Sneeeeze!

Herrejösses vad jag nyser idag! För att inte tala om hur mycket papper det går åt till att torka näsan! Mysigast! Och det är aldrig så svårt att vila som när jag borde!
Förra veckan och i helgen har det gått så bra och varit kul att träna, och jag såg fram emot att träna riktigt hårt nu och komma i form igen.. Jag villvillvill bli frisk nu!

Nämnde jag att jag är en tråkig (och dessutom rastlös och gnällig) sjukling!? Höhö!

Jag drömmer!

Jag brukar säga att jag nästan aldrig kommer ihåg vad jag drömmer, för det brukar vara så! Men sen ungefär en månad tillbaka vaknar jag och minns nästan varje morgon vad jag har drömt! Drömmarna känns så himla verkliga också, precis som om dom vore på riktigt! Fast dom samtidigt är overkliga för människor byter namn (alltså någon kan ha ett ansikte från en person jag känner, men ha ett namn på någon annan jag känner), platser jag har varit på är med, men heter som andra platser..
Jättekonstigt är det i alla fall!

Jag är en tråkig sjukling!

Jag ringde praktiken i morse och frågade om det var okej att jag kom fast jag var förkyld.. Det var det inte! Om man var sjuk ville dom att man ska vara hemma, så det var jag! Jag hade svidat om och var redo att gå efter jag hade ringt, men i stället svidade jag tillbaka till pyjamas och la mig igen! Skönt att få sova hur länge jag vill, för det är ju faktiskt bara bra när man är förkyld att vila!
Jag grämer mig i och för sig väldigt över både praktiken och pulkaåkningen, men nu är det som det är, det kommer fler dagar!

Jag tänkte att jag kunde visa några bilder från hjärtats två-års kalas, men jag finner inte ork att göra det! Jag orkade nämligen inte ställa in kameran ordentligt (shame on me) så bilderna behöver redigeras lite..

Nu ska jag bara sitta i soffan med min kaffekopp och glo en stund!

Jag kände mig lite kärv i halsen igår, ida...

Jag kände mig lite kärv i halsen igår, idag är jag dunderförkyld! I morgon ska jag börja min praktik, det rör sig om två timmar så jag tänker gå dit! Efter det så skulle jag åka pulka med Älin och hennes fina ungar, men jag vill ju inte smitta ner dom, så i stället ska jag hem och vila! Vila och hoppas att jag blir frisk så jag snarast kan göra nya planer om pulka-åkning med Älin och barnen, för det har jag verkligen sett fram emot!


2 års kalaset!

Idag har vi kalasat hos mitt lilla hjärta! Av mig fick han en Cars bok med knappar och ljud, en Lightning McQueen bil och en Cars bilbanematta! Superbra grejjer om ni frågar mig, och han är tokig i Cars! Han fick massa fina presenter av alla andra också såklart!
Vi åkte vid 10 på förmiddagen och åkte från Sthlm runt 5, och det gick saaakta ut ur Sthlm pga av en olycka och därför köer! Så sakta att jag som var dödstrött dåsade av lite då och då, för att sen vakna och dåsa av igen! Dödstrött hemma också ställde jag mig ändå på crosstrainern och sen gjorde jag lite styrkeövningar! Hejjahejja!

Jag är fortfarande dödstrött, men eftersom jag har den där härliga mensen behöver jag ta värktabletter med ca 11-12 timmars mellanrum! Och det betyder att nästa tablett ska jag ta ca 02 i natt! Guu jag undrar om jag överlever att vara vaken så länge! Jag får nog ställa klockan!

Herrejösses vad snyggt!

Idag fick jag hem tre nya nagellack, alla tre från O.P.I! Jag har målat mina små korta naglar (jag har filat av dom för dom var så fnöskiga) i färgen Swimsuit... Nailed it! från O.P.I´s Miss World collection! Det är sjukt jäka snyggt! Här kommer en bild som jag hittade via google, för jag orkar inte fotografera mina naglar!


Dammsugarsugen!

Ååh jag såg dammsugar-reklam på tv, då kom jag på hur sjuuukt sugen jag är på att köpa en riktigt bra dammsugare till mig själv! Men som så mycket annat så får det vänta.. Jag lånar mammas som jag släpar fram och tillbaka (eftersom jag dammsuger ungefär varannan dag hemma)!

Igår var jag och köpte en present till Grisen, och i morgon ska jag hämta en present till! Jag skulle som vanligt inte skämma bort honom, men jag har tydligen svårt att behärska mig! Jag hoppas i alla fall att
systeryster pinkar lite i brallan när hon ser vad jag har köpt!

