Heldag nr 2!

Nu är jag nyligen hemkommer från ytterligare en heldag i Sthlm! Denna gången åkte jag, Nea, Mirjam och Samuel upp! Det blev en sväng i gamla stan, sen vidare till söder där vi åt på Ming garden! Efter det gick vi till slussen och åkte buss ut till Forum Nacka! Där spenderade vi lite tid, och jag spenderade lite pengar på en stickad kofta från New Yorker! Efter det blev det buss tillbaka, sen tuben till centralen, spenderade en stund där, för att sen ta tåget hem! Heldag som sagt, men en mycket trevlig sådan! Tack! :)

När jag var hemkommen blev den en snabb sväng till macken för att inhandla godis! Och nu ska jag slänga mig i soffan hos mammsen och äta godis och chips, jag behöööööver det!

Livet..

verkar just nu ganska meningslöst! Inget inspirerar mig.
Jag är vid liv, men jag lever inte.

Tlööööött!

Idag är jag seg, som sjutton! Det blev en riktig heldag igår! Vi mötte upp Helenan på centralen och gick till Souk gallerian, vi glodde runt i massa affärer där, och lunchade på Coffe by George! Vi gick inte runt i hela stan, men tillräckligt! Typ drottninggatan, gatan ner mot plattan, och sen gick vi en sväng på Hötorget, där vi plockade kantareller, haha! Jag shoppade inte så mycket, det blev ett halsband till mamma på H&M, och till mig blev det en ögonskugga från mac, och en topp från Zara, sen blev den en badbomb och showergel från Lush!
I stället för att ta tåget hem hämtade Jonas upp oss alla på centralen igen, och vi åkte bil till Hälleforsnäs, och Lager157, där jag shoppade en bok! Efter det hämtade vi upp Cina, och åkte och åt Ossmans pizza! Jonas släppte sen av oss hemma, då var man lagom trött och däckade i sängen!

Idag har vi hunnit med en sväng upp på stan här, handlat lite åt Becka, sen mött upp henne vid skolan! Och snart är det dags att åka iväg till Willys för storhandling, men innan det blir det nog ett stopp på Tuna park!

whoaaah!

Igår var jag med Nea och Mirjam i Katrineholm mest hela dagen! Fixade och donade, shoppade lite och storhandlade! Mirjam har blivit sjuuukt bra på att tjata! Haha! :D På kvällen skjutsade Elin mig, mamma och Becka till Fredriks grav i Mellösa! Vi var där och satte blommor! Igår skulle han ha fyllt 18! Åren går fort!

Och jag har ju känt mig ganska less på livet i lilla Flen, så jag behöööööver åka bort! Och så blir det! Jag och mamma tar tåget till Sthlm och möter upp
Helenan för en dag på stan! Såå jäkla skönt, även om det bara är över en dag!

Hejsvejs!


Huuuuaaaah!

Idag är jag gnällig! Plötsligt blev det så mycket saker som la sig på hög, och det jobbiga är att det är såna saker som jag inte kan påverka.. Alls! Det är dom stora bergen som bara stoppar upp mig, för jag vet inte hur jag ska ta mig över! Skitsamma, har inte varken lust eller ork att berätta om det för er i alla fall, men man måste ju få gnälla lite ibland!

Balle!

Kanske....

...vore dags för en liten (?) uppdatering igen!

Igår träffade jag Ulla och hade planering! Arbetsträningen drar igång igen om 2 eller 3 veckor! (När jag vet mer får ni veta mer!) Efter det var jag på Ica och hämtade paket, min födelsedagspresent från (min allra bästa vän i världen) Erika, jag fick superfina örhängen från Björg (bild nedan)! Fler smycken från Björg finns att se på
www.tiarasmycken.se! Jag är totalt förälskad i märket, och dom små vackra budskapen! :)
Efter det åkte jag med Elin till Katrineholm och hjälpte henne packa lite i Pontus lägenhet inför flytt! Sen blev det lite popcorn hemma hos Elin innan det blev dags att åka hem och sova!

Idag har jag varit hos gammelmoster Birgit och hjälpt henne plocka ner grejer från vinden! Sen blev det en sväng på stan, och efter det mat! Idag blev det slö-mat, skinksallad från Venezia! Efter maten var smält blev jag sugen på en promenad för att få röra på fläsket lite! Försökte lura med mig mamma, hon frågade vart jag hade tänkt att vi skulle gå, och jag tänkte kanske Stenhammarsrundan (eftersom mamma inte alltid är på g för långpromenad), men hon tänkte sig Lida-rondan, så Lida blev det! Skönt som tusan!

Bilden jag lovade:


Nu blir det nog sängen!

Frulle!

Ni kanske inte tror mig, men idag har jag faktiskt försökt att stoppa i mig frukost! Man måste ju hålla ordning på det där med mat om man ska gå ner nåt i vikt! Det räknas knappast som en bra frukost, jag åt en såndär liten vetekaka utan smör eller pålägg, och till det drack jag en kopp kaffe! Men jag åt i alla fall, och det är inte dåligt för nån som mår illa av att äta frukost, och inte har ätit frukost på säkert 10 år!

