Fredags bestyr!

Jag har mensvärk, det är inte skönt kan jag meddela!
Det har snöat nästan hela förmiddagen här, först bara några småå små flingor, och sen många stooora flingor! Men det har inte lagt sig på marken.. Än!
Jag har stått i, och tagit tag i disk-berget i köket, och snart ska jag knalla iväg till ica och shoppa lite! När jag kommer hem ska jag göra mig snyggare, sen ska jag stoppa ner lite kläder och grejjer i en väska, och efter det vänta på att Helena och Jonas ska dyka upp! När de kommit hit ska vi väl kanske äta nåt, sen blir det en tripp till lager157, sen en sväng förbi Cina för att fika! Efter det åker jag med Helena och Jonas till Stockholm och kommer inte hem förren på Måndag!
Ja så nu vet ni vad som är upp!

För övrigt ska jag meddela att vi ska inte ropa hej för att proverna inte visade nåt, det allra bästa hade nämligen varit just att de hade visat nåt! Eftersom vi nu kan utesluta att det är fel på de sakerna, så är det de värsta sakerna kvar som det kan vara fel på! Jag försöker att inte tänka på det så mycket, samtidigt som det är bra att kolla upp all info jag kan, och ändå verkligen vänja mig vid att det kan vara nåt, så det inte kommer som en stor chock sen om det skulle vara så..

Ja nu vet ni, nu ska jag gå till ica!

Jamen dåså..

Idag fick jag provsvaren!
Hormonprovet visade inget, det är alltså inte det som är felet. Sköldkörtelprovet visade inte heller nåt.. Så nu är det bara att vänta på nästa tid.. Vänta vänta vänta...

För övrigt så skulle jag även passa på att tala om att anledningen till att jag skriver om detta i bloggen är inte för att jag vill ha en massa sympati, utan för att hålla nära och kära uppdaterade om vad som händer, eftersom det är lite jobbigt att sitta och ringa/smsa alla hela tiden, när jag ändå vet att de flesta läser här.

Så var det sagt!

Åh suck.

Det var meningen att jag skulle skriva en hel del här, men jag nöjer mig med suck. Jag vill ändå inte ha den uppmärksamheten, och att du vill det visar bara hur svag du är.

För övrigt ångrar jag djupt att jag sket i att följa med på In Flames ikväll! Men det var min miss, jag får skylla mig själv där känner jag! Det går fler tåg, och nästa gång hoppar jag på! :P

I helgen är det i alla fall meningen att jag ska åka till Sthlm och leka med Helenan! Åker imorrn och kommer hem på måndag kväll! Kanske kan vara nyttigt och komma bort och slippa tänka lite just nu!

Nu är det dags att pysa!
Herrå!

Ajjeeeh!

Tyck syyynd om mig, det är massa synd om mig! ;) HAHA, Erikan fattar! Kanske ett par till! ;D

I vilket fall, så gick läkarbesöket okej! Titta, känna, klämma och så! Hon berättade massa allmännt kring symtomen, och vad som kommer hända framöver och så! Sen fick jag lämna två blodprover, ett hormon-prov, och ett sköldkörtel-prov (testa att säga det fort om och om igen)! För första gången nånsin så gjorde det ont att få en nål i mig! Antagligen gjorde det ont för att jag var så jäkla spänd och nervös, annars har jag gått och blivit mesig! Jag tror på första alternativet! Jag hade i alla fall en jättesnäll läkare, så det gjorde ju det hela lite lättare! Vad som händer sen framöver är att jag kommer bli kallad på mammografi, sen får vi ta det därifrån sen! Mmm, mammografi lär ju bli skönt! Eller antagligen inte, men det måste ju göras!

Näh, nu blir det tv!
Herrå!

Pjuh..

Nu är det Tisdag igen, och ny vecka! Igår (när jag egentligen tänkte uppdatera) strulade som vanligt tele2, och internet fungerade inte! Så jääkla dumt avtal som gör att man måste ha skiten där jag bor!

