B-L-Ä! (Fast en bra dag!)

Idag var det dags att ta tag i det där med stor-röjning av lägenheten! Är inte helt och hållet färdig ännu, i morgon ska det bäras ut databord och annat skit till soporna, och dammsugas och sånt! Men det där med att röja är fanken inte bra egentligen! Jag har haft en hel del idéer om hur jag skulle vilja göra om i min lägenhet, men nu har jag verkligen kommit på hur jag vill ha det, och den här gången känns det verkligen RÄTT! Det känns som att jag har kommit på den bästa lösningen för min lilla lägenhet för att få in allt jag behöver men ändå får plats att röra mig! Men för det krävs det ju en massa pengar, och det funkar ju inte så bra med det!
Det är ju ingen större idé att förklara specifika detaljer här eftersom de flesta kanske inte vet hur det ser ut i min lägenhet! Men jag skulle i alla fall vilja bli av med min stora bokhylla, så vill jag flytta på soffan, och sen vill jag köpa ett skrivbord, en ny mindre hylla, en byrå, och foto-lister till väggen! Köpa lite triss imorrn då kanske? =D

I kväll har jag spenderat en stund hos
Robban med några kompisar! Vi har mest fikat och snackat lite skit och tagit det lugnt, helt enkelt en skön kväll!

I går fick jag för övrigt mms från min systeryster! Så här såg mosters älskling ut igår:



Iklädd presenter som han fått av mig (t-shirten och nappen)! Jag älskar t-shirten, den kommer från RockeFella, finns mycket snyggt från det märket!


Insaine!

Igår blev det ju shopping! Egentligen hade jag viljat hitta en snygg handväska, men det fanns bara suuperdyra, kändes inte som att det ingick i min budget just nu! Däremot köpte jag lite annat smått, lite smink, lite nagellack, och två tröjor på lager157! Två likadana tröjor dessutom, en svart och en vit, i storlek small! Dom är lite för stora, men så ville jag ha dom.. Men idag insåg jag att jag ville ha två med lite bättre passform också.. Så idag på eftermiddagen åkte jag tillbaka och köpte två till i storlek xs! Jag är galet nöjd!

På förmiddagen idag har jag varit hos bästaste
Älin! Vi gjorde inte så mycket egentligen, snackade lite skit, och jag pyntade hennes påskris medans hon fixade matlådor! Så var vi en sväng på BP´s, och åkte sen tillbaka till henne och medans hon städade hemma så pratade vi massa om just städning, och andra saker! Måste säga att vi hade en väldigt trevlig dag! Det spelar liksom ingen roll alls om jag sitter där och hon städar, vi behöver inte göra nåt extraordinärt för att ha det trevligt, bara Älins sällskap räcker så jäkla långt! <3

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, det blir bra musik i lurarna och bara slappa! Resten av veckan ska jag försöka planera min packning lite, och så ska min lägenhet stor-röjas! Fan vad skönt det ska bli när det är gjort!

Velig dag!

Idag har jag svårt att fatta några som helst beslut tydligen! Och det har jag redan märkt fast jag bara varit vaken 1,5 timme! Sätta upp håret, eller ha det löst? Svart tröja, eller vit tröja? Converse, eller pumasneakers? Kanske är för kallt för converse? Här sitter jag i alla fall med ofönat (lockigt) hår, svart tröja, och har bestämt mig för pumasneakers (för blött för converse)! Snart är jag på språng till Älin, woho!


Veckans planer!

Idag ska Chrissie och jag ta oss en dag på stan! Får se om jag ska shoppa nåt eller om jag låter bli, jag är ganska kluven! I morgon förmiddag ska jag leka med Älin! Onsdag eller Torsdag måste jag storstäda min lägenhet (så jag slipper komma hem till en skitig och stökig lägenhet när jag kommer hem från syster)! På Fredag ska det tvättas, och på Lördag och Söndag ska det packas! På måndag åker jag ju, äntligen!

Flera grisbilder!

Här kommer flera bilder från helgen!


Trött-grisen i den fina tröjan som mormor stickat!


Såhär ligger grisen och morgonfilosoferar på mig!


Mamma Helena kan minsann göra lika mycket konstiga miner som Vincent!


