För övrigt...

Så har jag laddat upp ett fåtal bilder från igår i min bilddagbok!

Tlööött!

Det har varit full rulle hos mig ett tag! I Fredags åkte jag, Elin, och mammsen till E-tuna och shoppade lite! Hittade allt jag skulle ha, utom bikini! Jag tröttnade när vi var på väg hem eftersom jag hade lite vätskebrist och mådde jäkligt dåligt! På eftermiddagen kom Helena och Jonas för att fira mors dag, eftersom Helena jobbar idag! Och i Fredags kväll mötte jag upp kompisar och gick till Sveaparken för att lyssna på Someway som spelade! Helt okej spelning måste jag säga, även om bandet var lite missnöjda med ljudet och medhörningen! Efter spelningen så blev det en ganska kort med mycket trevlig efterfest hos Kalle!
Igår var det dags för Dia Psalma på amazon! Började kvällen med förfest hos Kalle, för att sen hänga i Sveaparken och spela kubb! Efter det knallade vi vidare till Amazon, då började jag känna av tröttheten i min kropp! Hela kroppen bara skrek nej, jag bara orkade inte mer! Så efter spelningen knallade jag hemmåt, eller skulle göra det i alla fall, men vi var först tvugna att möta upp massa grabbs för att få Elins nyckel! Efter det höll Elin och Arvid mig sällskap en bit, och så mötte jag upp mammsen för att slippa gå ensam! Spelningen var riktigt bra i alla fall, det enda jag kan klaga lite på var ljudet!

I natt har jag sovit riktigt skönt, men känner mig inte riktigt återhämtad än.. Vet inte riktigt när jag ska kunna återhämta mig, men det ordnar sig! Är ganska dålig på att bara vara och göra ingenting också, för det är ju så jääkla tråkigt!


*Viftar med händerna*

Åhhhh, ibland kan man bara inte sluta skratta! Ibland för att man bara är omgiven av människor som man inte kan göra annat än att skratta och ha kul tillsammans med! Stockholmstrippen idag har, som ni kanske fattar då, varit otroligt rolig! Tokigheterna började redan på tunnelbanan när jag och Nea var på väg till Skanstull för att möta upp Helenan! Ska inte gå in på några detaljer, men det kanske borde finnas nån form av varnings-skyltar om att storstadsluft kan vara skadligt för omdömet..? ;) I alla fall, så startade vi dagen med fika på Helenans jobb, där vi diskuterade allt mellan himmel och jord, och förmodligen roade de få gästerna som var där! Sen tog vi bussen ut till Nacka Forum, där det mest har shoppats och skrattats hela dagen! Jag shoppade 3 långa linnen/tunikor som kommer bli såå bra nu när värmen kommer, man kan ha dom till leggings/tights, eller bara som dom är! Så fyndade jag en långärmad tunn tröja på rea också! Vad mer..? Jag fick presenter av Helenan, ett durkslag i plåt (YES jag kan äntligen slänga det fuuula i plast), och ett paraply! Jag shoppade örhängen och armband också!

Imorrn blir det en kort tripp till E-tuna med Elin för att se om jag kanske kunde hitta ett par skor, ett par presenter, och kanske en bikini, och tights! Jag älskar att shoppa saker som är billiga och snygga! Som idag har jag bara shoppat på Gina tricot och New yorker! Skitsnygga prisvärda kläder, känns ju som att man kan få hur mycket som helst för pengarna! :)

Näh, nu ska jag glo på tv ett tag, innan jag däckar i sängen!

Tänk om...

Jag skulle sätta mig och spy galla på allt jag inte gillar? Eller allt som stör mig? Eller bara vara allmännt otrevlig mot vissa människor, fast linda in det i finare ord? För om jag inte pekar ut nån speciell, så är det väl ingen speciell som borde ta åt sig? För då uttrycker jag ju bara min åsikt? Även om jag skulle göra det med en underton av personangrepp.
Well, nevermind! Tänk om om inte fanns?

Imorrn är det Stockholm som gäller! 08.15 går tåget, så det blir tidig uppgång med andra ord! Planen är att vi ska möta upp Helena för att ta en fika och sen åka ut till Nacka Forum för shopping! Har spanat in en snygg klänning på Gina tricot på nätet som jag verkligen hoppas finns också!

Whaa, nu blev jag kissnödig också, så jag ska nog ta och pysa mig!

Yaaawn!

