Så jäkla kallt!

Började dagen med en lååång promenad kl 8.30, höll mammsen sällskap till vårdcentralen där hon skulle ta massa prover! Jag ångrade att jag hade utlovat mitt sällskap samma sekund som jag satte foten utanför dörren! Faan vad kallt det var! Jag är inte riktigt överens med kallt, och var väldigt gnällig! Blev dock varm på vägen hem igen, när jag skrattade tills jag grät och fick magknip åt mammas lilla skutt hon gjorde när jag skrek "gåå inte däär"! Det var ett sånt där riktigt moment som borde ha filmats! Efter skrattanfallet fortsatte såklart min muppighet, och tankar om allt och inget dök som vanligt upp! Jag är egentligen som allra mest smart när jag inte tänker alls!

Igår åkte jag med Nea, Samuel och Mirjam till tuna park! Fick med mig strumpor och ett diadem hem! Inte illa alls! Kom dock på när jag redan var hemma att jag hade behövt puder och rouge också, men då var det ju lite sent påtänkt!
Och annars är jag trött mest heela tiden, har ont i huvudet till och från, är seg i kroppen, och skulle kunna sova dygnet runt! Jag funderar på om jag håller på att bli sjuk kanske! Det visar sig väl om det bryter ut nåt!

Imorrn ska jag ut och gå med Älin på eftermiddagen! Det ska bli niiice!

Och nu ska jag dricka kaffe!
Hej och så!

Soolen!

Igår var jag barnvakt till lillasyster Mirjam! Så roligt! Vi var ute och gungade och lekte lite, och letade efter höstlöv i fina färger! Gick in och fikade lite, och sen "sminkade" vi oss med mina rengjorda borstar, döm om Mirjams förvåning när det inte kom färg! :D Lyxade till det igår kväll för pengarna jag fick för barnvaktandet, och köpte ben&jerrys, och massa godis och myste med framför tv´n!

Idag har jag hunnit med att dricka kaffe, en dusch och lite plugg! Det är suuperfint väder ute, och här inne sitter jag framför datorn! Sämst! Ska väl åka till stan sen med Nea i alla fall! Säkerligen trevligt! :)


Gaah!

Du är äcklig! Äcklig äcklig äcklig! Finns inget som är så avtändande som din desperation och ditt sätt att vara!
Jag var bara tvungen att tala om det!

Bilder!

Från idag! Alla är tagna med den pissiga mobilkameran, eftersom min kamera är trasig!
(Ingen som vill sponsra en ny!? :D)

     
 


Men jag gjorde´t ändå!

Färgade håret alltså! Neeeej, inte blondt! Jag gjorde hela håret brunt i stället och tog bort det blonda helt! Fint så! Jag har för övrigt hört av nån att killar bara ändå bara spanar in blonda, översminkade bimbos för de är lätta att få i säng! (Killar, stämmer det!? Jag vet att ni är minst 3 killar som läser! :P) Puselbitarna verkar alltid falla på plats! Jag tror det fanns ett ordspråk som passade in här.. Som man bäddar får man ligga, och den som bäddat får man ligga med?

I vilket fall som helst så var vi iväg till Nyköping och crusisade ikväll! Blev inte så lång stund, det verkade som att de flesta bilarna ville ge sig tidigt! Men det var kul, och såklart underbart att träffa och busa med Simon ett par timmar!
Imorrn ska jag vara barnvakt till Mirjam en stund, det blir garanterat kul det också! Men måste upp skapligt, så snart blir det nog sängen för mig!


Heppåer!

Avgjort!

Jag kommer inte bleka håret blondt igen! Det beror nog inte främst på era kommentarer iofs, jag hade i alla fall gjort precis som jag ville i slutändan, för det gör jag ju alltid annars! Men nu vill jag inte längre! (Jag trivs dessutom jääkligt bra i mörkt, och passar faktiskt bättre i det, trotts att jag är blond egentligen!)

Snart är det helg! I helgen skulle Erikan komma hit och vi skulle åka till Norrköping och partaja! Men nu blir det inget av med det! Norrköping sket sig i början av veckan redan, och Erikan har fått lite förhinder och kommer förmodligen nästa helg eller i början av veckan därpå i stället! Så nu hoppas jag i stället på riktigt bra väder på Lördag, för då åker jag till Nyköping och cruisar! Niice!

I morgon är det full rulle! Först möta Nea innan hon ska till skolan, för att låna nyckeln till pappsens lägenhet, för jag ska dit och sno hans dammsugare! Mooaha! Efter det ska jag väl hem och dammsuga och dona! På eftermiddagen blir det avfärd mot Tuna park och Willys för lite handlande! När vi kommit hem måste ju allt plockas in och fixas, och efter det är klart ger vi oss av upp till Brogetorp för att fira styvbror Samuel som fyllde 16 år idag!

