Livstecken!

Jo minsann, jag lever fortfarande! Men jag har fortfarande inget internet, håller på att se om det kan ordna till sig med det snart, men det visar sig hur det blir och hur lång tid det tar!
Den gångna veckan har spenderats med att mest vara barnvakt, och så har jag hjälpt gammelmoster Birgit med en del saker! Så har jag såklart försökt vara ute i solen en del! Och i helgen har jag också varit barnvakt, Mirjam sov över hos mig från fredag till lördag! Vi hade riktigt kul, även om jag däckade i sängen inte så lång stund efter att Mirjan hade somnat! :D I Går blev det en åktur till E-tuna, gick på stan och passade på att njuta ordentligt av en vanilj latte på Expresso House! Efter det blev det storhandling på willys! Idag har jag varit på Duellen och träffat Ulla, och nu sitter jag uppe på Brogetorp och är barnvakt till Mirjam! Har även hunnit med att möta upp Älin och Ebba för en liten promenix till sportringen och ica!
Och imorrn ska jag åka till Västerås och mest kika i affärer, bland annat ikea! Det blir nice! På onsdag förmiddag ska jag föja med Elin till optikern, och efter det ska jag leka med Älin!

Nu vet ni vad som är upp i alla fall!
För övrigt så kan jag numera svara på sms och så igen, så då vet ni ju det också!
Bye bye then!

Uppdatering!



(Nej jag har fortfarande inte internet, jag lånar datorn hos Nea!)

Så det så.

Jag har inget internet, uppdateringar kommer det bli väldigt ont om! Och från och med Onsdag så kan jag inte ringa eller smsa heller på ca en vecka! Himlans synd, jag antar att ni får lära er hur man använder era telefoner för att ringa mig!

Hejdå!

Slut!

Jag är såå trött idag, både i huvudet och i kroppen! Det var riktigt jobbigt igår, men det gick i alla fall!
Efter begravningen bestämde vi oss för att ta en fika på stan, och efter det kom
Nea och hämtade mig och Helenan för en tripp till H-näs och Lager157! Helenan fyndade lite för sitt presentkort, och Nea fyndade till Samuel och Mirjam, och till mig! Tusen tack för den fina tunikan! Den sitter förresten perfekt! Efter det blev vi bjudna på god mat hos Nea och Pappa, åt och drack kaffe, och såklart skrattade åt alla Mirjams tokigheter! Sen åkte vi till tåget med Helenan, och sist lämnade vi av mig hemma! Där satt jag mest och tittade på tv tills jag kom fram till att jag inte orkade vara vaken längre!

Idag vaknade jag lika trött, men har i alla fall fikat hos gammelmoster som fyllde år igår, och så blev det en promenad till ica i kylan! Sen har jag kikat på innebandy på tv!

Jag har för övrigt också laddat upp en del bilder från senaste tiden på min bilddagbok, och jag har låst upp bilddagboken igen, så nu behöver ni inget lösenord för att kolla i den längre!

Ikväll..

I kväll ska jag strax försöka komma i säng! Jag har sovit dåligt den här veckan, och jag vet varför.. Det kommer bli en mycket tung dag i morgon! Jag måste upp tidigt, måste stryka mina byxor och fixa lite! Vid 09.30 kommer Helena, då blir det nog en kopp kaffe, och vid 11 ska vi hämta handblommorna!
I morgon är det dags för begravning,
och jag tror inte att det finns någon som är redo att säga hej då än.


Härliiigt!

Riktigt skönt väder är det idag! Och om ett tag ska jag hämta Mirjam på dagis, så blir det långa promenaden till Brogetorp! Men innan dess tänkte jag slappna av en stund med en kopp kaffe! :)

När vi kommer till Brogetorp blir det väl att laga lite mat! Idag står pannkakor på menyn för det har Mirjam bestämt! Vad vi hittar på sen vet man inte, det visar sig då helt enkelt! När Mirjam är nattad däremot så ska jag kolla på tv! Det blir roomservice med Dregen, och sen Greys! Häärligt!

Nähä, dags för kaffe! :)

Uppdatering!


Barnvakten!

Idag har det varit fullt schema hela dagen! Eller i alla fall på eftermiddagen! Hämtade Mirjam på dagis runt ca 14, och efter det bar det av mot stan, och sen duellen! Om duellen kommer jag berätta senare, fast då blir det i ett låst inlägg! Efter det begav vi oss i alla fall till brogetorp, där vi lagade mat, målade naglarna, kollade lite på film, fikade, och sen badade! Efter badet fick jag hjälpa till att borsta ut alla tovor och torka håret, och WOW vilket långt och superfint hår den ungen har när man bara får ut oredan! Var tvungen att ta kort, som jag kan visa senare när jag sitter vid min dator! :) Nu ligger hon i alla fall i sängen och lyssnar på Emil tills hon somnar!

