Jag är PÅ!

Det här med bloggandet känns ju faktiskt kul igen!

Jag trivs som fan på VVV (projektet jag går på), det är så härlig stämning med mycket skratt och fnitter, men också  med mycket respekt för varandra! Samtalen är väldigt intressanta, och jag tar med mig allt vi diskuterar hem och låter det sjunka in, och har det i mitt undermedvetna hela tiden!
Idag efter VVV kom Chrissie hit på kaffe, sen har jag slöat som sjutton hela kvällen, är sjuuukt trött!

Imorrn ska jag hälsa på Elin och Lukas, det var suuuperlängesen så det ska bli toppen! Efter det ska jag på personlig coaching, och sen förmodligen hjälpa Petra att flytta fram emot kvällen!
Det är välfyllda långa dagar nu, och jag gillar't! Det är mycket som jag gillar gillar gillar nu!

Allt löser sig till slut, man får försöka välja sina tankar och välja vilka ramar och mönster man vill vara i! Vill jag gå runt och må dåligt och haka upp mig över gamla saker, och umgås med / haka upp mig på personer som bara ger negativ energi? Eller vill jag må bra och gå framåt emot nåt nytt som kanske kan bli bättre, nya upplevelser, nya relationer och glada stunder med de människorna som gör mig lycklig?
Jag vill i alla fall framåt!

Jaha, så ni har alltid undrat hur jag ser ...

bild0898 (MMS)

Jaha, så ni har alltid undrat hur jag ser ut efter en sjukt lång måndag när jag ligger och slösurfar med Adam Lambert i öronen?! Ja men, då får jag väl visa det då! :D (Det här med mobilbloggande är egentligen helt meningslöst, men askul!)


Jag tror att jag lyckades med det där med ...

bild0894 (MMS)

Jag tror att jag lyckades med det där med att koppla ihop bloggen och facebook, tillslut! Bra gjort, om det funkar! Efter duschen har jag dragit på mig mysbrallor och mina nya jättetjocka sköna cozy-socks (tror jag att dom hette), dom är som raggsockar fast med toktjockt foder! Nu blir det söndagsmys framför tv'n!


Bloggen hjärta facebook, men hur!?

Alltså jag får inte till det där med att det automatiskt ska synas på facebook att min blogg har blivit uppdaterad! Det ska liksom gå med hjälp av bloglovin (som för övrigt faktiskt är jäkligt smidigt)! Jag har fått förklarat hur man ska göra, men jag hittar inte inställningarna nånstans! GAAH!

Nu blir det dusch!

Följ min blogg med bloglovin

Helgen i bildformat!

Så jäkla fiffigt att man kan klicka på bilderna för att få dom större!

Fredag:

     





Lördag:

     

     

     

   

Såhär var min helg! Ord känns överflödiga, bilderna beskriver nivån ganska bra!


We bring the stars out, we bring the women...

bild0892 (MMS)

We bring the stars out, we bring the women and the cars and the cards out! Norrköping nästa då!


Allt annat!

Jag skulle vilja skriva så mycket, men orden fattas mig! Vad vill ni läsa? Kommentera, anonymt om ni vill, det gör ingenting, bara tala om vad ni tycker att jag borde uppdatera er om!

Jag börjar känna mig bättre nu, från värk och allt annat! Det är en kroppslig sak som jag inte riktigt verkar få ordning på, men det har strulat i flera månader nu.. Fast å andra sidan är det nog inget jag borde ta upp här heller!

Annars har jag fikat en del, vilat, fikat lite mer, och sånt!

Nu är det onsdag... Vet ni vad det betyder eller?? Att snart är det lördag ! ! ! WOHOOO! Där fick jag just världens största léende på läpparna! På lördag blir det äventyr vill jag lova, och det ska bli så jäkla kul! Jag har höga förväntningar, det var så längesen jag såg Nifters och det var så längesen jag var i Norrpan över huvud taget, så den här helgen kan inte bli dålig på nåt sätt!


På återséende då!

Mitt i prick!

Jag tänkte egentligen inte kommentera det här med valet i min blogg alls, men DET HÄR är så jävla mitt prick tycker jag!

Jag har ju förresten inte uppdarerat alls på en vecka nu igen! Det nya är att jag är krasslig, och har varit krasslig hela förra veckan, för att spä på det ytterligare har jag dessutom värstaste värsta mensvärken! Men det är sånt som går över! Blev hemma från VVV idag i alla fall, då jag dels har ont och dels inte har fått sova! Projektet verkar i alla fall väldigt roligt och spännande, ser fram emot att gå dit och försöka utvecklas i det här under hösten!

