Baby-lycka!

Idag går världens största GRATTIS till min vän Thessan (och hennes kille såklart) som har fått en liten Liam! När jag fick mms:et på dagen blev jag så glad att tårarna sprutade (som de gjort varje gång en vän fått barn, jag är så blödig)! Han är såå fin!

Idag har jag pluggat och skickat in uppgifter, imorrn är det skolbesök och mera plugg som gäller! Någon dag i helgen ska jag leka med Petra, vi ska leka med nytt smink och fotografera, kul kul kuul!
Nu sitter jag och häller i mig en kopp kaffe och surfar runt lite för att försöka hitta någon fin klänning! Jag har en klänning på väg till min syster som hon beställt åt mig, men jag vill ha någon annan! Det är en spännande jakt, än har jag inte hittat nån som faller mig i smaken (eller jo, massor har jag hittat, men inte till det ändamålet jag ska ha den till)! Marigt det där!

Mack/lack?

Det skulle naturligtvis stå favvis-lack i föregående inlägg, men tangentbordet på min mobil och jag är inte alldeles sams när det går fort!

Jag är lite trött och sliten, tampas med förkylning och så håller en tand på att komma upp nu igen! Men det går nog över det också så småning om!
Kryssningen med tjejorna var riktigt kul! Vi pratade om allt mellan himmel och jord, drack drinkar i puben, och så shoppades det i taxfreen (givetvis åt och sov vi också)! Bilder kommer, jag måste minska dom först! Det borde hinnas med nån dag framöver!
Nu måste jag sätta mig och skriva in och skicka iväg en inlämningsuppgift! Imorrn måste jag skriva på en annan uppgift, likaså på fredag! Gå till skolan ska jag också! Plugg plugg plugg, men det är så det är, jag klagar inte!

Vad har ni för er?
Kram & hej!

Åh mitt favvis-mack! Bilden gör inte färge...

mms_img50335 (MMS)

Åh mitt favvis-mack! Bilden gör inte färgen rättvisa, det är grått nästan grönt i vissa ljus! LOVE IT! Det är nr 513 black pearl från chanel!


Dags för drinkar! När vi är ute ur skärgår...

mms_img27996 (MMS)

Dags för drinkar! När vi är ute ur skärgården kommer jag inte ha mottagning, så jag säger god natt världen nu!


Söndag söndag söndaaag! Och idag är det da...

Söndag söndag söndaaag! Och idag är det dags att åka kryssning med tjejorna! På grund av att jag äter tabletter för mensvärk så blir det lugnt med alkoholen, men alla som känner mig vet att jag kan ha lika kul ändå! :)


Jobbar frivilligt idag, passar på att smyg...

mms_img28296 (MMS)

Jobbar frivilligt idag, passar på att smyga in och lyssna på en mycket klok Maud Olofsson när jag ändå är färdig med mina uppgifter! :)


Hej pengar, hejdå pengar!

Idag har jag i alla fall tagit ett steg mot min dröm om hur min lägenhet ska bli efter renoveringen! Jag köpte två superstora fina fredskallor att ha i fönstret! När jag kom hem och skulle sätta dom i mina jättefina turkosa krukor som jag har upptäckte jag att krukorna var alldeles för små, attans! Så jag gick och köpte två stora vita krukor också! Jaja, vad är pengar om hundra år!? Haha!

För övrigt har jag mensvärk och snornäsa, men jag har haft en bra dag, och här går spotify på hög volym med pepp-musik så jag känner att livet rullar på ändå! True blood marathon har jag satt igång här hemma också, ska se alla tre säsonger! Tv dröjer ju alldeles för länge och jag är less på att vänta!

Nu ska jag hämta vatten och sen köra igång TB!
På återseende en annan dag!

Åh lägenheten!

