Vecka 8.

- Galna dagar!


Så i lördags flyttade man då! Det har varit ganska intensiva välfyllda dagar, känns som det gått hur länge som helst, fast det bara gått 3 dagar! Men det har varit roliga dagar i alla fall! I lördags var det ju bara att klivi upp tidigt och kånka grejjer, sen åka lite bil, och sen bära upp allt! :D Det tog sin lilla tid, men det gör det väl alltid när man flyttar! :) Sen höll jag på att stöka och böka själv bland alla grejjer i några timmar, och envis som man är så ska man ju sjääälvklart flytta på den stora bokhyllan själv, som välte och halvt mosade min hand! :D Men det har gått över nu i alla fall! :) Senare kom Elin O över och hjälpte mig plocka runt lite.. Senare ändå kom Stefan och fikade och kopplade in mitt internet! Och ett par timmar efter det kom Arvid och kramades med mig i stöket! :) Sen har jag småplockat själv bland alla grejjer, och imgåtts med Elin och Helenan! Och idag kom Älin och hälsade på, så då diskade vi och plockade lite! :) Senare ikväll var vi hos pappa och Nea, därifrån tog jag hem mina kartonger och mitt soffbord, så följde Helena med hit sen och packade upp kartongerna och diskade allt, satte upp gardiner osv osv, så nu börjar det faktiskt se ut som ett hem! :D Eftersom det blev lite sent med allt plockande ikväll så ligger Helena i min bäddsoffa nu och ska sova över! Så imorrn ska vi slänga alla kartonger och sånt, så efter det lär det se riktigt bra ut! :) Visst, det är en del gnojjs säkert som jag fortfarande behöver köpa, typ en micro, och nåt att ha på väggen, sen är det säkert lite annat plock.. Sen vill jag ju skaffa ny hylla, och nya soffor, men det får bli när sparkontot växt till sig litegranna! :D Jag klarar mig just nu med det jag har, så det är inte så bråttom! :)

Annars då.. På lördag blir det feeeeest! WEI! Var ett tag sen nu känns det som, så det ska bli riktigt askul!! Bejbi-syster Helenan blir ju systembolags-myndig! ;) Känns som man egentligen är liiiiite för halvfattig för att festa, men vafan, det får gå ändå! ;) Och sen nästa helg är det ju dags att festa igen! Då blir det en helkväll på safiren för våran del! Och den här gången får systeryster faktiskt följa med eftersom hon fyllt! ;)


Meen nu blir det sov-tajm här känner jag! Vi hörs! :D

Vecka 7.

- Tomorrow.

Ja jisses, imorrn är det då dags, FLYTT!!!
Var och hämtade nycklarna till lägenheten idag, och var där en sväng och kikade! Det är verkligen en fin lägenhet, med nya tapeter och allt! Super-fräscht! :) Men det är lite blandade känslor i kroppen just nu.. Ska bli såå kul, men samtidigt är jag fruktansvärt nervös.. Men det kommer nog gå bra.. Får vi hoppas! :)
Ikväll lär jag få vara uppe och packa, men det är inte SÅÅ mycket kvar nu.. Eller jo, massor! Men jag hoppas det går snabbt! ;D Har egentligen inte alls tid att sitta här, och hade jag haft ett val hade jag faktiskt allra helst varit ute och festat lite med Stefan och Helena.. Men jag tar igen det nästa helg.. Och helgen efter det också! ;)

Nähä, om man skulle ta och fortsätta packa kanske?
Så kanske jag hinner få sova i nån timme innan jag ska upp igen och slita! ;D