Idag ska jag till läkaren! Ringde igår som jag sagt att jag skulle.. Jag ringde ju såklart dit det är meningen att jag ska åka, men det gick ju tydligen inte för sig att ringa och beställa tid, man var ju tvingen att gå till vårdcentralen först och få en remiss! Jag gillar inte vårdcentralen här, de har inte varit så noga förut.. Men idag får jag väl stampa ner foten och tala om att om inte läkaren kan ta reda på vad det är så får hon minsann skicka mig vidare! Om jag ens behöver stampa ner foten, det känns ju som att det inte är några tvivel om att jag bör skickas vidare..

Jaja, nog om det, nu ska jag ta mig en kopp kaffe!

Så slut!

Den här förkylningen har tagit slut på alla mina krafter, och den tycks aldrig gå över heller! Jag tänker faktiskt lägga mig alldeles snart! Eller ja, man ska väl se klart idol först då, men sen ska det bli sova av (hoppas jag)!

I morgon bär det av till willys för lite shopping.. Sen om det bär av till E-tuna eller K-holm vet man inte än.. Jag röstar ju på E-tuna då, eftersom jag vill in på tuna park, måste shoppa lite saker som råkat ta slut.. Smink till exempel!

Nää, fy, nu orkar jag inte sitta uppe mer!
Viii hörs!

Bla bla bla!

Hundra miljarder tankar! Jag fick ur mig ett par av dom i alla fall, men inte i den här bloggen!

Idag har jag varit i Hälleforsnäs! Först hos Cina en sväng, sen åkte vi ner till lager157 (jag fick med mig en topp och en klänning hem, finfina)! Efter det åkte vi till Karin, som gör suuperfina halsband och som hade öppet hus ikväll! Jag beställde en sjukt snygg kedja som jag ska hänga smycket som jag fick av Erika i sen (för jag lånade ju Erikas kedja när hon var här)! Det blir nog kanon!

Ja nä, så mycket mer spännande blev det inte!
Herrå!


Nästan rädd?

Det har gått så lång tid nu, och jag slår ifrån mig det, jag har repeterat in svar som "äsch, varför skulle det hända mig?" och "det är säkert inget farligt!" Men så kommer det perioder när det gör extra ont och så, som senaste veckan till exempel, och då blir jag nästan rädd, igår kunde jag knappt sova alls, och det känns som att denna natt kommer bli likadan! Och så sitter jag och slösurfar och råkar halka in på en sida hit eller dit, där det står om symptom och så, och jag känner ju igen mig i minst tre.. Så tänker jag att ååh så jävla dumt, varför skulle det vara just så, och varför skulle det hända mig!? Det är säkert inget farligt alls, och jag inbillar mig säkert, världens största hypokondriker kanske? Fast jag vet ju att det är på riktigt, jag ser det, och jag länner det, men ändå slår jag bort det..
Varför ska det vara så jäävla svårt att bara beställa tid hos läkaren!?
Jag borde verkligen göra det, och jag borde kolla upp det här, för det kanske inte är så farligt.. Men samtidigt så skrämmer det skiten ut mig..
För tänk om..?

Nästan lugnt!

Ja, helt lugn blev kanske inte gårdagen! Smsade T som ringde upp och sa att jag måste ha ett sjätte sinne som talar om när han är i Flen! Jodå, det kanske är så, man vet inte!
I vilket fall som helst så skulle han och några till sitta hos A och ta en öl och lite sånt, så jag hakade på! Satt där och såg tv, och youtube:ade nostalgi-musik! Kvällen/natten avslutades med film, som ingen orkade se färdigt, så dagen idag börjades med att se klart på filmen!
Efter att jag var hemkommen blev det en kopp kaffe hos mammsen, och titt på reprisen av stjärnor på is, och efter det en promenix till ica! Ikväll blir det förmodligen en kopp kaffe och tittande på tv hos mammsen igen!
Är sjuukt slö, och snoret tar nog aldrig slut! Men jag har i alla fall börjat dosera näs-sprayen bättre, har kommit på när på dynget det är bra att spraya, så inatt innan jag la mig sprayade jag, och jag vaknade faktiskt bara 2 ggr av att jag inte fick nån luft! Det var nice! :D

Nu ska jag vila mig lite innan jag ska ner till mamma igen!
Herrårå!