Jag har länge haft en vision om hur jag vill göra om i min lägenhet, men har inte känt att jag vill köpa nåt eller göra om nåt när lägenheten ser ut som den gör.. Men jag har fått reda på att jag kommer få renoverat! Jag vet inte exakt när det blir, men inom en snar framtid! Som jag längtar, jag vet precis vad jag vill ha för tapeter och färger! Och så småning om ska jag börja köpa småsaker, som nya gardiner och matta och så! Skulle behöva lite stora saker också, men det får bli en sak i taget helt enkelt! Jag längtar efter den ljusa, enkla, öppna lägenheten som jag föreställt mig att min skulle kunna vara! När jag blir nöjd med mitt hem ska jag bjuda över tjejorna på vinkväll för att fira! :)

Ännu en tävling!

Småstadsprinsessan har en tävling på sin blogg där hon lottar ut inte mindre än tre 180-paletter (ögonskugga) från eleven.se! Den här tävlingen vill jag verkligen vinna! Tänk vad mycket mer jag skulle kunna utveckla mina sminkningar på mig och på några av er som brukar få min hjälp! :)

Kolla in lilla mini-kontoret, haha! Min li...

mms_img52710 (MMS)

Kolla in lilla mini-kontoret, haha! Min lilla söta ser ut som en flugskit brevid den stooora!


Det händer inte så ofta att jag använder d...

Det händer inte så ofta att jag använder det här uttrycket längre, men en del saker är bara "dear lord"! Dessutom är jag dear-lord-trött och kan inte sova, men jag försöker igen! God natt!


Lååång dag!

Men en rolig dag! Idag har jag inte hunnit med att plugga alls, men det gör inget, för uppgiften som jag har kvar ska jag sitta med hela Söndag, mellan svängarna i tvättstugan! För imorrn lär plugg vara det sista jag tänker på, om jag inte läser lite på förmiddagen då!

Nästa helg är det kryssning med tjejorna som gäller, idag har jag kikat lite på ungefär vad som finns i taxfreen, ska nog lyxa till det och unna mig nåt riktigt fint! Vad det blir visar sig, det beror väl på vad som finns! Framför allt ska jag lyxa till det och ha riktigt riktigt roligt, trotts att jag är lite smånervös så är jag övertygad om att allt går bra när jag är med världens bästa tjejor!

Efter den här långa dagen är jag tlöööött! Jag funderar på om jag ska ta mig en dusch och sen stoppa ner mig i sängen.. Det låter ju som en bra idé!

Pluggplugg!

Guu vad duktig jag är! Jag har redan skickat in två uppgifter, och ligger bra till i tidsplanering! Hittills känns det ganska bra faktiskt! Uppgifterna känns egentligen inte alls jättesvåra, men det kanske kommer så jag ska nog inte ropa hej!

Imorrn fyller min kära mor år! Då kommer i alla fall några över på lite tårta! På lördag kommer systeryster med familj och gammelmoster på besök, och kanske några till, det blir kul! Förutom det ska jag plugga lite i helgen också! Nästa vecka måste jag lägga upp bra plugg-planering, för då kommer jag verkligen inte ha tid att plugga alls under helgen!

Nu ska jag i alla fall äta nåt (choklad), sen blir det sova!

Lite av allt!

Jag är igång med pluggandet nu ja! Än så länge dessvärre utan studiebidrag.. Jag behöver köpa böcker, HUUUA mig vad det är dyrt! Två ämnen körde jag igång igår, och ett tredje ska jag till ikväll och hämta uppgifter! Har pluggat lite på dagen idag!

Jag har läst bloggar idag också, och är med i två tävlingar! En hos
KanDee och en hos Smäm! Kan verkligen rekommendera deras bloggar, jag läser och blir inspirerad i deras bloggar varje dag! Vilka otroliga talanger det finns där ute i skiss/illustrations världen!

Dessutom har jag hunnit slänga ihop en kladdkaka som står i ugnen, det var inte igår jag bakade kladdkaka! Hoppas den blir ätbar! Den (eller alltså en bit av den, inte hela) tänker jag avnjuta i solen på balkongen sen! Mm-mmm!

Långpromenad..

