Två gånger!

Febern börjar gå neråt och idag har jag varit ute! Två långsamma promenader till Ica blev det!

Jag är (som vanligt när jag inte är frisk och kry) riktigt rastlös och vill så mycket mer än jag orkar...

Förutom det har jag försökt piggna till med en gladare färg på naglarna! Det blev nr 305 från Loréal!


Jag tänkte att jag ska orka...

Kanske en vacker dag lägga in en del bilder från helgen!
Men just nu är jag sjuk och orkar inget alls! Jag har varit småsjuk till och från med lite feber och varit helt slut, nu verkar det dock brutit ut helt! Vaknade kl 03.10 i natt med ångestattack, så sjukt ont i kroppen och frossa, och jag har 39 graders feber!

Helgen i övrigt var bra! I lördags blev det Bromma blocks och jag köpte ett linne bara, och sen mycket bus och gos!
I söndags vaknade vi tidigt och åt frukost, sen klädde vi oss och gick ut och lekte! och när vi kom hem blev det lite till mys och gos! Vincent älskar när man läser för honom så vi har myst ihop oss i en hög och läst mycket! Och kollat Bamse på youtube!

Fler bilder får ni en annan dag, men här är några från Instagram!


Vinter!

Som dom flesta i Sverige har märkt så har första snön fallit! Vintern är här!

I går var jag till kullbergska i Katrineholm med mamma! Efter det träffade vi inger och sen Nea för fika! Urmysigt var det, och så gosade jag med lilla Ester för första gången, hon var såå söt!

Jag bestämde mig efter att varit sjuk hit och dit för att ta ett avbrott från vardagen och åka till syster i Sthlm över helgen! När tåget var inne halv 2 drog vi direkt till söder och shoppade lite fynd! Jag slog till på en skön dunjacka! Känner mig lite som "alla andra" med dunjacka, men den är riktigt varm och det behövs! Skulle behöva vinterskor också, men converse kanske funkar lite till med raggsockor, haha!
Sen hämtade vi V på dagis! Sjukt glad blev han när jag kom, och motade bort barn som kom för nära mig för det är hans Fia! Underbara hjärtat!

I morgon ska vi gå ner till Bromma blocks och kika lite! Och säkert leka och busa massor också!
Men för att jag ska orka det så måste jag sova bums, jag ser knappt vad jag skriver så trött är jag!


När blir mycket FÖR mycket?

Hur många av er känner igenom era bröst efter knölar en gång i månaden? Hur många av er vet hur man ska gå till väga, och hur man känner någon skillnad?
Jag kan ärligt säga att jag vet. men jag gör det inte. Och det trots att jag faktiskt har varit inne på ultraljud och gjort provtagning på något som fanns i mitt bröst!
 
Oktober är den rosa månaden! Och jag kanske är bitter och inte förstår, men är inte allt detta rosa tjaffs totalt onödigt? Hur många bryr sig om att känna en extra gång på brösten för att man köper en rosa mopp? Eller nåt annat som förvandlats till rosa under Oktober. Och av allt detta rosa så är det bara en pyttedel av det totala priset som faktiskt går till cancerfonden. Är vi så blinda att vi bara går på det och konsumerar vad som helst?
Och vad kostar det egentligen? All reklam, att ändra färgen på massa produkter i bara en månad, att ordna en gala? Borde inte pengarna göra sig bättre för forskningen?
Borde man inte lägga mer pengar på att lära människor att känna igenom brösten ordentligt? För att upptäcka cancern i tid kan bota mer än alla rosa band i världen kan! Om man absolut måste sälja nåt, varför inte en väldoftande billig rosa duschkräm med instruktioner om hur man känner igenom brösten på flaskan?
 
Och i stället för att köpa en mopp, en hudkräm, en keso, eller nåt annat, skänk pengarna direkt till bröstcancerfonden!
 
PlusGiro: 90 05 91-9 | Bankgiro: 900 5919

Frånvarande!

Det syns på Facebook och Instagram att jag inte är kry, det uppdateras inte! Jag är lite febrig med ont i kroppen och har varit det senaste dagarna, så mina dagar består av sova, äta nåt, dricka kaffe, vila, äta lite, dricka kaffe och sova lite till! Och mellan allt det spelar jag en herrans massa spel på mobilen! Planeringen för helgen är att städa och bli frisk!


Jag lever i en mardröm!

Nu är den här igen, säsongen som jag fasar för, MAGSJUKA! Jag vill verkligen verkligen inte ha den! Och det är livsfarligt med Facebook för där ser jag hur magsjukan kommer närmare och närmare min omgivning! Så jag spänner mig och mår illa (fast inte magsjukeilla), och vid minsta lilla knorr i magen känner jag efter hur jag mår! MARDRÖM!!


Stöld!

Jag har stulit Systeryster Beckas baggy jeans från g-star! Jag älskar dom och tänker minsann aldrig lämna tillbaka dom!


Den här jääävla halsen!

Snart kommer jag bli galen på min hals som tydligen aldrig vill bli helt bra! Jag hostar och det håller mig vaken på nätterna, jag har ont i halsen, och i dag var jag täppt under förmiddagen men lite bättre mot kvällen!
Men jag gjorde mina timmar på netto, sen gick jag hem och åt och vilade! Imorrn är jag ledig och då ska jag vila mer!
Ikväll skulle jag, Becka, Sandra och Petra åka till lager157, för dom stänger ju 20 så vi hade ju inte bråttom! Trodde vi i alla fall, för när vi kom fram kl 19.04 så stängde dom kl 19! Oturligt värre!
 
Nu blir det slapping framför tv´n!
Ska försöka orka hålla mig vaken till 22 och se inkmaster som börjar idag!

Senaste tiden i bilder!