Oh lord!

Hej, jag heter Sofiia, och jag är en shopaholic!
Kanske inte hela tiden, men oftast! Det blev lite shopping igår, ett par jeans, ett skärp, ett linne och en fin liten topp följde med hem! Idag skulle jag följa med Elin och handla, dock skulle jag inte handla nåt, ändå hade jag en cardigan/kofta, en långärmad tröja och två linnen till med mig hem! Jag skulle aldrig vinna VM i självbehärskning, det erkänner jag!

Annars hämtade jag Mirjam på dagis idag igen, sen kom Elin upp, och efter det Nea och vi åt god mat, innan vi åkte och shoppade! Tack Nea för det kanonfina kortet och brevet/dikten du hade skrivit, det var väldigt fint! :) (Har dock inte tittat på den lilla lappen än, utan gör som det står och väntar tills jag tappar fotfästet!)

Imorrn är det äntliiigen dags för skogsröj! Jag har längtat ett tag nu!
Vädret ser ju också det ut att bli bra! Man måste väl dock ha med sig en jacka att ta på under natten, för då lär det väl inte vara så varmt misstänker jag! Har lånat Neas mygg-spray också så man förhoppningsvis slipper massa bett!


Är det inte lite knepigt att få till en bra avslutning på ett blogginlägg?
Jag säger väl kort och gott; På återséende!


Tröttast!

Jag är heelt slut just nu och orkar knappt ens sitta upp! Dålig sömn i ett par veckor, och ett möte som inte alls gick som förväntat idag har resulterat i en jäkligt trött Fiian!
Efter det halvt misslyckade mötet var det bara att gå hem och ha tvättstugan, där nåt (som vanligt) var trasigt, nämligen värmefläkten i torkrummet! Nej men ringa bovärden igen då! Hoppas man börjar verka som en riktig gnälltant snart, för annars blir det tydligen aldrig nåt gjort, eftersom ingen annan (som bor i dessa 3 hus som delar tvättstuga) vet hur en telefon fungerar.
I alla fall så hämtade jag Mirjam på dagis idag (och ska göra även på fredag)! Vi gick hem och åt digistive-kex och sen myste och busade lite! Det om nåt kan lysa upp en för övrigt halvdålig dag! När jag sen gick och lämnade av Mirjam till Nea som kom med tåget fick jag dessutom suuuperfina blommor, och sen dess har jag varit trött, men väldigt glad! Tänk att nåt så pass litet som några blommor kan pigga upp så mycket och göra någon glad? Blommor borde man ge bort och få mycket oftare! Tuusen tack till Nea! :)

Nu tänker jag faktiskt bara lägga mig och halvstirra på tv´n tills jag somnar!
Tack o hej!

Dålig dag.

Helt klart!

Men imorrn är det nya tag, och fikande på stan med ÄLIN! Det tycker jag ska bli skoj!


Älskade du.

Jag kan inte föreställa mig en enda dag i mitt liv utan våra muppiga samtal på msn/sms/telefon.
Jag kan inte föreställa mig en enda dag i mitt liv utan våra allvarliga samtal på msn/sms/telefon.
Jag kan inte föreställa mig en enda dag i mitt liv utan våra flummiga skämt om allt och alla.
Tillsammans hittar vi alltid vägar att gå, och svar på alla livsviktiga frågor vi har.
Tillsammans övervinner vi rädslor, tillsammans vänder vi gråt till skratt, och negativt till positivt!
Jag kan inte föreställa mig en enda dag i mitt liv utan dig, älskade Erikan!
Tillsammans kan vi klara allt!














Heartbeats.

Det är aldrig för sent. Aldrig. Glöm inte det.
Man kan inte göra nåt ogjort, man kan inte ta tillbaka det som varit.
Men man kan ta sig vidare, och man kan laga. Om man verkligen vill så kan man.

Ganska off!

Det har jag varit i några dagar, men nu börjar det kännas som att jag fungerar som folk igen!

Sitter här och torkar lite efter duschen, ska strax föna håret och göra mig lite fin, för att senare gå upp till Nea och bli bjuden på mat! Såå nice!
Blev bjuden på mat igår också av Elin, taccos! Supergott och väldigt trevligt att bara äta, umgås och snacka lite skit! Såklart planera inför Skogsröjet, nu när spelschemat äntligen kommit upp har vi kunnat planera vilka band vi hinner se, och yääii, jag får se alla de som jag köpte biljetten för! Bara 8 dagar kvar, och nu längtar jag ruskigt mycket! :)

Nähä, dags att fixa håret!

