1a advent!

Som att nån hade missat det? Idag har jag i alla fall donat hemma mest! Satte upp en julstjärna i köksfönstret, och en ljusstake i vardagsrumsfönstret! Sen räcker det faktiskt med pynt hemma hos mig! Har så pass liten lägenhet att det blir alldeles för plottrigt om man släpar in för mycket pynt! Ny för i år är också en röd, julig ljuslykta som jag fått av Nea! :)
I morgon är det dags att tvätta igen, så mellan turerna ner i tvättstugan tänkte jag nog damma lite i mina hyllor, och sen köra ett varv med dammsugaren! Det blir nog nice! :)

Lyssnar just nu på Tommy Körberg - O helga natt! Det är en låt som verkligen kan få mig att känna att det snart är jul, och få mig att komma i stämmning! Varje gång jag lyssnar på den tänker jag på när jag fortfarande sjöng i kör, och när alla körer tillsammans gjorde julkonsert i Mellösa kyrka! Den låten, med alla körer tillsammans, och med klangen i den kyrkan, WOW säger jag bara, det är mäktigt!


Hur gör ni, julpyntar ni mycket hemma? :)

Jodå minsann!

Igår var jag i Norrköping med pappa och Nea, och fick ett par nya skor! Finfina, och suupersköna är dom! Tack tack tack! Passade även på att shoppa lite julklapps-papper, snören och ettiketer och så! Idag har jag varit i Katrineholm, bland annat på willys, handlat lite mat och så! Idag har jag dessutom köpt några julkappar, så nu är det inte så många kvar! Typ 2 kvar, varav jag redan vet vad jag ska köpa till den ena! Tjoohoo! Sen skiter jag i julstress och grejjer, och tänker bara vara!

För övrigt är det helg! Så man kan passa på att umgås med kompisar och så, som ingen hinner i veckorna! Kanske feste lite och bara ha kul! HAHAHAHA, trodde ni det!? Fan vad ni är lättlurade (och jag med)!


Nu ska jag städa lite!
Baaaj!

Done!

Pepparkakorna är bakade, och håret är färgat! Bägge blev finfina! Det gick åt en heel del deg till bara ätande, men vi lyckades faktiskt knåpa ihop pepparkakor av det också! Lägger kanske upp några bilder när jag fått lust att tömma mobilen lite!

Nu är jag lite småhungrig, ska nog stoppa i mig en pepparkaka eller två, sen blir det sängen tidigt, för jag drar iväg till stan med Nea imorrn bitti!

Snart dags!

Den här dagen har varit lite småseg!
Promenerade till ica och inhandlade hårfärg och pepparkaksdeg! Jag skulle nog har köpt godis också, för nu är jag sugen, men jag orkar inte gå en gång till! :D
Snart är det dags att hämta Mirjam på dagis, sen ska det bakas pepparkakor minsann!! Oj oj, vad skojigt vi lär ha! Hoppas dom blir fina! :)

Hoppas att ni som läser har en fin dag?

Vinter!

Det är såå kallt ute! Men fiint med snön! :)

Den här veckan blir det fullt upp! Imorrn är det först möte kl 10, och efter det ska jag barnvakta Mirjam! Jag hade tänkt mig lite pulka-åkande och sen kanske lite mys med varm oboy och så! Niice! :) På onsdag och torsdag ska jag också vara barnvakt, så på onsdag hade jag kanske tänkt att vi kan baka pepparkakor när vi kommit från dagis, och på tordag vet jag inte riktigt än vad man kan hitta på! Baka lussebullar kanske? Hehe!
På fredag ska nog jag och Nea ta oss en tripp till tuna park, ska nog försöka kika om man hittar nån julklapp eller två när vi ändå är där! :)

Nu ska jag fortsätta kolla på 90210 minsann! Såg smygpremiären i helgen, men det finns ju inte så mycket annat att hitta på just nu, så jag kollar en gång till! :D

Hej svejs!