För min del blir det väl mest att kika runt här lite, sen tänkte jag kika på Ugly Betty och Desperate! Strax efter 10 kommer Nea från jobbet, och då bär det av hem!

Hemlisar!



Jag har bestämt mig för att lösenordskydda bara vissa inlägg i min blogg! Och när jag skriver ett sånt inlägg (som jag gjorde inatt) så kommer ni se den här bilden, då klickar ni på den för att komma till inlägget! Användarnamnet och lösenordet är samma som det varit till den privata bloggen! Om man inte har det kvar (eller inte har det alls) så kan man ju skicka en kommentar om vem du är och tala om att du vill ha lösenordet, så kan jag skicka det!

Sol och mera sol!

Igår satt jag och njöt av solen på mammas balkong! Och idag har jag njutit av den först på Birgits balkong för en morgonfika, och sen på eftermiddagen blev det en promenad runt salsta där vid sjön! Efter det blev vi bjudna på mat hos Birgit! Trevligt så!
Kvällen lär väl spenderas framför tv´n skulle jag tro!

För att svara Åsa på kommentaren i inlägget innan: Jag vet inte än hur det blir, om jag kommer att få korrigera mitt överbett eller om jag kan få tandställning så att tänderna blir raka bara! När jag vet så lär det komma mer info i bloggen! :)

Jag avslutar med dagens favvis-låt!



Yes!

Den rätta känslan infann sig tillslut! Fast först efter lite förvirring, en riktigt rolig kväll, och lite mer förvirring så fattade jag det.. Jag ÄR bättre, och i mina ögon kommer jag alltid vara det!

Så hade jag som sagt i alla fall en riktigt kul kväll! Minglade massor, och ägde dansgolvet med
Älin! Det fanns nog inga på hela stället som var lika snygga eller coola som oss, om jag får säga det själv!

Nu sitter jag här lite mest! Jag har en magsjuk vän här! Får se om jag lyckas bli smittad, men det är ju inte hela världen! Ska snart ner till mamma och sno en kopp kaffe! Och solen skiner ju, så det lär ju bli att sola en stund på hennes balkong! Skulle egentligen åka med Älin och Ebba till Flenmo för att fira Jenny som fyller år imorrn, men jag vill inte sprida några baciller vidare, så jag får helt enkelt fira en annan gång!

Nähä jaha, kaffe var det ja!

Mmhm!

Jag blir så trött! Nu har jag kläd-ångest, igen! Jag har ingenting att ha på mig, igen! Och jag vill inte alls gå ut när det känns så, igen! Och så bor det nån osäker liten tjej på insidan av mig, som vill visa att hon minsann visst är snyggast, och kanske lite bättre än nån annan, men det kan jag ju aldrig bli, när det där med kläderna inte går som jag vill! Och jag blir så jäävla less på att det ska vara så varenda jävla gång man ska ut nånstans! Man kanske skulle sluta visa sig bland folk helt och hållet!

Idag har jag i alla fall tvingat med mig mamma på en långpromenad! Lidarondan blev det! (Nån som vet hur lång den är? Jag har hört att den är drygt 13 km, kan det stämma?) I alla fall, så var det skönt att bara gå en stund och skita i allt annat, men sen kommer man ju hem igen!

Nu ska jag i alla fall snart hämta Mirjam på dagis! Blir säkert en hel del bus, och med hennes sällskap kan man ju i alla fall inte vara annat än glad!

Jääääättelång!

Ja, det kan nog vara världens längsta utmaning som jag har fått av Älin! Men vad gör man inte för erat nöje!


Fem frågor om förhållanden
Är du singel? - Ja!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Inte kärlek, attraktion kanske!
Kärlek eller sex? - Kärlek!
Har du varit kär i någon? - Jodå minsann!
Finns det någon för dig just nu? - Nä!

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? - Sofia 
När fyller du år? - 12e Augusti!
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - Piercingar i naveln och näsan, och 7 hål i öronen!
Vad har du på dig just nu? - Jeans och en vit långärmad tröja!
Vilken årstid är bäst? - Sommar!
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Just idag... Mina tuttar, haha!
Vad är du bra på? - Att se mina dåliga sidor i stället för dom bra! 
Vem älskar du mest på denna jorden? - Jag vet inte om jag kan säga att jag älskar nån mest, älskar några få människor mest, fast på olika sätt!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans med någon!