Never really over.

Men annars så händer det inte mycket! Igår var jag och klippte mig, kanon blev det! Inte jättestor skillnad, men det var ju liksom lite det som var meningen! Nu är det i alla fall jämnt och snyggt, och ska sparas ut till långt igen! Nu behöver jag bara gå och klippa topparna när det börjar bli slitet, och sen vänta (i ca 100 år) på att det blir långt! Jag lägger väl upp nån bild nån dag när jag orkar göra mig snygg! ;D


Annars är det inte långt kvar till röööj! 10 dagar närmare bestämt! Längtaaar!

De där segrarna!

Som gör att jag i stället mår ännu värre ikväll. Jag vet att det är de små segrarna som räknas, men det är också dom som gör att jag mår sämre en stund efter.. Dock inte så lång stund ikväll tror jag, det går nog över snart. Och det var värt det, varenda sekund av att faktiskt leva lite gör att det är värt det att må pest en stund. Om det är vad som krävs för att jag faktiskt ska kunna leva, så kan jag också leva med att må såhär nån dag efteråt. Ikväll har det varit överkomligt, och hittills har jag klarat det själv, och tänker klara det själv resten av natten om det är så.
Det är dom små segrarna som räknas, jag måste bara förstå det också.




And I don't know,
I could crash and burn but maybe
at the end of this road I might catch a glimpse of me.
So I won't worry about my timing, I want to get it right.
No comparing, second guessing,
no not this time.

Annat och bilder!

Dom säger att det är de små segrarna som räknas, och igår gjorde jag många små segrar över mig själv, trotts att jag inte mått så bra under dagen gjorde jag mycket saker som jag annars inte gör! Och jag måste säga att det gjorde det väldigt bra! Det kunde blivit betydligt värre!

I alla fall så blev det tillslut lite förfest(?) hos mig igår med Arvid och Robban, innan vi tog bussen till Katrineholm och Pontus! Hos Pontus var även Elin, så vi hade så trevligt så, med "Jag har aldrig"-spelet och diskussioner om det mesta! Vi begav oss ganska tidigt tillbaka till Flen inatt, och så var det med det! :D



Nu ska ni få lite bilder från veckan som gått!
(Måndag - Kalas! Tisdag - Kalas! Och gårdagens fest!)

     

     

     

   



Klart slut!

Regnet det bara öser ner!

Igår var Helena och Jonas här och firade Min födelsedag lite i efterskott! Fick massa hemma-spa saker med badbomber, badsalt, tvålar, svamp, en oljebrännare, fina stenar, snäckor och doftljus! Det har jag ställt fint och gjort i ordning med i badrummet idag! Fint så! Man kanske ska passa på att ta ett långt härligt lyxigt bad ikväll då? :) (Ni glömde det där med sällskap i badkaret ju! ;D)
Jag har ju även ett paket ligger oöppnat som jag inte får öppna förrens Jenny kommer och hälsar på! Det är tur att jag inte är nyfiknast i heela världen? :D

Klipptid har jag fått, på måndag eftermiddag! Ny frisör, ska man vara nervös? Det är jag i alla fall! Det är ju liksom mitt hår som jag lämnar över i nån annans händer! Men jag har hört att han är superbra, så jag litar på det då! Egentligen så är risken väldigt liten att det kommer se sämre ut än det gör nu så!

Annars bara regnar det mest hela tiden! Usch vad trött jag blir! Men jag har hört att solen är på väg tillbaka, så jag hoppas att det inte är på ljug! Det behöver kanske inte bli så varmt att man knappt orkar vara ute, men lagom varmt och soligt tycker jag verkar jätterbra! (Verkar det som att jag är lite kräsen kanske?)


Nä, nu ska jag nog minsann ta mig en kopp kaffe och en cigg! Mmmm, me like!

B-day!

Jajjemen, nu är man ett år äldre då! (Men inte ett enda dugg klokare!? :D) Tack alla för era sms/mail osv! Och till er som varit här för paketen och trevligt sällskap såklart!

