Får får får?! Det får bli en bild på mig o...

2012-03-31_10_37 (MMS)

Får får får?! Det får bli en bild på mig och fåret också!


Idag gick jag upp kl 05 och blev hämtad 07...

2012-03-25_00_05 (MMS)

Idag gick jag upp kl 05 och blev hämtad 07 för att åka till oxelösund och jobba! Hemma igen var jag runt 17.. Jag kommer sova som en gris om en stund! Appropå gris så skulle jag egentligen mmsa en bild på mig och ett stenfår som jag hittade idag, men när jag kollade igenom bilderna hittade jag bilder på mig och grisen när han var dålig som jag inte ens minns att jag tagit, så grisbild får det bli!


Kroppsuppfattning!

Jag har fruktansvärt dålig kroppsuppfattning! På grund av det kommer jag ganska ofta hem med något för stora kläder när jag inte orkat prova..
Igår hittade jag ett par snygga skinny brallor, men dom fanns bara i medium och så ett par i extra small, min första reaktion var att medium lär vara stora, men extra small får jag aldrig på mig! Men med lite push så bestämde jag mig för att prova xs, och dom satt perfekt!
Jag undrar varför jag tror att jag har storlek stor small-medium när jag i verkligheten kanske har extra small-liten small!?
Är det bara jag som ser så skevt på mig själv?

(Eller så kan det ju vara lager157 som har himla stora storlekar, haha!)

Shoppiiing!

Idag skulle jag inte göra nåt alls, bara slappa! Men så hörde Petra av sig och vi tog en tur till lager157! Jag köpte ett par jeans, en topp, en jacka, en t-shirt till V och en sjal! Awesome alltihop nu till våren!

I helgen ska jag och Petra kolla min garderob, det lär bli spännande!

Den finaste!

Han är så fantastisk lilla Grisen! Jag kan inte ens förklara! Han bubblar och bubblar och leker och bubblar och busar, alltid nåt på gång! Vi promenerade långt och inte en enda gång gnällde V, han gick så snällt och höll min hand, vi hälsade på "moster Bibbi" och sen fick vi kaffebesök av Cina! Och så träffade vi Fredrik och Jack och matade änder!

Lördagsnatten var en mardröm, V vaknade och verkade inte kunna andas och var så blek! Orkar inte ta allt i detalj (det gör så ont i min kropp), men syster ringde ambulans medans jag tröstade henne, medans hon sen ringde Jonas och Cina (skjuts om vi skulle behöva åka till akuten) så tog jag hand om V som satt hos mig i kylan från balkongen, sen vi fick besök av snälla ambulans-killar som kollade till V men som inte tyckte att han behövde åka in.. Så vi tog en kopp kaffe innan vi försökte sova.. Igår morse 05,15 vaknade han igen och bara skrek och var brännhet, han fick sitta i soffan en stund där han till slut somnade om... Min stackars stackars gris som varit på sjukhus flera gånger och ändå tycks dom inte hitta nåt fel! Det gör så ont i hela mig att se och höra honom må så dåligt! Jag vill sätta mig rakt upp och ner och gråta bara jag tänker på det... Det känns som att jag vill göra mer, både för V och systeryster, jag känner mig så hjälplös! 
Igår förmiddag var det bara fiia fiia fiia, jag fick inte ens gå och kissa, men det gjorde mig inget alls, han ville sitta på min arm där han gosade in sitt huvud vid min hals och satt och pillade i min nacke (precis som under natten när jag satt med honom i soffan), under dom stunderna existerar inte resten av världen!
Jag hoppas att han slipper må så dåligt och att dom hittar något snart!

Jag var riktigt trött igår, men hade tvättstugan, och på eftermiddagen kom Jenny och Nellie och fikade! Det var så längesen, riktigt trevligt!

Jag är trött idag också, idag har jag haft praktik.. Jag ska ha praktik i morgon med, så nu ska jag ställa mig i en dusch och sen sova! 


Solen lockar ju...

Men jag måste städa! Annars kommer jag bli galen snart!

