Vilken härlig dag!

Vilken lång men bra dag det blev idag! Vid tio styrde jag, Petra och mammsen bilen mot Malmköping och marknaden! Vi gick heela långa dagen, träffade lite människor, fikade, och jag fyndade hornet till örat! Vi fynadade även nåt så roligt som "tantpaketet" till världens absolut bästa Älin som har blivit hela 25 år idag! Det lämnade vi på macken när vi åkte hem, man måste ju få present på sin stora dag, även om man jobar! När vi sen kom hem blev det mat och vila en stund! Efter det fixade jag med töjningen, två gånger! Jag gjorde nämligen om det och satte hornet i mitten, mycket snyggare tycker jag det är! Sen styrde jag och Chrissie hennes bil till Malmköping igen, men då för att lyssna på trubadur på campingen! Vi tog även en runda minigolf, shit vad roligt det var! Det är många år sen jag spelade sist! Jag suger ju faktiskt på minigolf, men jag vann! Haha!

Jag har tagit ett par bilder med mobilen som jag säkert lägger upp imorrn!

Efter att ha sagt i flera år att jag ska t...

bild0841 (MMS)

Efter att ha sagt i flera år att jag ska töja ett hål i örat har jag då äntligen tagit tag i det! Det ska inte bli skitstort, typ 5 mm max, men undrar om man inte ska töja hålet i mitten i stället så man kan ha normala örhängen längst ner, men äääh!


Dagens outfit på långt håll, haha! Dags at...

bild0836 (MMS)

Dagens outfit på långt håll, haha! Dags att dra på malmamarken!


Ett inlägg om vädret?

Ute öser regnet ner, smattrandet på fönstret överröstar nästan musiken! Det är faktiskt riktigt mysigt, och inuti mig skiner solen! Såna här dagar vore det så mysigt att bara ligga i sängen och lyssna på regnet och nån annans andetag.
Men just idag gör jag inte det, idag lyssnar jag på musik, sjunger med och ler! Jag njuter till fullo av solskenet som finns i mig just nu!





(
Bildkälla)

 


Jag VILL ha en rosa glas-flamingo från åhl...

bild0835 (MMS)

Jag VILL ha en rosa glas-flamingo från åhléns!!! Jag har spenderat dagen på stan och lager 157, fyndade 2 t-shirts och en tröja och grejjer till klänningen som jag ska sy, lite smink blev det också! Förutom det har jag mensvärk, och jag har ätit tablett och får inte ta fler förren om 4 timmar, men jag har ont!!


Ny vecka att ta tag i!

Jag som ville sova hela förmiddagen idag vaknade runt 08.45! Av ren trotts låg jag kvar i sängen ändå, men 09.15 lessnade jag och gick upp! Jag kan bara inte sova länge!
Så jag tog tag i dagen med en kopp kaffe och musik, har pratat i telefon, smsat, svarat på meddelanden på fb, försökt beställa nytt tv-abbonemang (som inte funkar, dammit, försökte ringa men det blir snordyrt från mobilen), slagit in lite paket till bästa
Älin, och nu har jag hamnat här!
Ska fortsätta dagen med att diska och dammsuga lite, ta ett träningspass, och betala räkningar! Sen ska jag gå upp mot "stan" och kolla hur tyg&tråd har öppet i veckan, för dit ska jag gå i morgon! I morgon kommer systeryster och min lilla äckel-Fis och hälsar på också! Och på Onsdag blir det en heldag med Chrissie! (Och även i morgon och på Onsdag blir det träning, jag tränar numera varje dag! Jag har ett mål, och har hittat ett bra sätt att motivera mig, så det funkar skitbra!)

Dags att fortsätta med dagens bestyr!
Bye bye then!

Äntligen känns det bra!

Efter att ha tagit en snabb promenad med Chrissie ikväll och få vädra min födelsedags-ångest känns det faktiskt riktigt bra för första gången nånsin! Jag tänker gå in i det med en positiv inställning! Jag tänker dessutom ha fest, och det kommer bli toga-party! Jag kommer bjuda typ 10 pers, dom allra bästa och roligaste, dom jag helst vill spendera kvällen med helt enkelt!

