Lite instagram!

Jag har bloggat väldigt lite med bilder på sista tiden! Här kommer några av sommarens instagram-bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej hopp gummisnopp!

Ja men typ på den nivån ligger jag idag!
Jag har varit ledig hela dagen idag, det förgyllde jag med mensvärk och vila!
Jag gratulerade dessutom Älin på födelsedagen! En dag för tidigt, hejja mig!
 
Igår var vi på malmamarken! Vi åkte in vid 10 och gick hela marknaden en gång, sen gick vi och åt, och efter det tog vi lotter på tivolit! Efter det begav vi oss till scenen och kollade på Flamingokvintetten, Streaplers och Arvingarna! Jag köpte två tunnlar till min töjning i örat (för den jag hade i hade tappat alla pärlor), nöjd så! En riktigt rolig dag hade vi!

En cappuccino var det!

Varsågoda!

Nähä hörni!

Det fungerar fortfarande inte att mms-blogga! Inte så himla kul, för jag hinner helt ärligt knappt att sitta vid datorn! Jag är inte hemma så mycket, och när jag är hemma ser det ut typ såhär: maaat, måla naglar (ibland), slappa en liten stund, dusch, sova, vakna, frukost, fixa mig, gå till glassbaren! Jag trivs himla bra, det är så skönt!
Men senaste obsession är latte art! Efter att ha glott på youtube ett par dagar har jag idag gett mig på enkla konster med cappuchino! Jättekul! Om jag minns nån gång i värmen så ska jag fota!
 
Nu ska jag duscha... Och sen sova... Och sen vakna,äta frulle, fixa mig... Ja ni fattar va?
På Söndag ska jag i alla fall åka på malmamarknaden!

Lovelovelove!

Min arm vill flytta in i det här armbandet och aldrigaldrigaldrig flytta ut!
Det är alldeles fantastiskt! Jag har ingen aning om var det kommer ifrån eller vad det kostar, men min gissning ligger åt det svinigt ap-dyra hållet (det är ungefär alltid i den prisklassen jag hittar saker när jag inte letar)! Det kan ju tänkas att någon där ute vill ge mig det när jag fyller år? Johnny Depp!? Haha!
 
För övrigt vill jag ha en klippning när jag fyller år! Det behövs, verkligen!

Men helvettesjävlaskitblogg.se!

Jag mms-bloggade förut, det fungerar tydligen fortfarande inte! Suck.
 
Jag mmsade i alla fall en bild på en kaffelatte och skrev:
Idag började jag min nya praktik på glassbaren (som faktiskt har mer än glass, så kom och fika)! Kl 13 var det dags och jag var förvånansvärt lite nervös innan! Jag valde att tycka att det skulle bli roligt och spännande, och det var det också! Jag hjälpte kunder, skopade glass (och smakade också för den delen), gjorde kaffelatte (och brände mig på maskinen), för att bara nämna lite! Det känns som att det kommer bli himla bra! :)

Oinspirerande väder!

Jag ska blogga en vacker om förra veckan, med bilder och allt! Jag saknar redan min syster och min gris så det gör ont, dom åkte igår!
 
För övrigt är jag så in i helvettes trött på "sommaren"! När får det vara nog med regn regn regn!? Jag blir så oinspirerad och inte sugen på att göra nåt alls (trotts att jag just nu sitter och tycker att jag har pisstråkigt)! Jag skulle storstäda idag, det gjorde jag inte... Jag tänkte att jag skulle ta mig ut och springa, det gjorde jag inte heller...
 
Så nu ställer jag mig på crosstrainern en stund! Inte samma sak, men jag får röra på mig i alla fall!

Favorit-Fia!

Power meet kom och gick, och lika roligt som varje år var det, både på dagen och kvällen!
 
Och nu är Vincent och syster här! Fantastiskt! Jag önskar att jag kunde ha ett konstant flöde på allt V säger och gör, det är underbart! Det är mest jag som gäller hela tiden, och det är inte mig emot, snarare tvärt om! Jag älskar när han ropar på mig och vill vara med mig, och han slösar med pussar och med att tala om att han älskar oss! Vi myser och leker, äter gott, hälsar på folk, och idag åkte vi raggis till malmköping och åt glass! Enda gången jag blir ledsen är när V är ledsen och inte ens vet vad han själv vill! Jag känner mig SÅ hjälplös som inte kan göra nånting för honom, jag skulle ge honom hela världen om det är det han vill ha!
Resten av veckan blir det att gå och kolla brandbilar, och förhoppningsvis bada nåt!
 
Idag doppade vi fötterna i Hosjön!

Denna längtan!

Jag har sjuk oreda i garderoben, måste nog vika om allt och fixa innan jag lägger mig! (Och säkert rensa ut nåt också för den delen!)
 
Denna veckan blir det lite hemma-fix, lite tvättstuga, och lite tjej-kväll! Och på Fredag är det dags för power meet, sen på Lördag får jag ÄNTLIGEN träffa min syster och min gris igen! Guuu som jag längtar!!!