dra oss hemåt eftersom det är en bit att åka, och det tar ett ganska bra tag att ta sig ut ur Västerås eftersom vi var tvungna att åka med i cruisingen för att komma ut! Vet inte riktigt när vi var hemma i natt, men när vi kom hem åt vi korv med bröd, och sen stupade jag i säng!
Idag är jag inte aspigg, men det går nog över, tänkte inte göra så mycket annat än att glo på tv´n eller datorn ikväll, så det gör inget! :D

Bilder från gårdagen kommer säkert senare eller imorrn (när jag orkar!)

Ett jävla gnällande!

Ska man verkligen behöva be om ursäkt och trippa på tå runt vissa människor bara för att man är smal ("spinkig")!? För att livet tydligen är helt fantastiskt och perfekt om man bara är smal?? Men faan öppna ögonen, man är fortfarande samma människa, oavsett hur man ser ut! Har ni tänkt på att om någon inte gillar er kanske det inte alls beror på hur ni ser ut, utan hur ni beter er (med andra ord väx upp)! Sluta klaga på hur alla andra ser ut, och gör nåt åt erat utséende, för om man vill så kan man faktiskt gå ner i vikt, men då får man väl faktiskt lyfta röven ur sin stol och röra på dig lite!
Och livet är faktiskt långt ifrån perfekt för att man är smal! Tror ni det verkligen att det är så jävla kul att till exempel inte kunna hitta några jeans som sitter perfekt och tight, för alla byxor bara hänger, eller tror ni det är roligt att vara 23 år gammal och fortfarande kunna gå och köpa kläder på barnavdelningen!? Så kul är det inte! (Och ja, jag har försökt att gå upp i vikt, men jag kan inte! Och det är minst lika jobbigt som att försöka banta!)
Och så säger ni att ni vill bli smala så ni kan få killar!? Ja men sluta göra er själva till sexgalna objekt, så kanske killarna också vill ha er för mer än just sex! (Och wtf´s upp med att jaga alla dessa killar som är upptagna!? Satsa på en riktig kille som är singel så kanske det går liiite lättare!) GRR!

Enda anledningen till att ni snackar skit är för att ni tror att alla smala tjejerna är snyggare än er, men snyggheten sitter inte bara på utsidan! Och om ni fortsätter snacka skit om alla som ser ut på ett visst sätt så framställer ni er själva bara som avunsjuka små människor som tycker synd om sig själva, så sluta!

Rubriktorka.?

Ja nåt sånt, jag kunde för allt i världen inte komma på nån bra! :D

Idag fixade mamma till mitt hår, nu ser det bättre ut i alla fall! Får dock inte tvätta det förren imorrn, men tror det blir helt okej när det får torka till sig och så!

Sen hämtade Jenny och Matte upp mig och vi for heeela vägen till orrö och Älin, där jag först kikade hur lägenheten blev tillslut (och den var ju kanooonsnygg), sen dracks det cappuccino, petades och hölls lite i Ebba, och sen blev det en promenad till snabbt och gott för att äta mjukglass! (Tyckte dock väldigt synd om Älin som var tvungen att bära på Ebba mest för hon inte ville ligga i vagnen, och sen inte fick äta sin glass för Ebba ville ha mat! Vi får ta en glass en dag nästa vecka innan, eller efter promenad så kanske det är lite lugnare!) :)

Imorrn är det full fart igen, fast med massa annat, och sen blir det nog sova tidigt eftersom vi tar bussen till H-näs runt 07.15, sen vidare med pontiacen/mustangen till västerås runt 08 på fredag morgon! Wowooo, har en känsla av att fredag blir en låång men rolig dag! :)


Herrå!

   

Crap och så!

Ikväll var jag på bio med lillasyster Becka! Vi såg sex and the city, den är såå bra! I Me like! Har ju sett hela serien (flera gånger om) och får aldrig nog, och jag misstänker att denna film kommer hamna i samlingen och ses några gånger till den också! 

