Jahaja...

Det var kanske dags att uppdatera lite igen då!
Jag börjar känna mig liite bättre, men penicillinet gör att magen fortfarande är lite strulig, dock inte lika strulig som den har varit! Skönt det! Förutom det har det väl inte hänt så mycket alls.. Jag har blivit blondin igen, men inte lika ljus som förra gången, nu är det alldeles lagom faktiskt och jag känner mig riktigt nöjd! Bjuder väl på en bild nån gång när jag orkar ta en! Mobilkameran är ju inte alldeles bra heller! Skulle vilja ta lite nya bilder på mig själv, bra bilder där jag är snygg, men det är inte det lättaste med bara en mobilkamera!

Så nu vet ni det!

Urk och sånt!

Det där med penicillin är kanske inte kanonbra för magen! Om man inte vill banta förståss, då funkar det jäkligt effektivt! Nu vet ni det!


Juppjupp!

Jag fick tid till vårdcentralen igår eftermiddag! Det blev inget billigt kalas det där, först 150 kr för läkarbesöket, och sen 245 kr för penicillin! Hutlöst! Nu är det i alla fall penicillin i 10 dagar som gäller!

Annars är det ganska lugnt! Ska gå på våga välja väg-träff imorrn eftermiddag, förutom det händer det nog just inget alls!

Urk!

För er som inte vet så har jag typ en inflammation (eller vad vi nu ska kalla det med fina ord) i ljumsken! Den sitter dåligt till, och gör jäkligt ont! Det är den jag har haft feber av senaste veckan! Fick tips av bästaste Älin att sätta på förband med alsolsprit för att dra ur den, och det har kommit ut lite vätska och var, men det är långt ifrån tomt! Så imorgon blir det att ringa vårdcentralen och se vad dom har att säga! Vill inte låta dom skära i mig eftersom det inte kommer gå att bedöva, så det blir väl kanske penicillin eller nåt!
Jag är feberfri nu känns det som, men är fortfarande riktigt hängig och trött!

Och annars då? I Lördags var jag på marknad i Hälleforsnäs, spännande så! Snälla Nea skjutsade dit mig och mammsen, och väl där mötte vi upp Cina för att gå runt ett par timmar! Fick ett superfint hämgsmycke föreställande en ängel av Cina! Eftersom vi ändå var nere på bruksområdet passade vi på att gå en sväng inne på Lager157 också, där hade dom jeans för bara 100 kr, hittade ett par skitsnygga som satt helt perfekt, så även dom fick jag av Cina! :)

Nu ska jag nog slänga mig ner i soffan och glo på tv! Längtar dock till imorgon så man kan få sig en dos av Idol igen (och en dos av my man ;D)! Tycker faktiskt att den här säsongen har bjudit på mycket talang, ska bli spännande att se slut-auditions för att se vilka som verkligen håller måttet!

Oh oh oh I´m on fire!

Vi tar om sjuket igen då! Jag trodde att jag var bättre, men trodde nog fel!
Nu är det mindre hosta, mindre snor, men högre feber, och ännu ondare i kroppen! Jag kan inte göra så mycket annat än att ligga just nu, och det är inte skönt!
Just nu håller jag på att brinna upp känns det som! Och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, för det gör så jävla ont överallt!

Blää!

Jag tror att jag tog mig vatten över huvudet genom att vara barnvakt igår! Idag mår jag mycket sämre igen, i halsen, näsan och i kroppen! Känner mig verkligen helt slut, och orkar knappt sitta här och skriva!
Jag måste ju försöka ta mig till ica sen i alla fall, men det får bli ett senare projekt!
Först ska jag vila en timme eller två till!

Vad säger man?

Nothing but the same old story?
Jag är så jävla trött på dig och dina tomma löften.


För övrigt hostar jag mest fortfarande, och är trött! Det tar nog en stund för kroppen att återfå orken helt! Så det är kanske tur att jag är ledig i veckan ändå! När orken kommer ska jag också ta tag i en storstädning tänkte jag! Förutom det har jag inga planer alls!

Men det är väl ingen idé att göra upp planer med vissa personer heller, nån eller nåt viktikgare tycks ju alltid komma ivägen! Hur man nu kan glömma på bara några timmar att man redan gjort upp planer! *harkel*

Snart så..

Ja snart är jag nog frisk igen! Idag är jag feberfri! Och det känns, genast så är jag rastlös, och matlusten kom tillbaka! Inte så att den kommit tillbaka helt precis, men jag vill äta och det är ju skönt! Är till och med nästan lite sugen på godis! Visst, jag ska inte påstå att jag är världens piggaste, för det är jag inte, men jag är piggare nu än jag varit sen förra torsdagen!
Med att jag känner mig bättre kom också känslan om att det ska bli skönt att komma tillbaka till "praktiken" på Måndag igen, men tji fick jag! För i eftermiddags ringde Maths (han som jag jobbar med) och sa att han har semester nästa vecka, så jag har också semester! Undrar vad man ska ta och hitta på då då..


Jodå minsann!

Jag känner mig inte frisk, men jag känner mig inte döende heller! Det går alltså framåt! Tusen tack till Nea som kom förbi idag med vitamin-boost till mig i form av äpplen, lättdryck, nyponsoppa, och blå band soppa! :) Kanonbra saker att ha hemma när man är sjuk, framför allt det flytande eftersom inget smakar nåt alls, så är det flytande lättare att få i sig! :)

Nu ska jag se på idol!