Fast annars är det okej idag!

Efter allt sjuk hit och sjuk dit så känns det lite bättre äntligen! Det som är kvar är knorr-magen, men det är okej! Igår var jag på På spåret (kursen jag går), jag var slut i kroppen och huvudet men jag orkade ta mig igenom dagen! Sen sov jag typ hela kvällen på soffan och hela natten, så slut var jag efter allt som varit!

Jag fick ett jobbigt samtal på morgonen också om saker som jag trodde var tydliga, men som jag tydligen haft fel om.. Idag fick jag dock brev från samma ställe som samtalet och det var visst så som jag hade fått berättat från början! Skit att jag lät det ta så mycket energi när jag visste att jag hade rätt! (Kryptiskt, men allt hör kanske inte hemma i klarspråk i bloggen!)

Imorrn ska jag till praktiken en stund, och efter det ska jag städastädastäda! Bra tips på gifter att sanera lägenheten med mottages tacksamt!!!

Och i helgen kommer min syster och min gris! Kärlek!

Knorrigt!

Alltså min mage låter! Den låter näst intill konstant och den knorrar högt och tydligt, den låter som ett jäkla monster! Jag undrar hur länge den tänker hålla på med det då!?


When words can't come close...

...to how you really feel.

Alltså i Söndags kväll pratade jag och Mommo-Omi med syster och grisen på skype! Han sjöng fantastiskt fint och ställde frågor och ville hälsa på och att vi skulle komma dit! Det går så fort just nu med allt, han lär sig så mycket på så kort tid och pratar mer och sjunger nya sånger hela tiden!
Och fast det inte var längesen vi träffades så har jag rejäl syster och Vincent abstinens!

Eventuellt kommer dom hit i helgen, eftersom tågen inte passar bra alls under påsken!
Åh, hoppas!

En ljusning!

Jag är inte pigg, men jag är piggare! Idag har jag tagit mig en dusch och jag sitter upp med datorn i knäet... Fast då har jag legat ner en stund innan iofs! Jag skulle orka mig ut på eftermiddagen.. Det gjorde jag, typ lite längre än parkeringen, sen var jag totalt slut! Och magen krampar fortfarande.. Men jag är piggare!
Alltid något!

Hemska dagen idag, natten var hemsk, och ä...

Hemska dagen idag, natten var hemsk, och även om jag inte kräkits sen inatt så här jag inte orkat eller viljat äta mer än en korv till mat.. förkylningen sitter i och idag har jag 38.5 graders feber och orkar inte kliva ur soffan.. känner mig himla värdelös, vuxna människa som inte ens orkar ta hand om mig själv.. hemska känsla!


Sen inatt har jag levt på blåbärssoppa på ...

Sen inatt har jag levt på blåbärssoppa på sked, hur tur att jag hade det hemma då!? Nu har jag petat i mig ett par skedar yogurt och müsli och mer blåbärssoppa.. snart tänker jag peta i mig en tesked kaffe, jag MÅSTE ha kaffe!


Som att inte förkylningen vore nog så fick...

Som att inte förkylningen vore nog så fick jag mens och därför mensvärk idag, men det var tydligen inte heller nog för jag har spytt sen 23.30! Lika bra att ta allt på en gång va!?


Idag är jag kalasig med utbakad fläta i lu...

100media_imag009 (MMS)

Idag är jag kalasig med utbakad fläta i luggen och paljett-topp! Och nej, jag har inte smink, för det orkade jag inte! Jag är kalasig för det är bästa mammas födelsedag, GRATTIS!


Long time!

Oj vad länge jag har sagt att jag ska göra om designen på min blogg, och ikväll blev det äntligen gjort! Det gick jättefort, så det var ju dumt att inte ta tag i det tidigare. 

Enkelt, precis som jag ville ha det.

Happyhappyhappy!