För övrigt får ni skratta hur mycket ni vill åt skissen i förra inlägget, den tog typ 1 minut att kladda ner! Men jag vet ,och Chrissie förstog vad jag är ute efter!

Ikväll har jag visat chrissie en idé till ...

bild0828 (MMS)

Ikväll har jag visat chrissie en idé till en klänning som jag vill ha! Varför finns det jag visionerar aldrig att köpa i affärerna?? Jag måste köpa en måttdocka (provdocka? Eller vad det heter?) och lämna in min synaskin på service så jag kan sy själv! Ny plan för min födelsedag är förresten troligtvis togaparty, vad tror ni om det?!


Samma sak varenda år!

Varje år ska man fylla år, så är det här i livet! Och varje år är det lika svårt att komma på vad man önskar sig när någon frågar! Jag har i alla fall kommit på några saker, det är:'

Piercing-pengar
Tattuerings-pengar
Presentkort på heminredning (typ Ikea & Hemtex)
Presentkort på kläder (typ H&M som för övrigt får in mycket snyggt till hösten)

Eeh ja, så långt har jag kommit ungefär!
Jag har för övrigt helt otrolig födelsedags ångest, den återkommer också varje år! I år började systeryster fråga redan i April om jag inte skulle ha fest när jag fyller år, så jag har funderat på det där och faktiskt tyckt att det kanske vore kul.. Tills nu, när ångesten satt in på allvar! Jag vill inte gå in på detaljer om varför det blir så varje år, men just nu känns det av olika anledningar överhuvud taget inte kul att fylla år! Men det går nog över, det får bli som det blir! Dom som vill komma får komma, fika blir det, och om man vill får man komma på kvällen och dricka vin (eller vad man vill, haha)!


Nu ska jag slöa på soffan, kanske dagdrömma om saker som är desto bättre och som får mig riktigt glad! Bra idé tycker jag!

Jag övar!

Nåt som jag är fruktansvärt dålig på är att dricka vatten, men nu har jag bestämt mig för att jag måste bli bättre! Och visst går det framåt, igår fick jag i mig en full 0,5 liters flaska, idag har jag fått i mig en hel flaska och håller på med flaska nummer två! Då har jag dessutom tränat riktigt hårt idag! Men visst är det 2 liter om dagen man ska dricka om man ska vara riktigt duktig va??
Jag övar också på att äta lite men ofta (och äta ganska nyttigt då också) eftersom att jag vet att det är bra för min mage! Just nu känns det som att jag knappt gör nåt annat än att äta, men det är kanske så det är innan man kommer in i rutinerna!
Nåt annat som jag övar på är att inte äta nåt godis eller snacks på vardagar! Jag slutade ju för ett tag sen, men kom på här om dagen att jag köper choklad väldigt ofta igen, så nu är det slut med det!

Jag övar inte på att äta frukost än, det måste jag verkligen göra! Men det är det största och jobbigaste hindret jag har att ta mig över, det kommer ta ett tag!

Ja det är ungefär så läget är hos mig!
Vad har ni för er??

Idag skissar jag! Låter mig inspireras väl...

bild0822 (MMS)

Idag skissar jag! Låter mig inspireras väldigt mycket av bilden till höger! Är inte på långa vägar färdig, men börjar bli fruktansvärt trött i ögonen! Senare idag bär det av för shopping på willys!


Dåååligt!

Det har varit lite dåligt med uppdatreringar ett par dagar nu! Vanligtvis brukar jag inte vilja dela med mig när jag mår dåligt, men det tycks vara så att jag inte vill dela med mig när saker är toppen ibland också! För det är så att visa saker får mig att le som ingen annan, men det är absolut inget jag vill dela med er!
Jag skulle kunna dela de små vardags-sakerna.. Så.. Vad har jag gjort då..? Jag har färgat håret ja, det är helt brun/svart nu! Det var väl det jag hade den här gången!

Puss.

Massa massa bilder!