Hoppas hoppas...

att ljuset jag ser i tunneln inte är ett tåg!
Jag är pigg på morgonen och dagen nu i alla fall, det måste väl vara ett gott tecken?! På kvällarna är jag iofs ganska risig, men det släpper väl snart av det också om det fortsätter såhär! Egentligen hade det varit så att vi skulle haft tvättstugan idag, men det är väl bara att konstatera att det kommer i alla fall inte gå! Jag måste ta mig upp till banken och beställa ny legitimation idag i alla fall, så efter den promenaden kanske jag inte känner mig så kaxig!

För övrigt kan jag meddela att min mobil ger upp nu, displayen har alla möjliga fina färger på ena sidan, och typ myrornas krig på andra! Det går att ringa till den, och skicka sms, men jag kan ju inte läsa det!

Låt mig tillägga...

..att jag också är yr i huvudet, och har 39 graders feber!
Jag fryser halvt ihjäl och svettas halvt ihjäl om vartannat!
Jag har ont i precis hela min lilla kropp!
Och att jag sover, hostar och snorar vet ni ju om ni läst förra inlägget!

Jag vill nog påstå att jag inte mår så bra!

Förkylnings-Fiian!

Hon är en riktigt riktigt tråkig varelse!

Just nu vaknar jag på morgonen av hosta, försöker att bota det med kaffe, lyckas inte och lägger mig under en filt i soffan! Där halv-tittar jag på tv, om jag inte halv-sover! Sen runt lunchtid blir det den dagliga promenaden till ica, den är döds-stöten ungefär! När jag kommer hem är jag så trött att jag kan sova i typ 2-3 timmar till! När dom timmarna passerat är det dags för mat, och efter det brukar det bli lite kaffe igen! Och efter det spenderar jag resten av kvällen framför tv´n, tills jag lessnar och lägger mig och däckar för kvällen mellan 21-22!

Jag tänkte att jag skulle bjuda på några bilder jag la in från mobilen i alla fall!

     

Här kollar Mirjam på fiskarna på Ming Garden (Söder, Sthlm), sen på de mittre bilderna övar jag och Mirjam på svininfluensan, sista bilden är min fjortis-rosa-stil som jag hade igår!



Och det här är ett hus som jag gillar som ligger i skogarna bakom där vi bodde i Hälleforsnäs! Jag fullkommligt älskar fönstrena!


Stilen!

Idag kör jag jätte-fjortis-stilen! Jag har knallrosa nagellack, och en rosa huvtröja med rosa-glittriga döskallar på! Sjukt hett, haha! Jag tänkte bjuda på en bild, men vet inte vart jag lagt sladden till mobilen, så jag får väl leta efter den senare, för just nu hinner jag inte!

För övrigt är jag sjuk! Eller i förstadiet till super-förkyld! (Svininfluensan? Haha!) Men det är väl härligt! Sov i stort sett hela dagen igår, och är lika seg idag! Men man kan ju inte bara ligga och sova, så därför blir det en tur till skogen nu med Jenny och mamma, vi ska se om vi hittar lingon och blåbär!

Hejsvejs!

När det blåser på månen.

Den här veckan har jag varit så sjukt duktig! Praktik varje dag (och även om jag inte mått bra varje morgon så tvingar jag mig dit)! Igår var jag på infomöte på arbetsförmedlingen om det nya projektet våga välja väg som jag ska vara med i, och där blev jag också intervjuad av Eskilstuna kuriren och jag skötte mig galant! Synd bara att man egentligen inte får så himla mycket uppmuntran, det är tydligen svårt att tala om för folk att man är stolt! Men jag får uppmuntra och vara stolt över mig själv! Det gör mig bara ännu mer envis att komma så långt bort som jag bara kan!

Tråkigt är det också att en del människor trycker ner mig så långt som det bara går, och att det gör att jag nästan hela tiden känner mig helt värdelös! För det är verkligen så vissa får mig att känna! Men jag får tydligen bara lära mig att alla andra går först och är viktigare än mig. Så länge jag håller käften och hänger på det andra vill göra och tycker är kul så är det lugnt! Men om jag vill göra nåt som känns kul för mig och uppmuntrande för min skull så kan ingen ställa upp! Då har man tydligen andra saker att tänka på, eller så orkar man/vill inte, eller så ligger det helt enkelt inte i deras intresse!




Är jag en astronaut?

Jo men det är säkert!

Jag har faktiskt tänkt att jag skulle ta och uppdatera bloggen flera gånger, men sen har jag bara inte gjort det ändå!

Igår hade jag tvättstugan och barnvaktade Mirjam! Vi bakade kladdkaka, och kollade på tv mest, riktigt slöigt och mysigt! :)
Idag har jag gjort min första dag på "praktiken" efter låååång ledighet! När jag var på väg hem ringde
Älin och ville fika lite, så jag rusade hem och bytte om till inga arbetskläder, sen åkte vi till BP´s och shoppade lite (jag köpte nagellack och strumpor)! Sen blev det fika på stan, och efter det höll jag Älin sällskap på arbetsförmedlingen! Lagom när jag kom hem fick jag sms om att ett paket jag hade beställt hade kommit, så då drog jag med mig mamma upp till ica och hämtade det, och på vägen hem stannade vi till hos Birgit och eftermiddags-fikade! Sen har det mest blivit slöing framför tv´n!

Nu tänker jag stoppa ner mig i ett bad, och efter det tänker jag stoppa ner mig i sängen!