Eller okej, jag är inte astrött, men kanske inte aspigg heller!
Idag blir det träning med lillasystern Rebecka! Imorrn blir det också träning, fast själv! Och på Torsdag åker jag och
Nea till Helenan i Stockholm, och uträttar förmodligen lite shopping! Det ska bli kul! :) Sen är det ju nästan helg! Men jag hinner nog klämma in träning på Fredagen också! Jag känner att jag vill komma i form ordentligt!

Annars är det faktiskt riktig sommarvärme ute nu! SÅ jääkla skönt! Jag önskar bara att det fanns ett bra ställe att sola hela sig på! Mammas balkong är inte helt perfekt, eftersom man inte får sol på benen! Och brun överkropp + likbleka ben = inte så jääkla snyggt!

Aja, nä, jag har inte så mycket mer att skriva!
Herrå!

Fääärdiiig!

Idag har jag tagit tag i att fixa bilderna från Helsinki och Cinas kalas! Ett urval av dom finns att beskåda på min bilddagbok! Så gå in och kolla rååååå!

Annars var Stefan här igår, och sov över till idag! Alltid lika roligt att träffa honom såklart! Han bjöd mig på skratt i natt fast han inte ens visste om det själv, när han pratade i sömnen! :D

Nu känner jag verkligen att det ska bli skönt att slänga sig på mammsens soffa och bara slappa resten av dagen/kvällen! Veckan ser ut att bjuda på tripp till Stockholm och Helenan en dag, tillsammans med Nea! Och en dag tänkte jag och mammsen åka in till E-tuna för att uträtta lite shopping, och hälsa på Linda, Göran, Simon och Emmie! :) Och i helgen är det dags att gå på Amazon för att se Dia Psalma! Det här kan ju helt klart arta sig till en riktigt bra vecka känner jag! :)

Hejjvejs!

Börjar piggna till!

Igår blev det 50 års kalas hos Cina! Mycket trevligt med gamla kompisgänget! Det bjöds på god mat och en del skratt! Lekte massor med Simon, man får passa på när vi ses! Och kikade såklart på Linda och Görans nya lilla tjej, Emmie! :)

Idag kommer Stefan hit! Jag vet inte riktigt när, men ändå! :)

Nu ska jag ägna mig åt nåt annat... Kaffet till exempel!

Ei ymmärrä!

En ganska väl använd fras de senaste dagarna!
För er som alltså inte visste det så har vi varit i Helsinki! Det var inte meningen att så många skulle veta det, eftersom vi i hemlighet åkte med på kryssning för att fira Cina som fyllde 50 år igår! Och om vi har firat sen! Vi har haft det kanon!
Nu är jag hemma (eller snarare hos mamma och lånar datorn), och är jääättetrött! Men jag skulle inte alls ha nåt emot att vända och åka tillbaka! Kanske dock inte med båt, och med en hel del fler timmar att spendera i Helsinki!

I vilket fall, så mötte vi Cina med familj på stationen i Tisdags, där hade vi gömt våra väskor för att Cina inte skulle förstå att vi skulle åka med! När det sen kom en buss (som vi trodde att vi skulle åka med) så plockade vi fram väskorna, men Cina fattade ändå inte! När sen rätt buss kom och vi gick fram till busschaffören för att hon skulle bocka av oss på listan som först forstog hon att vi också skulle åka! Jag önskar verkligen att jag hade haft kameran uppe för att kunnat ta kort på hennes min där! Smärre chock, men hon blev superglad i alla fall! På terminalen i Stockholm sen mötte Helena upp med blommor och presenter, och det visste hon inte heller! När vi skulle åka upp och gå på båten råkade vi ut för en liten olycka, inget vi egentligen behöver gå in djupare på, det gick bra i alla fall! Ombord på båten har vi ätit gott, sjungit, dansat, druckit gott, och bara haft riktigt roligt! I Helsinki gick vi på stan! Först till Stockmann, sen Forum, och efter det Kamppi! Det var mycket att titta på, jag shoppade dock inget! Ganska piss-dåligt av mig, men jag kände mig mest stressad och kunde inte alls varva ner och titta så mycket som jag hade önskat (därför vill jag ha fler timmar att spendera i Helsinki nästa gång)! När vi blev trötta efter ganska många timmar så knallade vi tillbaka till båten, och där spenderades kvällen ungefär likadant som innan, med god mat, sång, dans, och god dricka! Jag kommer sova jäkligt gott i natt! (Och ang shoppingen så shoppade jag lite bra-att-ha-saker i Tax Free i stället, så som smink, öl, cigg, och likör 43! Det kan ju kanske komma till användning nån gång, det blir ju i alla fall inte gammalt i första taget!)

