När viljan finns!

Idag vill jag uppdatera! Jag kommer fortsätta att ha bloggen kvar, men jag kommer uppdatera när jag verkligen vill, inte när det känns som att jag måste. Jag har börjat ta bort gamla inlägg, och ska ta bort ännu flera, jag kommer bara ha kvar dom som betyder mycket och dom som har bilder i sig. Så småningom tänkte jag fixa till en ny design också!
F Ö R Ä N D R I N G !

I vilket fall som helst, så tycker jag att livet är helt jäkla underbart just nu! Allt i livet är faktiskt helt fantastiskt! Det är klart att det dyker upp bekymmer och oro, men det kommer liksom inte in, det finns inget som förstör allt det underbara! Om något råkar krypa in i mig och försöka sätta sig fast så hittar jag nåt som gör att jag blir glad igen!

Nu vill jag bara njuta av tillvaron en stund innan det är dags att sova!
I morgon är det en ny härlig dag på VVV!

En insikt!

Bara helt plötsligt så kom jag på att alla i hela världen kan se vad jag skriver här! Precis vem som helst kan gå in och läsa, det ger mig en väldigt märklig känsla! Jag har haft den här bloggen sen 2006, och det står mycket i den.. Samtidigt som det är intressant för mig att kunna se tillbaka på hur jag varit (och utifrån det se hur långt jag kommit) så är det gammalt, det är inte jag idag. Jag vet inte riktigt om jag längre vill dela min vardag och mina tankar med hela världen.. Jag får nog ta mig en ordentlig funderare på det här.

Den lata dagen!

Nu är Måndagen och Tisdagen avklarade på VVV! Så himla tråkigt tycker jag, och jag längtar redan tills det är Måndag igen! Nu har halva tiden på projektet gått, jag undrar vart tiden har tagit vägen!? Samtidigt som jag vill framåt i livet så vill jag verkligen inte att projektet ska ta slut! Bah!

Idag skulle jag och Petra jogga och eventuellt köra ett styrkepass när jag slutade.. Men det var så tråkigt väder (regn och rusk), så vi sket i det och drack kaffe och åt ballerina kladdkaka! Ibland är det skönt att bara lata sig!

I morgon är jag helt ledig, men jag har lite smått att pyssla med! På förmiddagen kommer Emil hit och ska kika lite på min dator! Så kommer Petra, vi ska gå och kolla lite priser och öppet-tider på badhuset bland annat! Troligtvis kommer min syster Rebecka hem och dricker lite kaffe med mig, och så ska jag städa också, och träna, så vill jag skissa lite på teckningen jag håller på med också!

Nu är det dags att sova så jag är pigg och orkar göra allt jag vill i morgon!

Favoritlåten!

Min musiksmak är så oerhört bred, det jag lyssnar på är väldigt varierande, men ofta återkommer vissa låtar som jag lyssnar extra mycket på, den här veckan är det den här låten som spelats om och om igen!
(Orginalvideon går inte att lägga in på bloggen!)



Picture perfect memories, scattered all around the floor.
Reaching for the phone cause, I can't fight it any more.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door.
Wishing you'd come sweeping in the way you did before.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.



I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
And I said I wouldn't call, but I'm a little drunk and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

I just need you now.

Oh baby I need you now.


Alltså den här chokladen skulle jag kunna ...

bild0923 (MMS)

Alltså den här chokladen skulle jag kunna äta ihjäl mig på!


Jag tror att vi måste prata om det här..! ...

bild0922 (MMS)

Jag tror att vi måste prata om det här..! HAHA nej, det är bara ETT SKÄMT! Jag tänkte bara visa att såhär svullen blir jag när jag har mensvärk, det är INTE härligt!


Ont, det gör ont!

Så lyckades jag få med Lena Ph´s dåliga dänga i rubriken då! Men allvarligt talat så gör det så jävla ont! Jag har verkligen mensvärken from hell! Den brukar vara extrem, men jag tycks glömma bort från månad till månad hur ont det faktiskt gör! Jag har knappt kunnat röra mig på eftermiddagen, bara legat och gråtit och gråtit och gråtit av smärtan, och jag är ändå jäkligt smärt-tålig! Jag har fått tips av Petra på en bra gyn-mottagning, så jag ska ringa dit och beställa tid på Måndag, nåt måste göras åt det här!

