Pollen!

Jag har hela näsan full av snor, eller som Barney säger "I´m overflowing with awesomeness that needs to get out"! Jag känner mig inte sjuk, så jag misstänker att pollen bär ansvaret för min tilltäppta näsa!

Lägesrapport på allt annat då.. Hm, blåmärket är svartgrönt, piercingen är finfin, nya datorn är ett monster (skitbra med andra ord), jag har shoppat för mycket (eller egentligen mest lagom, men jag får skuldkänslor när jag shoppar åt mig själv)!
Idag har jag tvättat fönster åt gammelmoster, sen kommit hem och haft tvättstugan! Nu hänger sista tvätten på tork i solen på ballen, och jag sitter i soffan med monstret i knät!

Jag ska nog fixa bilder och lägga ut här nån gång, när jag fattar hur jag ska göra! I helgen ska jag plugga, och leka med F och J i sandlådan! Städa vore väl en idé nån dag.. Och en annan dag ska jag och Petra lägga trall på mitt badrumsgolv! Jag ska ringa bovärden nästa vecka och kolla när det börjar bli dags för renovering, det känns jäkligt onödigt att lägga trall, putsa fönster och så vidare, om kommer dom och grisar ner med en renovering veckan efter typ..

Nu ska jag göra nåt annat än blogga!


När jag öppnar min dator..



...Ser jag det här helt underbara ansiktet och leendet!
Vad ser ni på era skärmar? :)


Utvecklingen av mitt blåmärke! Det har gåt...

mms_img36430 (MMS)

Utvecklingen av mitt blåmärke! Det har gått från blå-ish, till blå-lila, till lila-svart, nu är det grön-brunt blandat med alla ovanstående färger! Synd att mobilkameran inte gör färgerna rättvisa :D


Nypiercad! Woho!

mms_img55614 (MMS)

Nypiercad! Woho!


Den om den roliga kryssningen!

I söndags tog jag, mammsen och Cina våra resväskor och hoppade på bussen till Sthlm och Viking Line terminalen! Där mötte vi upp systeryster för att ta oss en åktur på Cinderella och parta till Barbados! Vi hade så jäkla kul! Vi åt och drack gott, shoppade i taxfreen, dansade nästan hela natten, och skrek och sjöng oss hesa! Det var lääängesen nån av oss såg Barbados nu, så det var riktigt riktigt roligt! Vi är nog alla överens om att det måste göras om när det finns tillfälle! Bilder finns i min kamera, fast inte så många! Jag ska dock vänta på min nya dator innan jag lägger in dom (hoppas den kommer idag eller imorgon)!

Igår blev jag väckt runt 09 av telefonen och fick erbjudande om att vara barnvakt hela dagen! Jag tyckte det lät kul trotts att jag var riktigt seg! F hakade på och vi gick och hämtade Amanda, sen var vi ute och promenerade med vagnen, gungade och lekte i sandlådan tills 14.30! Efter det var jag på vårdcentralen hos rökavvänjaren (det gick bara bra)! Väl hemma igen så åt jag mat, sen planerade jag att sova på soffan en stund, men Petra hörde av sig och ville gå ut och gå, det tyckte jag lät vettigare än att sova så jag följde med! Det blev en ganska lång runda, vi hade mycket att prata om, haha!

Idag får vi se om jag och lilla P kanske tar en sväng till Katrineholm på eftermiddagen! Innan dess tänkte jag kanske ta en dusch.. Jag borde gå upp på stan och klippa mig nån dag också, fast jag känner mig för rastlös i kroppen för att sitta i frisörstolen, vilket dilemma! Haha!

Aja, hejsvejs, på återséende!

Bara för att jag har ett hjärtformat blåmä...

mms_img17629 (MMS)

Bara för att jag har ett hjärtformat blåmärke!


Håret vill inte som jag vill och nagellack...

Håret vill inte som jag vill och nagellacket bara kladdar! Dålig dag!


Vi gör såhär!

Eftersom mms:et tydligen absolut inte vill synas på min blogg så får ni gå in till systeryster och titta på borgen! Deal!?

Den stora utflyktsdagen har det varit idag...

