Söndag igen!

Och helgen har rullat på! Igår umgicks jag med min gamla granne och barndomskompis Cattis. Vi åt gott och så kollade vi på alla Twilight filmer (eftersom jag inte hade sett nån av dom) och jag gillade dom! Vi hade det riktigt trevligt! Sen sov hon hos mig och nu har hon just gått till bussen! Det där får vi göra om!

Idag är det tvättstugan som gäller, så ska jag försöka plocka i ordning lite hemma! Jag ska gå igenom mina kläder och börja fundera på vad jag behöver ta med mig till systeryster som jag ska åka och hälsa på nästa helg!

Nu är det kaffe som gäller!

Tävla!

Kan Dee lottar ut ett toksnyggt linne här i sin blogg! Klart jag vill vinna!
Vill du? Var med och tävla!!!

Aahmeh mello asså!

Jag är inte så insatt, graderar inte låtar och så, och tittar de Lördagarna som jag känner för det! De Lördagarna jag har tittat (första och så idag) hade jag rätt om vilka som skulle gå vidare, jag hade rätt förra lördagen också (Brolle och Sanna) gissade på att de skulle gå vidare på sina namn, nu kan jag ju dock inte uttala mig om ifall det var namnen eller deras låtar som tog dem vidare eftersom jag inte tittade!
Ikväll verkar jag och många med mig tycka att det bästa var Lena PH och Dead by April, jösses vilket drag! Gissade på att Saade och Playtones skulle gå vidare ikväll, Saade är nog inte min favvis direkt, men låten var okej! Sara Lumholt gillade jag, dessvärre tyckte jag att sången lät falsk i verserna.. Och Sara Varga då? Hallååå, tråkig!!! Vacker text i låten dock!

Hoppas ni har en trevlig helg!

Självförtroende-krash!

Det här med rita varje dag förvandlades plötsligt till att jag inte har ritat varje dag, förutom lite småkladd som jag har knölat ihop eller rivit sönder.. Ibland när rit-lusten finns så går mitt självförtroende på semester tydligen! Jag blir missnöjd med allt jag gör! Sen läser jag illustrations-bloggar och ser superfina teckningar på internet, då börjar jag fundera på vad fan jag håller på med!? Vad har jag att komma med när det finns så många som är så otroligt mycket bättre än mig? Det här med ritande och målande kanske bara är just en hobby, för hur ska jag konkurera när det finns så sjukt mycket talanger ute i världen?
Just nu finns inspirationen och självförtroendet har faktiskt inte gått på semester än, men det som tryter nu är materialet, jag har inga färger som går bra att använda till sakerna jag skulle vilja göra, inte varken målarfärg eller bra tusch, och då går det åt helskotta för det i stället.. Suck.

Aa precis, rubrik var det ja!

Idag har jag börjat att förminska några bilder, så inom en snar framtid kan det hända att jag lägger upp lite nytt på facebook och kanske här!

Idag har jag kommit fram till att jag skulle vilja ha lite extra pengar att röra mig med, så att jag kan shoppa lite, bland annat pennor och block, nya tränings-skor vore bra, och lite annat smått och gott! Kanske finns det någon som behöver lite hjälp med snöskottning eller fönstertvätt eller nåt? Haha! Nä, det får gå ändå!

Just nu försöker jag fortfarande komma igång med pluggandet.. Mitt mål är att vara igång senast om 2 veckor, hoppas att det går, men med tanke på alla papper och allt strul börjar jag tappa allt hopp! Men jag ger mig inte, det SKA bara lösa sig!

Rita rita rita!

Jag börjar ta mitt ritande lite mer på allvar, eller jag försöker göra det i alla fall! Därför har jag bestämt mig för att göra en teckning om dagen i ett A5 block som jag fått av Älin i julklapp! Om jag tycker att dom blir bra..? Mjodå, jag är ganska nöjd, övning ger färdighet!
Vincent vill ha tavlor till sitt rum som jag har fått i uppdrag att göra, men till det behöver jag annat material för tuschen och papprena jag har kladdar och fnasar upp sig.. Skulle vilja ha Tria-markers och marker papper från Letraset för att kunna bygga färger lager på lager utan att det blir randigt och kladdigt, men det får väl bli om jag skulle råka vinna på triss nån gång, haha!

Yes!

Mammas OP gick bra! Hon är trött och har ont, men hon mår efter omständigheterna bra! Planerna ändrades och systeryster och grisen kom hit redan ikväll! Grisen sover och vi andra har soff-häng till efterlyst! Nu blir det mys hela helgen!

En ovanlig onsdag!

Idag ska min mamma in på en liten operation, det är inget allvarligt, men hon ska sövas och det är tillräckligt för att jag ska bli nervös! Men jag är inställd på att det ska gå bra!
Medans hon är borta ska jag sätta kabel-lister i vardagsrummet och försöka plocka undan lite, sen ska jag förska ordna till bilder från grisens kalas i helgen och lägga ut!

Imorrn kommer troligtvis systeryster och grisen hit och stannar över helgen, härligt!