Nu kör vi!

Förebered er på en ganska lång uppdatering! Jag uppdaterar ju uppenbarligen inte så himla ofta som jag skulle vilja egentligen, jag har helt enkelt annat för mig!
Jag känner mig just nu ganska tillfreds med livet! Det är mycket powerwalks och jogging, mycket träning, mycket kaffe, mycket ändrade matvanor, mycket umgås med folk och sånt som är roligare än att sitta och glo vid datorn! Dessutom är det svårt att skriva om allt här, man måste liksom på nåt vis vara med för att kunna förstå!

Igår var jag med Nea och Mirjam på Kolmården! Vi hade riktigt kul, besökte Bamses Värld där vi såg teater och åt Farmors pannkakor! Vi hann titta på nästan alla djur, se delfin-showen och fika och äta glass innan vi begav oss hem igen! Vi var alla överens om att delfin-showen var det häftigaste, men jag gillade allt! Mitt favorit-vilddjur Mirjam var i alla fall dagens sötaste redan på parkeringen när vi kom fram, när hon sa att hon tyckte att jag var jättefin i håret och att jag hade fina kläder, aaaw! Jag tog en hel del bilder som jag ska försöka förminska och lägga upp i veckan!

Idag har jag och mammsen knallat bort till
Älin och Ebba för en fika, lite snack om allt och inget, och lite bus! Älin bakade sitt filmjölksbröd (receptet hittar ni här) medans vi var där, men eftersom det ska vara i ugnen ca 1,5 timme och sen vila så hann jag inte smaka, i stället blandade Älin ingredienserna i påsar som jag ska röra ihop imorrn och smaka hur det blir! Senare på eftermiddagen har Petra varit här och ätit och kollat LAink innan vi begav oss ut på elljusspåret för powerwalk/jogg, sen blev det utfall och fortsatt jogg mot stan och hem! Guu så skönt det var! Det är skönt att det börjar kännas som att det går bättre, och i värstaste värsta mördarbacken på spåret hittade jag plötsligt extra energi för att kuta om Petra i superfart, det förvånade till och med mig!

Nu känner jag mig nöjd och full av energi, men ändå lite småseg! Snart blir det dags att försöka sova, för imorrn börjar våga välja väg, det nya projektet som jag ska vara med i! Jag går in i det med samma lugna inställning som jag gör med allt annat, det får bli som det blir så får vi se vart det leder!

Ciao!

I can still feel you in my bed!

Jag ställde in dagens jogg med Petra, jag var slut i benen, i kroppen över huvud taget, och i huvudet.. MEN, sen insåg jag att man inte kommer i form av att bara sitta i soffan och glo! Så jag hörde av mig till Petra igen och vi bestämde oss för att dra ut! Det blev rask promenad till BP:s (för er som kan lokalisera er i Flen och vet vart det ligger), och sen spring tillbaka! Hurtigt värre, vi bestämde oss för att det blir jogg imorrn också!

Jag har för övrigt börjat med raska morgonpromenader innan frukost, och faktiskt börjat med frukost också! Yeeiii meeeee! Det är mest yogurt och flingor för tillfället iofs, men man måste ju börja nånstans!



(Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart)

Jag blir aldrig samma, från och med Du!

Det är dåligt med uppdateringar här! Jag ger er en dagens!

Humör: Glad men smått seg!
Outfit: Jeans från Diesel och t-shirt från Amplified Vintage!
Musik: Mycket Oskar Linnros!
Beroende: Det vanliga, kaffe, cigg, musik!
Planer: Fika, möta mamma efter jobbet, jogga ikväll!


Sthlm 2010-08-23!


Flirta med moster är ett måste, hur trött man än är!


Myspys!


Flyg-puss!


Lilla P och Lilla V ser lika busiga ut!


Bus kan man aldrig få för mycket av!


Åååh vilken fin rosa kamera moster har!


Den horribla glass-upplevelsen!


Närbild!


Mmm, nappbandet är ju så mycket godare än nappen!


Eh ja!


Lilla turist-P!


Det finns väl inte så mycket att säga!?


Min snälla moster gav mig en superfin, superskön kofta! Och ett monster!


Ååh vad jag gillar koftan!


Lilla bus-P!