Blä blä!

Så jäävla trött på att det jämnt ska gå åt helvette med allt! Aldrig ska det kunna gå bara bra, alltid nåt som är åt helvette! Faan vad less jag är på skiten!
Ingen som är sugen på att köpa en trasig mobil kanske!? Den tar emot sms och så, men det går inte att skicka! Det är nice! Jag gillar den verkligen! Men å andra sidan, så är det ju inte så många som hör av sig till den ändå, så vad fan ska jag med en mobil till egentligen?


Nu väntar jag på att badkaret ska bli fullt så jag kan bada!
Om vi har riktigt tur kanske jag drunknar!

Wohooo!

För att jag fick sms av Erikan förut, som berättade att hennes vän läst i aftonbladet att Mötley Crüe kommer till Sverige i sommar! Ni kan ju fethajja vilka tre som ska gå på konsert och skrika sig hesa! Jag ska hålla span varenda jäkla dag efter datumet för biljettsläpp, för det här finns inte en chans att jag missar!


Julklappar!

Det är marigt det där, när julen börjar närma sig, man vet inte riktigt vad man ska köpa till alla! Har i alla fall redan köpt mammas julklapp, men sen då? Har inte råd att handla så fruktansvärt mycket, men det ska väl bli nåt litet till var och en i alla fall! :) Sen ska man ju skicka julkort också! Fast jag kommer nog inte skicka så många! Kanske högst 5, så det är ju inte såå farligt!
Jag kan ju göra det enkelt för dem som tänkte ge mig julklapp, jag vill nämligen bara ha pengar i år! Spelar ingen som helst roll om det är små summor, allt kommer gå direkt in på mitt sparkonto, där jag håller på att sparar pengar till nåt jag veeerkligen vill ha, och behöver!

Nu ska jag försöka låta bli och fundera över julklappar en stund,
och dricka en kopp kaffe i stället!

Jag ska tala om..

..att idag har jag varit hos läkaren! I stället för att göra mammografi så fick jag göra ett ultraljud på tuttarna! Jag såg inte skärmen där jag låg (tyvärr, hade ju varit coolt), men hon hittade en knöl där inne, så dom stack in två nålar i bröstet på mig och tog prover med! Låånga nålar var det! Men första nålen var så tunn att den kändes knappt, den andra däremot, den kändes gaanska så mycket! I alla fall, jag var färdig strax efter 10, så skulle läkaren skicka in proverna på snabbsvar, så jag fick komma tillbaka kl 12 för att få svaren! Under tiden åkte vi till Linda och Simon och busade lite och drack "faaaaffe", hehe! När vi kom tillbaka till sjukhuset fick jag komma in på en gång, och proverna visade inga farliga celler, så det behövde inte behandlas! Woho! Men jag skulle i alla fall hålla lite koll, och om det skulle bli värre eller så så ska jag höra av mig, men det är säkert lugnt! :)
Jaha, då vet ni det i alla fall!

Det snöar nu, som sjutton! Har inte snöat så fruktansvärt länge, men tillräckligt för att redan ha blivit vitt på marken! Såå mysigt med snö sådär, i alla fall när man är inne i värmen och tittar på det! ;) Ikväll skulle man ha varit två, så man hade kunnat tända massa ljus, bädda ner sig under täcket och kramas och se på snön utanför! Myys!

Så var det med det, nu ska jag käka!
Herrå!

Kan man förbereda sig?

