Mosserande vin och grekisk träsavslikör! V...

bild0605 (MMS)

Mosserande vin och grekisk träsavslikör! Vi firar Jonas 30års dag!


Sådär ja!

Efter en timme nere i köpcentrumet kom jag hem med det jag skulle ha, ett par svarta byxor till imorrn! Bra gjort Fia! Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och ska strax ta tag i det där med att hoppa in i duschen!

Är nere på stan, SJÄLV! Så om jag dör vet ...

Är nere på stan, SJÄLV! Så om jag dör vet ni varför ;-)


Jag måste nog påstå att det här med at...

Jag måste nog påstå att det här med att mobilblogga är världens bästa grej! När man inte vill/orkar/kan sitta vid datorn är det bara att slänga iväg ett sms! Det här kan nog vara lite beroende framkallande! Nu dags att knalla ner mot stan för att handla en himla massa, blir intressant att se hur vi tänkte få hem allt!


Såhär mysigt har vi det på morgonen! Vince...

bild0596 (MMS)

Såhär mysigt har vi det på morgonen! Vincent har börjat leta efter sin tumme att suga på, men han lyckas inte riktigt än!


Testing, såhär såg jag ut när jag vilade p...

bild0595 (MMS)

Testing, såhär såg jag ut när jag vilade på soffan i eftermiddags!


Ni ska få hänga med!

Medans alla andra får se True Blood så bloggar jag! Helenan vill se Sandhamn och jag ska slinga hennes hår, så TB spelar jag in på boxen och kollar på i natt! Wohooo!

Idag var vi ju i kyrkan, den är sååå fin! Kameran hängde med, men användes inte, haha! Kommer ta desto fler bilder på dopet då jag är utsedd till fotograf! Och om jag inte hinner ändra mig ska jag läsa förbönen under dopet! Men den är kort, så det ska nog gå bra! Jag har varit här så mycket nu, och kommit så nära Vincent, så jag vill gärna vara lite delaktig i alla fall!
Efter dopet knallade vi bort till Ringen (köpcentrum) för Helena skulle köpa slingfärg till håret! H&M hade kampanj på sånt här Veet som man sprayar på benen och sen ska skrapa bort med gummi-mojäng! Man ska ju göra allergi-test innan man använder det, så det gjorde jag förut, det ska verka i 3 min, men allra mest 6 min, men inte fan försvann hela håren på testfläcken jag körde i alla fall! Ska prova en till liten fläck sen och se vad som händer om man låter det verka lite längre, jag återkommer med bedömning!
När vi kom hem tog vi oss en skööön eftermiddagsvila, och efter det åkte vi och köpte födelsedagspresent till Jonas! I morgon ska vi ut och shoppa lite mer till Jonas, och sen tvätta och städa, stryka kläder och ordna allt som går att ordna innan Lördag, för på Fredag har vi andra planer eftersom det är då Jonas fyller år!

Senare ska jag läsa ett mail jag fick om hur man mobilbloggar, så ska jag börja med det sen! Så då är det lättare att låta er hänga med på allt jag gör! Så kan ni få hänga med på dop och fest på Lördag till exempel! Kul för er!

Lite till shopping!

Det blev lite till shopping igår! Jag köpte ett till linne som är mer som ett baslinne, sen köpte jag till slut en klännning ur H&Ms the garden collection! Jag har kikat och petat på klänningen flera gångeer, och igår fick den till slut följa med hem! Kanske kan visa mina köp senare!

Idag ska i gå till Sofiakyrkan och träffa prästen inför dopet på lördag! Vi hoppas på en rejäl rundtur, och kameran får följa med!

Appropå kameran så kan jag bjuda på lite bilder från mobilen!


Såhär sover lilla grodan!


Charmtrollet!


Måndagens shopping-look!


Gårdagens neutrala shopping-look!


Längsta dagen!

Idag blev det uppstigning 08.30 (vilket är den tiden Vincent vaknar varje dag)! Vincent fick mat och vi fixade oss i ordning för att runt 11.30 ta bussen till Björkängen där Helenan skulle fixa sina naglar! Under de två timmarna som det tog roade jag och Vincent oss vid väntplatsen i receptionen, jag gav Vincent mat sen sov han hela tiden, kul sällskap, haha! När hon var färdig tog vi bussen till Forum Nacka och sprang i affärer! Jag hittade ett linne och ett halsband, och inget mer! Tyckte det fanns väldigt lite som intresserade mig den här gången, fast det finns så mycket jag egentligen behöver så hittade jag inget av det! Vi ska traska här på söder och kolla in utbudet lite till (vi kollade lite onoga i går)! Får se om man hittar nåt mer då!