100media_imag027 (MMS)

Den stora utflyktsdagen har det varit idag! Klockan 9.30 hämtades jag, mamma och F upp av Cina så begav vi oss iväg mot hedlandet! Där mötte vi upp Systeryster, grisen, Jonas och Pontus, strax efter kom Linda och Göran och barnen! Vi strosade runt på hedlandet och shoppade lite, inget nämnvärt egentligen, världens bästa moster (jag) köpte ett borg-tält till grisen (se bild)! Efter vi gått runt där ett tag åkte vi till Mariefred och åt och lekte i det härliga solskenet, sen skildes vi alla åt, och vi i Cinas bil åkte och glodde runt lite i Strängnäs innan hemfärd! Bilder från dagen lär dyka upp, men nu är jag seg och kollar tv! Ska slänga mig i en dusch sen innan jag ska bädda ner mig! Glad påsk!


Jag inviger min nya picnic-filt för att so...

mms_img66979 (MMS)

Jag inviger min nya picnic-filt för att sola benen :)


En händelselös påsk trodde jag att det sku...

En händelselös påsk trodde jag att det skulle bli! Men ICKE! Nu har jag planer, wohoo!


Jag ligger och kollar tv, kom på att jag i...

Jag ligger och kollar tv, kom på att jag inte har bloggat så mycket! Fast det har inte hänt mycket heller! Jag har en dator nu som jag iaf kan skicka in uppgifter ifrån, allt som inte har med plugg att göra kollar jag ändå i mobilen! I veckan har jag fått en rolig nyhet som gjorde mig riktigt glad! Och det var det som hade hänt! Imorrn är det tvättstuga hela dagen, så nu ska jag sova! Gonatt!


Jag blir galen!

Har jag nämnt att jag hatar min dator? Att jag HATAR HATAR HATAR HATAR min dator!? För det gör jag! Den vill inte samarbeta med mig när det gäller att skriva in mina uppgifter, och den vill inte arbeta tillsammans med hotmail, och nu vill den inte ens läsa saker jag kopplar in i usb! Och hur ska jag då kunna flytta över dokument för att kunna skicka mina uppgifter till skolan!? Helvettes-jävla-piss-skit! Jag behöver en ny dator, som har windows och inte satans-jävla-helvettes-förbannade-linux-fitt-fitt!

Håller alla tummar!

Nu är det dags att tävla igen, ännu en gång hos småstadsprinsessan! Den här gången är det hårprodukter från Macadamia Natural Oil som vi kan tävla om! Det här vill jag verkligen verkligen vinna, har bara hört gott om de här produkterna och jag tror att mitt trötta hår skulle älska det här! Klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget!

(Bilden är lånad från småstadsprinsessans blogg!)

Jag borde..

Jag borde plugga mer, jag borde varva ner, jag borde ganska mycket.. I helgen ska jag plugga mer, jag ska också storstäda, och kanske hinner jag att varva ner lite också! Sen finns det allt jag skulle vilja också.. Jag skulle vilja umgås mer med vänner, jag skulle vilja orka (och hinna) träna mer, jag skulle vilja klippa mig och färga håret, och jag skulle vilja hälsa på systeryster och grisen! Jag ska försöka få ihop allt på ett bra sätt!

Igår beställde jag till slut två klänningar till bröllop! Så troligtvis kommer det bli nån av dom jag kommer ha på mig också, om ingen annan skulle råka dyka upp innan, men nu behöver jag i alla fall inte lägga energi på att leta!

På måndag har jag barnvaktstjänst! Och så är det plugg..
Allt flyter på som det brukar med andra ord!

Jag HATAR min dator! HATAR HATAR HATAR HAT...

Jag HATAR min dator! HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR!!!!! Och med det sagt så säger jag god natt!


Nu tävlar jag igen!

Nu lottar eleven ut en styler från ghd! Självklat vill jag vara med! Mer information om hur man tävlar finns hos Småstadsprinsessan!

Jag har valt att tävla om stylern som heter ghd boho chic!
Bilden har jag lånat från eleven.se!


Nää fy fan!

Det här med att plugga historia är jag inte överens med just nu! Det känns jobbigt och krångligt! Jag är inte motiverad till att plocka upp papprena och läsa över huvud taget ska jag erkänna! Jag har prov i religion imorrn! Svenskan känns däremot jäkligt kul! Skönt det!

