Dålig aktivitet!

Det händer ganska lite i bloggen just nu, men det händer mycket i övrigt!
 
Jag vill köpa skooor! Men så blir jag supersnål och tycker att alla är dyra! Ger nog fan i att köpa skor nu, jag har ju faktiskt himla många!

Besviken!

Jag måste faktiskt börja med att säga att jag är riktigt besviken på posten app "riktiga vykort"!! Jag skickade ett kort i fredags som skulle komma fram till Vincent på födelsedagen i måndags, och det har inte kommit fram! (Det står tydligt att om man skickar kort innan 16 en vardag kommer det fram nästkommande vardag.) När jag mailar kundtjänst kan dom inte svara på vad som hänt, eller ens om det har blivit skickat från dom. Jag fick två gratis vykort i appen som plåster på såren, det var ju trevligt, men ersätter ju inte kortet som V inte fick..
 
Idag har jag pysslat med mitt CV! Rätt kul faktiskt, och jag kunde lägga till lite nytt! Efter det har jag knåpat på ett personligt brev, det var riktigt svårt tyckte jag! I alla fall tills jag kom igång! Jag har skrivit ihop sånt jag vill få med i brevet, som jag tycker är viktigt att lägga fokus på, så det jag ska göra nu är att få ihop själva brevet på ett bra sätt!
 
Spännande grejjer på gång!

Födelsedagen!

För tre år sen kom världens vackraste människa till världen! Jag var (och är) den stoltaste storasystern och mostern som finns! Har skickat kort (som borde kommit idag men inte kommit) och pratat via facetime med hjätat! Jag sjöng och sa grattis, men han kunde ju faktiskt säga grattis själv sa han då!
 
Grattis på 3års dagen finastefinaste Vincent!
Jag älskar dig mesta i världen!
 

För sjuttsingen!

Efter mitt inlägg i morse fick jag tag på den jag behövde! Klaaart! Klart innebär att det inte blir nån datakurs för mig! Jag ska göra nåt roligare!

Idag har jag köpt garn till en mössa! Just nu övar jag! Svårt att veta om det blir snyggast med fasta maskor, stolpar eller halvstolpar! Men det kanske blir mössa till nästa vinter ;)


Nya bestyr!

Det är nya saker på gång! Önskar att jag kunde få tag på dom jag behöver få tag på, men det är sjukdomstider och så är andra jätteupptagna! Det är bara att försöka igen och igen!

Jag har kickstartat träningen igen! Främst på crosstrainern, men också raska promenader när vädret är okej! Känns sjukt skönt att röra på mig och få jobba upp lite flås!

Hej hopp!


Helgens bestyr!

I går gick vi och handlade, och var hos moster Bibbi! Där fick jag syn på mig själv i en av hennes stora speglar... Så när vi kom hem fick crosstrainern tillbaka sin plats där, och jag "sprang" i 40 min! Följt av en ordentlig genomstretch! Idag "sprang" jag i 30 och stretchade!
Idag har det varit tvättstuga också!
 
Kvällen spenderas med att ta en dusch och sova tidigt!

Skissen!

Den artar sig faktiskt! Än så länge är jag inte nöjd, hittar små saker att peta lite på hela tiden, så lägger jag bort den en stund, tar upp och petar lite, och lägger bort! Det är kul att fota och se utvecklingen!


Frust!

Nån utbildning blir det i alla fall inte. Om jag ska finansiera det och dessutom kunna betala räkningar och äta under utbildningen så lär jag få spara tills jag blir 180! Inget som jag drömmer om kommer nånsin bli verkligt känns det som just för tillfället. Som att vara helt på noll. Men jag ska ta datakörkort, yeiii! (Kan man läsa ironi?) Men det är nåt att göra i 6 veckor framöver, som inte ger ett dugg mer pengar eller jobb än jag har i nuläget! Yeiii igen på den?! Även om jag precis i detta nu tänker att jag bara vill skita i allt och ge upp, så ska jag samla nya krafter och  resa mig i morgon igen! För jag kan kämpa mot varenda motgång och jag gör det varenda dag, hur jävla tröttsamt det än är vissa dagar...

Ilsken och bitter blev jag i kväll, så jag gick till macken och köpte choklad, och bestämde mig för att ta 10 min med skissblocket när jag kom hem (se bild). Det blev ju bra, då känns det ju genast kul, men jag ska inte hålla på och peta på den mer i kväll utan ta lite i taget , så kanske det blir en färdig skiss av den en vacker dag!

 


Maila hit, maila dit!

I Lördags var jag och några till i Flenmo hos Jenny och Matte som var barnfria, så vi drack lite gott och snackade lite strunt, och gosade med djuren! Trevligt hade vi det!
 
Jag har gått i lite utbildningsfunderingar, och det började vi prata om i bilen på väg till flenmo! Det har lett till att jag igår och idag har tittat runt på lite olika utbildningar och mailat och frågat hur det fungerar på olika ställen.. Jag har också mailat min arbetsförmedlare! Jag vill inte säga så mycket eftersom jag inte vet hur det funkar med sånt här, men jag funderar för tillfället på att gå en kurs och sen fördjupa mig inom det ämnet med fler kurser för att kunna göra många saker inom samma område!
Just nu kan jag i alla fall inte göra mer än kolla upp det, och går det som jag vill så vore det ju kul!
 
Nu ska jag masa mig ner under täcket!
God natt!

Du är den finaste jag vet!

Idag åkte V hem igen efter härliga dagar, ledsen för att han inte fick stanna och för att jag inte kunde följa med! Han ringde dessutom på FaceTime ikväll och sa att han måste åka hit för han glömde pussa mormor, när vi ändå pratade sa han att han ville komma till mig eller jag till honom! Finaste! Även om jag är seg nu så är det SÅ värt! Att vara med Vincent är värdefullare än allt!

Vi har inte varit sysslolösa under dagarna! På nyårsafton när Systeryster-familjen kom fikade vi hos Zanna och pappa, när syster och Jonas åkte sen klädde jag och v på oss och gick för att mata "Nexipoo" och sen på Ica för att handla snacks! Vincent hade 14 kr, för det handlade vi yoghurt, chips, popcorn, läsk, lösgodis och glass! Inte illa pinkat! Sen spenderade vi aftonen med snacks vid tv'n och sen fick V sova sig igenom alla raketer!

Igår gick vi också och matade "Nexipoo" innan vi gick till moster Bibbi och fikade! Efter det mötte vi upp Fredrik och Jack och matade äckliga änder! Jag stog ut en liten stund men dom är allt för närgångna så vi gick och gungade i stället! Vincent och Jack tyckte det var superkul!

Vi har såklart busat en massa,V har pratat om allt och inget (så sjukt livlig fantasi och så sjukt bra på att uttrycka sig), vi byggde koja, ringde jack på facetime i kojan, vi har gosat en massa, och sett blixten mcQueen!

Det är omöjligt att berätta om allt, och omöjligt att förklara allt kul! Men vi har haft det riktigt härligt i alla fall!


Min nyårsafton...

...har jag spenderat med att busa, äta godis och gosa till blixten mcQueen med den finaste killen! 2013 börjar världsbäst med att jag nu får krypa ner och sova bredvid honom! Lyckan och kärleken är obeskrivlig!