Så nu börjar det väl bli sovtajm skulle jag tro!
Gonatt!

Hjälp mig!

Sitter och funderar på om jag ska bli blondin igen.. Såå.. Nu får ni hjälpa mig bestämma!



Där ser ni hur båda ser ut! Bilden från 2004 är väl inte.. SÅÅ het! Men ja, så ser i alla fall min riktiga hårfärg ut! Och det är väl så jag tänkt att det i så fall ska bli igen! Fast kanske med nån mörk slinga eller två i underhåret..
Vad tror ni? Skriv en kommentar och hjälp! :)

(Redan) hemma!

Efter mitt andra möte för dagen! Det gick som jag anade, kanon! Nu har jag alla uppgifter, och en hållbar studieplan! Det vill säga; saker att göra i stort sett varje dag! Nu jäklar kör vi!

Tankarna som jag skrev om förut försvann! Jag bestämde mig för att sluta tänka. Det inte är nåt jag behöver ligga sömnlös över, eller tänka alldeles för mycket på! Det som händer det sker. Typ! Som jag sa, jag vill ta en dag i taget och njuta av allt bra just nu! Och att tänka på allt det där är inte att se framåt! Det som var då kan jag inte ändra på nu i alla fall, så det finns ingen anledning att se sig om, bara göra det bästa man kan av det som kommer framöver!

Aaaaaah, jag mår så bra! Orkar ni höra det igen!? BRA BRA BRA BRAAAA!

Tack & hej!

Sömnlöst!

Inatt var det bara jag och alla tankar som var vakna.. Igen. Jag har mina aningar om varför.. Men jag förstår ändå inte, jag mår bra just nu, och allt bara flyter på som det ska! Visst vet jag att det när som helst kan vända och krasha igen, men det bryr jag mig inte om, jag vill bara ta till vara på allt det bra nu och njuta! Jag antar att ibland.. Bara ibland önskar jag att jag hade gjort saker annorlunda, att jag sagt att allt jag borde.. Alla borden.. Ibland tänker jag att om jag hade varit lika stark då som jag är nu.. Men bara ibland.

Förutom det har jag hunnit med ett möte under förmiddagen, som gick kanon! Men än är jag inte färdig med mötena för dagen! Ska iväg på ett till kl 18! Det här kommer bli kanon! Det känner jag ju! Aaah, som sagt, jag mår bra just nu! Det är underbart!

Hej & puss!

Såå nice!

Jag är galet nöj med helgen! För visst blev det att ta det lugnt i Lördags också som jag skrev, men inte ensam hemma hos mig framför tv´n som jag trodde! Hamnade i stället tillsammans med Thobias hos Elin för lite gin rummy och godis-ätande! Även Pontus kom dit under kvällen! Blev ganska sent, men såå trevligt hade vi!

Strax blir det en promenix upp till banken och ica, och imorrn är det dags för möte på skolan! Jag är grymt taggad inför det här känner jag! :) Annars blir nog veckan ganska lugn! Måste städa och dona lite hemma, så det är fint på Lördag när Erika kommer! På Onsdag blir det tvättstugan, och på Fredag ska det handlas lite på Willys! Blir nog bra detta!


Nähäpp, dags att röra sig upp på "stan"!
Hejjdåh!

Whaaah!

Och så klagar man över att inget roligt händer, så blir det som i triss-reklamen; Plötsligt händer det!

Började gårdagen med en promenix med Älin runt i Flen, trevligt så att bara strosa runt och prata om inget speciellt alls! Under promenixen träffar vi på Arvid, som frågar om jag skulle följa med till Örebro.. Jag blir ganska lost och undrar när då, jo igår minsann! Jag funderade lite på saken och bestämmde mig för att följa med! Det var ett bra val, fasiken så kul det var att ta det lugnt, umgås, dricka öl och gå ut! Absolut det roligaste jag gjort på länge, och något säger mig att Kalle har en hel del roliga bilder och videoklipp att skicka till mig sen! :D Åkte hem idag med Thobias, och ikväll blir det förmodligen bara att ta det lugnt! Det är skönt att ta det lugnt, speciellt när man haft så himla kul dagen innan!

Heppåer!

Blaaahhh!

Jag har en svacka just nu! Ingen inspiration, allt är bara tråkigt och ensamt! Hur rycker man upp sig!? Bloggen blir lidande, det finns helt enkelt inget alls att skriva om, inget av intresse i i alla fall.. (Som om jag nånsin varit intressant!?) I vilket fall som helst, så gjorde jag färdigt bilden som min pappa ska ha här om kvällen, känner mig (faktiskt) inspirerad att rita mer eftersom den blev så galet bra, men där uppstår ett problem, jag hittar ingen inspiration till vad jag ska rita, det blir bara kladd!