Nu får det nog bli en dusch, sen måste måste måste jag läsa lite!

Jag svarar!

Har just varit ute på promenad med Petra i den fuktiga luften, men det var skönt ändå! Skönt att röra på sig! Nu kommer det bli promenader varje dag för mig, en på morgonen innan frukost, och en på kvällen! Nåt måste jag göra för att se om magen blir bättre! Så kom Petra på den briljanta idén att vi ska köra promenader med spurtar också, hej konditionen! Men nu jäklar är det bara att rycka upp mig och komma igång!

Och så ska jag svara på frågan jag fick!
Systeryster var den enda som tog mod till sig, och som frågade en klurig fråga som jag har funderat hela helgen på!

Vart ser du dig om 5 år? Vad gör du då? Vad har du tänkt dig jobba med?
Menar du vart som i plats? Jag ser mig inte kvar i Flen resten av livet, om 5 år bor jag gärna i en storstad eller i alla fall närmare en storstad. Drömmen vore att vara färdigutbildad designer och få jobba med design, kanske i ett eget företag.. Annars vill jag gärna jobba med funktionshindrade på något sätt! (Vilka två helt olika riktningar!) Om 5 år hoppas jag på att jag har ett stabilt förhållande med någon jag vill dela mitt liv med, kanske har jag ett barn, eller i alla fall ett barn på väg! :)

Bitas!

Ni vet väl att jag inte bits va? Jag biter i alla fall inte alla jag känner, bara några (haha)! Det här med kommenterandet i min blogg är lite dåligt, så jag undrar om det är så att ni är lite rädda att jag ska bita er? Av mina drygt 30 (30!?!?! känner jag ens så många!?) som läser min blogg dagligen så är det 3 eller 4 som oftast kommenterar! Det betyder att det är runt 26 personer som i stort sett dagligen smyger omkring här utan att säga ett ord.. Ni vet väl att det går att kommentera anonymt va?
Fruktansvärt nyfiken är jag på vilka som brukar läsa, förutom
Älin, systeryster, Carro och Nea (det är dom som brukar ge sig till känna)!

När jag ändå är igång..

Så tar jag och härmar systeryster och har en frågestund! Ni får ställa mig vad för fråga ni vill i kommentars-fältet här, hur konstig/pinsam/jobbig/tråkig/rolig den än är så svarar jag på alla! Ni får till Söndag (3/4) kl 17 på er!

Lite bilder!

Det här med att gå och lägga mig själv i stoora sängen är ju inte alls särskillt kul! Så jag bestämde mig för att vara lite bussig och visa några bilder från kryssningen här också! Klicka på bah!








Det var på tiden!

Nu så har jag tagit tag i det där med att lägga upp en jädrans massa bilder på facebook! In och kika vettja (om ni är vän med mig där, annars kan ni inte se dom)!

Nu är jag trött i ryggen och huvudet efter dator-sittande, så nu ska jag bädda ner mig i sängen!
God natt!

Jag är seeeg!

Den här veckan har jag haft ont i magen varje dag, det börjar bli tröttsamt nu! Jag har ändå lyckats plugga och lämna in uppgifter! Jag skulle verkligen behöva städa ordentligt också! Verkligen storstäda och rensa skåp, lådor och garderoben för att få bort massa skräp! Jag får se hur långt jag hinner med det i helgen, jag har tänkt hinna med att plugga lite i helgen också..
Jag lämnade in första uppgiften i svenska igår, och var helt och hållet säker på att få ett ig! Jag var inte alls nöjd och tyckte att jag bara hade skrivit samma saker med olika formuleringar.. Idag fick jag svar, och jag fick ett VG! Wohoo, det var peppande! Jag kan ju faktiskt, det är bara min prestationsångest som sätter igång och jag tror att jag är sämre än jag egentligen är! Ibland gör jag det bara svårt för mig själv helt utan anledning, det borde jag sluta med!
Trevlig helg!

Åh mina skitsnygga raggsockar som min snäl...

mms_img60914 (MMS)

Åh mina skitsnygga raggsockar som min snälla mamma har stickat åt mig! Garnet heter raggi batik!