Med eller utan tunga?

Vilken underbar fredag det var, om man ser till det stora hela! En del missöden får man väl liksom räkna med antar jag, inget kan ju vara perfekt! :D

Idag åkte Erika hem igen, usch så tråkigt det känns, saknar henne redan! KOM TILLBAAAKA! ;)

Så nu sitter jag här, helt ensam för första gången på flera veckor! Och måste säga att jag njuter av det! Okej, det är lördag kväll och man hade väl kunnat hitta på i stort sett vad man vill, men jag vill bara sitta hemma och njuta av min ensamhet, lyssna på vilken musik jag vill och fundera på det mesta som brukar snurra runt i huvet! :D




Så nu ska jag återgå till att göra... Absolut ingenting! :)


Sköna dagar?

De senaste 2 dagarna har verkligen varit härliga, så varmt och solen skiner, kan det bli bättre än så undrar jag? :)

Helgen var toppen vill jag påstå! Åkte till Norrköping i fredags och kollade in Nifters och Neverstore, såå bra band bägge två! En riktigt härligt kväll, trotts duggregn och små-kyla! :)
I Lördags var det inflyttningsfest hos Arvid som gällde för min del, var trevligt som sjutton, man vet ju aldrig riktigt hur kvällen kommer bli, brukar vara oundvikligt med små-tjaffs inom det "gänget", men det gick förvånansvärt bra hela kvällen, nästan! Tänk att det kan vara så att det finns en enda människa som kan dra ner stämningen på det viset bland 10 andra?

Igår var det soligt och varmt, var ute och promenixade flera gånger (precis som varje dag ;D), och samma sak idag! :) Idag blev det faktiskt 2 promenader ut till orrö för att doppa tårna i vattnet (som inte var allt för varmt än)!


Och snart är det fredag!
Negativt: Erika åker hem! (Alldeles för kort tid kvar!)
Positivt: Jag och tre andra åker till Norrköping för att kolla in Nifters igen och partaja!







image9



Wie, jag badade fötterna i det iskalla vattnet! :)