Så sugen!

Så ligger jag mitt i natten och dagdrömmer om inredning! Är så himlahimlahimla sugen på att beställa vykort från Therése sennerholt och rama in! Dom kommer i fyrapack, och främst vill jag ha den uppe till vänster... Men dom kostar 220 kr! Ah så mycket pengar! Får nog fundera på saken!


Jag får barn!

Yes, över nyår ska jag låna den allra finaste killen i världen! Lyllos mig!


Oordning!

Jag märkte att bilderna i föregående inlägg hamnade lite huller om buller när jag publicerade, men det spelar ju liksom ingen roll!

Om det inte syntes på bilderna så hade jag i alla fall en fantastisk jul! Nära och kära, god mat, vin, godis, mys och massa bus, och besök av tomten, två gånger! V är dock skitsmart och genomskådade tomte-Sandra på söndagen innan hon knappt hunnit in i hallen!

Skulle kunna skriva massor, men det är svårt att sålla vad som är viktigare/roligare för allt var bra!

Fast Vincent är ju såklart alltid bäst! Hans sätt, hans uttryck, hans allt är bara fantastiskt! Han säger så mycket roliga saker, det bubblar av skratt i mig när jag tänker på det! Fina hjärtat!


Jul, jul, strålande jul!


God jul!

Jag skulle vilja säga till min hals som Vincent sa till mig igår! "Måste du bråka med mig? Jag blir så trött!"

Ska ta mig upp och klä mig, ska raskt till Bromma blocks med Helena när dom öppnar!
Sen blir det jul för hela slanten!

Ta hand om er där ute!


He smells like love.

Idag bar det äntligen av mot Sthlm! Vi pussades och kramades lite innan vi drog till Bromma blocks... Där ville jag hitta en blus eller klänning i min stil och till rimligt pris, men det hittade jag inte! Jag köpte eyeliner!

Nu har vi ätit mat och ska strax gotta till det med efterrätt, kaffe, glögg och godsaker till Bingolotto!


Jä-vla SKIT!

Jag hittar inte min kamera! Min finafinafina rosa canon ixus! Det fick jag i present för två år sen och den är lika bra fortfarande! Jag har vänt upp och ner på varenda vrå, väska och ficka och kan inte hitta den! SKIT!
 
Bara för det vill jag ha en ny! Typ en nikon 1 eller nån annan systemkamera, eller nån nyare canon av ixus eller poweshot! Eller nåt... Men det är jättedyrt ju!

Urka-blurka-BLÄ!

Idag är jag lite sjukare än igår! Känns som att jag blivit påkörd av en ångvält eller nåt!

Jag skulle behöva fixa massa saker, men orken är totalt borta! Jag gick till ok och Ica, var hemma vid 15, sen sov jag till 17.30 då det var dags att fixa mat! Och jag är trött! Så röven är parkerad i soffan under täcket, kollar på alpint!

Ska ta mig en kopp kaffe, så kanske jag håller mig vaken ett par timmar till! Måste vila och bli pigg till söndag, för då ska jag gosa, pussas med och leka med min favoritkille!


OMFG nu igen!

Jag älskar VS fashion show! Snygga tjejer, couture, glamouren, ja allt egentligen!

Wawawiiwaaaa!


Nähäpp!

Nu har jag skissat varje kväll i tre hela dagar! Men idag gick det icke! På nåt sätt blev det "åh jag vill det jag vill det jag vill det" PRESTATION AAAARGH och det låste sig! 5 papper blev knöliga bollar innan jag gav upp för idag.
 
I morse vaknade jag med riktigt ont i halsen, och nästäppa! Och det har jag sen haft hela dagen... Men jag har bara nästäppa i vänsterborren, knäppt!
 
Hemma bedriver jag storstädning! Nu åker det ut mycket skit! Jag har dessutom en såndär stor blå ikea-kasse full med kläder och lite skor och väskor som jag borde lägga ut annonser på... Eeeh... Nån dag!
 
Och den här veckan är saktaste nånsin, bara för att jag vill till min systeryster och Vincent-älsklingen NUNUNU!

Dagens!

Dagens mensvärk är inte att leka med, fy farao!

Idag blev jag påmind om hur skört livet kan vara.. Så himla svårt att förstå, och så orättvist och fruktansvärt det som hänt!

Dagens frisyr får ni bild på!


När lusten faller på!

Igår tog jag fram skissblocket! Första gången på evigheter är det, jag gjorde en snabbskiss på 10-15 min... Jag kan säkert hitta en miljon små fel på den, men det är inte det viktiga (hohahaha, vem försöker jag lura?!), jag tyckte att det var KUL! Även det för första gången på evigheter!

Bild blir det!


Jag hatar!

Det skrivs om magsjuka överallt nu igen! Jag HATAR det! Hatarhatarhatar! För det är allt som krävs för att jag ska gå runt och vara orolig och ha ont i magen!
Jag vill inte bli magsjuk igen, det räckte med de 13 timmarna sist! FY FAN jag ryser av obehag bara av tanken!
 
Om det finns nån som helst rättvisa så kan jag väl få slippa den här gången?
SNÄLLA?!

Julklappsbytet!