Förutom det ska jag och mamma åka och storhandla imorrn, och sen nästa vecka ska jag köpa presenter till några till.. Dessutom ska jag ha pengar kvar för att ha råd att åka och fira Mirjam.. Och jag skulle verkligen behöva klippa mig också! Det blir spännande att se hur det här ska gå!

Nu ska jag i alla fall fixa mig en kopp kaffe!

Ett OMÖJLIGT uppdrag!

Idag fyller Vincent 2 år! TVÅ STORA ÅR! Jag tänkte mig att jag skulle visa några bilder från hans två år.. Tills jag insåg att det där med några bilder totalt omöljigt! Det går inte, jag kan inte välja bara några för jag har så otroligt många fina, roliga, söta! Så därför blir det bara några fina från hans första halvår!









Jag älskar honom så det gör ont! Det finns ingen i världen som jag älskar som honom! Jag skulle göra allt och lite till för att han alltid ska ha allt han behöver och önskar, och för att han ska må bra!

Vi ska fira honom nästa helg, och nu ska jag fixa lite på en av hans presenter!


Hå-håå!

Gu så skönt när det blev städat och luktade gott hemma igår kväll! Jag och katterna trivs bäst hemma då!

Idag har jag uträttat ärenden på stan (typ postat lite skit), och sen följt med mamma till vårdcentralen.. Ikväll har jag staplat upp min ekonomi (som jag gör varje månad) för att se exakt vad som kommer in och vad som ska gå till räkningar och fasta utgifter! Sen har jag inte kunnat låta bli att fönstershoppa lite på nätet! Men sådana drömmar får vänta då det först och främst är en Gris som ska firas nästa helg, och så är det dags att fundera på presenter till alla som fyller år i februari och mars! Jag kanske kan shoppa tills det blir vår, då kommer jag ju uppskatta det desto mer då! Dessvärre lär ju inget av det jag fönstershoppar nu finnas då... Men äsch!

Imorrn bitti ska jag i alla fall till arbetsförmedlingen, spännande!

Trääälia jag!

Det är inte mycket som händer i den här bloggen får jag väl säga... Det är ju inte mycket som händer just nu heller, det kan väl vara därför det är tyst här... Oinspirerad!

Det är katthårligt i min lägenhet, så jag ska städa direkt när jag har bloggat! Det kan inte hjälpas att klockan är mycket, jag orkar inte leva i smuts!

Kan du säga?

- Kan du säga AAUU?
- AAAAUUUU!
- Kan du säga DIII?
- DIIIIII!
- Kan du säga Audi!?
- NANUTT!

<3


Mest Vincent!

I Söndags åkte min lilla Gris hem! Det är sjukt tomt och tyst hemma utan honom, när han var här gjorde vi en himla massa, sjöng och dansade, myste, läste, klappade katterna, matade änderna, "duschta", promenerade, gungade, hoppade i soffan och sängen, kramades och pussades, provade nycklar i alla dörrar, med mera med mera med mera! Jag håller på att längta ihjäl mig efter honom! Men om ett par veckor blir det födelsedagskalas för honom och då ses vi äntligen igen!

Sen han åkte hem har jag gjort väldigt lite.. Idag promenixade jag med Älin och Charlie, det var skönt!

Nu blir det massa massa bilder på lite av allt bus vi hittade på!

  



        



 





   







Det finns så många festliga bilder att visa, men jag får lov att begränsa mig lite!

Massor!

Det finns så mycket jag kan skriva om, men jag hinner inte och vill inte!
Vincent är här, och jag vill suga ur varje vaken sekund tillsammans med honom!

Han kom i Onsdags, och ska stanna till Söndag!
Vi har lekt lekt lekt och lekt, Vincent slösar med pussar och kramar som gör mig varm i kroppen, vi har matat änder igår och idag, vi har fikat hos moster Bibbi, vi morgonmyser och kvällsmyser, och vi somnar i en hög med mormor i hennes säng!


Världens sämsta mobilkamera, men söt-Sture...

100media_imag004 (MMS)

Världens sämsta mobilkamera, men söt-Sture kollar tv! :)


Gott nytt år!

Jag firade inte speciellt alls, jag spenderade nyårsafton i soffan framför tv´n! Jäkligt skönt var det måste jag säga!

Det nya året börjar jag aktivt redan den kommande veckan med ett par möten, hoppas på ett jobb/aktivitet snartsnartsnart! I veckan kommer också Vincent och ska spendera några dagar här! Längtlängtlängtar efter mitt hjärta!

Annars blir det träning och sånt som det brukar vara, vardagslunk helt enkelt!