Då så!

Färdigt!

Idag blev hon döpt! Emmie Linda Sofia Nyman! Sjukt tyst tjej det där som knappt gjorde ett ljud ifrån sig när hon fick vatten på huvudet! Simon var mest rastlös i kyrkan, och satt längre bak med mig, Becka, och mamma (jag gillar att sitta nära utgången)! Dopet var snabbt avklarat, sen blev det fika och sånt i församlingshemmet! Mycket trevlig har hela dagen varit!
Bjuder på några bilder, tagna med piss-mobilen, men det får ni leva med! (Första bilden är på kortet jag gjorde åt Cina och Göran!)

     

     

För övrigt får man äta onyttigheter som kakor och tårta, om man till exempel är på dop! Och just nu är jag riktigt sugen på nåt att tugga på, kan dock inte komma på vad.. Men vad gör jag åt det då? Jag härdar ut, för det första för det blir inget godis, hur mycket kroppen än vill, och för det andra för att jag är för slö för att gå till ica!

Sug!

Att ständigt komma i sista hand, och vara den som blir bortglömd varenda jävla gång har jag lärt mig att leva med. Men att bli helt och hållet ignorerad tänker jag inte ta. Så nu vet ni det.

Imorrn ska vi på Emmies dop i E-tuna! Det blir kul! Hoppas det blir lite bus med Simon också! Idag har jag pysslat med ett dop-kort till Cina (Emmies och Simons mormor) mest hela dagen! Och ätit riskakor! Riskakor är min nya grej! Inga chips, inget godis, inga jäkla onyttigheter, bara riskakor (Icas "I <3 eco")! Och frukt! Och så träning såklart! Nu jävlar ska jag ha min form tillbaka!

Hej!

Födelsedagen!

Nu har dom sista gästerna åkt hem, och det ska bli skönt att få slappa lite! :) Det blev inte så många gäster idag, Älin och Ebba, Birgit, Nea, Samuel, Mirjam, och Cina, men lika seg är jag för det! Några kommer på Fredag och firar, typ pappa, och Elin O! Helena och Jonas kommer väl sen efter löning nån gång! I alla fall så har jag haft trevligt sällskap idag och fått väldigt bra presenter! Bland annat fick jag lila foppatofflor av Älin (eller av Ebba stog det faktiskt på paketet), jag som aldrig skulle ta på mig foppatofflor har jag sagt! Men jag får äta upp dom orden, för fy satan vad sköna dom är!! :)
Telefonen, mailen och facebook har gått varma idag! Har fått huuur mycket meddelanden som helst, så tack till alla som känner sig träffade! :)

Nu ska jag slänga mig i soffan!

Vad är det för en dag?

Idag är det min dag! Hela dagen! 
Och jag ska göra det allra bästa jag kan av den, även om jag (som ni kanske har märkt) tycker att det är ganska jobbigt att fylla år! Men jag kan välja att vara positiv och göra det till en bra dag, så det är vad jag tänker göra!
Just nu är det bakning som gäller! Jag har bakat muffins, och nu väntar jag på att plåtarna ska svalna så jag kan baka ut kakor! Efter det väntar en dusch, och sen promenix till ica, för att shoppa bland annat frusna hallon! Hallonen som jag plockade och ställde i frysen är nämligen mest smulor nu! Fast det kanske icas frusna är också..?
Sen ska jag möta upp gammelmoster Birgit som inte vill gå själv, och när vi kommer hit (till mammsen) ska vi äta!

Ja det är en del att göra,
så det är ingen större idé att sitta här och slöa!

Sinner or saint?





Dear lord! Man kan inte bli snyggare!!!!!

Suuuck!

Jag vaknade med mensvärk i morse, det var ju sjukt nice! Eller nej, det är det ju inte alls! Men det är bara att försöka bita ihop! Idag ska jag vara barnvakt till lillasyster Mirjam uppe på Brogetorp! Jag ser inte fram emot promenaden dit upp, eftersom jag vet att långpromenader gör att jag får ondare/ont igen! Men jag får äta massa värktabletter helt enkelt!

Innan det händer inte mycket alls faktiskt!
En kopp kaffe till kanske vore nåt?


Mmmm!

Gu vilken härlig kväll vi hade igår! Jag, Älin, Jenny och Petra satt på Älins balkong! Vi spelade yatzy, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord!  Klämde i oss fyra flaskor vin, och diverse olika snacks! Snacksen kändes i min mage på natten sen, och vinet i huvudet! Jag vaknade ganska sent, och var inte alls bakis, såå skönt! Jag blir ju sällan bakis, men å andra sidan så var det ett bra tag sen jag var berusad sist, så det hade inte varit oväntat om jag blivit bakis!

Min dag idag borde knappt nämnas, jag blir mest.. Blä!
Ikväll har jag i alla fall bakat superfina cupcakes, som snart ska intas tillsammans med kaffe!

Till sist bjuder jag på bilder! (Klicka på dom!)
Mobilkameror is the shit!!