Jag kommer uppdatera med bilder på bilddagboken sen, eller i helgen eller nåt! Jag talar nog om när det blir uppdaterat! Måste gå igenom alla, för det blev en hel del! Och fler kommer det bli imorrn när vi ska på kalas hos Cina! Sen ska de skickas in på framkallning! Niice! :)


Seg solig Söndag!

Att ha tvättstugan är nog ungefär nåt av det tråkigaste som finns, men det är jätteroligt nu när det är tvättat och klart! Mellan varven i tvättstugan har jag solat på mammas balkong med Elin! Jag har solat ojämnt, som vanligt! Är mer solbränd fram än bak! Men det finns ju tid att göra nåt åt, för jag är inte så mycket bränd än!

Nu ska jag dona med lite hemligheter, sen ska jag leta fram kläder och grejer, som sen ska stoppas ner i en väska! Packa tror jag att det kallas för! Weei!

Blaha!

Jag känner mig lite seg idag känner jag! Har inte uträttat mycket vettigt alls idag! Elin smsade förut och frågade om jag ville göra nåt roligt, det tackar man ju inte nej till! Men hon hade visst inga idéer på vad det skulle vara, och jag visste inte heller, så det blev tydligen inget!

Ska göra färdigt det där andra som bara blivit påbörjat än så länge, men vet inte om det är så lämplig tidpunkt just nu.. Ikväll blir det väl alldeles säkert att kolla på ESC! Imorrn är det i alla fall tvättstuga, och efter det blir det full rulle på Måndag med allt som ska hinnas med, och så ska jag även till Duellen och träffa Ulla på Måndag!

Nu hör jag att kaffet som mamma just satte på har puttrat klart, så då vet ni ju att jag såklart måste avsluta! :D


Yes!

Idag har jag uträttat allt jag skulle! Det är en del kvar som ska fixas, och det ska göras under helgen! Whaaa, det ska bli kul! Men mer kan jag inte avslöja! :P Det där andra som jag har väntat på dök också upp idag, så jag är i princip så nöjd som man kan bli just nu!

Nu har jag snott mig en kopp kaffe och övertagit mammsens dator! Jag har ordnat till med spotify här, så jag kommer åt all min bra musik, så nu sitter jag mest här och dricker kaffe, slösurfar och lyssnar på musik, niiice! :)

Duktig igen!

Idag har jag promenerat själv igen! Till Orrö för att leka med Älin och Ebba, och klappa på katten, trevligt så! :) Efter det skulle jag promenera till Brogetorp, men stötte på Nea och pappa vid rätt pris, och fick åka hem till dom med Nea! Hos Nea åt vi gott, och fikade upp kladdkakan som jag hade bakat! Jag lekte lite med Mirjam, och sen promenerade jag genom heeeela långa Flen hem, själv!

Nu ska jag strax promenera mig ner till parkeringen och möta Elin, som ska hämta mat på kings, och sen ska vi gå tillbaka upp till mamma! :)

Låång dag!

Idag blev jag väckt av Nea som ringde runt 08.30 och tyckte att vi skulle åka vart som helst! Så jag hoppade upp och donade på mig kläder, borstade tänderna, och hällde i mig lite kaffe! Vi styrde bilen mot Västerås och Ikea, där vi strosade runt och kikade på det mesta! På vägen dit passade vi på att stanna på Donken och äta ordentlig frukost; Lilla menyn! ;) Jag shoppade ingenting idag, men Nea hittade en hel del bra att ha saker, och ett riktigt fynd! En riktigt skön dag har det i alla fall varit! Tack för idag, och tack för ljuset!
När vi kom tillbaka till Flen så fixade vi i alla fall in fyndet där det skulle stå, och sen tog vi oss till Ica, där jag mötte mamma och skulle hämta mina ljus som kommit från partylite! Sen blev det såklart diskussioner om vad som skulle ätas, och jag bestämmde att jag ville ha våfflor, som jag minsann fick laga själv om jag skulle ha några tyckte mamma! Sagt och gjort, vi gick hem till henne, och jag lagade våfflor... Som smakade skit! Jag lagade nog efter fel recept, så det var bara att leta fram receptet som jag brukar göra efter, och sen göra om! Då blev dom goda så, och jag blev mätt idag också! :) Efter maten har jag bara varit trött, riktigt riktigt ordentligt trött, så jag har vilat upp mig på mammas soffa!

