Världens härligaste helg!

Det har jag i alla fall haft!
I fredags drog jag och Chrissie till Norrköping för att kolla på Nifters på NKPGfestival! Grymma var dom! Vi stannade ett par timmar efter att dom hade spelat också och minglade omkring och lyssnade på musik!
Igår var det uppstigning tidigt, så tog jag och mamma tåget till Sthlm och grisfamiljen! Vincent har varit lite febrig, så vi ville inte ta med honom till centrum, men vi tjejor gick i alla fall och shoppade! Så har vi busat och gosat, haft matkrig, skrattat och busat mer! Imorse fick vi sovmorgon, Vincent vaknade inte förren strax innan halv 9, då låg han i mitt knä och åt "lälä" och gosade, så fotsatte vi gosa till playhouse disney, huuur härligt som helst!
Tog tåg hem igen vid halv 1, sen dess har jag mest tagit det lugnt.. Och så varit ute på en rask, skön promenad med Petra! Min träningsmotivation börjar vakna igen, den triggas av olika saker, och nu jäklar!

Äh, nu blir det yogurt, macka och medicin, mästarnas mästare och sen dusch!

Lååång lååååååång dag!

Runt 1 drog jag och Petra och hämtade mamma och åkte in till e-tuna! Mötte Leena och Amanda, käkade och gick på stan lite innan vi drog mot willys och storhandlade! Vi var inte hemma igen förren vid 18,30, heelt slut! Pjuh!

Det var lite halvmärkligt att gå på stan utan att röka! Allt luktar fortfarande ganska äckligt, jag är inte röksugen, inte så att jag håller på att dö, mer så frestad att tända en bara för att, men jag låter bli! Tillkommna symptom för dagen är att jag är spänd i revbenen/lungorna, vet inte riktigt om det är sluta-röka som gör det eller om det bara är ont i kroppen..

Nu ska jag musiken fylla huvudet och få massage!

Kvälls-check!

Det blev ett besök till frissan med Chrissie i eftermiddags! Håret blev lite avklippt (räcker typ till nyckelbenen nu)! När vi kom hem slängde vi båda i brun färg i håren! Ska snart duscha (för det luktar så jäkla mycket hårfärg om håret)! 
Visste ni att allt luktar när man slutar röka!? Allt luktar så jävla äckligt idag tycker jag! Två dagar har jag varit utan cigg nu och allt lukar skit

Check!

Frukost och champix i magen - CHECK!
Illamående och ont i magen - CHECK!
Betalat räkningar - CHECK!
Chrissie på väg - CHECK!
Sugen på att gå till frissan men vet inte om jag orkar pga magen - CHECK!

Så flög den här helgen förbi!

I går gick jag, mammsen och Petra på bakluckeloppis! Jag fyndade ingenting alls, men vi träffade Älin och Ebba, och det är alltid trevligt! Sen tog vi en fika hos Petra, och när vi kom hem kom Cina och fikade! Sen skypeade jag lite med Vincent, resten av Lördagen var väldigt stillsam! Champix-dosen ökades i går, från 0,5 mg morgon och kväll till 1 mg morgon och kväll, en biverkning av tabletterna kan vara illamående och det märkte jag tydligt i går kväll! Det kändes som att jag skulle kräkas upp allt jag nånsin ätit ungefär! I övrigt känner jag mig lite dåsig och seg till och från, men det är ungefär det jag märker.. Ja och sen att jag röker mindre såklart! Jag känner mig inte alls röksugen på samma sätt, och röker mindre och mindre! Ibland när jag tänder en cigg så släcker jag den lika fort för jag kommer på att jag inte är sugen, bara uttråkad.. Ikväll har varenda bloss smakat så jäkla äckligt så jag vill inte röka heller!

Snart är det helg, yeeei! På fredag ska jag åka till Norrköping med Chrissie, wiiiiiiie! Sen på Lördag morgon tar jag och mammsen tåget till Sthlm för att hälsa på Systerysters grisfamilj! Där ska vi shoppa lite, äta gott, dricka gott och spela yatzy! Och busa och gosa med grisen såklart, så ska jag sniffa på hans morgonvarma svettiga nacke, mmm! Jag längtar! Kommer hem på Söndag em/kväll igen!