10 frågor om dina vänner

Vem är din allra bästa vän? - Allra oftast Erikan och Stefan!
Vem vet allt om dig? - Erikan vet nog nästan allt!
Vem är roligast av dina vänner? - Hm, svårt.. Alla är roliga ju!  
Vem är snyggast av dina vänner?Älin, helt klart!  
Vem är mest partyprisse? - Förmodligen Thobias!
Vem är den du helst har filmkväll med? - Om jag säger grabbarna, så vet dom nog vilka dom är! 
Vem av dina vänner är mest "evil" ?Robban, haha! 
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Ingen! 

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - Mamma och mina systrar! 
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Helt okej! 
Vem är farligast i din familj? - Ingen är nog jättefarlig!
Vem ser roligast ut i din familj? - Ingen tror jag! 
Vem är coolast? - Mirjam!
Har ni något husdjur? - Inte jag, men hos pappa och Nea finns katten Manson!
Vem har du mest gemensamt med?Helenan!
Vem står för underhållningen? - Mirjam!
Vem sover du oftast med? - Mig själv!
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Eh? Säkert nån fest med Helenan!

10 frågor om idag
Vad har du gjort? - Varit moraliskt stöd hos tandläkaren till mamma, suttit på mammas balkong i solen, och tittat lite på tv!
Har du varit glad idag? - Ja
Har du varit ledsen idag? - Nä
Har du gjort något bra idag? - Njaej, inte vad jag kan komma på! 
Vad ska du göra nu? - Svara klart på det här och sen... Sova!?
Har du gjort något dåligt idag?
- Ätit massa glass! 
Vad har du ätit idag? - Yogurt, korv med bröd, och glass! 
Har du duschat idag? - Nää!
Är du trött nu? - Inte så värstans!
Vad händer imorgon? - Förmodligen en promenad, och på eftermiddagen ska jag hämta Mirjam på dagis! 

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? - Rebecka!
Vem ringde dig senast? - Pappa!
Vem sms:a till dig senast? - Elin O!
Vem sms:a du till senast? - Elin O!

Övrigt
Är du hungrig just nu? - Nä, faktiskt jättemätt! 
Vad är klockan nu? - 22.15
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Bara bloggen!

Kärlek
Har du kysst någon idag? - Nä!
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Nä!
Har du ett förhållande? - Nä!
Är du romantisk? - Ibland!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nä!
Är du svårflörtad? - Mnja, lite kanske! 
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja!
Har du nångång slagit någon? - Nä (eller kanske på bus då)!
Har du lekt med någons känslor? - Ja det har nog kanske hänt..
Hur länge höll ditt längsta förhållande? - Beror på hur man ser det! 8 månader! (Om man inte räknar ett off/on förhållandet som var sammanlagt kanske 1,5-2 år! :D)
Hur länge var ditt kortaste? - Eh... Ingen aning!
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Det beror lite på, det har sina fördelar att vara singel, men att ha ett förhållande är ju också trevligt!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nä!
Är du en bra pojk/flickvän? - Jag vet inte faktiskt, fråga nån som vet! :D 
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - Arvid
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Pass? Jag vet inte! :D Säkert Arvid också för längesen! :D
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Japp!
När fick du din första kyss? - Oj.. Kanske var 13-14 tror jag..
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Jag har ingen aning!  
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Absolut inte!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Njä, det har jag svårt att tro!
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpad!
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Jag föredrar ju att titta på rockiga killar med lagom långt hår och snygga tattueringar, men när det kommer till kärlek så har stilen ingen som helst betydelse (nästan, kanske inte vill ha en luffare :D)!


Jahaja, det var det! :D
Så kanske jag ska utmana några?
Till exempel Helenan, Erikan och Nea!

Närå!

Jag har inte slutat blogga (än i alla fall)! Jag bara har ingen lust att blogga! Ni som faktiskt vill prata med mig vet ju hur man gör det på andra sätt (till exempel genom att maila eller ringa), så jag tycker inte att jag ska behöva sitta här och uppdatera varenda dag! Så det så!

Yeei!