Igår var jag jag barnvakt till Mirjam! Världens sötaste! Blev bemött av en superglad Mirjam med en stooor kram när jag kom till dagis! Fröken sa att hon hade väntat på mig hela dagen, och tjatat om att jag skulle komma! ;)
På hemvägen sjöng vi Abba låtar, Mirjam är sjuukt duktig på att sjunga låtarna ur Mamma Mia (och jag kanske kan passa på att nämna att hon är inte ens 4 än)! När vi kom hem hade Samuel börjat med maten! Fick hjälpa till lite att steka köttfärs medans han ordnade mat till katten, men resten gjorde han själv, och det blev supergott! Efter maten ville Mirjam se Mamma Mia (igen) så vi satte oss i soffan och myste, fick dock inte sitta still så länge, för när de börjar sjunga i filmen måste man hoppa upp och dansa och sjunga med! ;) Efter en stund pausade vi filmen och fikade lite glass som vi hittade i frysen! (Hoppas ni inte skulle ha den till nåt annat? Haha!) Sen kikade vi lite till på filmen, men innan vi kom till slutet såg jag hur Mirjam började bli trött, så då blev det hostmedicin och sen sängen! :) Mycket trevlig kväll måste jag säga! :)

I morgon är det dags för sjukan! Nu böjar jag bli nervös! Eller ja, just nu är det ganska okej, men i natt, när jag skulle sova så var det inte okej! Lena sa ju att det är bra om jag förbereder mig på alla möjliga svar, och funderar på frågor jag kan tänkas ha, osv! Men sen började jag undra, att om det då skulle vara ett av de jobbiga svaren jag får, hur faan förbereder man sig på det!? Det går inte att förbereda sig på en sån sak, det är så overkligt att man kan inte ens tänka tanken! Jag vet ju att det kan vara så, men ändå känns det som att det kan ju inte hända! Jaja, skitsamma! Förhoppningsvis vet jag i alla fall vad det är efter imorrn! Eller jag hoppas på att jag vet det i alla fall!

Nu ska jag snart gå på möte! Så nu är det dags att dra!

Helgen!

Lördagen känndes mest crap! Nervös över nästa läkerbesök, och jag var mest ensamast i hela världen! Den slutade dock bättre, när grabbarna kom över och det blev xbox spelande och snack om allt och inget!
Idag var det galet segt att gå upp ur sängen! Om jag hade fått välja hade jag fortfarande legat kvar där! Men gick i alla fall på ljusparty hos Nea, jättetrevligt! Beställde ett ljus-sett, med en hjärtformad lykta och ljus till som luktade kokos-choklad! Får väl bli som en liten julklapp till mig själv! ;)

Imorrn är det ny vecka och nya tag! Börjar veckan med att hämta Mirjam på dagis, och vara hos henne och Samuel tills pappa kommer hem på kvällen! Dessutom ska Samuel laga köttfärssås till mat, mmmmmumms! :) På tisdag har jag möte på eftermiddagen, och på onsdag är det dags att åka till sjukan! Bläää känns det, men det ska bli skönt när jag har varit där!

I kväll ska jag se miami ink, och efter det ska jag nog lägga mig i ett varmt bad och koppla av en stund! Mmm, blir nice!

Hörs!


Hej och hå!

Av ca 15 unika personer som läst min blogg idag, så var det bara 3 som vågade ge sig till känna? Lite dåligt faktiskt, tror ni att jag bits? :P

Jag satt inte barnvakt idag, då Nea och Mirjam var sjuka! I stället blev det en promenad med Älin, Ebba och mamma, och så var det tvättstuga idag också! Ni kan ju tro att om man klagar tillräckligt många gånger till Flens bostad om tvättstugan, så kommer plötsligt de högt uppsatta gubbarna och tar sig en titt, och tar massa kort!

Jag är jäääätte-trött! Jag känner att jag förmodligen kan somna ganska snart! Men innan sängen tänkte jag avsluta med en lista som jag snott av styvmor Nea ((
www.metrobloggen.se/lintrollet ))!


