And I wonder if I ever cross your mind...



...for me it happens all the time.


Storstädnings-Söndag!

Idag drog jag spontant igång en rejäl storstädning! Jäklar vad det behövdes! Jag vet inte om jag nånsin kommer känna mig klar, jag hittar ju alltid nåt mer som behöver städas lite (trotts att jag bara bor på 29,5 kvm) ! ! Paralellt med det har jag kört 4 maskiner tvätt också! Jag är inte helt klar i lägenheten, det är lite småfix kvar men det ska jag fixa imorrn! För vid halv 8 tröttnade jag och hoppade in i duschen och sen kollade jag på Solsidan! Nu sitter jag och datorn i sängen och kollar på Time Out!

Snart är det Lördag! Då blir det äntligen en sväng till Råcksta för att gå på barnkalas! Äntligen får jag träffa Systeryster och Grisen, jag saknar dom! I Fredags fyllde Grisen 1 år, ETT ÅR! Herremin je vad tiden har gått! Jag minns det som att det vore igår!

Tänkvärt.

Om du hade en vän som säger samma elaka och nedvärderande saker till dig som du ibland säger till dig själv, hur länge skulle du låta den personen vara din vän?

Jag vill ha roligare/andra träningsmöjligheter!

Lördag ärlikamed tvätt dag för mig! Det blir skönt att få det gjort i alla fall! Storstäda skulle jag behöva.. Söndag kanske ärlikamed storstädningsdag..? Det visar sig!

Jag har kikat lite på vad det finns för träningsmöjligheter här i Flen.. Det finns inte mycket alls! Två gym, och typ friskis&svettis! Friskis har gympa på olika nivåer, och core, och lite sånt! Jag skulle vilja ha fler träningsmöjligheter! Jag skulle till exempel vilja testa bikramyoga och zumba, och polefitness! Över huvudtaget "modernare" träningsformer! Men nej, inget sånt här.. Finns det ingen efterfrågan här på sånt??

Aja, det var lite funderingar!
Nu ska jag ta mig lite kaffe innan nästa tur till tvättstugan!

Uppfriskande dag!

Jag hade en dålig dag igår, så idag var det dags att ta tag i mig själv för att idag skulle bli bättre! Startade dagen med lite mer än en timmes powerwalk med Petra strax efter 8! Det var halt men så jäkla uppfriskande och härligt, och under promenaden började solen sakta lysa bakom trädtopparna! Jag längtar efter vår och värme! Eller i alla fall efter att det ska sluta ligga ett tjockt lager av is på marken!

Nu under eftermiddagen har jag ordnat några bilder! Första prioritering var att fixa alla bilderna från VVV! Nu är det klart och dom finns att beskåda på Fejjan (det är alldeles för många för att lägga upp här)! Resterande bilder får jag ta lite när jag har tid!

Nu är det dags att börja med mat!

Jag måste bara berätta...

Jag vet att jag har sagt det förut, men det kan bara inte sägas för ofta: Jag har världens underbaraste vänner! Och jag har haft en så himla bra helg tillsammans med dom!
I Fredags blev jag och Petra bjudna hem till Älin och Ebba på mat och Fredagsmys (och vin efter Ebba somnat)! Värsta lyxen med god mat och trevligt sällskap! När vinet kom fram blev det yatzy-spel, mycket pikar och fniss!
I Fredags blev det också bestämt att vi tjejor (jag, Jenny och Älin) skulle till Petra igår för att bli berusade! Så igår blev det mer vin, mycket kex och ost, mer fniss och prat om allt och inget! Helt jäkla underbart!

I veckan måste jag ta tag i att fixa bilder och lägga ut här, och skicka till folk och så! Det har liksom hamnat allra sist på prioriteringslistan! Annars i veckan ska jag ringa lite samtal och skicka in lite papper! Planen för 2011 är att plugga! Plugg plugg plugg! Därför måste jag ringa runt och skicka in papper! Och till hösten är planen att söka designskolor!
Andra planer för 2011 är att njuta av tillvaron, umgås och skratta massor med mina vänner och min familj, bli bättre på att träna och springa, Jenny ska fylla 25 och vi tjejor ska på kryssning, och i sommar ska jag till Grekland! Fler planer kommer det nog hinna bli, sen blir det alldeles säkert en del spontana upptåg också!

Den närmsta planen för nu blir i alla fall att ställa mig i duschen!
Puss&hej!

(Förra) Årets lista!

Årets låt(ar): Det finns egentligen enormt många.. Patti Labelle - Two steps away, Prince of Assyria - What ever you want, Allt med Melissa Horn, Lady Antebellum - Need you now, allt med Rihanna (Mm Te Amo), Sean Banan - Skaka Rumpa (haha), September - Mikrofonkåt, Petter - Stockholm i mitt hjärta, för att nämna några, det finns så himla många fler!
Årets konsert(er): Hm.. Vet inte om jag varit på så många.. Hardcore Superstar i Mars var ju najs!
Årets plagg: Jag har ingen aning.. Jag har så mycket kläder (säger jag nu, men vanligtvis har jag inget att ha på mig)! En svart och silver-randig tröja med bling på axlarna är en klar favvis!
Årets outfit: Väldigt varierat!
Årets bästa köp: Skulle vilja säga min dator, men den suger ju.. Så jag vet inte riktigt!
Årets sämsta köp: Min dator! (HAHA!)
Årets ord: FÖRÄNDRING!
Årets resa/resor:
Jag har inte gjort några långa resor, men har flängt fram och tillbaka till Sthlm en hel del!
Årets nya: Mycket nya upplevelser, nya bekanta och vänner, nya känslor!
Årets förlust: Mja, eller pass!
Årets upplevelse: Att träffa Kat Von D är ju högt på den!
Årets stoltaste: När jag blev moster till världens bästa gris (SÅKLART)!
Årets bästa: Grisen! Och alla underbara skratt med vänner och familj, VVV!
Årets födelsedag: Firades med familj, vänner och fika på själva dagen, och med "fest" på helgen tillsammans med Helena, Jonas och Petra!
Årets jul: Firades hos Helena och Jonas i Råcksta med familjer, god mat, bus, skratt och härlig stämning!
Årets nyår: Spenderades i soffan/sängen då jag är förkyld!
Årets roligaste: VVV, Kat, Grisen, ALLT!


Året när det kändes som att jorden höll på att rasa under mig, men också året när jag vände allt till något positivt! Året när jag gjorde val som jag kommer få lära mig att leva med under resten av mitt liv. Året då jag valde bort något som var viktigt, men i stället valde nåt annat. Året som jag verkligen har gjort en bestående förändring som jag bär med mig! Året då jag blev stolt över mig själv och mina beslut! Året då tre personer i min närhet blev föräldrar! Året då jag bodde på ett vårigt underbart Södermalm April-Maj (och lärde mig hur mycket jag faktiskt klarar av på egen hand)! Med mera med mera med mera! Jag får nog inte plats att skriva allt, för det har hänt så mycket bra under året, så mycket bra som jag gjort, som jag klarat av, och som jag bär med mig!

Jag ger ju inga nyårslöften, men om jag skulle göra ett statement för 2011 så är det att fortsätta vara jag, precis som jag är, fortsätta skratta och vara glad, och fortsätta ta stora kliv framåt på min väg i livet!
Jag kan göra vad jag vill, hela världen ligger öppen för mig!