Vinkvällen hos
Älin i Onsdags var underbar! Kort blev den, men väldigt trevlig och rolig! Älin hämtade mig och Petra efter jobbet, sen hämtade vi Ebba hos dagmamman! Efter det åkte vi till huset (guuu så fint dom har renoverat ! !) och pysslade lite, så kom Sara också, då åt vi supergod mat! Efter maten busade vi lite med Ebba innan det var dags för henne att sova och dags för oss stora tjejor att plocka fram vinet!
Runt 22 blev jag och Petra hämtade av Helena, Jonas och Grisen! Vi släppte av Petra hos henne, och resten av oss åkte till mamma där grisfamiljen spenderade natten! I Tordags åkte Helena och Jonas till Ullared så Grisen var här heeela dagen, och han var såå snäll! Elin och Lukas kom förbi en sväng, och så kom Rebecka och Annika och busade lite! På eftermiddagen var jag på coaching i ca en timme, när jag kom hem igen blev det en kort promenad med Grisen, sen mycket gos innan Helena och Jonas kom och hämtade honom igen!

Nu ska jag slänga ner mig framför tv´n, där lär jag stanna resten av kvällen!


Åh vad underbart, min älskade gris och han...

bild0919 (MMS)

Åh vad underbart, min älskade gris och hans föräldrar ska sova här, och imorrn blir det att vara barnvakt hela dagen! Mitt hjärta är så fullt av kärlek!


Obsessions!

Det här är min favvis-låt för tillfället!



Sunday, wake up, give me a cigarette.
Last night's love affair is looking vulnerable in my bed
Silk sheet, blue dawn, Colgate, tongue warm
Won't you quit your crying? I can't sleep
One minute I'm a little sweetheart
And next minute you are an absolute creep

We've got obsessions
I want to wipe out all the sad ideas
that come to me when I am holding you
We've got obsessions
All you ever think about are sick ideas involving me, involving you

Supermarket, oh what packet of crackers to pick?
They're all the same, one brand, one name, but really they're not
Look, look, just choose something quick
People are staring, time ticker-quicking
Skin is on fire; just choose something, something, something
Pressure overwhelming
Next minute I am turning out of the door, facing one week without food
A day, a day when things are pretty bad
But don't let it make you feel sad,
the crackers were probably bad luck anyway
Can't let your cold heart be free
When you act like you've got an OCD

We've got obsessions
I want to erase every nasty thought
that bugs me every day of every week
We've got obsessions
You never told me what it was
that made you strong and what it was that made you weak.

We've got obsessions
I want to erase every nasty thought
that bugs me every day of every week.
We've got obsessions
You never told me what it was
that made you strong and what it was that made you weak

They made you weak, weak
Made you weak, made you wek, made you...

Sunday, wake up, give me a cigarette
Last night's love affair is looking vulnerable again

Nyvaken!

Ganska nyvaken är jag! Jag väntar på att Petra ska höra av sig så vi kan ta en rask promenad! När jag kommer hem igen blir det frulle, sen ska jag slöa mig lite, eller måla ska jag nog göra! Så ska jag duscha och fixa mig och dona, för ikväll bär det av till Älins hus för vinkväll med tjejorna, underbart ska det bli! Ikväll ska jag sova hos Petra så vi slipper gå fram och tillbaka för att jag vill ha sällskap hem! Och i morgon bitti kl 08 ska vi infinna oss hos Älin igen för frukost, efter det ska vi flyttstäda hennes gamla lägenhet!

Nu smsade Petra, bäst att klä på sig då!


Vi har värsta snygga gräsgröna mattan på v...

bild0916 (MMS)

Vi har värsta snygga gräsgröna mattan på vvv! Bilden gör inte färgen riktigt rättvisa, men ändå! I love grönt!


Det har varit kasst med uppdateringar här ...

bild0914 (MMS)

Det har varit kasst med uppdateringar här igen! Jag har mest tränat och varit på vvv! Nu håller jag på att få tänder, två stycken! INTE skönt! Det tar på krafterna och imorse ville jag bara ligga kvar på kudden (kudden på bilden)! Men nu är jag uppe, fixad och redo för en ny dag på vvv!


Dags för lite bilder då!

Det är bilder från i Lördags, Söndags och igår! Det blir några stycken här, fler finns att beskåda på Facebook! Vill ni få dom större så klickar ni, ja, ni börjar få kläm på det nu va?


     

     

   

     

 

     

 




Bonde söker fru!

Det verkar som att nästan hela Sverige kommer att sitta bänkade framför det varenda onsdag i höst! Jag har sett det då och då, oftast blir det ca 5 minuter, sen pallar jag inte lägre! Bonde gör mig mest illa till mods, människor som knappt kan föra sig runt någon av det motsatta könet, människor med vacklande blick som knappt vågar prata, nej usch, det är liksom mest synd om dom!
Förutom det brukar tv4as onsdagar vara ganska bra! Jag gillar Berg flyttar in (dock inte idag, för jag gillar inte Christer Sjögren), och så gillar jag verkligen Välkommen åter! Mona i informationen är ju verkligen underbar, från första avsnittet var hon min definitiva favvis!