I helgen gjorde vi inget nämnvärt, därför har det varit dåligt med uppdateringar här, om ni undrar alltså!

Borde påpeka...

...att föregående inlägg inte gäller alla alla, men en ganska många i alla fall! Det finns ett fåtal undantag, men jag hoppas att dom själva vet vilka dom är!

För övrigt blev jag less på att jag tydligen inte får vara på dåligt humör en enda dag, men nån annan får fräsa och gorma åt mig så fort jag öppnar munnen, så jag tog mig en powerwalk i solen! Och igår blev det inte nån mat alls, och idag har jag inte heller lyckats stoppa i mig nåt, det kanske är så man ska göra?? Det återstår att se hur länge det håller, haha! Jag vet i alla fall att jag måste vara väldigt försiktig med maten i några dagar nu för att undvika kramperna from hell! Det löser sig!

WTF - What the face!?

Så blev jag less och depp och på dåligt humör i alla fall! Och varför det då? Jo för det kom reklam om Kiss på Stadion på Spotify! Och då blev jag depp för att jag för längesen insett att jag inte kommer iväg på Kiss, eller Sonisphere, eller nåt annat heller för den delen!
För det spelar fan ingen roll hur mycket man än planerar, så blir det bara skit av det ändå! Därför att ni lovar jämnt (oavsett om det gäller konserter eller bara en fika på stan) att vi ska göra vad det nu än är, och sen i sista jävla minuten så backar ni ur i alla fall! Ni är så jävla positiva och peppiga hela jävla tiden om allt man vill hitta på, men sen stampar ni på mig till slut i alla fall, fattar ni verkligen inte att man blir lika besviken varenda gång!? Varför gör ni så!? Men sen när ni bestämmer att ni vill göra nåt så passar det så jävla bra att ha mig till hands, det är ju för jävla konstigt!


Ääääsch!

I morse orkade/hann jag inte fokusera på det dåliga, det är som det är med allt och jag vet ju det! Det finns inget jag kan göra för att påverka det, så livet får väl helt enkelt kännas skit ett tag till då, så får jag fokusera på nåt annat!

I morse klädde jag på mig det som låg överst vid väskorna, sen packade jag ihop allt det andra eftersom det ska gömmas senare när vi får mäklare på besök! Sen stoppade jag ner Vincent i vagnen så traskade han och jag iväg i solskenet till konsum medans Helenan började måla den sista väggen! Bara det att till konsum är det en väldigt kort promenad, men det var ju inte mindre skönt för det!

Igår eftermiddag tog vi bussen ut till Tyresö, till Jonas pappa och hans sambo! Det blev en lång och mycket trevlig kväll med ostbricka och härliga diskussioner! Janne hade köpt nytt objektiv till sin kamera, och jag är bara liiiite avis! Ehöm! När vi skulle åka hem hoppade vi på fel buss, haha! Men det var bara att gå av vid nästa hållplats och ta rätt buss! Hemma var vi igen vid 22, lagom frusna! Man somnade skönt inatt kan jag säga!

Nu ska jag se vad jag ska hitta på här, plocka undan lite mer grejjer kanske!

Bara för att...

...livet fortfarande känns skit och jag inte vill skriva om det här, så blir det en listjävel!

Blogg jag läser först: Jag brukar kolla twitter först, sen blir det bloggarna som är uppdaterade på bloglovin.

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Hm, säkert nån modeblogg!

Kändisblogg jag följer:
Gynning och Style by Kling!

Mest kända bloggare jag sett IRL: Uhm, har nog inte sett nån!

Första bloggen jag började följa: Hmm... Borde nog varit Kling!

Bloggare jag beundrar och varför: Alla bloggare som har ork och lust att uppdatera varje dag och dela med sig av sitt liv trotts att dom får mycket skit!

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Inga alls tror jag..

Då hatar jag att blogga: När allt bara känns skit, då vill inte dela med mig!

Då älskar jag att blogga: När jag har roliga saker att dela med mig av!

Person/personer som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite extra uppmärksamhet: Älin förtjänar tonvis av uppmärksamhet, för hennes kommentarer gör mig alltid glad! Men givetvis uppskattas alla andra kommentarer också!



Det var det!

Kontraster!