Klädsel
Vad har du på dig idag:
Ett par baggy jeans och t-shirt
Vad använder du just nu för skor: Svarta från adidas, eller bruna stövlar
Favoritfärg på kläder: Svart, vitt, beige och brunt

Senaste person som
Sov i din säng:
Hm.. Det lär ha varit A.. Kan inte komma på nån annan :D
Du pratade med: Mamma
Du gick på stan med: Om Flen räknas, så Älin, Ebba och mamma
Skällde på dig: Ingen aning faktiskt

Senaste
Låt du hörde:
 Angels & Ariwaves - The Adventure
Film du såg: Mamma Mia, hos Nea och pappa i söndags
Mat du åt: Chili con carne
Kram: Mirjam tror jag
Puss: Mirjam också!
Känslan: Seeeg
Resa: Öhm.. Sthlm för två veckor sen
Dröm: Minns inte
Boken du läste: Mötley Crües The Dirt
Personen du träffade: Mamma
Personen du pratade i telefon med: Nea
Personen du fick sms av: Erika
Gången du åt en 7-eleven korv: Haha, faktiskt i sthlm för två veckor sen :D
Gången du var utomhus: På eftermiddagen nån gång..
Gången du sov: I morse
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Vilken av dem? ;D Hos pappa i söndags, hos mamma förra tisdagen tror jag
Saken du köpte: Förmodligen cigg :D

Om dig

Namn: Sofiia
Ålder: 23
Smeknamn: Fia, Torsten
Sysselsättning: Plugg
Bra egenskaper: Glad, omtänksam, trevlig
Dåliga egenskaper: svårt att säga ifrån
Linje/klass:
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Grön/blåa
Skostorlek: 36



That´s it! God natt!

Statistik!

Kollade just statistiken på mina bloggar! Den här bloggen har ökat något i läsaratalet (igen)! Fast jag på senaste tiden faktiskt inte skriver mycket alls! Vilka är ni?
I den andra bloggen däremot, där har det minskat rejält! Av ca 8 pers som fick lösenordet är det visst typ 7 stycken som slutat kolla.. Börjar fundera om jag ska ta bort den bloggen helt, och inte dela med mig av några tankar alls, känns ju som att det jag skriver där kan jag lika gärna skriva på ett papper till mig själv! :D



Nu ska jag i alla fall kila på senaste avsnittet av Prison Break, sen sova!
Imorrn ska jag barnvakta Mirjam ca 14-22! Mirjam gillar i alla fall att leka med mig! :)

Nya ord!

Ikväll var jag uppe hos Nea, umgicks, åt mat, och busade med Mirjam och Manson! Jag och Mirjam läste en spännande leksakskatalog också, efter en stunds läsande insåg jag att man måste verkligen tänka på vad man säger när man har en treåring brevid sig! För jag råkade visst haspla ur mig några gånger att nåt var skitkul, eller så.. Gissa vem som inte var sen att haka på!? Dagens ord är alltså SKIT! Tur är väl att Mirjam inte riktigt har kläm på just SK-ljudet, utan sa i stället att allt var "viiiiitfult", eller "fiiitsnyggt", jag måste ju i alla fall mena att det lät just skitkul!


Cravings!

Såhär mitt i natten, och jag kan (såklart) inte sova! Otroligt!
I vilket fall, så har jag allvarliga cravings! Efter massa goda saker, men just nu är det framför allt lussebullar jag vill ha! Eller ja.. Lussebullar, pepparkakor, glögg och julmust! Mmm!


Vore nice att ha en trevlig människa som kunde komma och överraska mig en vacker med dessa saker! Men nej.

Jodå.

No matter what I say or do, the message isn't getting through.
And you´re listening to the sound of my breaking heart.

Utmaning!

Jag kände mig manad att ta denna utmaningen av Älin ((http://kattenmusentiotusen.blogg.se))

Regler

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.


Så här kommer 7 saker ni (kanske) inte visste om mig!