Ibland..

Så går ingeting som det ska!
Min mobil har varit dum ett tag, och vill knappt fungera, min dator håller på att krasha och det finns inget jag kan göra åt det! Skulle behöva både ny mobil och ny dator egentligen, men då skulle jag såklart bahöva ha ekonomin till att köpa det också!
Igår åkte Erikan hem, och min lägenhet blev jättetom, så jäkla trisst! Men vi ska nog kunna komma på några tokiga planer som gör att vi ses snart igen!
Och förutom allt det så är jag tokförkyld, så det blir nog väldigt lugnt här i helgen, och tills jag blir frisk känner jag! Jag undrar hur mycket snor det egentligen får plats med i huvudet!? Och sen undrar jag hur sjutton jag lyckades bli förkyld!


Men annars är allt helt okej!
Herrå!

Yeah right!

Lögner lögner lögner.
Det enda du bryr dig om är dig och ingen annan. Frågade du nåt om mig här om dagen när vi pratade? Hur jag mår, vad jag gör? Nej, just det, du pratade om dig och nåt sms/mail du fått. Men du bryr dig och har alltid tid, ooh ja.

Jag ÄR bra!

Men ibland bara känns det inte så! Igår till exempel, gårdagen var en helt värdelös dag, det kändes som att inget jag gör nånsin räcker till, jag kommer aldrig bli nåt ändå! Men det är klart jag kommer, om jag bara fortsätter kämpa som jag gjort nu! Ibland ligger dock inspirationen på noll, och det känns som jag inte tar mig nånstans, men så inser jag plötsligt hur långt jag faktiskt kommit, och att jag faktiskt är på väg!

Och annars gör vi inte mycket, veckan springer iväg känns det som, snart är det fredag, och då åker Erika hem! :(
Så blir det samma gamla ensamma jag igen, men det funkar, det brukar ju funka annars!

Nu ska jag iaf klä mig lite medans Erika spelar Xbox, sen blir det en tripp upp på "stan"! ;)


Hejppa!

Bajs-Fia, Torst-Fia!

Ikväll åt vi mat och pysslade hos Nea! Så mysigt så! Mirjam var lika charmig som alltid, Erika försökte få henne att säga Torsten till mig, det misslyckades! I stället sa hon Baajs-Fiia, Tooorst-Fiiia! I vilket fall som helst så hade vi en trevlig kväll, tack Nea! :)

Förutom det har jag haft tvättstugan idag, lika trisst som alltid var det!
Och annars vet jag inte vad vi ska hitta på resten av veckan, det får väl visa sig helt enkelt! :)










Det var allt för iväll!
Hejsvejs!

STD..

.. Sexually transmitted disturbance! And you can´t handle me!
HAHAHA!

Ikväll har jag och Erikan kollat på första avsnittet på säsong 3 av LA ink, och nu sitter vi och youtube:ar min "starcrush" och skrattar och skämtar! Det kan bli så galet när det är vi, tror inte att några andra skulle fatta detta ämne! :D



Nu måste jag återgå till cigg och youtube!

Förresten..

Jag glömde säga att jag kissade i 25 sekunder förut! Det är säkert, Erika tog tid!

Tröööött!

Idag sov vi länge! Jag hade ställt klockan på 09.00, men stängde av i den och sket i´t, vaknade sedan i stället strax efter 11! Vi hann med att fixa oss i ordning, äta, få mitt nya kylskåp, och sen möta upp Cina för att åka till Hälleforsnäs och lager157! Jag shoppade inget, och inte Erika heller! Vi tar oss kanske en tripp till Norrköping nån dag nästa vecka i stället!
Efter hemkomsten tog jag tag i en ordentlig städning, så nu är det snyggt och prydligt här! Har ju varit lite svårt att städa med en massa skåp urplockade och ett kylskåp stående mitt i vardagsrummet, men nu är det gjort, så nu är jag nöjd!

