Latast!

Jag vill spy på mig själv varje gång jag joggar med Älin, Petra och Sara, för jag är så jäävla dålig om jag jämför mig med dom.. Men så jämför jag med mig själv, så visar det sig att jag gör framsteg! ! ! Jag är dock ändå inte nöjd, jag ska bli bättre, genom att träna ofta, det ska gå! Jag borde fatta själv att jag inte kan jämföra mig med de andra som tränat oftare och längre än jag har, men det är jäkligt svårt att låta bli!

Senast jag var med och joggade var 10e Augusti, då joggade jag 2 km, och låg i snitt på 7.36 min/km, idag låg jag i snitt på 5.35 min/km, jag orkade dock bara hålla ut i 1.7 km! Jag ska jogga på Fredag igen, oavsett om jag ska göra det själv!

SKRYT!

Jag blev inte klar med bilderna idag! Blev för rastlös och upptagen av att lyssna på musik i stället! Närmare bestämt NIFTERS, dom har spelats nästan hela dagen här! Ni har inte glömt dom va? Dom är fortfarande tok-bra!

Den här veckans planer ser ut ungefär såhär: Imorrn ska jag försöka fixa klart med bilder och lägga ut några här, jag ska träna, och mot kvällningen ska jag lura ut Petra på promenad till Brogetorp och Älins lilla hus för att se hur  det går med målandet! På Onsdag ska jag till Brogetorp igen, men då till Nea och äta mat och busa! På Torsdag ska jag vara lite frivillig-arbetare på ett allsångs-event i Eskilstuna! Sen var planerna slut!

Och så kommer vi till skrytet! För jag har varit ganska bra på att klaga på människor ett tag, men idag vill jag passa på att skryta om en av världens absolut bästa människor, som dessutom är en av mina absolut bästa vänner!
Och det är
ÄLIN! Hon jobbar heltid, hon är stålmammornas stålmamma, och hon renoverar hus, men ändå tar hon sig tid att kommentera i bloggen, och skicka söta sms! Hon är en riktig vän som alltid finns, och en sån vän som verkligen lär mig hur jag vill vara mot mina vänner (och hur jag vill vara över huvud taget)!
Så världens blötaste PUSS vill jag skicka till världens bästaste ÄLIN! :)

Herreguuu!

Idag har Petra och jag fotograferat igen! Jag är så fruktansvärt nöjd! Ni fattar inte hur nöjd jag är! På måndag ska jag sätta mig i lugn och ro och minska och fixa med bilder, det kommer bli fantastiskt!

Nu är det dags att sova!

Tjej-grejjer!

Alltså det har hänt lite de senaste dagarna som jag inte skrivit om! I måndags åkte jag och lilla P till Sthlm, där umgicks vi med Helenan och Grisen och gled mest runt! Maaaaassor bilder tog jag!
I veckan har jag nog egentligen gjort ganska lite.. Jag har beställt en kavaj, en tröja och en t-shirt!
Idag har jag och lilla P hängt hemma hos mig, lekt med smink och hår, och med kameran! Det kommer bli mycket lek med kameran under hösten!
Jag tänkte mig att jag ska orka förminska lite bilder från i måndags och från idag och lägga upp här! Vi får se vilken dag jag har lust med det helt enkelt!


Glorious!

Jag tycker fortfarande att absolut ingen i hela världen är värd att bara gå och vara irriterad på.
Nån gång måste man inse att man fått nog, och som jag misstänkte tog mina andra chanser slut. Han sa nåt fint till mig när jag var på sämst humör igår, att vänner ska ge chanser men det ska inte missbrukas. Men det funkar uppenbarligen inte när en del inte ens tycks förstå att deras betéende är fel och elakt.
Jag kan själv relatera till det, jag kunde fått en andra chans från en annan person, men jag tog den inte. Jag tog den inte för jag visste hur fel det skulle blivit, jag visste att jag i slutändan bara skulle göra personen (och mig själv) mer illa, och även om jag inte är perfekt, och även om jag gör fel ibland, så behöver jag inte göra det värre än det måste bli.

Nu släpper jag, för jag vill inte och orkar inte bli förbannad och sur mer! Jag lägger fokus på dom och det som ger mig positiv energi och gör mig lycklig.

Jag ser fram emot en lugn helg!

Ikväll kommer Petra hem från Tyskland! Då ska jag rusa över till henne och kika på allt hon shoppat när hon varit borta, och så ska vi boka tååååg!
Den här helgen blir lugn för mig, på Söndag blir det en tripp till Tuna Park och sen till Willys, det är nog det som händer mest!

Petras och min tågbokning är till tåg som ska ta oss till (och från) Sthlm på Måndag! Wohoo, då blir det en dag med shopping, skratt, träffa Helenan och Grisen, gris-pussar, och så ska Petra på intervju på en skola! Så himla spännande! När det gäller shoppingen har jag en ganska klar bild av hur jag vill se ut i höst, har kikat runt lite på nätet, så får vi se vad jag hittar sen! :)

Nu ska jag slöa mig en stund med en kopp kaffe! Senare på eftermiddagen står hårfärgning på schemat (mitt hår ska få precis samma färg som det har nu, haha)!