Sov-grisen!


Morgonmys-grisar!


Suddiga sov-grisar!


Mera sov-gris!


Eftermiddags-gosiga grisar!


Gris-Lördag!

Igår kväll blev det vin, skitprat, karaeoke revolution party, och en jäkla massa skratt med systeryster! Stackars Vincent, han kommer få men för livet av vår sköna falsksång! I sängen kom vi ganska sent, men Vincent tyckte ändå att det var läge att vakna tidigt i morse! Så då grisade vi en stund i soffan, sen fick han bada, sen grisade vi en stund till i soffan! Efter det tog vi en promenad upp till stan, sen kom vi hem och grisade lite till, samt tvättade! På eftermiddagen gick jag och systeryster iväg till Elin och Pontus för att peta på deras lilla söta Lukas för första gången! Och sen kom vi hem och åt och sånt, och gissa vad vi gjorde sen!? Vi grisade på soffan!!

Gris-Lördag i bilder:


Morgon-grisar!


Bad-gris!


Efter-badet-grisen vilar på min arm!


Eftermiddags-grisar!


Kvälls-grisar!

Nu är Vincent kräks-grisen! Tur att jag hade hamnat vid datorn då! ;)

Sug min!

För att idag är det en sån dag helt enkelt!

Nu har min minsta syster gått iväg och jag sitter här själv.. Just för tillfället är ensamheten det allra bästa som finns! Just idag är en sån dag när jag vet att den enda jag faktiskt behöver bry mig om är mig (även fast jag bryr mig alldeles för mycket om andra, alldeles för ofta)!
Nu ska jag knalla hem och ta en dusch, sen blir det stan för att shoppa vin som jag och systeryster ska dricka upp ikväll! För nu blev plötsligt planenen så att hon och Fisen kommer till mig ikväll! Det var förmodligen den bästa av alla planer!

H A H !

Kolla mamma, pusslet är färdigt! :P


Fashion Against Aids!

H&M släpper en ny kollektion under FASHION AGAINST AIDS! Det här är en festivalinspirerad kollektion, och den första på länge som jag vill ha flera plagg ifrån! Här är de plaggen jag är riktigt sugen på (klicka för större bilder)!

       

                        


Läs mer och se fler bilder här!


Härlig eftermiddag!

Jag vaknade ganska tidigt idag (tidigare än jag hade räknat med i alla fall)! Men sen la jag mig igen och slog på tv´n, och på två sekunder hade jag somnat om igen och vaknade ganska sent! Så jag och Chrissie fick skippa den planerade promenaden idag (fast det gjorde ju inte så mycket eftersom det ändå regnade)! Chrissie kom i alla fall hit i stället och vi satt och pusslade, skrattade, tittade på bilder och mindes roliga saker vi har gjort! Och mer roligt kommer det bli alldeles snart! När vi hade hållit på med det ett tag så slängde jag ihop våfflor, alltså inte med färdig pulvermix! Sen åt vi våfflorna med grädde/frusna bär (jag gör på Älins superbraiga sett, mixar frusna bär och blandar ihop dom med vispad grädde, mycket godare än grädde och sylt)! I alla fall, så har jag haft en alldeles förträfflig dag!

Beroende!

Hej jag heter Sofia och jag är smiley-beroende! Fy fan vad jag tycker att det är irriterande! Jag har slutat skriva dom överallt i bloggen, men på msn använder jag dom efter precis varenda mening! Jag måste lära mig att sluta, eller i alla fall att använda dom mindre!

Våga vägra vinter!

Idag tog Chrissie och jag tag i första steget mot att motionera mera! Det blev en riktigt snabb promenad på stenhammars-rundan! Helt galet skönt i solen och, väldigt välbehövligt att komma ut i naturen! Sen gick vi hem till Robban där vi (eller mest Chrissie) rökte vattenpipa, slappade på balkongen och åt lunch (också det på balkongen)! Härliga härliga dag! :)


Om man går ut och går och låter tankarna få ny luft så kan man bli såhär glad!


Våga vägra vinter på Robbans balkong!

Mys!