Imorrn ska jag minsann baka kladdkaka, sen ska jag gå och leka med Älin! Efter jag har lekt med henne ska jag gå till Nea och äta upp kladdkakan som jag har bakat, för hon fyller minsann år imorrn!

Depp depp depp!

Idag tänker jag visst tycka synd om mig! För även om jag vet att det tydligen inte blev nåt Peace & Love så kan jag inte låta bli att gå in och kika vilka som spelar under torsdagen när Mötley spelar, och den dagen jag hade velat åka.. Jag hade ju velat sett Backyard Babies, Lars Winnerbäck, Thåström, och såklart Mötley Crüe och förmodligen några till.. Som såklart allihopa spelar under Torsdagen! Jag vill gräva ner mig!

Varför accepterar jag alltid att jag och mina behov kommer sist?

Just ja!

Det hände ju bra saker igår också faktiskt! Jag städade och fixade en del hemma, och sen var jag ute och gick med mammsen, och plockade gullvivor! Efter det åkte jag till Elin för att se på hockey och bli bjuden på riktigt goda varma mackor som Pontus och Thobias hade lagat! Att Sverige tog brons var ju också ett plus! Det var ju faktiskt över det stora hela en riktigt bra dag alltså!

Idag är jag sjuukt seg! Känner mig inte alls på topp! Men jag har i alla fall varit uppe på "stan" en sväng, gjort lite ärenden på baken och så, och varit på ica! Nu har vilat på soffan hos mamma en stund nu, och så passar jag på att låna datorn! Ska nog ta och dona till lite chokladbollar strax, det vore ju gott!

Bye bye then!

AAAARGHHHAAAAH!

Jag är arg! ARG ARG ARG!!! För nu har jag internet, men ingen dator! Satans jävla helvettes jävla skit dator! HELVETTE! Och inte lär jag nånsin få råd att köpa en ny dator heller! Satteeeh, så blev det med det! Sitter i alla fall hos mamma och skriver nu.. Men ändå!
Och ja, jag tänker fortsätta vara arg, och låta det ta upp onödig energi, för att jag känner för det! Och jag bestämmer det själv! Och nej, jag tycker inte synd om mig själv! Och jag ska passa på att säga att jag är för jävla trött på folk som bara tycker synd om sig själva, vare sig det gäller killar som bara är som dom är, eller om det gäller ekonomi, eller allt annat jävla gnäll! SKÄRP ER! Ni väljer väl själva!? Stackars hjälplösa människor! Eller nej förresten, jag tycker inte ett dugg synd om er.

Tjoho och så!

Jag är inte längre internetlös! Men kommer nog försöka spendera ganska lite tid här ändå! Finns så mycket roligare saker man kan göra! :)

Jag orkar kanske inte berätta om precis allt jag har gjort, men jag kan ju berätta om bra saker! Till exempel så var jag ju i Örebro och sov över, det var bra! I onsdags åkte jag buss själv, från stationen till vårdcentralen! Efter det bar det av till Duellen (på lillprinsen)! Sen tog jag en sväng på stan, shoppade lite på apoteket och så, sen gick jag hem! SJÄLV!
Jag ska belöna mig en vacker dag för det! Men jag är ganska dålig på att belöna mig själv! Hur gör man!? Jag ska bli bättre på att belöna mig, och sämre på att slå ner mig själv!

Jag försöker i alla fall hela tiden att ändra på alla negativa tankar, och byta ut dom mot positiva! Jag försöker att inte jaga upp mig över saker som jag inte borde jaga upp mig över, och det går kanske inte varje dag, men det går i alla fall! Det tar för mycket dålig energi att tänka på saker som gör mig besviken, när jag i stället kan välja att tänka på saker som gör mig glad! Det är jag som väljer, själv!

Det är bra att vara internetlös ibland!

Nu ska jag gå till macken!

Ööööreberoooe!

Där är jag, och tänker vara kvar tills imorrn! Just nu sitter jag hos Thobias, och snart kommer Stefan, så då ska jag till honom! :)

Annars är det okej! Jag klagar inte, jag känner att jag mår helt okej, fast det nog är en del som strular smått just nu.. Och så är jag grymt besviken på en del människor och en del saker, men man gör ju sina egna val i livet, jag kan inte göra så mycket mer än att acceptera läget.

Herrå!