Fy för den!

Hur många av er är från Flen? Hur många av er missade nyheten om rånet mot handelsbanken igår? Fy så hemskt! Nyheter på både internet och tv följdes av mig igår! Jag är så oerhört lycklig att jag inte var uppe på stan igår förmiddag, och jag lider med alla de människorna som blev vittne till händelsen, och de stackars människorna som jobbade på banken, och givetvis poliserna som blev beskjutna!
Idag har jag inte följt så mycket nyheter, har varit och gjort prov på dagen och så har jag liksom inte riktigt orkat uppdatera mig på allt sen igår, jag ska ta mig en kik runt på internet senare.. Jag har i alla fall sett att rånarna fortfarande är på fri fot, och sen har jag sett en jäkla massa kommentarer om rånet.. Det är så mycket kritik och skitsnack om de poliser som faktiskt gjorde sitt bästa och gjorde sitt jobb! En del människor verkar tro att det är väl "bara att" följa efter rånarna, skjuta sönder flyktbilens däck, skjuta rånarna med mera! Men de får och kan ju inte agera hur som helst när rånarna skjuter vilt med automatvapen! Fy för folk som gnäller, de borde i stället vara glada att det gick så bra som det gick, och att ingen blev skadad (fysiskt i alla fall), tack och lov!
Vad är mest värt, pengar eller liv?

Klockan 8 ska jag ut och gå en sväng med Petra! Det blir skönt, jag är seg i kroppen (mens, behöver inte förklaras mer), men det kanske släpper lite av promenad! Jag håller en tumme!

Guu vad tråkig!

Mensvärk har jag, from hell som vanligt! Då blir jag lite extra gnällig! Och svullen och jäklig.. Så råkar jag ha en chipspåse nära till hands, som är frestande men som jag ändå blir äcklad av, B L Ä !

Har jag sagt att det är dags att sluta röka?? Det är det! Jag går hos en rökavvänjare på vårdcentralen som hjälper, och nu äter jag tabletter som heter champix, som jag började med i lördags! Så vitt jag hört ska de vara jäkligt bra! Skulle egentligen börjat med dem för 2 veckor sen, men pga apoteksstrul så kom inte tabletterna förren i torsdags..

Aja, nog uppdaterat, nu ska det kollas serier i sängen, så ska jag få massage för att slippa den värsta värken i ryggen pga mens! Sköönt!

Sämst på att uppdatera..

Eller kanske inte sämst, det finns ju dom som uppdaterar mindre än mig faktiskt!

Helgen har varit kul! I fredags tvättade jag sista fönstret hos Birgit, sen mötte jag upp Chrissie och hämtade biljetter och handlade lite.. Plötsligt bestämde vi att vi behövde göra nåt kul, så det blev lite spontant öldrickande och sen utgång på ama för att svänga på benen lite till Date! Det var dåligt drag på ama måste jag säga, kanske max 50 pers där, men vårat lilla gäng hade garanterat roligast!
Igår var jag seg, och hade ont i magen heeela dagen, så det fick bli att kika på esc hos mamma! En 3e plats var ju inte illa alls! Låten som vann tyckte jag var ganska intetsägande, men jag gillade Irlands och Englands bidrag!

Ikväll blir det hockey på tv! Innan dess ska det handlas lite, dammas lite och slappas lite!
Hoppas ni har haft en bra helg!

Pause!

Jag bloggar dåligt, jag har liksom inget att skriva.. Massor har jag gjort, men ändå ingenting som är sådär blogg-spännande! Just nu är det inte bara bloggen som pausats, det känns som att det är hela livet. Jag finner ingen motivation! Magen strejkar, och jag motarbetar strejken i stället för att lyssna på signalerna den ger.. Den här helgen bestämde jag mig för att ta det lugnt och inte göra nånting alls, för att sluta stressa upp mig och magen.. Men stressad är jag ändå, för jag borde plugga och jag borde städa, och jag borde mycket annat! Det får bli Söndags-fias problem! Lördags-fia tänker försöka skita i allt en stund (fast jag vet att det kommer mala på i tankarna)!