Imorrn är det dags för partaj på safiren! Jag känner mig inte alls taggad just nu, förhoppningsvis är det bara för att jag är trött, så jag hoppas att jag vaknar pigg och utvilad och riktigt taggad för fest imorrn!

Det här blev ju ett kul inlägg! Ehm, kanske inte..
God natt!

PS! I love you!

Kolla vilket suuperfint hängsmycke jag fick av älskade Erikan idag när hon kom! I love it, och framför allt I love Erikan! :)

Smycket kommer som ni kanske kan läsa från Bjørg, och flera fina smycken från samma designer kan ni hitta på hemsidan nedan
>
http://www.bjorgjewellery.com/

Annars sitter vi här hos mig i röran! För idag kom i alla fall snickarna! Inga muskulösa, brunbrända, unga, snygga killar utan tröja inte! Men ändå, de slog ut hyllorna ur skåpet och lämnade oss med mitt gamla kylskåp stående mitt i vardagsrummet! Jag är inte helt nöjd med det ska medges, men jag hoppas verkligen det nya kylskåpet kommer imorrn, annars blir jag lite upprörd!




Puss & hej!

Nyfiken!

Idag har det kalasats heela långa dagen, med kaffe, bullar och tårta, för systeryster Rebecka som blev 16 år idag! Mellan alla fika besökare har jag och Rebecka spenderat tiden med att spela xbox, såå nice! :)

Jag väntade också besök idag, av några snickare som ska komma och slå ur hyllor ur skåpet över kylskåpet, för att sen komma och sätta in en ny, riktig kyl och frys! Wohoo! (Ja alltså, om ni missat det så har jag ingen frys, inte ens ett frysfack!) I vilket fall som helst så dök inte snickaren upp idag, utan kommer förmodligen (förhoppningsvis) imorgon, men denna försening resulterade ju i att jag har massor saker står framme, och inte har kunnat städa färdigt och i ordning tills imorgon bitti när Erika äntligen kommer! Känns ju sådär lagom kul att släppa in någon i denna röra, även om jag vet att Erika inte bryr sig ett dugg!

Resten av kvällen tänker jag spendera med att slöa så mycket jag bara kan framför tv´n! Känner mig riktigt seg, men lär väl kanske ändå inte somna tidigt kan jag tro, eftersom Erikan bara retas och pratar om nån överraskning! Vilken tur att jag aaaldrig blir nyfiken då!? (Ja, ni kunde väl kanske ana ironin där va?)


Nä, nu blir det slöing för hela slanten!
Hejpa!

Segt!

Inte händer det mycket här ikväll inte! Har kollat på Idol och fredag hela veckan på tv, och baara degat! Annars har jag varit lite halvt off, har pluggat mest, typ! En stycken presentation är färdig, och jag har påbörjat ett referat som ska skrivas! Att skriva referat är verkligen inte det roligaste som finns, och det som egentligen är svårast att få lust att ta tag i, men nu har jag i alla fall börjat, och kommit en bit, så då ska det väl inte vara så svårt att bara göra klart det sen (hoppas jag)!

Och helg blev det ju tydligen den här veckan också! Imorgon blir det lite kalas för systeryster Rebecka som fyller år på Måndag! Har lite beslutsångest om hon ska få min present imorgon eller på Måndag.. Men jag tror hon får vänta till Måndag, hon måste väl få nåt då också!? Dessutom är det ju kul att retas! ;)  Förutom det blir det nog lika lugnt imorgon som det varit ikväll! Ska bara ligga och längta tills Tisdag när Erikan äntligen kommer ner! (För nu måste det väl ändå vara slut på all denna otur!?)


Nu börjar jag känna mig lite grusig i ögonen! Tror att det är sov-tajm!
Go´ natt!

Snart är det jul!

Eller typ snart i alla fall! Jag har redan hittat en sak jag önskar mig!



Tadaa! En stor (47 x 30 x 19 cm) bowlingbag från Converse!
Finns som ni ser på ellos, och kostar 799 kr!
And I love it!