Jaha, annars idag så har jag och Petra hämtat hennes fotölj och burit den genom Flen! Folk tittade lite konstigt på oss, jag är inte säker på om det var på grund av fotöljen, eller om det var för att vi skrattade så jäkla mycket! På eftermiddagen har Jenny och Nellie varit här, dels för att fira Becka, och dels för att jag och Petra skulle få klämma lite på Nellie! Ååh vilken härlig tjej, hon sov mest i och för sig, men hon var såå liten och mysig och luktade riktigt bäbis (inte så konstigt för hon är ju bara 8 dagar)!

Det blev inga bilder uppladdade idag, förhoppningsvis blir det imorrn!

Jag vill ju uppdatera!

Orden fattas, nu igen! Att det kan vara så svårt att bara skriva det som faller mig in!?

Helgen var alldeles underbar! Vi firade Rebecka i förskott, och med vi menar jag mig själv, mamma, pappa, Birgit, Cina, Helena, Grisen, Frida och Petra! Det var en helbra dag med massor av grisbus och grisgos! På kvällen roade vi oss med dans (om vi får kalla det så), riktig (o)skön sång i form av karaeoke, och grisen somnade i min famn! Guu, det kändes som att det var igår han gjorde det sist, fast det var typ i Maj! Med Vincent sovandes i min famn (eller i närheten över huvud taget) så försvinner världens alla mörker!
Helena och Grisen sov kvar, så i Söndags blev det promenad till Petra för en fika! Sen blev det såklart med grisbus och grisgos! På eftermiddagen somnade jag och grisen i mammas säng (hur skönt som helst), innan Jonas kom för att hämta grisarna! Men innan dom åkte hem blev det mat, och efter det fick jag njuta av blöjbyte och matning av grisen också (ja, jag menar verkligen njuta av, för jag njuter av varje ögonblick med honom, det känns fortfarande jobbigt att inte ha honom nära varje dag som jag hade i Sthlm)!
Det blev mycket gris i det här inlägget, men ni får ha förståelse för det, haha!

Igår var jag hemma med min dumma mage, men jag får nog skylla mig själv som åt grädde i Söndags! Idag har jag i alla fall varit på VVV på förmiddagen, dom korta timmarna var fyllda av så himla mycket skratt, me like! Eftermiddagen har jag spenderat med Petra som hjälpt mig med mitt CV! Det tog verkligen på krafterna att skriva CV, tillslut så mycket att jag blev på dåligt humör! Tur då att jag och Petra drog ut på powerwalk (uppvärmning) och avslutade rundan med jogg! När jag kom hem var jag på bra humör igen! Och jag blev på ännu bättre humör när jag märkte att min energi håller längre, jag orkar springa längre bara på envishet! Nu jäklar går det framåt, jag börjar bli hurtbulle på riktigt! På Torsdag kör vi igen!

Morgondagens planer är att hjälpa Petra lite på dagen! Och på kvällen ska Rebecka firas igen, för imorrn är ju den stora 18års dagen på riktigt!


Jaha, det blev ju ett inlägg av det här ändå, orden kom visst bara jag lyckades börja!
Imorrn ska jag försöka förminska bilder från helgen och lägga upp antingen här eller på FB, men vi får se om jag hinner!

Nu är det i alla fall dags att sova! Gonatt!

Den absolut BÄSTA killen i världen är hos ...

bild0907 (MMS)

Den absolut BÄSTA killen i världen är hos mig! Kärlek!


Åh meeeeh!

Jag har just målat naglarna blåa, igen! Men jag är inte nöjd! Jag målar fan naglarna jämnt, och ändå blir det aldrig bra! Kommer ta bort det här imorrn och måla om dessutom, det är inte kul när man målar med det dyraste lacket man har!

Imorrn ska jag vara barnvakt till Mirjam, och imorrn kommer Helena och Grisen (och massa andra människor)! Rebecka fyller 18 nästa vecka och det ska firas!

Mycket känslor och mycket tankar finns det inuti mig, som det alltid gör! Men dom är bra, det gillar jag! Det är egentligen inget jag kan prata med nån om, det finns bara en person som skulle kunna förstå, och det är den enda jag inte kan prata med.. Jag har försökt att ta klivet, öppnat mailen och börjat skriva, men jag kan inte..! Det är något jag får leva med tror jag!

Nu ska jag hänga runt på internet en stund till innan det blir sov-tajm!