Det var tänkt att det skulle bli en långpromenad idag.. Meeeeeeen.. Det blir nog inte så! Solen lyser inte utanför fönstret, och jag har fastnat framför damernas skidskytte-stafett! När skidskyttet är slut blir det i alla fall en kort promenad till ica!

Jag ska komma igång med regelbundna promenader, och så jogging också så småningom.. Synd att det känns så jobbigt just nu bara, men det går nog över!

Men hörrni, vad kul det blev med bloggen n...

mms_img62134 (MMS)

Men hörrni, vad kul det blev med bloggen när det trillar in kommentarer! Nu är jag hemma, och det var väl tur för jag har läst papprena från csn och jag måste skriva på och skicka tillbaka dom snarast! Syo-besök på måndag! Om det här med mobilbloggandet funkar så bjuder jag på en bild på hur bra Vincent klättrar!


Vill ha/behöver!

Dagens briljanta citat av mig:
"Det vore lättare att inte få några pengar alls, för då behöver jag inte prioritera bort nåt, för då kan jag inte köpa nåt alls!"

Jag behöööver handla vissa saker, typ ny vårjacka (åh, jag har hittat en fin för 299 kr på hm) och nya skor som inte läcker in vatten.. Och om jag tänkte försöka ge mig på det där med att jogga (vilket jag egentligen faktiskt är lite sugen på att ta tag i på allvar, men inte har hitat motivationen till) så behöver jag nya skor till det också! Dom "gamla" (som var använda typ 3 ggr) övertog Petra för dom funkade inte bra för mina fötter.. Nu har jag hittat
ett par som jag verkligen är sugen på, men dom betyder också att jag måste välja bort nåt annat.. Gaah! Jag vet i alla fall att jag måste prioritera att ha pengar att ha kul för på kryssningen som jag ska på med tjejorna, men det är en prioritering som jag gärna gör! Världens bästa tjejor!!

Nu är det slutfunderat för ikväll!

Bilder var det ja...

Det borde jag verkligen blogga oftare! Jag har massor massor bilder att visa egentligen, men jag måste förminska dom innan jag kan lägga upp dom här, annars tar det så fruktansvärt lång tid att ladda dom.. Jag ska verkligen ta tag i det där nån dag när jag kommit hem! Hemåkning blir det för övrigt tidigare än planerat, närmare bestämt redan imorrn! Jag har fått svar från csn och måste hem och gå till syo och ta reda på vad det innebär, kanske kan jag äntligen få börja plugga ordentligt!?

Idag har vi traskat till ÖBś och sen till Vällingby Centrum! Jag hade inget mål att handla nåt, men Topshop hade värsta rean, så det blev två linnen shoppade, ett till mig och ett till syster, till rejält billigt pris! Ordinarie pris var 499 kr styck, rea-priset var på 150 kr, men sen var det två till priset av en också! I love rea! Kanske blir det en liten tur inne i city imorrn innan tåget går hem också, det kan ju vara mysigt!

Nu ska jag mysa mig framför tvń!

Letś do blogginlägg!

Som många av er säkert redan vet så är jag i Sthlm för tillfället! Jag kom hit i Lördags, sen dess har jag hunnit med ett glas vin och lite umgänge, lite korta promenader, en natts kräksjuka (i måndags natt, mår lite bättre men tar det fortfarande lugnt med magen), och bus med Vincent! Idag har vi gått lite längre promenad, och så har vi gungat! Jag är sugen på att knalla upp till centrum nån dag och kolla läget bara, imorrn kanske??



Nu tänkte jag köra lite frågestund, svara med en kommentar! :)

1. Hur gammal är du?
2. Bloggar du? (lämna gärna adressen!)
3. Har vi träffats i verkliga livet?
4. Hur länge har du läst min blogg?
5. Minns du hur du hittade hit?
6. Vilken kategori i bloggvärlden läser du helst?
7. Hur många bloggar läser du dagligen? (tipsa gärna om några favoriter)
8. Vilka blogginlägg som jag publicerar uppskattar du mest?
9. Vad skulle du vilja att jag bloggade mer om?