Hoppas ni har en bra dag!
Ciao!


Closeup!

Lite lek med nya kameran, först en av mammas blommor, direkt ur kameran Det enda jag gjort med bilden är att ändra storleken:



Sen en närbild på mitt öga, den här har jag också bara ändrat storleken på:



Och sen lekte jag lite med färmättnad och skärpa, då blev det såhär:




Fler bilder!

Här är några bilder från systerysters blogg (jag får låna dom)!












Bilderna då!

Det har varit fruktansvärt dåligt med uppdateringar här över helgen! Och bilderna som jag sa att jag skulle lägga ut har jag inte heller lagt ut, men de kommer nu!

Jag har lovat att jag ska försöka skriva upp allt jag fick i present, så here it goes! Jag fick tvål, body-lotion, deodorant och plastglas, skraplotter, tygflaggor, skissblock, kolpennor och sudd, blommor, en klädnypa som är en kylskåpsmagnet, en flamingo och superfina nagellack, ljus (som styvbror samuel gjort själv), teckning som Mirjam gjort, presentkort på Hemtex, ett sexpack corona och lime, såpbubblor, och en superbra skitcool rosa kamera (canon ixus 130)! Aah shit, jag hoppas verkligen att jag inte glömt skriva upp nåt nu, då ber jag massa massa gånger om ursäkt! Jag är i alla fall galet nöjd med alla presenter, och jag är ännu mer nöjd med att alla de viktiga i mitt liv har grattat!

Jag har hållit på att dona och testa massa inställningar i min kamera, den är såå kul! Man får fanastiskt skärpa och otroliga detaljer med den! Dom bilderna kanske ni får se en annan dag för dom har jag inte lagt in i datorn än!
Här kommer i alla fall bilderna från helgen!



     

   



     

     

     



   

 



Jag känner mig lycklig just nu! Lycklig och bubblande glad! <3

Födelsedagen är över!

Först så tänkte jag mest att jag skulle ösa ur mig skit på vissa människor här idag, men sen kom jag på att de är fan inte värda det! Jag har så många fina och underbara människor omkring mig och det är bättre att koncentrera sig på dom, och lägga kärleken och energin där den verkligen betyder något!

Jag vill tacka alla som gratulerat mig på alla tänkbara vis idag! Och jag vill tacka för alla fina presenter! Min dag har varit helt fantastisk och jag känner mig oerhört glad och tacksam som har så fina människor i min närhet!

Imorrn kommer några kompisar till och dricker kaffe! Och på Lördag blir det mer kalas, men då mest med familjen, och sen fest på kvällen! Det kommer bli såå bra, för jag kommer göra det såå bra!

Jag ska försöka orka lägga ut bilder på presenter och sånt på bloggen imorrn!

Och jag har faktiskt en rosa glasflamigo, HAH, sug på den ni!

Springandet!

Igår tejpade jag mina stackars hälar ordentligt, sen begav vi oss iväg till löpbanan på hammarvallen och sprang! Det blev jag, Becka, Älin, Petra och Sara denna gången! Jag och Becka körde 2 km, Älin som är absolut världsbäst körde 8 km ! ! ! Jag har ett mål, jag ska bli lika bra som Älin!

Idag är det en del att pyssla med, dammsuga och damma lite, baka kakor, lite annat småfix, och sen träna! Jag kommer missa springningen imorrn, så Becka ska ge sig ut på elljusspåret med mig på Fredag i stället, kanooon!

Nej, damma och dammsuga måste jag göra nu, så det blir gjort!

Crush!

Jag har två stora kvinnliga star-chrushes, och den ena är Rihanna!
Jag är helt beroende av den här låten just nu!




Börjar bli nöjd!

Det där med rensning börjar bli klart! I alla fall den fysiska delen, den psykiska också förresten! Varför slösa energi där man inte får någon tillbaka? En del människor borde verkligen tänka sig för, mina andra chanser att ge bort börjar ta slut. Jag orkar helt ärligt inte gå in på detaljer vad gäller vissa saker, de som behöver veta vet redan.

För övrigt borde jag skicka ett ENORMT STORT TACK till Petra som varit min bitch idag när jag rensat! OJ så mycket skit som åkte ut i soporna, det känns fruktansvärt skönt! Medans vi rensade hann vi prata om massa skoj saker också, jag och Petra är bra på att prata om väldigt mycket saker! På eftermiddagen åskade och regnade det som sjutton! Så himla mysigt var det!

Jag skulle kunna skriva så mycket mer, men det är helt fel plats! Vissa ämnen kan jag (eller mera vill jag) inte ta upp i bloggen! Men jag skriver om det till den som behöver veta, och det är väl viktigast! :)

<3




Ja just, kommenterar ni så måste jag ju svara!

Nea: Jag bjuder absolut på mat, tacco-paj blir det! Bara att dyka upp! :)

Älin: Det allra värsta är att det inte ens var gamla knasiga sms, de var bara från Januari (ja, i år) och fram tills nu! :D




Rensning!