Idag har jag söndags-myst med min lillasyster skrutt-Mirjam! Vi behöööövde det! Vi möblerade om i mammas vardagsrum (flyttade soffbordet och så) och bredde ut ett täcke och fixade kuddar! Naturligtvis har vi busat en hel del också!
Nu väntar jag på att min vän Jenny ska ringa, för jag ska åka till henne och kika på hur det går med husbygget! Det blir spännande värre!


Suddigt söndags-mys!


I´m yours!

Åh jag hittade musik idag som jag hade stoppat in i mammas dator, och hittade Jason Mraz - I´m yours! Det var längsen jag hörde den, och direkt gick det ett lyckorus av fjärilar och glada minnen genom min kropp! Det är ungefär precis 3 år sen bästaste Älin tipsade mig om låten, och jag lyssnade på den jämnt! Sen smittade jag ner systeryster så hon också lyssnade på den jämnt! Jag minns allt som om det var igår, jag hade precis flyttat in i min lägenhet då, jag umgicks med härliga människor, vi gjorde roliga saker! Jag kommer aldrig glömma kvällen när jag, systeryster, Thobias, Arvid och Stiffy gick hem till mig från amazon för precis nästan exakt 3 år sen (i slutet av mars), och jag gick barfota för jag hade så ont i fötterna! Jag och systeryster gick arm i arm och sjöng I´m yours hela vägen! Det var en jäkla kväll det där egentligen, när alla minnen kommer tillbaka är det helt sanslöst att tänka på hur fort tiden har gått! Tänk att en låt kan väcka så mycket minnen!

Blandade bilder från Mars 2007 (klicka för se dom större):

     

   

   

Laddad!

Åh vad taggad jag är på en riktigt riktigt lugn helg! Det har varit mycket nu ett tag med utgångar och fester och så (och det klagar jag absolut inte på), men ibland behöver man varva ner från det! Så det här blir min lugna helg! För nästa helg blir det förhoppningsvis inte alls så lugnt, har riktigt roliga planer! Helgerna efter det vet jag inte riktigt än hur det blir med, jag kommer ju dra iväg till Sthlm nångång där omkring, jag vet inte exakt vilket datum det blir än!
Idag blev i alla fall en fantastisk dag, precis som jag sa att det skulle bli! För första gången på flera dagar orkade jag mig ut på en rask promenad, helt galet skönt var det! Nästa vecka har jag bestämt med Chrissie att det blir raska långpromenader varje dag! Det är fanken dags att komma i form nu, snart är det ju faktiskt bikini-säsong!

Helt fantastiskt!

Idag är en bra dag! Jag har vaknat mellan 07-08 varje dag i 2 veckor och varit orolig i kroppen, men inte idag! Idag lyckades jag sova ända till 10.40 och det känns så sanslöst bra i kroppen! Visst, lite oro fanns det, men inte alls som det brukar vara! Och jag har inte ätit nåt än, så än så länge mår magen också bra! Jag ska bara sitta och njuta av den här fantastiska känslan en stund!

Min mamas b-day!

Idag har det varit mammas födelsedag, heela dagen! Jag har diskat och dammsugit och bakat en sockerkaka till kaffet! Så har jag duschat och hämtat lilla skruttan på dagis! Ni får se bilder!


Outfit: Favviskofta, från Kappahls barnavdelning!


Mirjam fick låna mitt allra finaste läppglans, men det fick hon inte måla själv med!


Mirjam med läppglans, och hennes två nya "vuxentänder" där nere!


Såna jäkla posers!


Och fast det var mammas b-day så fick jag också en present! Cina hade köpt en klänning till mig från Koola Anna! Jag hittar inte, och orkar inte leta mer efter bild på den, så ni får kanske se när jag har den på mig nån gång! Ska i alla fall hotta upp den med ett snyggt svart bälte i midjan och ha den hela våren!

Nu ska jag vila, vila vila vila! Det är nåt jag borde bli bättre på!

Whooaaaah!

Jag sa att jag skulle lägga ut bilder, men jag sa aldrig att dom skulle vara snygga!
Här är dom (och många är dom)!









































Yeei!


Ååh så trött!

Jag överlevde en helg med utgång både i Fredags och igår!