Ja men jag visste ju att jag själv inte kunde ta mig till stan för att leta efter dom fina strumporna med ansikten.. Men så visste jag att Helenan skulle shoppa idag, så jag bad henne kolla efter dom! Jag vågade dock inte hoppas på för mycket eftersom Becka hade knipit sista paret i den butiken hon var, och på nätet finns dom inte... Meeeeen, Helenan hittade dom! YEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIII! Nu längtar jag tills jag får dom levererade i påsk!

Hej hallå förkylningen! Som ni som hängt m...

100media_imag009 (MMS)

Hej hallå förkylningen! Som ni som hängt med i bloggen säkert vet så här jag haft ont i halsen typ hela veckan.. Det har nu utvecklats till en ordentlig förkylning, idag vaknade jag med rejäl hosta och igentäppt näsa! Jag har i alla fall bakat sjukt goda bullar! Och förkylningen är ju faktiskt en bra dålig ursäkt för att ligga på soffan och kolla skidor hela dagen!


Min syster Rebecka har VÄRLDENS SNYGGASTE ...

100media_imag009 (MMS)

Min syster Rebecka har VÄRLDENS SNYGGASTE STRUMPOR! det är flerpack från hm med olika ansikten på, men just dom här rosa monsteratrumporna är jag SÅ SJUKT AVIS PÅ!!!


Äckelsugen!



Det här tål att tänkas lite på... Inte helt fel att alltid ha bling på fingret!?


Nagelfix!

Jag köpte matt topplack från Depend och tänkte att jag skulle fixa naglarna typ sähär:


Bildkälla

Det funkade INTE! Tur att Depends mini-lack är så billiga och kostar bara 23 kr! Färgen blev fisigare av lacket! Alltså jag målade med mörkmörkmörk blå och när jag målade på topplacket blev det liksom som en tunn vit hinna på det blåa, men det var fortfarande blankt! Jag räknade med att det skulle bli matt som på bilden, som det blir av andra lack, men det blev det alltså inte!

Jag tror att jag ska köpa ett matt topplack från China Glaze i stället! Dyrare men garanterat bättre resultat!

Vart är våren!?

Vad hände med det fina soliga vädret egentligen? Det har varit riktigt grått och tråkigt sen igår! Hoppas det blir finare snart! Jag har ju dammat av mina svarta Converse och använder, jag hoppas att det snart blir så pass sopat och fint ute så jag kan ta upp och snöra mina fina vita Converse som än så länge ligger oanvända i sin kartong!

Idag händer inte mycket, jag har fortfarande riktigt ont i halsen, och ibland känns det nästan som att jag har feber... Men jag ska troligtvis baka bullar på eftermiddagen till min fina mamma som fyller år på Söndag!

Ja men asså världens bästa Älin tipsade om...

100media_imag009 (MMS)

Ja men asså världens bästa Älin tipsade om godaste sköljmedlet EVER, så jag tipsar vidare! KÖPKÖPKÖP!


Jaha, och nu då?

Jag har fortfarande riktigt ont i halsen, och känner mig riktigt riktigt seg.. Jag skulle kunna tänka mig en rask promenad eller lite träning, men vågar mig inte på för mycket med ont i halsen.. Jag ska nog måla naglarna, det känns ganska lagom avancerat just nu!

Snart är det påsk! Jag har köpt fin påskpresent till Vincent! Kanske hinner köpa nåt mer innan också! I mitt påskägg skulle jag vilja ha ett par nya löparskor (för att ha ett par att byta med), ett par 
Nike Free 3.0 vore inte dumt att prova tror jag! Ett par hel-långa svarta löpartights vore inte dumt att få i ägget heller! Eller varför inte en ny mobil!? Påskharen, kan du höra mig???

Hängigt värre!

Jag känner mig inte så pigg idag, jag vaknade kl 07 första gången och mådde inte så bra.. Men det gick över och jag fick sova en stund till! Jag har dock himlans ont i halsen och har haft sen igår.. Hoppas det inte blir nåt av det!

För övrigt önskar jag att det råkade ramla ner lite pengar i mitt knä till lite nya möbler och tv, ny mobil, kanske en uppdatering av garderoben och en resa eller två! Men det händer inte så ofta har jag hört, så jag får tjäna mina pengar på annat sätt!