Igår blev det häng vid Orrö som planerat, en massa sol och bad blev det, så blev det yatzy och uno också! Jag blev röööd, det är hur läckert som helst! Man ska verkligen inte strunta i att smörja sig ordentligt, jag borde verkligen bli bättre på att göra det!
För utom det känns det så bra så bra just nu! 

Nåväl, som jag lovat kommer nu ett bildregn! Klicka!

Power Meet:

     

     

     

     

     

Sthlm
(ingen ordning på de bilderna eftersom de är tagna med två olika kameror):

     

     

     

     

 

     

   

   

   

   


Wunderbar!

Det blev få men underbara dagar i Sthlm! Gris-gos, promenader, stan och så jäkla mycket skratt! Nu är jag hemma igen, kom hem från sauna-tåget och tog en riktigt kall dusch! Efter det har jag spenderat kvällen med Chrissie, vi har mest druckit kaffe och lyssnat på bra låtar på youtube! Imorrn ser det ut att bli häng med några människor vid Orrö, härligt!
Nu sitter jag och datorn i sängen och lyssnar på Melissa Horn, helt fantastiskt! Det finns så mycket fint som jag inte kan placera just nu, men hur livet än blir så blir det bra! Jag bara vet det!

Vi är ute och långpromenerar vid årstavike...

bild0801 (MMS)

Vi är ute och långpromenerar vid årstaviken! I love Stockholm!


Om vi har pådrag i sthlm?! Vi har två bran...

bild0800 (MMS)

Om vi har pådrag i sthlm?! Vi har två brandbilar och två eller tre poliser utanför! Det luktar brandrök på en gata, och det har blivit fönster sönderslagna på andra gatan!


Nä men kolla vad jag hittade då! En liten ...

bild0797 (MMS)

Nä men kolla vad jag hittade då! En liten gris!


Tåget är för övrigt överfullt, står och sv...

Tåget är för övrigt överfullt, står och svettas mer än i en sauna! Härligt!


Snyggaste hållningen ever!! jag väntar på ...

bild0796 (MMS)

Snyggaste hållningen ever!! jag väntar på tåget, det går om 10 min! We!


Ny plan!

Planen var att jag skulle fixa bilderna från Power Meet och lägga upp dom här idag... Men den nya planen blev att sola och bada vid Orrö på förmiddagen och packa på eftermiddagen, för kl 18.33 går ett tåg till Sthlm som jag tänker åka med! Så det blir att spendera några dagar där, hur många vet jag inte än, det blir som det blir! När jag kommer hem får det bli bildregn, men ni får såklart följa med till Sthlm via min mobil, lyllos er då!

Gu vad trött jag är! Dagen har varit så lå...

bild0795 (MMS)

Gu vad trött jag är! Dagen har varit så lång men så bra! Kunde inte sova igår, och gick upp 05 imorse, så just nu känns sömn som det absolut bästa som finns i hela världen! God natt!


Slappar vid bilen en stund!

bild0788 (MMS)

Slappar vid bilen en stund!


Samling med lucky cruisers i eskilstuna! N...

bild0783 (MMS)

Samling med lucky cruisers i eskilstuna! Nu är vi på väg till västerås!


Myspys!

Idag har förmiddagen spenderats i solen vid Orrö med Älin, Ebba och Petra! Vi solade, drack kaffe, åt Petras goda sockerkaka och åt Älins goda pannkakor!
På eftermiddagen styrdes Älins bil till Jenny i Flenmo (på laaandet)! Jag gillar ju inte små kryp som bor på landet, till exempel insekter som bits eller sticks, fästingar, och jag gillar verkligen inte spindlar! Men förutom dom sakerna är det så sjuukt mysigt på landet, alldeles lugnt och skönt, massa gräs överallt, och inget folk som stör! Det var en väldigt trevlig eftermiddag där ute med fika och häng i solen, och Älin som lekte med Sigge (som har blivit väldigt mycket större och väldigt mycket mer busig)!

Ja, så var det med det!

Älin busar med sigge!

bild0782 (MMS)

Älin busar med sigge!


Den braiga dagen!