Igår var det dags för Hardcore Superstar på Amazon! Jag och
Chrissie fixade oss snygga hemma hos Robban, så begav vi oss till Amazon redan till kl 20 för att se Someway! När dom hade spelat umgicks vi mest med folk och hade kul innan det äntligen var dags för HCSS! Dom var riktigt bra! Visst, jag kunde sjunga med i typ 2 låtar, men jag var jäkligt bra på att hoppa omkring i mitten, sen längst fram, och typ längst bak!
Idag är jag sjukt seg, fast vi gick hem tidigt igår! Jag vaknade såklart 07 imorse (varför kan man aldrig sova när man varit ute!?)! Jag lyckades under gårdagen samla på mig inte mindre än 2 stycken HCSS-plektrum (egentligen 3 stycken men jag gav bort ett), väldigt onda fötter, en hel del skratt, och många snygga bilder i Chrissies kamera som jag bjuder på nån dag!

För övrigt snurrar det många tankar i mitt huvud just nu, om mycket olika saker! Men det är i alla fall inget jag väljer att dela med mig av här!


Modeblogg!

Dagens våriga outfit (fotad med mobilkameran)!



Jacka - H&M
Halvt genomskinlig stickad tröja - Gina Tricot
Alldeles för stora men supersköna jeans - Lager157
Sneakers - Puma

Å Fia hon ä tlööött!

Det där med sömn blev inte så bra i natt! Kroppen ville inte alls vara med, och jag vet precis vad det är dags för snart när kroppen håller på såhär! Suck!

För övrigt hörde mamma av sig igår kväll att hon inte hade anslutning till internet, telia-strul, igen! Det händer ganska ofta nu för tiden! Så ringer man kundtjänst och får riktigt otrevligt bemötande av nån surfttttta! Usch att det alltid ska vara sånt folk som sitter i kundtjänst! Och så skulle jag kliva in i en varm och skön dusch innan jag skulle sova igår tänkte jag, men nej då fanns det inget varmvatten heller! Så nu ska jag kika en sväng här vid datorn och ta en kopp kaffe, sen ska jag gå hem och duscha! Egentligen skulle jag behöva städa, i alla fall städa bort värsta skiten, menneeh, jag gör det sen eller nåt! Ikväll ska jag ju dessutom iväg med Annika och mamma! Det blir en spännande helg det här!

Bra-dålig-dag!

Dålig dag för att jag har varit helt själv och varit orolig, haft lite ångest, och mått allmännt dåligt! Bra dag för att det måste vara såna dagar ibland för att jag ska inse att det går att ta sig igenom dom!
Ännu bättre blev dagen när jag tog en härlig promenad i solen med Elin!
Och ikväll blir ytterligare ännu bättre, då det blir nån slags myskväll, med kaffedrickande, spel, och kanske nån film tillsammans med några kompisar!

Just nu känns faktiskt det mesta väldigt bra! Jag försöker att inte oroa mig så mycket och ta en dag i taget, det är riktigt skönt!

Listan!

Jag hade skrivit upp två saker på en lapp som jag inte får glömma att ta med mig när jag åker till sthlm! Såhär såg listan ut:

- Minneskort till fotoram
- Kläder till dopet

Sen har mamma inte kunnat låta bli att skriva:

- Dopklänningen

(Och det var iofs en viktig sak)
Men sen har systeryster Becka också lagt till:

- Spy påsar
- Toalett papper (i ulan-bator tar alla med sig det =))


Hahaha ja, jag får väl se till att inte glömma då! :D

Mysiga dagar!

Igår hade jag så himlans ont i ryggen! Försökte bota det med en promenad, det hjälpte bara en kort stund! På kvällen gick jag hem och la mig i ett låååångt varmt bad, och somnade sen som en stock i sängen! Det hjälpte faktiskt, vaknade utan nåt ont tidigt i morse! Gick ner hit till mammsen och fixade en halv kopp kaffe och satte mig och slösurfade! Fick sms av Älin som frågade om jag ville leka! Klart jag ville! Så jag har haft en tokmysig dag med Älin och Ebba, vi har ätit våfflor, snackat en himlans massa skit, kollat på Pingu, tagit en kort promenad och druckit kaffe! Som sagt tokmysigt! :)

Vad resten av veckan bjuder på vet jag inte än! Ska i alla fall försöka fika hos Elin om hon inte kommer iväg till BB! Och i helgen är det ju dags för Hardcore Superstar!