Helgen blev inte helt dålig, idag har jag haft en ganska bra dag i Björkvik!

Jag är inne i en rensnings-period, jag rensar både psykiskt och fysikt! Jag har tömt mobilen på gamla sms (2883 stycken för att vara exakt), igår tvättade jag alla kläder jag har för att få ur allt ur garderoben, imorrn ska garderoben och resten av lägenheten rensas, allt skit ska ut i soporna! Psykiskt så rensar jag bland tankarna, omvärderar vad som är viktigt för mig, vad och vilka som ger mig glädje, vilka mina stora drömmar är, och vilka kortsiktiga mål jag ska satsa på den närmaste tiden!



Så jag lovar ingenting,
jag säger hellre förlåt.
Vi ska va dom vi vill vara,
hellre nu än efteråt.


Dålig dag, dålig helg!

Jag går in i den här helgen med den inställningen. Det finns ingenting som kan ändra på det, inte ens att världens mest fantastiska Gris var här idag! Jag är så jävla besviken att jag inte ens hittar orden, och det är inte första gången! Det är dessutom egentligen inte ens värt att haka upp sig på något/någon som jag ändå drivit bort ur mitt liv. Men jag börjar inse. Nu trampar andra människor på mina sista nerver också, det är inte värt, ingen är värd att bara gå och vara irriterad på.

Jag önskar att jag var där jag borde varit den här helgen.
Jag skulle sälja min själ för att få vara där.

Skavsår, igen!

Jag får för övrigt fortfarande inte riktigt till det med knytningen av jogging-skorna! Så nu har jag superstora riktigt onda skavsår igen! Om dom fortsätter att göra såhär ont kan det bli så att jag får hoppa över rundan på Fredag, vilket jag egentligen inte vill, men i värsta fall kan jag ju ge mig ut själv en dag när det känns bättre!
På Fredag kommer ju Korven över en sväng också, och det vill jag verkligen inte missa!

Min klänning är till största delen klar nu, ska bara i axelband! Jag fixade och donade med den idag och hade Petra som sällskap, hon blev rastlös och diskade! :) Vi hann med kaffe, lunch och lite prat om allt och inget också!

Nu ska jag nog lägga mig strax, känner mig ganska seg!


Ingen träningvärk!

Jag räknade faktiskt med att vakna och kanppt kunna gå upp idag, igår var vi nämligen ute och sprang/joggade! Slottsrundan blev det, de riktigt duktiga tjejerna sprang två varv (7,26 km), medans jag tvingade Petra att springa ett varv med mig, och när man räknat med våran lilla vilse-springning blev det totalt 4.92 km för oss! Min tid var inte världsbäst, drygt 8-9 min per km, men för att vara så jäkla ovan och otränad som jag är så är jag nöjd! Jag sprang i alla fall mer än jag gick, och det är jag riktigt stolt över! Och eftersom jag inte har nån träningsvärk alls idag så är det ju mest flåset jag behöver komma in i och träna upp! Skam den som ger sig, på Fredag blir det elljus-spåret!

Idag måste jag ta tag i att sy klart min klänning! Men först blir det en kopp kaffe!

Sockerchocken from hell!

Väldigt trevligt var det hos Älin idag! Jag åt kladdkaka, bulle och kaka! Min mage gav upp totalt när jag kom hem! Sockerchocken from hell resulterade i paniksångesten from hell! Men nu känns det lugnare, eller i alla fall känns det inte som att jag ska dö! Men jag sitter nog uppe en stund till och känner efter, precis som jag brukar! Jag hoppas på att kunna sova lite extra länge imorrn!
Jag är dessutom lite öm och svullen i töjningen ikväll! Men jag gör som jag gjort när andra piercingar blivit så, rengör och låter bli att pilla, det kommer gå över!


Send a dirty picture to me.

Lite allt möjligt!

Igår sydde jag och Petra hennes klänning till min fest! Jag är ganska nöjd, tror att Petra är mer nöjd än mig i alla fall, och det var det viktiga! Vi pysslade hela dagen och hade riktigt kul! Igår hade jag ont i huvudet och var riktigt hängig, var lite rädd att det kom från örat, och att jag kanske hade nån början till inflammation i töjningen, men idag är det bättre! Igår kväll när jag rengjorde det gled dessutom hornet in en bit till, utan att jag ens tvingade det eller att det spände!

Imorse vaknade jag 06.30 av att jag hade en fluga runt mig, så jag dödade den och lyckades sen somna om och sov ända till 09! Nöjd!! Idag ska jag ta tag i att sy min klänning! Och på eftermiddagen ska jag gå och fira bästa
Älin! Innan det ska jag dock duscha och fixa mig också, eeh.. Kanske får sy på min klänning imorrn då! =/

För övrigt kan jag meddela att det där med att träna och inte äta godis går åt precis det hållet som jag vill, neråt! Jag satte upp ett ganska högt mål, men nu känns det faktiskt som att jag kommer att klara det, wohoo! Jag har kvar världens bästa tränings-motovation, nu har jag den som bakgrund på mobilen så jag ser den jämnt!

Och utöver det så lyser solen starkt fortfarande, på insidan!