Tänk vad humöret kan skifta från dag till dag! Igår när jag tog bilderna med cammen kändes allt rätt, jag var på bra humör och kände mig snygg (även om jag såhär i efterhand kan hitta fel på bilderna om jag letar, haha)! Men i morse skulle jag ha kläder, och jag kände hur gråten brände innnanför ögonlocken, allt var bara fel! Jag hade inget snyggt att ha på mig och kände mig bara fet och ful och äcklig (ja jag får känna mig fet ibland, håll käften)! Sen tänker jag att jag skulle vilja ha nåt annat att ha på mig, till exempel skulle jag behöva köpa jeans, lite linnen, lite tröjor och lite såna saker, och då blir jag deppig för jag vet att jag aldrig har råd att handla allt som egentligen skulle behövas!

Meningen var att vi skulle ta en girls night i helgen och gå ut och koppla av och ta en öl och dansa lite, men nu vet vi inte om det blir av heller, och då blir man depp för det också dessutom! 

Äh fan så allt känns idag, hoppas på en bättre dag i morgon i stället, men det finns ju inte mer kläder att känna sig snygg i då heller, så det är väl ingen risk! 

Obsession!









Har man tråkigt så har man.
Webcam 2010-04-19


Lågt!

Inspirationen till att blogga existerar inte just nu! Vi skrattar och vi har kul, men ingen annan skulle fatta nånting om jag skrev om allt här i alla fall, det är bara syskonen mupp som fattar allt vi håller på med!

Igår var Jenny och Pontus här igen, vi fixade god mat (fetaost-fylld fläskfilé inlindad i smördeg, med potatis-spiraler och massor sallad), och så drack vi lite vin, ganska mys hade vi i alla fall! Meningen var att vi skulle äta hallonpaj till efterrätt också, men det blir fika av den idag i stället, den glömdes bort igår och alla var för mätta efter maten i alla fall! Nu är det tvättstuga fram till kl 13, så hoppas jag att vi kanske hinner gå ut en kort sväng sen, men det får vi väl se! Alla säger att det är så härligt väder, och ja det är det, men vi har liksom inte hunnit njuta av det nåt alls än! Och inte lär vi få göra det i veckan heller!

Nä, vad depp det här lät, det var väl kanske inte alls meningen, men så blir det väl ibland!

Mitt hjärta blöder!

Nu är det tur att min blogg har lösen, för jag vet att "folk" definitivt skulle ha åsikter om det här inlägget! Men det här är min blogg, och jag måste få vara tillåten att säga min åsikt och vad jag känner! Och jag orkar bara inte hålla käften nu.

Nu är det helg och det suger! Den enda anledningen till att det suger är för att Jonas är tillbaka här! Allt, jag menar precis allt gnäller han om, han suckar, klagar, går runt och är sur och allmänt otrevlig!!! Både jag och Helena har slitit som fan med lägenheten i veckan, och inte ens haft tid för att göra små saker som att ta en promenad eller nåt sånt, och ändå kommer han hem och börjar slänga skit! Han är så jävla nedlåtande och ska hela tiden ha rätt om allt även när han har fel! Nej fy, jag blir mest deprimerad och vill gå härifrån när han är hemma!

Och stackars älskade lilla Vincent är alldeles röd, svullen och febrig efter vaccineringen! Just nu har han 39.1 i feber och är ledsen! Åh mitt hjärta blöder när jag hör honom skrika!

H E M S K T !

Idag har jag varit med om nåt riktigt fruktansvärt! Vi var på Vincents 2månaders kontroll (han är ju nästan 3 månader, men eftersom han är för tidigt född så kommer den kontrollen först nu).. Men när vi var där så passade dom även på att ge honom vaccinet som man ska ha vid 3 månaders ålder! Ett stick i varje ben, och han skrek och skrek, ett riktigt hjärtskärande skrik, och det gjorde så ont i hjärtat att höra och se honom! Det gör ont bara att tänka på det nu! Och tårarna bara sprutade på både mig och Helenan! Men nu är det gjort, tack och lov för det!

Ni ligger jag i soffan med datorn i knäet och Melissa Horn i öronen! Jag behöver det helt enkelt!

Lidande!

Bloggen blir lidande nu igen, men va har gjort andra saker än att sitta vid datorn! Tagit hand om Vincent, målat, och lite sånt! Igår tog jag mig tid att ta en lååång duscch, och sen föna och platta håret! Sen när Vincent sov så målade jag naglarna! Men dom ska målas om sen, haha! Vincent bemöter oss med stora léenden hela tiden, man kan ju inte bli annat än lycklig då!
Äh, ni får se några bilder!


