Sköna Maj, välkommen!

Nu är det äntligen vår! Jag har inte hängt undan dunjackan riktigt än, men skinnjackan är på allt oftare!

Valborg har jag "firat" i soffan med mensvärk och glass! Alldeles lagom aktivitet just idag! För övrigt är det nämligen full rulle!

Jag välkomnar Maj, månaden då jag har gjort mig upptagen varje helg! På torsdag åker jag till Sthlm och stannar till söndag! Den 10e åker jag till Norrköping, den 17e blir det Sthlm igen och besök på grönan, 18e tjejkväll och 24e tjejkväll igen! Mycket att se fram emot, det kommer bli riktigt härligt!


Idag ser jag ut såhär!


En gissning!

Man skulle ju kunna tro att den här blogginnehavaren har gått och dött, men så är icke fallet! Jag lever i allra högsta grad, det är bara bloggen som dött!

Jag gör annat och bloggen blir bortglömd! Jag videosamtalar med Systeryster och älsklings-Vincent, umgås med vänner, har varit på massor fantastiskt trevliga kalas, går promenader, hänger med katterna, hänger med familjen, går kurs måndag-tisdag, och så jobbar jag ons-tors-fre! Ja, det händer en del ned andra ord!

Intresset för bloggen kanske ökar så småningom, det märks! Tills vidare bjuder jag på några bilder, på kalas, lite våriga outfits och katterna! Huller om bullar lär dom bli som vanligt, men det göööör inget!