När vi firar jul så köper vi inga julklappar åt varandra, utan vi har julklappsbyte! Då köper vi en klapp för max 100:- och sen lottas dom... I år blir det byte två gånger, då vi firar med Jonas mamma på söndagen och med Jonas pappa på måndagen! Jag har redan köpt julklappar till bytet, men om jag inte hade gjort det hade jag nog tänkt om och köpt ett hjälp-paket från sos barnbyar eller nånting från give hope, eller liknande!
 
Kanske ett bra tips till några andra som inte vet vad ni ska hitta på som passar alla och finns i olika prisklasser!

Kallt!

Jag är lite uttråkad, men jag har ingen som helst lust att gå ut i kylan eller göra nåt alls! Inte just nu i alla fall..

Jag har ägnat förmiddagen åt praktik/jobb tankar och kontakter! Jag måste ordna en tillfällig praktik för där det är tänkt att jag ska jobba finns det just nu ingen arbetsgivare! Men praktik verkar inte vara några problem att hitta..

Nu ska jag vila hjärnan och njuta av värmen under täcket i soffan!


Önskeoutfit!

Önskeoutfiten kommer från H&M (där jag också lånat alla bilder) och kostar 768 kr!

Smörj!

Det är den där årstiden igen, när mina händer konstant svider är torra och spricker, och naglarna bara går av, och ansiktet är torrt! Smörja smörja smörja är det som gäller då!
 
Nu har vi ju haft lite vinter, kan det inte bara bli vår nu direkt då??

Så - jävla - trött!

Punkt slut!!
 
Min telefon har ingen lust att öppna bloggappen just nu, någon som har samma problem?
 
Den här helgen (framför allt idag) har det bakats och donats för glatta livet! Smörkola, knäck, pepparkaks-snittar, pepparkakor och lussebullar har det blivit! En lidarundan promenad hanns med igår också! Har pyntat lite hos mamma också!
 
Darins dag i så mycket bättre igår var så bra, och Maja var ju bara GRYM!
 
Bilder får avsluta helgen!
 
 
3 bilder på lidarundan, och sista bilden är smörkolan innan jag skar upp den! Det blev jättefint mönster på den när jag smetade ut den på plåt!
 
 

NEJ, jag ångrar ingenting

 
Den här fina affishen pratade Älin om när jag var hos henne sist! Den är SÅ fin och skulle gärna få hänga hemma hos mig, men priset är tyvärr lite väl saftigt, 699:- går den på, och finns här! Sen ska man ju ha en ram också... Eh, Tomten??
 
Älin har för övrigt en himla fin affish i sin hall, till mycket bättre pris dessutom! Funderar på att härmas och köpa en till min sovalkov! Den kostar bara 175:- , här kan ni se den!

Aldrig i livet!

Jag skulle AAAAALDRIG ha massa julpynt och tomtar hemma hos mig! Men två tomtar räknas inte till massor! Dessutom är det inte så stora tomtar!
Förutom tomtarna så har jag adventsljusstake, och i fönstret hänger vita gardiner med röda band, så står det röda ljus där! I fönstret hänger också den fina pärlklockan som min mormor sytt! Mys!


OMFG!

Snor Petras uttryck som min rubrik!

Idag gick förmiddagen åt till att följa moster Birgit till vårdcentralen, sen Apoteket och så hjälpa henne att handla! Efter det bjöd hon på kaffe, smörgås och skitsnack hos henne! Alltid lika mysigt hos henne, och jag är glad att jag har tiden att hjälpa henne när hon inte orkar själv!

Nu är jag hemkommen och tar en kopp kaffe och belgisk chokladtryffel! SÅ GOTT!


Tacksamhet!

Idag har det snöat och blåst utav bara fasen hela dagen! Runt halv 4 fick det ändå bli en promenad till ica, det var tack och lov inte så iskallt idag, däremot bet det i ganska bra när det blåste... På hemvägen lekte jag och Jack, vi hoppade i snöhögar och gjorde snöänglar och ramlade omkull!
Jag är fruktansvärt glad idag över att jag inte behöver ge mig ut i trafiken, varken med bil eller kollektivtrafik! Och jag är väldigt tacksam över att jag har en riktigt varm dunjacka och varma skor, har ett varmt hem att komma till, där jag kan ta en lång varm dusch och tända ljus! Stackars alla där ute som inte har nåt hem att komma till när det är såhär kallt ute!  

Nä-hä!

Det blev inget bakat i helgen! Jag gjorde en massa andra saker i stället!
I Lördags åkte jag tillTuna park med P och handlade julklappar, sen hälleforsnäs för en tur på lager157 och julmarknad, och sist mellösa på julmarknad! Större delen av klapparna är klara nu, det är lite smått kvar, men det har jag tänkt fixa den 23e när vi kommer till Sthlm!
I lörsags kväll kollade jag på så mycket bättre, såklart! Majas dag! Och jag gillar ju the sounds grymt mycket, så det var kul att höra alla tolkningar! Fast orginalen är ändå bäst! Jag såg the sounds live 2006, det skulle jag gärna göra igen inom snar framtid!
 
Igår låg jag inte på latsidan heller! Jag hjälpte moster Birgit att handla, och kollade julmarknaden i violengången! Så blev det fika, och så hade jag tvättstugan! Jag blekte håret lite till också!
 
Så när ska jag baka då..?