En roligare blogg..

Det hade kunnat vara kul! Men det händer inte så mycket nu.. Fast det är faktiskt ljug, det händer en hel del ju! Jag pluggar inte längre, utan går just nu på arbetsförmedlingen i förhoppning om att hitta ett jobb som passar mig! Helt underbara människor får jag ha kontakt med där! Tack och lov för att det finns bra, trevliga och positiva människor på ett sådant ställe! Även om besöken där (och allt annat just nu) verkar leda till magont så är det här det jag valt, det är det jag vill just nu.

Idag var det pengar in på kontot, och pengar ut igen! Hej fattig! Okej, det var också ljug! Sen jag slutade röka går ekonomin ihop sig mycket bättre! Men jag hade mer utgifter den här månaden än jag haft på ett tag, därför känner jag míg plötsligt fattig, eftersom jag haft så mycket att röra mig med ett tag!
Det där med sluta rökandet har för övrigt gått himla bra! Jag är så jävla duktig! Fast jag känner mig inte ens duktig längre för nu är det så naturligt att inte röka! Jag har inget som helst behov av att röka, och ingen vilja att nånsin göra det igen. Det känns ungefär som att jag aldrig varit rökare, märkligt det där!

Och förutom det händer det faktiskt inte mycket, lite shopping då och då, en del träning och lite umgås med kompisar ibland! Jag får nog ta och ge mig en spark i baken och blogga oftare, det är inte kul att berätta om allt långt efter det hänt.. Jag hade tänkt lägga upp lite bilder från sommaren, men när jag insåg hur många det var blev det ett omöljligt uppdrag att välja bara några.. Många av bilderna från sommaren ligger ju faktiskt på fejjan.. Och fler kommer så småning om.. Pjuh!

Nu ska jag ägna mig åt tv´n en stund, sen duscha av mig alla småhår efter klippningen! Skönt!

Tjugosex!

Idag runt klockan halv sex var det tjugosex år sen jag för första gången såg dagens ljus, till mina föräldrars stora förtjusning! Hahaha! Eller nåt!
Idag har jag i alla fall fyllt år, och firat det med fikabesök i omgångar! Har fått fina presenter! Förutom dom jag fick redan förra helgen så fick jag en tröja igår, och idag har jag fått pengar, presentkort och blommor! Precis vad jag hade önskat mig alltså! Förutom det har jag fått enormt många grattis-hälsningar, tänk att jag har så många bekanta!?

Nu är jag riktigt trött och kommer nog somna gott om en inte allt för lång stund!

Klockan är maaassor!

Runt 23 började jag gå runt och småplocka (läs städa), efter det bäddade jag rent och tog en dusch (tur att grannarna inte vet vad klaga är eller hur man gör eftersom det är riktigt riktigt lyhört)! För en stund sen bäddade jag ner mig, men jag bäddade ner mig tillsammans med datorn, ajjabajja! Jag kom på att jag inte har bloggat sen i fredags, därför passar det ju utmärkt att göra det när jag borde sova!

Helgen var toppen! Fredagskvällen spenderade jag med de helt underbara tjejorna (och en helt trasig rygg) hos lilla P! Vi åt supergod kycklinggratäng som
Älin hade lagat (receptet finns här i Älins blogg), herreminjeee, det kommer jag laga hemma, jag rekommenderar er att prova också! Sen upptäckte Älin att Petras trall på balkongen inte låg varannan! Petra påstog att det inte gick att lägga varannan, det var tvunget att motbevisas, så jättegravida Älin med foglossningar och andra gravidkrämpor, och jag med min trasiga rygg kröp runt på balkonggolvet och ändrade! Det gick minsann visst och nu är det jäääättefint! A just, jättefina presenter fick jag också, skissblock och pennor av Älin (verkligen välbehövligt eftersom jag hade tänkt gå och köpa själv snart), och två finfina vaser av Petra och Jenny (också verkligen välbehövligt för vaser råder det stor brist på i mitt hem)! Förutom det pratade vi mest skit, skrattade lite, och försökte äta lite av snacksen (som Petra säkert fortfarande har massor kvar av, haha)! Jag gav upp ganska tidigt och gick hem för att försöka bota ryggen, jag lyckades hitta värktabletter, som jag åt i Fredags och Lördags, och sen var det bra igen!
Redan i Torsdags kom ju systeryster, grisen och busbollarna, så dom spenderade jag övriga helgen med! Myys! Det går inte ens att förklara hur mycket V växer och utvecklas och lär sig nya saker från gång till gång! Skulle nog kunna fylla bloggen med bara söta saker som han säger och gör, men det är kanske inte så kul för et läsare! Och när systeryster och mormor var ute spenderade jag och V en lunchstund för oss själva, och efter det somnade han på mig i soffan, som när han var beeeebis, gosefisen! Fantastisk unge, fantastisk syster! En timme efter dom åkt värker mitt hjärta av saknad, varje gång!

Nu ska jag i alla fall ställa bort datorn och sova! Morgondagen ska jag spendera med Chrissie! Vi ska prata skit och baka nåt gott som vi ska fika!

A just det, en sak till! Jag fyller visst år imorrn (Fredag), jag skickar inte massa inbjudningar till folk! Jag är hemma hela dagen, alla som vill komma får komma när det passar er! Det går ju bra att ringa eller slänga ett sms om man kommer! Bra så!

Jag och älin har lagt om Petras golv på ba...

mms_img47803 (MMS)

Jag och älin har lagt om Petras golv på balkongen! Vi har tjejkväll!


Tvångstankar!

Ibland när jag loggar in på blogg så läser jag där det står "avsluta konto", så tänker jag hmmm.. tänk om...? Men näääh, den är ju lite kul ibland!

Nu när vädret är som varmast har jag fått total städnojja och ilar runt så jag blir kräkvarm och svimfärdig i den lilla bastun som kallas lägenhet! Men det blir ju fiiint! Det är visst så att nån fyller år om ett par veckor (ehm), då vill jag ha fint! Dessutom ska jag skrubba väggar och luckor i köket, och väggar och tak i badrummet! Nu börjar alla semestertider lida mot sitt slut snart, så jag hoppas hoppas hoppas att min lägenhet blir renoverad snart som jag blev lovad i början av året!

Förutom det så kommer systeryster, Jonas, Grisungen och pälsbollarna hit på torsdag, på fredag åker jonas vidare men syster och grisen (och katterna) stannar till måndag! Och på fredag kväll ska jag kalasa med tjejorna hos Petra! För att fira Älin (som fyllde år i söndags) och mig (som fyller år sen)! Lääängt till helgen då!

Nu sova! Gonatt!