Avis!

Att jag älskar att fixa och måla naglarna vet ju de flesta redan om!
Jag älskar framför allt O.P.I´s lack, dom är så lättmålade och har så himla fina pigment!
Just nu är jag så avis på de människor som får prova på O.P.I´s James Bond kollektion som kommer ut först i slutet av Oktober! Jag vill ha 4 lack ur kollektionen (som ligger på 150 kr styck)! Jag borde dra tummen ur arslet och köpa ett lack ur Germany collection som jag vill ha också...
Meeen...!

Shopping!

Jag lyckades knipa åt mig den finfina stickade tröjan och t-shirten med fjärilstryck från Missoni för Lindex! NÖJD! Inga bilder gör färgerna i tröjan rättvisa (därför blir det ingen bild på tröjan idag), dom är klara och glittrar i verkligheten!

I helgen var det full rulle med tjejkväll i lördags och kryssning i söndags! Lika sjukt härligt som det brukar bägge delarna! Dessutom har jag dom allra finaste vännerna i världen, jag är så himla lyckligt lottad!

Annars spenderar jag mest dagarna på netto faktiskt! Fast idag var dagen då lillfarbrorn Charlie fyllde ett helt år, så idag har jag ätit tårta hos familjen Larsson/Petterson efter jag slutade! Och imorrn fyller Nellie två stora år! Dessvärre kan jag inte åka till henne och fika för jag ska spendera eftermiddagen på netto då också!

Och i helgen ska jag städa!


Flätor!

Jag älskar flätor, och är ständigt inne på youtube och lär mig nya! Idag har jag provat på en inbakad fishtail braid! Det syns dock dåligt eftersom den blev lite tjock! Men ändå inte så illa för att vara första försöket!


Man lär sig nåt nytt...!

Igår var dagen då jag blev facerape:ad (?!) av Älin! Jag skrattade så jag fick magknip! Och jag lärde mig nåt nytt av det, hur man "präriehundar (prärievargar) den"! Om ni också vill lära er vad det är så kan ni kolla här!
 
Finastefinaste vännerna i hela världen har jag!

I heart my phone!

Jag ska aldrig ha nåt annat än iphone! Jag behöver inte sitta vid datorn alls nu! Just ikväll ligger jag med datorn i knäet ändå, men det är enbart för att jag tänkte hitta nåt att slöglo lite på innan nattinatt dags!
I morrn blir det några timmar på netto!
 
Jag och kompisen!
 

Tjusigt!

På väg till Älin!


Woopwoop!

Oh yäh, blogga med appen måste jag ju prova! Jag är snorig och har nageltrång, det gör jätteont att ha skor på! Så har jag svårt att vara seriös också, här kommer bildbevis!


Bortskämdast av alla!

Idag har jag fått blommor av F! F har också beställt presenter till mig från olika ställen på nätet! Herregud om ni visste vad grejjer, det är nästan så jag skämms! Men det förtjänar jag visst, och när F vill och har bestämt sig så är det så det är!
 
Blommorna.

Nepp, ingen inspiration!

Jag önskar lite att just idag när jag verkligen har tid kunde inspirationen slås på och jag kunde bjuda på ett härligt roligt inlägg om allt som faktiskt är bra hela tiden eller lägga upp massa bilder från senaste, men nä-ä! Här sitter jag och lyssnar på musik och har det gott, och vill inte alls skriva ett långt inlägg om allt och inget och ladda upp bilder, så det så! (Och för dom nära och kära finns ju en massa bilder att se på fejjan faktiskt!)
 
Älskade.