Lite nytt!

Det händer lite grejjer fast bloggen inte hänger med! 

Vi har hängt lite i Malmköping med valparna, som växer så det knakar! 
I fredags hade jag min första ensamma natt i nya lägenheten! Jag passade på att göra massa tjejiga saker, bada länge med en inpackning i håret, raka benen, måla naglarna osv! 
Och i lördags spenderade jag ett par timmar på em med bästa Älin och Ebba! Lite provning av kläder, fika, ritande och struntprat blev det, hur trevligt som helst! Kvällen spenderade vi i flenmo hos Jenny för att fira hennes födelsedag, riktigt trevligt det också! 

I söndags hände nåt RIKTIGT kul! Jag övningskörde för första gången! Oj vilken mersmak jag fick, det gick TOKBRA! Jag klarade massor grejjer, typ hitta reglage, pedaler, krypköra, och ratta, förutom det klarade jag exempelvis att växla, stå still på dragläget, rulla utan gas, backa ut från en infart, och starta i backe! Jag är en naturbegåvning! 

Nu till nåt sorgligare! I går fick Sture och Rufus flytta! Så oerhört tomt och ledsamt, men jag vet att det var rätt beslut för deras bästa! 








"Jag ska bara!"

Jag lider lite av Alfons Åberg-syndrome, "jag ska bara" används flitigt här nu! Är det inte det ena så är det det andra! Jag ska blogga, jag ska bara! Jag ska måla naglarna, jag ska bara!
Igår var det "jag ska bara plocka undan i vardagsrummet", det blev storstädning av det hela!

Helgen spenderade jag på jobb, med centerpartiet på hjälmargården i Läppe. Det är tveksamt om det får kallas jobb med så trevliga människor, bra föreläsningar och otroligt vacker plats!
På kvällen var jag och Daniel på 30-års fest, god mat och kul folk! 

Kommande helg har jag kurs och möten, men jag är SÅ sugen på krogen också!
Jag är lite för rastlös för att gå hemma, längtar till jag börjar nya jobbet! 

Idag har vi hälsat på valparna, dom är bedårande!! 
















Många bilder blev det! "Jag ska bara lägga upp ett par bilder", haha!