Annars då..? Jag ska börja plugga! Det blir möte om det på tisdag!
Och så längtar efter sällskap, börjar åter igen inse hur ensam jag faktiskt är, men jag klarar av ensamheten, det har jag alltid gjort. Den är bara oerhört långtråkig!
Snart kommer erika, 9 dagar kvar!
Jag längtar!


Hejdåå!

Suck!

Jag slutar aldrig förundras över hur en del människor fungerar! Och hur en del kan vara så omedvetna om hur de lever och vad de gör. Och sen komma med dåliga ursäkter och försöka få så mycket sympati och medhåll som det går.. Alla gör väl sina egna val i livet, ingen annan kan välja åt dig! Detta är egentligen så tragiskt att det borde inte talas om över huvud taget..

Idag är det den långtråkigaste måndagen jag varit med om på länge!
Har klippt håret på systeryster Rebecka (som blev superfin men ändå är lika sur och tvär). Nästa gång kan hon gå till frissan och betala, för jag tänker inte ställa upp igen i alla fall! Annars är det mest tråkigt och kallt, och man vill bädda ner sig under en filt framför tv´n, så det är nog precis vad jag kommer sysselsätta mig med ikväll!


Hejpa!

Söndaaag!

Så jäkla kreativ rubrik, jag vet! Jag kom dessvärre inte på nån bättre, så det fick bli som det blev!

Igår vägrade mitt internet fungera, jag hittade inga fel på datorn och blev lite upprörd! Men till slut igår kväll så hoppade det igång igen! Muppiga internet (eller muppiga tele2)!

Igår kom Cina hem från Kreta, så idag har vi haft besök av henne som berättade allt om hur de hade haft det, och så hade hon med sig min parfym! Mmm, I love TaxFree! (För vem vill köpa en parfym för lite över 700 i en vanlig affär när man kan köpa den i texfree för ca 500!? Inte jag i alla fall!) Dessutom har det varit riktigt härligt väder idag, soligt och skönt, det gör ju underverk för humöret! Jag längtar (redan) till nästa sommar!
Jag längtar efter en del andra saker också! Till exempel så längtar jag tills mötet på tisdag för att se vad som blir bestämmt då! (Det känns så bra!) Och så längtar jag efter Erika! Jag längtar alltid efter Erika, men nu är det inte lång tid kvar tills vi ses och bara får ta hand om varandra! Längt längt längt!



Hepp, det var det det, en liten uppdatering i alla fall!
Herrå!

Jodå minsann!

Mötet idag gick kanon! Det känns bra! Det känns mer än bra! Jag tror och hoppas att det här kommer gå kanon! På Tisdag blir det ett nytt möte, som jag faktiskt ser fram emot!

Förutom det är allt lika tråkigt som vanligt.. Att jag aldrig lär mig? Vissa människor duger bara till vissa saker, och jag är tydligen en sån som bara duger när man behöver hjälp. (Och inte ens i era vildaste fantasier kan ni veta vem/vilka jag pratar om, så det är ingen idé att ni gissar.)


Nä, om man skulle skita i det här och gå och lägga sig kanske..

Så dåligt!

Det är sjukt dåligt med uppdateringar på bloggen just nu känner jag! Men jag har inte så mycket att dela med mig av! Just nu är allt ganska tråkigt, och det händer inte mycket utöver det vanliga! Har tröttnat på att sitta framför datorn också, det händer ju inte direkt så mycket spännande här heller! Däremot flödar kreativiteten och jag ritar dygnet runt! Vilket påminner mig om att jag verkligen borde köpa ett skrivbord! Jag sitter ju som en mupp i soffan eller vid datorbordet och ritar, det känns en del i ryggen törs jag påstå! Men det går nog över det också!

I måndags hjälpte jag i alla fall Elin att skruva ihop nya möbler, det gick ju bra! Sen kom Pontus dit och vi åt lite mat och hade trevligt! Det är väl det jag har gjort denna vecka typ.. Vad hände med livet? Nej just, jag har ju inget.
I morgon blir det i alla fall möte, så får man se vad det blir sagt där då!

För övrigt så funderade jag på att kanske sälja mina gamla converse med högt skaft (eftersom de bara är använda ca 2 ggr)! De är i storlek 37, och om man är intresserad kan man ju maila eller lämna en kommentar!


Hej svejs!


Jag har väl också behov!



Till exempel så behöver jag köpa dessa as-heta Converse skor! Och jag tänker köpa dom också!
Mmm, I love them! Och för 899 kr blir de mina, bara mina!