Känner mig mest svullen och seg nu efter allt fika idag, men ändå sitter jag här och slösurfar med en kopp kaffe (av kaffet jag fick i present, och bryggt i den nya kaffebryggaren jag också fått i present) med en rollo i munnen (som jag även den fick i present)! :) Ni hör ju själva, det var ändå bara 3 av presenterna, och dom är ju kanooon!
Ikväll borde jag kunna sova, hoppas hoppas hoppas! Jag har varit inne i en period då det varit dåligt med sömn nu igen, men jag känner mig verkligen seg nu, så då vore det väl faan om man inte kunde somna sen!
Imorrn ska jag nog gå upp på "stan" och beställa klippning, fick ett presentkort, och det behövs verkligen klippas, det ser förjäkligt ut just nu mitt hår!

Men nu ska jag ta en till rollo! Herrå!

Fullt ös!

Det har det i alla fall inte varit i helgen för min del!

Spenderade fredagskvällen uppe på Brogetorp hos Nea och pappa, först med god middag och sen var jag barnvakt till Mirjam! Trevligt så! :) Igår hände det absolut inget alls! Början av den nya veckan lär dock bli innehållsrik! Imorgon bitti kommer pappa och hjälper mig borra upp min hylla och mina ljuslyktor, och på eftermiddagen kommer Jessika och Alexander och hälsar på! Det ska bli såå kul, de träffar man tyvärr inte allt för ofta! På eftermiddagen ska jag även ha Mirjam här en stund! På tisdag ska det kalasas med glass, jordgubbar, blåbär, muffins och bullar! Finfina grejjer! (Och för er som kommer så fikas det hos mammsen, eftersom det är lite ont om plats att ha kalas hemma hos mig!) På onsdag ska det kalasas igen, eftersom Helena och Jonas kommer då! Mycket fika blir det, men jag klagar inte! (Alla vet väl att jag älskar fika!?)

Nu ska jag diska!

Nöjd så!

Jag fick ett ryck och ville göra om i min sovalkov! Och tror ni att jag kan låta bli att göra om när jag väl fått ett ryck? Nej. Eftersom jag och Elin hade bestämmt att vi skulle hitta på något idag så erbjöd jag henne att få hjälpa till, för jag behövde vara hemma eftersom jag väntar besök från herr bovärd (som för övrigt inte dök upp)! Elin kom och vi bar ner den gamla "sängramen" i källaren, och i stället tog jag upp smides-gavlar från Nea som låg där nere och som hade samma mått som den gamla! Tji fick jag, för den var minsann för lång för min sovalkov, men efter lite möblering och fix och trix så ställde jag i alla fall in den på längden i stället, så nu kommer jag faktiskt in i garderoben som tidigare var blockerad av sängen, och kan alltså äntligen få undan alla mina kläder! Jag hade dessutom ingen fungerande sänglampa förut, så jag och Elin tog oss en tripp och köpte en ny (som är såå snygg)! I helgen ska pappa hjälpa mig att borra upp en hylla och ljuslyktor där inne också, så efter det kommer ni få se bilder på det hela! Och på tisdag när jag har kalas ska gammelmoster Birigt faktiskt få se min lägenhet för första gången (jag har inte släppt in henne här tidigare)!

Jag är nöjd!

Åska åska åska!

Det ger sig ju inte heller!
Någon frivillig som vill bosätta sig under ett täcke med mig och kramas!?


Blixtar & dunder!

Det baara åskar och regnar hela tiden känns det som just nu! Fy vad trisst det är!

Det händer ju inte mycket heller när det är sånthär väder ute! Sitter mest och funderar, har beslutsångest över min födelesedag! Det blir i alla fall fika själva dagen jag fyller år, men sen är det ju frågan om man ska ställa till med en fest på helgen eller inte!? Jag har inte en aning om hur jag ska göra! (Vad tycker ni!?)

Ääh, aah, kolla lite på tv nu kanske? Ja.

Okejråå!

Nu så, ska jag ladda upp några bilder så ni får se i alla fall!

Vi börjar väl med hur tvättstugan såg ut sist vi skulle tvätta:
  

 
(Vem faan tar med sig sin reklam och äter bullar i tvättstugan!?!?)


Så har det varit fint väder, och jag solade på mammas balkong! Och så har det regnat, så blir man också het:
 



Sen var det Malmis och E.M.D:
     

  

     



Det var dom det! Bilder från festen i Lördags får ni en annan gång (jag har inte fått dom än)!