Så började jakten!

Redan förra veckan började jag fundera på vart jag skulle gå och leta ny praktik den här veckan! Tankarna gick till ställena jag tänkte kolla runt på samtidigt som jag fixade praktiken på glassbaren! Jag lämnade meddelande till min arbetsförmedlare i fredags att han var tvungen att ringa mig fort!
I går förmiddag ringde Älin och sa att dom behöver praktikanter på netto! Så jag gick till arbetsförmedlingen och sökte den jag har, som inte jobbade igår heller, men jag gick ändå till netto och presenterade mig!
Idag fick jag efter mycket om och men tag på min arbetsförmedlare och vi hörde av oss till netto som gärna tar emot mig som praktikant, så jag fick gå dit med papper att skriva på, och på måndag börjar jag!
 
Bra jobbat av mig som tog tag i att komma igång på en gång! *Klapp på axeln*
Och världens största tack och blötaste PUSS till bästa Älin som pushade på och hjälpte mig!

Helghelghelg!

I morgon är jag ledig efter att ha jobbat hela veckan... Från och med Måndag är jag konstant ledig då glassbaren tyvärr slår igen! Fanfanfan, när jag äntligen är igång och trivs så himla bra! Stället och människorna passade mig perfekt!
Det är bara att leta nytt omgående, men det suger för att säga det minsta!
 
I morgon kväll kommer världens finaste syster och gris! Fantastiskt!
 
Nu blir det en dusch och sen sömn, jag är totalt slut!

Appropå ingenting...

Visste ni att kräks-baciller sitter kvar på en sedel i två veckor!?
Bland annat därför är vi väldigt försiktiga med hur vi hanterar glass, mat, smörgåsar och fika på glassbaren! För mycket saker använder vi engångshandskar, och varje gång vi varit i kassan så spritar vi händerna, när vi gör glass så tar vi aldrig en våffla direkt i handen utan plockar upp den med en servett...
 
I veckan var jag och några till på ett ställe och åt mjukglass, jag tog en bägare.. En vän däremot tog en våffla, och jag reagerade direkt på att personen som var där gick direkt från kassan (ingen handsprit eller nåt) och plockade upp våfflan direkt i handen och hällde i glass..! SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!
 
Jag ville spy där och då!

Forever ago!

Jag har haft en superrolig helg! I går var jag och mamma iväg på 60års kalas i Hälleforsnäs, och hälsade på lucky cruisers kräftskiva också! Jösses som vi har fått skratta i natt!
 
Och idag har jag fyllt år, hela dagen! Sjukt mycket grattishälsningar har jag fått! Jag blir ständigt förbluffad och ödmjuk av att veta hur många fina människor jag är omgiven av!
 
För övrigt ska jag ventilera hjärnan en dag, för det behövs ibland! Men inte ikväll, och inte här!

Ohlala!

Jag idag!

I brist på annat...

Tattarraaaaa, en lista! Som jag hittade hos Carro!
 

Vad gjorde du kl 08 i morse? - Jag var halvt i koma efter att ha blivit väckt av mina monsterkatter titt som tätt i natt!

Vad gjorde du för 15 min sedan? - Var hos mamma!

Vad har du druckit idag? - Kaffe, mjölk, vatten, en latte, och mer blåbär hallon

Vad var det senaste du åt? - Choklad

Vad var det senaste du köpte? - Mjölk, legymsallad & mackor

Vad är det för färg på din ytterdörr? - Röd

Vad är det för väder hos dig nu? - Regn

Godaste glassmaken? - Marc de champagnetryffel

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Attraktion kanske, men djupare kärlekskänslor tror jag inte att man kan uppleva utan att känna personen

Sover du tungt? - Ibland

Drömmer du mardrömmar? - Inte ofta, minns inte så ofta mina drömmar

Trivs du med ditt jobb/plugg? - Glasscaféet är fantastiskt kul och jag trivs jättebra!

Favoritklädsel? - Det beror helt på humör och tillfälle

Vad ser du om du tittar till höger? - En garderobsdörr, en vägg, en byrå och en lampa

Vad gör dig glad? - Massor! Vincent, familjen, alla vänner, solen, musik, osvosvosvosvosvosv!

Vad ska du göra härnäst? - Duscha!

Höger eller vänsterhänt? - Vänsterhänt!

Humör just nu? - Glad

Favoritgodis? - Choklad

Kläder just nu? - Enormt för stora mysbyxor och en tröja!

Hur många kuddar sover du med? - Två sover jag på, men har fyra i sängen

Spelar du något instrument? - Nä

Morgon eller nattmänniska? - Natt

Vad är viktigast för dig? - Att må bra och ta hand om mig själv

Är du kittlig? - Ibland bara

Stjärntecken? - Lejon

Äckligaste insekten? - ALLA insekter är äckliga, men värstaste värsta är spindlar! Hua vad jag hatar dom!!!

Stökigt eller välstädat? - Välstädat

Vad längtar du mest efter just nu? - Nifters 16/8 med lilla P!


Äventyrshelgen!

I fredags kom systeryster och Vincent hit! SÅ härligt att ha dom här, och V skulle så klart genast umgås med favorit-fia! På kvällen packade vi in oss i Petras opel och åkte till nyköping för att dansa lite till Barbados! V skulle mest sitta på min arm, och när han inte gjorde det skulle han gå till Barbados buss! Vincent och fordon alltså! "Den är smutsig, måste tvätta den!" "Man kan gå in i den!" Och han får ju alltid som han vill, så i pausen fick han gå in och titta i bussen (och jag också eftersom han inte går långt utan mig, haha)! Mycket mycket rolig kväll hade vi!
 
 
I går vaknade jag runt 09 av att systeryster satt på kaffe! V sov ända till ca 09.30, och efter det fick jag njuta av morgonmys, UNDERBART! När jag skulle äta yogurt och müsli blev jag av med både min tallrik och sked, han skulle ha mer dessutom! "Strössel också, det är gott" tyckte han om müslin!
Jonas som just har tagit mc-kort ville testa att köra en längre tur på nya motorcykeln och kom förbi och visade upp den och tog en kopp kaffe! 13.34 åkte älsklingarna hem igen, och jag saknade dom direkt! 
 
Efter det tog mamma och jag en liten promenix till netto, och när vi kom hem vilade jag en stund på soffan! När jag hade gjort det hörde jag av mig till Petra då jag var lite tveksam till när jag skulle mata hennes beeebisar, då visade det sig att hon skulle åka till Eskilstuna och Å festen för att kolla läget och se Takida! Då ville jag såklart haka på! Riktigt riktigt kul hade vi! Vi kom hem runt 02.45 så idag är jag lite seeg! Men tvätta ska jag!