(Problemet är väl egentligen att jag redan har ett par Converse med högt skaft, och skulle kanske satsa på några andra skor..? Men nu är det ju höst, så då kommer de ju väl till pass eftersom det är lurv i dem, så de är varma! Mm, jag ska köpa dom! Jag måste!)

Nattliga samtal!

Sitter med Erikan i telefon! Och jag lovade ett roligt inlägg så att..
Älskade Hubert! Jag måste bara påminna om samtalet vi började på msn förut, om våra "planer"! (Detta är ett inlägg för bara Hubert som ingen annan tycker är kul!) Men jag vet att när du tänker på planerna så kommer du le, du ler nu, jag vet det! ;)

Miss Wet T-shirt, jag lovar!
LETS DO IT!

Jag går alltid vid din sida, jag kommer aldrig lämna dig!

Höst!

Jo nu känns det faktiskt som höst på allvar, med förkylningar och allt vad det innebär! Än så länge har jag klarat mig ganska bra ifrån det, eller i alla fall så har det inte brutit ut ordentligt, det enda som jag kan klaga på är att jag är riktigt seg och har väldigt ont i halsen, men jag hoppas på att slippa mer än det!

Annars är det ju helg nu igen! Har haft riktig helg-ångest den här veckan, eftersom jag vet att det inte händer nåt alls! Men det kan ju vara bra att vila upp sig, för nästa vecka händer det grejjer minsann, med möten och allt som är inbokat! Spännande! Jag skulle dessutom behöva ta tag i lägenheten och städa lite, men jag tänkte att om jag låssas att disk-berget ute i köket inte finns, så kanske det försvinner av sig självt!? (Sannolikheten för att det ska hända är nog ytterst liten!) Så det är väl bara att ta tag i det då!

Book worm!

Det är så skönt att bara sjunka in i en bok ibland och fördriva tiden! Igår kväll läste jag ut Jenna Jemesons bok How to make love like a pornstar! Väldigt bra och läsvärd bok! Men då hade jag ju inget att läsa nu igen! Jag visste ju att det finns några böcker jag är sugen på att läsa, men tänkte att ingen av dem skulle finnas på den lilla bokaffären vi har här! Men tänk att det hade dom ju! Så idag köpte jag The Dirt av Mötley Crüe! Den ska bli spännande att läsa! När jag sen läst den tänker jag läsa The Heroin Diaries av Nikki Sixx, som säkerligen också kan vara väldigt spännande och läsvärd! :)






Jättemånga!

Ja en himla massa bäbisar blir det!
En till vän ska få (ett till) barn, lagom till nästa sommar! Spännande så!! :) Jag fick beskedet via sms under Lördagskvällen på Röjet, någon borde nog filmat mig då, jag skrek rakt ut och tårarna sprutade! (När blev jag så blödig!?)

Under eftermiddagen idag fick jag telefonsamtalet som jag våndats lite över.. Tänkte väl mest att om det inte funkar nu, vad ska jag då ta mig till!? Men det gick kanon, såklart att vi skulle kunna ordna nåt som är anpassat för mina behov och vad jag vill åstakomma! Det känns så bra! Nu ska det bara passas in ett möte där alla som behöver vara med har tid att närvara, men förhoppningsvis behöver jag inte vänta så länge på det! :)
Sen har jag mest strosat runt hemma, plockat in den rena tvätten, donat lite och bytt lakan i palatset (min säng)! Jag har sagt det förut och säger det igen, det finns inte många saker som är bättre än att lägga sig i en nybäddad säng! :)
Nu blir det en låång dusch! (Eller kanske ett bad!?)

Herrå!

Vilket rööj!

Ja det kan man ju säga! Shit vad kul vi hade! Hann se en glimt av i stort sett alla band, men de som vi tittade mest på var Nifters, Takida, Dia Psalma och Backyard Babies! Såg/hörde även All Ends när vi var i öltältet, såg en stund av Sabaton, och hörde lite Alison Blaire medans vi kikade lite på Burn out Punks (helt galna)! Takida var gaaanska sena upp på scenen, så det var ju inte askul att stå och vänta, men när de väl drog igång var det ett jäkla drag! (Synd bara att man är så kort och mest ser ryggar hela tiden :D)! Publikmässigt så var Takida och Dia Psalma helt klart bäst! Vilket liv det var på publiken som sjöng med i alla låtar! Men bäst på scenen (och mina favoriter) var ju helt klart Backyard Babies, enda nackdelen med den spelningen var att publiken verkade vara väldigt off! Jäkligt synd med tanke på att de ändå är ett av Sveriges största band! Men det var ju också sista spelningen, så folk var väl trötta, fulla och kalla! För kallt var det, och inte så lite heller! Har nog aldrig frusit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde när vi gick till bilen sen! Men det var det värt, såå värt!

Nu är det ny vecka och nya tag, det märks vad som händer!