Grisen lipas!


Det där fantastiska léendet!


Helenan målar!


Morgonmys!

Och såg ni True Blood igår eller!? Vilket jäkla slut!!! Är det Onsdag snart!?

Skrattfest!

Igår kväll var vi på konsum en sväng, då fick vi leka våran musiker-lek! Danny klev in på konsum, och jag började (av olika anledningar) skratta, så Helenan började skråla "Jenniiiie let me loooove yooouuu, aaaahaaaa", och knep den poängen!Det komiska var att vi var rastlösa för vi stog och väntade på kompisen jenny, så vi hade stått och nynnat på låten en stund innan också! Sen gick vi hem och åt och tog en öl tillsammans med Jenny och Ponus, blev ganska trevligt ändå med öl och sen lite poker!
Idag har vi bara varit ute en kort sväng, men fanken vad skönt det var i solskenet! I veckan blir det nog några fler promenader, och så ska vi hinna med att måla i lägenheten också, vi ska försöka hinna att ta många snygga bilder på både oss och Vincent också! Men vi har ju heeela långa dagarna för oss själva att fixa och dona på, så det blir nog bra! Sen ska det städas också, för på fredag kommer mäklaren hit!

Idag bjuder jag på en riktig höjdar-bild som jag lyckades knäppa på Grodprinsen i veckan!




Ohyfs!

Grodprinsen har med hjälp av sin mamma väckt mig på olika sätt varje morgon! I förrgår satt han på mitt ansikte, i går pussade han på mig, och i dag spakade han mig! Vi får väl se om dom är så pass kreativa att dom kommer på nya sätt i alla veckor som är kvar!

Igår tog vi en nästan tre timmar lång promenad nere vid årstaviken (!?) och sen ner mot hammarby hamn! Jäklar vad varmt och skönt det var när solen sken, och själva promenad-rundan var nästan som att komma ut på landet, fast vi bara var minuter från city! Idag har vi gått runt i olika affärer och letat efter torkställning, och vi hittade en till slut på badrumsbutiken! Det var en typisk sån butik som man hade kunna gått runt i huuur länge som helst! Vi var också inne på Bolagret, även den en sån affär som man hade kunnat springa runt i och kolla hur länge som helst i! Jag gissar på att det kommer att bli i alla fall pytte-shopping innan jag beger mig hem! En till resväska kanske jag skulle satsa på!? Haha!

Och nu hade jag egentligen tänkt att bli riktigt ohyfsad, men jag bara orkar inte!

TE-STO-LIN !

Nu glömmer jag inte vad caféet vi hänger på dagligen heter! TESTOLIN! Helena gjorde en ordlek av det, hahahaha! "Först nåt på T som man dricker (te alltså), och sen hästens barn, eller nej jag menar häst-tjej, eller alltså vad fan honhäst (sto) och sen fin tråd (lin)"! Testolin!
Och så började vi såklart prata om det faktum att Cina säger fölungar, fast det ju faktiskt inte heter så, man kan inte säga fölungar, det är ju som att säga kycklingungar, eller typ valpungar, så la Helena (den skarpaste kniven i lådan till) ja och kattungar!!! Hahahaha, kattungar heter det ju faktiskt!!

Sen har jag (som vanligt i rollen som lekledare) kommit på en ny lek! Detta hände på väg hem från vårt café-häng när vi mötte Jimmy Jansson (hahahahaha)! Leken går ut på att om man ser en musik-kändis så måste man börja sjunga på en låt med den personen först, och då vinner man! Leken skulle kunna utvecklas så att om man ser en skådis så får man sjunga ledmotivet till nån film/tv som den är med i, haha!

Nu ska jag strax ägna mig åt att se True Blood och efter det sova! Blev väckt i morse av att jag hade en Vincent sittande (med sin mammas hjälp) i mitt ansikte, haha, vilken chock! Men han var nybytt och luktade inte äckligt, han ville bara morgonmysa, och det tackar man ju inte nej till med en sån gulleplutt!

Sen jag kom hit!