Vilken grej!

Min mobil har överlevt ett fall från fjärde våningen rakt ner i en snödriva idag! Hahaha! Sjukt bra gjort av mig att tappa den! Och jag och Helenan var sjukt snygga när vi sprang, hoppade och sjönk ner i snödrivorna runt huset! Jag trampade på ett ställe och sjönk ner ända till låret! Då trodde jag nästan att Helenan skulle garva ihjäl sig!

Mosters Älskling!





Lilla fisen börjar växa till sig nu! Och jag längtar ännu mer tills jag får bo med honom och min
systeryster! Det är bara drygt en månad kvar, whooaa!


Kalas-outfit!

Vi kan ju låssas att jag inte står som en mupp! Haha!



Tröja - Mammas
(Är man bortskämd när mamma hade den på sig när jag kom hit för hon skulle ha den, men jag ville låna och fick göra det!?)
Lackiga tights - Gina Tricot


Jag kanske borde fatta...

Att bara för att solen lyser utanför fönstret så är det inte varmt! Det var likadant här om dagen, solen lyste och jag blev superoptimistisk och tog jeans och en ganska tunn tröja och sen jackan.. Faan vad jag frös!!! Nu sitter jag och kollar ut på solen och tycker att jag skulle vilja ha på mig tights och en tunn stickad tröja.. Men då kommer jag ju frysa ihjäl! Nu vill jag verkligen ha värme så jag får gå i mina tunna kläder! Och om en stund ska jag möta systern Becka som blev tvungen att gå till skolan, då ska vi kolla bokrean och sen hälsa på mamma på nya jobbet!
Senare ska jag tvätta lite kläder och så, sen vet jag faktiskt inte om det händer nåt mer spännande (öhm, menar jag att tvätta är spännande då eller..?)! I morgon kommer i alla fall Helena och Jonas och Firkorven och hämtar mig och Becka, sen ska vi åka och fira pappsen på födelsedagen!

Trevlig helg dååå! :)

En typisk Torsdag?

Eller så skiter man i det, och bakar muffins! Om man har tur så har Captain perfekt tajming och knackar på dörren ca 10 minuter efter att muffinsen blivit klara! Då kan man sitta och lyssna på musik och sjunga ledmotiven till barnprogrammen på barnkanalen! Och om man ändå har tråkigt så tvingar man Robban att köra till Eskilstuna och släpa runt på oss jobbiga tjejer på Tuna Park! Det var alltså inte alls en typisk Torsdag idag, men jag gillart!

Onsdags-tråk!

Fast det gör inget, för jag kom på att ikväll är det säsongspremiär för True Blood! WOHOOOO!!!

Tänkte bjuda på en suddig egobild som jag just tog i mammas sovrum!



Ehm ja, så ser jag ut idag! :D

Idag är ingen vanlig dag!

För idag är det världens bästaste Helenans födelsedag! Säg grattis till henne!!!

Alldeles nyss har jag agerat frisör och klippt den andra systerystern Becka! Hett! Om en stund ska vi gå upp på stan och försöka hitta presenter till Helena och pappa (som fyller år i helgen)! Jag är sjukt bra på att köpa spontana presenter när jag hittar nåt som jag tycker passar till personen, men när jag verkligen måste hitta nåt är det inte lätt! Och sen när man är begränsad till bara flen är det ännu svårare! Men det blir nog bra kanske!

Lat, latare, Torsten!

Shit vad slö jag har varit idag! Vaknade 07 i morse med sån sjuk jäkla värk i hela kroppen! Hade helst legat kvar i sängen och gråtit för det gjorde så ont, men mina värktabletter hade jag glömt hos mamma, så jag tog mig upp ur sängen och hit i alla fall! Med en voltaren i kroppen däckade jag sen på soffan i två timmar, inte så vanligt att jag somnar under förmiddagen förutom när jag är sjuk! Och jag har ingen lust alls att bli sjuk nu, så jag hoppas det här går över!
Nu ska jag ta och kolla twitter och bloggarna jag följer, sen ska jag gå hem och bädda ner mig!