Idag har jag spenderat dagen med Älin på hennes svala balkong! Kaffedrickande, yatzy, och googlande blev det! Och Älin färgade håret alldeles rött, så sjuuukt snygg är hon!
Imorrn ska det bli bättre väder igen, så då tänkte jag gå och leka med Älin och Ebba vid plaskpölen vid Orrö, och på eftermiddagen ska jag och Älin ta en sväng till Flenmo för att hälsa på Jenny! Tänk att en helt oplanerad vecka kan bli så himla rolig! :)

Omöjligt.

Det är förresten omöjligt att vara irriterad när man tar upp mobilen och ser den här bakgrundsbilden:



Det finns ingen kärlek i världen som kan jämnföras med den jag känner för denna lilla Gris, bara att se honom får mig att le, hur dålig dag jag än har!

Jäkla skit!

Min mage har tydligen bestämt sig för att ge upp igen! Men det måste bli bättre, snart.
Jag har i alla fall spenderat ett par timmar i solen med Petra i eftermiddags! Trodde inte jag fick så mycket färg, men nog syns det att vi suttit ute!
Sen skulle jag möta mamma på stan och gå till systemet, där började dagen gå utför! jag skulle ha corona tills på Fredag och jag har verkligen längtat efter Fredag, fest, fina bilar och corona.. Så fanns det ingen jävla corona och jag är så jäävla besviken! Det fick bli några miller, får se om jag dricker upp dom (eller ens tar dom med mig) det var ju inte alls det jag ville ha!Ju längre kvällen gått så har jag hunnit bli ännu mer irriterad, på magen, på människor, på tomma löften, på i princip allt. Men det löser sig, jag måste bara sluta vara så jävla dum och tro det bästa om folk, uppenbarligen så ändrar sig inte människor, hur mycket dom än lovar.

Nu ska jag se säsongspremiären av Dexter, det kan i alla fall inte bli dåligt!

Det vill sig liksom inte!

Mensvärken och magen krånglar som sjutton, det gör mig till en fruktansvärt tråkig människa som bara vill ligga och tycka synd om mig själv! Därför blev det en oerhört lugn helg! Idag var det tvättstugan som gällde, det är nog vad jag får kalla helgens höjdpunkt, men det är ju faktiskt en jäkligt skön känsla som infinner sig i kroppen när det är gjort!

I veckan händer nog väldigt lite om jag fortsätter må som jag gjort idag! Men jag ska försöka dra mig själv ut och träffa lite människor i alla fall, och så ska jag försöka orka motionera ordentligt! Vill, vill, vill att det ska gå bättre att jogga!
Och på Fredag är det ju faktiskt dags för årets tripp till Västerås och Power Meet! Det ska bli riktigt jäkla roligt! Först idag insåg jag att det inte är många dagar kvar, och först idag började jag längta!

Och nu börjar mitt huvud längta efter kudden, så god natt då!

Lyxar till det med jordgubbar på balkongen...

bild0780 (MMS)

Lyxar till det med jordgubbar på balkongen då!


Har man mensvärk så behöver man choklad, m...

bild0777 (MMS)

Har man mensvärk så behöver man choklad, men om man inte har det hemma så gör man chokladbollar! Men varför slösa dyrbar tid på att rulla bollar när man kan äta med sked direkt ur skålen?! :-D


Feberfri!

Wohoo kan man ju tycka! Men vi tar och klarar av nästa bekymmer på en gång då: Mensvärk! Lika bra liksom att ta det nu, så är allt bra sen!

Satt just och småskrattade lite för mig själv när jag läste
Älins blogg, där hon skrivit att hon undrar varför folk badar med kläderna på! Det får mig också att fundera på det där direkt! Och Älin måste ju ha rätt, det måste ju vara för att man har dålig hy eller inte vill bränna sig!? Dock brukar jag oftast se större människor bada med till exempel t-shirt på sig, det har jag svårt att förstå mig på! Man ser ju ännu större ut med en blöt trasa som letar sig in i varenda veck på kroppen och slickar sig tight!
Aja, det var lite funderingar det!

Ikväll kanske det blir en kort promenad med kameran för att försöka ta lite fina bilder i kvälls-solen! Vi får se om jag lyckas samla på mig ork!