Annars så ser mitt hår ut som skit, och jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Mamma ska kika på det imorrn och klämma i några slingor till eftersom det lossnat några och eftersom det är glest på vissa ställen, plus att jag tycker jag har en väldigt tjock kant från mitt riktiga hår till löshåret.. Sen ska hon få klippa av det en bit också, eftersom det ser ut som crap i topparna! Suck.. Blir det inte okej ska jag gå i ide, eller så får jag helt enkelt ha håret i toffs för alltid! (Jag räknar inte ens med att bli snygg längre, bara att kunna visa mig ute!) Jag har nog aldrig haft så dåligt självförtroende någonsin! Vad gav jag mig in på!? 

I morgon eftermiddag ska jag i alla fall följa med Jenny och Mattias till Älin! Det tycker jag ska bli kul! Jag har ju inte ens sett lägenheten efter tapetsering och inflytt, så det är väl på tiden va!? :)  

Himla massa onödiga frågor!

Skriv ditt namn utan några A:n.

Sofi

Är du singel?

Jajjemen!
Vad är / var dittfavorit ämne i skolan?

Bild

Vad borde du göra just nu?

Sova?

Är du kär i någon just nu?

Noope!

Kan du blåsa bubblor?

Jarå!

Kan du nå dina fötter med raka ben?

Skämtar nån eller!? Nej, jag måste böja lite på knäna!

Kan du vifta med öronen?

Nepp!

Kan du skruva tungan?

Jovars!

Har du någosin velat bli läkare?

Nej

Tror du på Gud?

Nej

Har du någonsin velat bli brandman?

Inte vad jag kan minnas!

Vad drack du senast?

Det var nog mjölk!

Vad tittade du på senast?

Unhitched

Vem pratade du med senast på telefon med?

Rebecka

Vem ringde dig senast ?

Mammsen

Vem sms:ade dig senast?

Erika

Har du några tatueringar?

Nej (inte riktigt än)!

Har du rakt eller lockigt hår?

Det är lockigt (fast alltid plattat)!

Är du glad?

VÄldigt ofta!

Är du piercad någonstans?

Jajjemen (i naveln, näsan, och öronen)

Vad har du för planer ikväll?

Sova!

Hatar du folk som ljuger?

Asså, det är ju dumt att ljuga, men jag hatar väl ingen för det..

Föredrar du "mjuka" eller tuffa killar?

Jag föredrar killar som är sig själva!

Föredrar du blonda killar eller brunhåriga?

Som att det spelar nån roll vad de har för hårfärg?

Vad vill du bli när du blir stor?

Större!

Har du någonsin kysst två personer på samma kväll?

Jovars

Har du någonsin varit helt förkrossad?

Ja

Har du någonsin velat ha någon fast du vetat att du aldrig kan få den personen?

Jodå

Hur är det mellan dig och dina föräldrar?

Det är bra (oftast)!

Tycker du om ditt liv?

Haha, ska jag svara på det!? Ja, men ändå nej!

Vad är din favoriträtt?

Oj.. Eh.. Jag vet inte :D

Vad är din favorit kärleksfilm?

Pretty Woman eller Dirty Dancing (vilka klassiker!)

Vad tycker du mest om i ditt utseende?

Mina ögon tror jag nog

Förlåter du eller glömmer du?

Förlåter, men glömmer aldrig

Har du mest kill- eller tjejkompisar?

Jag har nog flest killkompisar tror jag..

hur länge har du haft bloggen?

Oj jag vet inte.. Kan det vara 1,5-2 år?

Har du någonsin masserat någon?

Ja

Vad är du rädd för?

Alldeles för mycket saker

Har någon försvunnit ur ditt liv?

Javars

Har du någonsin haft någon på hjärnan som du inte kan släppa?

Ja (och det försvinner tydligen aldrig heller)!

Önskar du att du var kändis?

Nej (det är nog mest jobbigt att vara det)!

Önskar du att du var kille?

Ibland!

Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek?

Det händer väl, beror väl lite på vad man är på för humör

Tycker du att killar borde få krama tjejer bakifrån?

Jovars (om det är nån jag känner, om en totalt främmande kille gör det skulle det nog inte uppskattas :D)