1. Jag har haft allvarlig paniksångest i 5 år snart, men vägrar att äta några mediciner!
2. Jag hatar även att äta mediciner över huvud taget, vill inte ens äta vanliga värktabletter, och enda gången jag gör det är om jag har mensvärk, för annars tuppar jag av!
3. Jag blev lurad att smygröka första gången när jag bara var runt 7 år!
4. Jag har inte en enda aning om vad jag vill göra med mitt liv! Helst skulle jag vilja prova på allt, minst en gång!
5. Jag blir nojig om jag sover hos nån som bor högt upp, över att jag ska gå i sömnen och råka ramla ner (fast jag aldrig nånsin gått i sömnen)!
6. Däremot har folk sagt att jag ofta skrattar i sömnen!
7. Jag älskar att gå ut och festa men dricker aldrig för mycket, eftersom jag vill ha kontroll över vad jag gör och vad som händer runt mig!


Slutligen så gör jag väl som Älin och de flesta andra, och utmanar de som känner sig manade! :)

Lite off!

Ni märker det va? Att jag försvinner lite ibland och inte orkar uppdatera?
Jag känner att det är miljarder tankar som far omkring i huvudet, det finns så många viktiga saker att tänka på och undra över, men de sakerna orkar/vill jag (som vanligt) inte berätta om!

Jag kom hem i måndags kväll, från Stockholmo! Dödstrisst om ni frågar mig! När Jonas slutade jobba hämtade han mig och Helena och det var dags att åka, jag var så himla noga med att försöka komma ihåg att ta med mig alla saker hem.. Det vill säga sakerna jag hade med mig när jag åkte dit, däremot glömde jag min sproojlans nya fina mössa! Faan vad jag grämer mig över den där jäkla mössan! Jag hade haft den på mig bara en gång! Men nu ser ni, nu ligger den nånstans i sverige i ett kuvert, och är på väg hem till mig! Sweet!

Jag tänkte att jag skulle berätta om Forum Nacka också! När vi var där så var vi ju tvugna att gå på toa lite! Verkligen superfräsha toaletter! Det roliga i det hela är att på väggarna i båsen sitter det affisher, och nedan här bjuder jag på en bild av affishen som satt i mitt och Helenas bås (ja, vi gick på samma, vi är ju tjejer)!
Frågan är, tror ni man känner sig helt bekväm med denna i ansiktet när man ska sätta sig och kissa!?





















Rättning!

Tur att Älin har huvudet på skaft! Jag menade såklart höger i föregående inlägg!
Alltså ni ser oss till höger på dansgolvet, på nedre bilden i föregående inlägg!


Party-brudar!

Igår gick jag, Helena och Jenny ut och partajade lite! Först tog vi en öl på kvarterskrogen Broder Tuck, och efter det var det tänkt att vi skulle gå till Göta Källare, men så blev det inte, i stället gick vi till 54an och drack öl och dansade röven av oss!
Idag vaknade vi inte tidigt, närmare bestämt runt 12.30! Då drack vi kaffe, och gjorde oss i ordning för att sen möta upp Jenny, och åka ut till Nacka Forum där vi spenderade ganska många timmar! Fikade på caféet där Helena och Jenny jobbar, sen sprang i en del affärer! Jag unnade mig faktiskt en mössa, eftersom det är riktigt kallt ute nu för tiden, och jag hade ju ingen mössa!

I alla fall, så följer här ett par vimmelbilder från 54ans hemsida! Den första är vimmel på mig och Helena, och på den andra ser ni oss nere till vänster på dansgolvet!




Gonatt!

Update..

Från en tvåa på Söder, där vi sitter, den ena spelandes X-box 360, och den andra med datorn i knät! Ni kan ju gissa vem som gör vilket! ;P

Vi kom hem hit ganska sent igår kväll, så då hände det inte mycket, tittade på tv mest, och sen sov! Idag vaknade vi alla ganska skapligt, var ute på Tyresö, och sen gick vi på stan här på söder! När vi blev hungriga gick vi och köpte grekiskt som vi tog med hem och käkade! Gott gott, synd att aptiten är på låg när man har ont bara!

Ikväll har jag hör talas om utgång! Kan bli Göta källare, vi får väl se sen helt enkelt!

Nu blir det i alla fall strax en kopp kaffe, och såklart mer slöande i soffan!