Bilresan hit igår var riktigt rolig, vi pratade om det mesta, och skrattade en en hel del! Jag skrattade mest åt mig själv när vi mötte Barbados buss på vägen, ÅAAHWOW, kolla barbados!!!! Hahaha! Då kom jag och syster på att vi blev sugna på att ut och partaja till Barbados, det var ju onekligen ett lååångt tag sen hon och jag gjorde det! I går kväll slöade vi mest när vi kommit hit, och jag hade lite Vincent tjänst! Två matningar och en massa gos blev det! Har hunnit med två matningar under dagen idag! Förutom det har vi varit på cafféet där Helena brukar jobba (som jag heeela tiden glömmer bort vad det heter, nåt på t, haha), sen tog vi med oss varsin latte och satte oss i en park och njöt av solen! Härligt så! Senare idag ska vi åka iväg till brio-butiken och så till willys, blir nog spännande! :D


Måndagsbestyr!

Har hamnat vid mammas dator med en kopp kaffe i handen! Snart är det dags att gå hem till mig för att göra mig i ordning och fixa det sista! På eftermiddagen kommer Helenan och Jonas och Fisen, då ska vi äta och "fira påsk" innan vi beger oss av till sthlm! Spännande!
Det har snöat i natt, inte okej!!! Det var ju nu det skulle vara vår! Och enligt Helena vräker det fortfarande ner hos dom! Tur att jag packat väldigt mycket olika kläder, både varma och svala!

Sagt och gjort!

Och nu får det vara lösen här ett tag!

Idag har jag solat mig på mammas balkong, men bara en väldigt kort stund innan jag insåg att jag började bli röd!!! Sen gick eftermiddagen åt till att packa! Två resväskor, en vanlig väska och en papperskasse senare så är jag så gott som färdig! Sminket ska klämmas ner också, men det kan jag ju inte lägga ner förren imorrn! Sen var det ett par saker till som jag glömt, till exempel minneskortet till fotoramen!!! Måste skriva en lapp och sätta på dörren!
Meningen var att jag skulle slänga mig i sängen med mp3´n i öronen för en stund sen, men så insåg jag att mp3´n behövde laddas, så jag slösurfar väl en stund till då!

Tomorrow.
Tomorrow.
I love you,
tomorrow!

I valet och kvalet!

En del val känns det som att jag över huvud taget inte kommer göra, men just det här valet handlar om bloggen.. Den här gången har jag riktigt seriösa funderingar på om jag ska ta bort den helt! Så från och med ikväll kommer jag lösenords-skydda den, fram tills jag har bestämt mig för hur jag ska göra!

Det är dags att välja mig, och mina behov! Jag kan inte bara ligga och bli trampad på om och om igen och göra andra nöjda! Jag måste välja att göra saker för mig, och för att jag ska må bra! Jag kan inte bara ställa upp och finnas där jämnt på bekostnad av att jag mår dåligt, jag måste själv må bra för min skull!

Yei!

Idag har det varit tvätt-dag igen! Nu är allt tvättat! Lägenheten är städad och allt är tvättat, kan det bli bättre?! Dessutom har jag hunnit med att vårfixa mina fötter genom att måla tånaglarna röda! I morgon ska jag fixa händerna och måla dom naglarna i samma färg, hett hett hett! Sen ska jag väl börja smått med packningen! En del saker kan jag ju inte packa ner förren på Måndag morgon, men resten kan jag ju försöka få ner i alla fall! Hur nu allt ska få plats, det blir spännande att se hur jag löser det där!


Gosh!

Nu är det helt galet rent hemma hos mig! Det där med städning och suget att göra om hemma framkallar lite ångest måste jag säga! Själva städningen framkallar ångest för det känns som att jag aldrig blir färdig, jag hittar hela tiden nåt nytt att torka/plocka undan/göra om! Och det där med att göra om hemma och skaffa nya saker framkallar ångest för även om jag vill trivas där och tycka att det är fint, så vill jag egentligen inte bo kvar där så länge till.. Men det vet jag ju inte hur det blir, jag har inget som håller mig kvar här och kan flytta när som helst, men å andra sidan så kanske jag bor kvar där om 5 år också (ouch, ännu mer ångest)!

Jag har också plockat fram resväskan och börjat göra prydliga högar med kläder i hela soffan som ska packas ner på Söndag! Jäklar vad mycket grejjer det blir, men jag blir ju borta ganska länge också! Just nu känns det så jävla skönt att komma bort här ifrån!!! Hela Flen och det mesta här känns så meningslöst just nu! Och att jag sen kommer bort till systeryster gör ju saken bara ännu bättre! Även om vi inte är bästa vänner varje dag och har våra olikheter, så är hon ändå den personen jag litar allra allra mest på, och en av de personerna jag älskar och beundrar allra mest i hela världen!