Segisen!

Igår var vi på kalas i Eskilstuna för att fira Linda och Danne som fyller och har fyllt 30! Det var himla trevligt! Vi åkte hem redan vid 20, då vi var sega hela högen (hela högen ärlikamed jag, mamma och Petra)! Jag tror jag somnade redan innan 12 igår, sjukt skönt!

Dagen idag spenderar jag på mammas soffa och kollar på skidor! Jag har också varit trevlig och dammsugit åt mamma! Måste dammsuga och tvätta golven hos mig också senare! Förut när jag klev innanför dörren fick jag torka största kattspyan i hallen, så äckligt!

Annars ska jag lata mig, jag behöööööver nog det, kanske.. Eller rättare sagt så har jag inte lust med nåt annat idag!

Sängsängsäbgsängsäng! Synd att jag har den...

img_20120310_000 (MMS)

Sängsängsäbgsängsäng! Synd att jag har den sämsta mobilkameran i världen, annars hade man kanske sett dom klara snygga färgerna i sängkläderna! Dom heter i alla fall Andrea satin och kommer från Ikea! Drömmen vore ju helvita lakan från beach house, men jag har ingen större lust att bli ruinerad av att köpa sängkläder! Men drömma går ju!


Att ta tag i saker!

I morgon ska jag på kalas igen! Jag har sagt ett tag att jag ska fixa till och sy om linnet jag vill ha på mig... I kväll drog jag arslet ur vagnen och fixade det... Bättre sent än aldrig va!?

För övrigt är det upp och ner, ner och upp!
Veckan sprang iväg och har  fyllts med en snabbvisit hos Älin och kurs! Den här dagen har jag spenderat med att städa och ha tvättstugan! Härligt som sjutton!

Och ännu härligare ska det bli att nu lägga mig i min renbäddade säng!
God natt världen!

Världens bästa!

Igår fyllde min syster och min allra allra allra bästa vän 25 år! Det firades med god mat, fantastiska människor och party på Grand Garbo! Det var en underbar dag/kväll/natt/morgon på alla sätt och vis!

Orden för att beskriva vårat band och våran kärlek till varandra är inte uppfunna! Min syster är allt, och det finns inget jag inte skulle göra för henne! Vi kan prata om allt och även om våra åsikter går isär, eller om vi är envisa som synden eller är osams så har vi alltid respekt för varandras tankar och handlingar! Jag älskar henne så gränslöst mycket! GRATTIS åter igen, hoppas du är himla nöjd med party och presenter och allt!


Alltså så trött som jag är idag kan jag in...

Alltså så trött som jag är idag kan jag inte ens minnas när jag var sist! Men det är så jävla värt, jag har ont i kinderna efter allt leende och skratt! Fantastiskt!


Den sköna känslan!

Doften av nystädat i hela hemmet, med fönstrena öppna och det är inte kallt! jäkla härligt! Nu ska jag packa och sen njuta av mitt rena väldoftande hem!

Iiiiiih i morgon får jag pussa min lilla g...

Iiiiiih i morgon får jag pussa min lilla griiiiiis! Längtlängtlängtlängtlängt!


Välkommen våren?

Det känns så skönt att gå mot ljusare tider! Igår fick jag till och med ta av mig jackan för det var så varmt!

Annars har jag tränat varenda dag den här veckan utom idag! Hejja mig!
Idag har jag fixat naglar och målat med O.P.I´s lack black cherry chutney (
här finns lite bilder på hur det ser ut)! Jag hoppas att det ska hålla sig fint i två hela veckor, för nu ska jag minsann på partaj två lördagar i rad! Fy farao så kul det ska bli!
Snart är det Lördag och då ska vi till systeryster som fyller 25 stora år! Jag ska pussa på grisen innan han åker till farfar för vi andra ska gå på krogen! Jag borde kanske börja fundera på vad jag ska ha med mig och på mig, och sen packa lite...

Jag hinner imorrn!