Jag tränade igår, och det var jobbigt, som-vanligt-jobbigt typ, men idag vaknade jag upp helt och hållet utan träningsvärk! Jag är nöjd! Det får bli träning idag igen! Så tänkte jag att jag ska lyckas bli av med det lilla fläbbet på kroppen (som kanske bara jag ser, men ändå)! En bra sak kan ju vara att inte äta så förbannat mycket godis (läs choklad), så numera har jag ständigt äpplen hemma som jag kan äta när jag blir sugen på nåt! Ett annat trick är ju att ta en cigg, vilket jag gör också, men jag röker fortfarande mindre än jag har gjort! Numera köper jag en ask cigg varannan dag! Vi får se hur länge det håller i sig, snart blir det nog sommar på riktigt, och då går det nog åt mer cigg igen! :D

För övrigt är det 44 dagar kvar!

Dags igen!

För en uppdatering alltså!

Igår hade jag planer på att träna, och gå ut och gå en långpromenad, men så blev det inte! Jag spenderade i stället hela min eftermiddag med Stefan! Först åt vi pizza, och efter det åkte vi till mig och drack kaffe och kikade på film! En väldigt väl spenderad eftermiddag måste jag säga, träna och promenera kan man ju göra när som helst (till exempel alldeles strax)!

Idag är det tok-skönt väder ute! Runt lunch blev det promenad till Trädgårn där det handlades lite blommor, och efter det en sväng till ica, och jag passade på att unna mig en glass! Det behövde jag i det varma underbara vädret! När vi kom till mamma igen så fick vi fika-besök! Cina, Göran, Linda och Simon kom förbi en sväng när dom var ute och åkte lite i pontiacen! Niiice, nu längtar jag ännu mer till cruisingar och varma sommarnätter! Efter dom hade åkt hem, så spenderade jag ett par timmar med att sola på mammas balkong, äntligen kan man börja få lite färg på sig igen, och slippa vara kritvit! :D

Nähä, nu var det dags att träna då!

Självförtroende!

Ibland känner jag att jag är fulast i hela världen, och då kommer jag alltid att tänka på en speciell händelse! Jag och min fantasktiska vän Stefan gick en promenad för ett par år sen, och diskuterade något jag var missnöjd med gällande mitt utséende, och Stefan sa: Det spelar ingen roll om du skulle ramla ner från ett träd och träffa varenda ful-gren på vägen ner, för "Torsten" skulle tycka att du var snygg i alla fall! (Hans riktiga namn är inte Torsten!) Och när jag tänker på det så ler jag och släpper alla ful-tankar!


Sooooleeeen!

Idag har det tränats med Becka, och idag kändes det faktiskt riktigt behagligt! Jobbigt, men ändå inte sådär outhärdligt som det har varit! Däremot så blev jag emot slutet av passet riktigt yr och illamående! Jag får kanske försöka äta nåt innan jag tränar, så imorrn blir det nog en frukt och mycket vatten innan vi sätter igång!
Efter det blev det i alla fall en lååång skön dusch, och sen en promenix till ica i solen! Riktigt skönt var det ute! Jag hoppas det här vädret håller i sig nu, och så får det gärna bli varmare för varje dag som går! Jag älskar solen, jag blir pigg och glad av det här vädret!

47 dagar kvar!

För övrigt..

.. så är det idag bara 48 dagar kvar! Vilket Erikan påminnde mig om via sms tidigare idag! Det är ju skönt att det går framåt! ;)

Idag har varit en såndär bra dag, när jag har varit borta från allt ett tag och bara varit! Älin frågade om vi skulle åka till Kholm och kika lite, så det gjorde vi, och mest hängde och var coola! :D Så mycket shopping blev det inte, till mig köpte jag en pump-tvål på ÖB´s för 19 kr, ganska lagom! Älin shoppade lite till Ebba mest! Och så shoppade vi födelsedagspresent till Jenny som fyller år nästa vecka, bra gjort! :)
Efter det blev jag avsläppt hos pappa och Nea, där det pågick garderobsrensning, blev bjuden på mat, och busade såklart en del med Mirjam! Mycket trevlig kväll! :)

Nu ska jag spendera en stund vid datorn med att läsa bloggar, och surfa runt och kolla på barnkläder! Sen blir det nog sängen! Och imorrn ska det tränas med lillasystern Rebecka!

Begär!

Jag vill haaa den här klänningen! Eller i alla fall en som liknar den! Jag behööööver det, som Älin skulle ha sagt! Jenny hade den på sig i senaste avsnittet av Gossip Girl, och jag har inte en aning om var den kommer ifrån! Så om ni råkar gå förbi en klänning som liknar den, eller vet var den kommer ifrån så får ni väldigt gärna tipsa mig! :D