     

På bilderna:

1 - Jenny, Petra och Älin!
2 - Alla mupparna!
3 - Jag!
4 - Värlens snyggaste Älin!

De e dags för Fredagsmyyyys!

Ikväll ska jag och Jenny till Älin för att dricka vin och bara ha det allmänt trevligt! Något jag ser fram emot som sjutton! Det var evigheter sen vi umgicks (och då ska vi inte ens tala om hur längesen det var vi drack vin) vi tre tillsammans!

Men innan dess är det lite att dona med! Ska hämta Mirjam på dagis, och sen få i oss lite mat! Mirjam får vara hos mammsen sista stunden innan Nea hämtar henne sen, eftersom jag redan är iväg då!

Nu ska jag nog se ett avsnitt till av Gossip Girl innan det bär av mot dagis!

Värme och provbak!

Idag har det varit helt gaalet varmt! Man orkar ju knappt göra nånting, och man svettas säkert bort flera kilo! Tur för mig att säsong ett av Gossip Girl trillade ner i min brevlåda idag, så jag bara kunnat slöa framför tv´n på eftermiddagen! ;)

Nu har det dock blivit lite svalare, och solen har försvunnit bakom moln, så jag ska sätta igång med ett litet provbak! Ska prova att baka det jag tänkte bjuda på när jag fyller år! Vill inte ställa mig kvällen innan och baka nåt jag kanske misslyckas totalt med! :D

Men se på fan!

Tror ni inte att jag fick en fästing igår eller!? Johoooodå! En liten jävel som krupit sig in under bh´n och satt på sidan! Tack och lov hade den ju inte hunnit börja suga blod än i alla fall! Jag ringde ner till mammsen som fick komma upp och plocka bort den från stackars panikslagna mig som inte visste om jag skulle skratta, gråta, eller skrika rakt ut! Så ska den tvunget sätta sig på mig också! Jag som är den som är mest rädd för småkryp av alla!

Nu ska jag strax rusa iväg och hjälpa Birgit med hennes "land" utanför balkongen!

Vad händer?

Ja det händer väl inte mycket kanske, men litegrann ändå! Bara det att självförtroendet är lågt igen, och därmed också inspirationen till att skriva! Men det har sina oraker! Och så fyller jag år nästa vecka också, och just nu känns det inte roligt alls, men det har det kanske aldrig riktigt gjort, och det har väl också sina orsaker!

Idag tog vi oss i alla fall ut, jag, Elin och mamma åkte ner till Orrö för att sola, även om det var lite halvdisigt på himlen! Men solbränd blev jag ändå, alltid nåt positivt! Dit kom också Helena, Jonas, Jenny och Pontus och umgicks lite! Jag och mamma drog oss hem för att äta, stockholmarna åkte och spelade minigolf, och därefter kikade dom över på en kaffe innan dom skulle äta och röra sig hemåt!
I morgon eftermiddag ska jag ut till Flenmo-skogarna och Jenny! Kika på hur det går med husbygge, och gå ut och plocka svamp och bär! Jag kan kanske inte påstå att jag är sån skogsmänniska egentligen, även om skogen kan vara otroligt rogivande så är jag INTE vän med småkrypen, till exempel spindlarna och fästingarna! Men det ska nog gå bra!


Nu ska jag hitta på nåt annat ovettigt! Kan bli att glo på tv!

Jobbig natt!

Igår ringde Elin och frågade om jag ville hålla sällskap med henne när hon skulle vara fyllechaffis åt Pontus och Robin till Nyköping! Såklart jag var sällskap! När vi hade lämnat av dom tog vi en runda inne på Citygross och kikade lite! Sen bar det av hem igen för att slöa några timmar innan det var dags att hämta dom igen! Vi var hemma skapligt, strax innan 02! Somnade ganska så direkt då! 
Men jag vaknade runt 03.30 nånting imorse, helt dränkt i kallsvett, yr i huvudet, och med magont och illamående! Just i den stunden var det svårt att göra nånting alls, svårt att ens komma ihåg att andas ordentligt och lugnt för att återfå kontrollen! Det känndes för första gången på ett tag som att jag hade tappat kontrollen över mig själv helt och hållet, och förlora kontrollen är det värsta jag vet! Efter en stund ringde jag mamma, och gick ner till henne, där jag däckade på soffan efter att det värsta ruset i kroppen lugnat sig! Jag har ingen aning om ifall jag vaknade av en paniksångest-attack, eller om jag helt enkelt drömt nåt! Riktigt obehagligt var det i alla fall!

Så idag har jag i alla fall varit riktigt seg hela dagen! Men följde med Elin och Stefan till Orrhammar där Stefan tog ett dopp i alla fall! Så blev det såklart den vanliga promenaden till ica!

Resten av kvällen lär bli väldigt lugnt, och förmodligen kommer jag somna tidigt! Det jobbiga är ju att jag nästan känner mig rädd för att somna, och rädd för att jag ska vakna och må likadant inatt igen!
Men det går nog kanske över!