Guilty!

Ibland känner jag mig lite skyldig för att jag inte tar mig tid för bloggen längre! Just nu handlar det inte om att viljan inte finns, för visst vill jag uppdatera, men jag vet inte riktigt vad jag ska dela med mig av.. Det händer mycket hela tiden, både med mig på insidan och runt omkring mig, och det är härligt! Jag har valt att prioritera andra saker än bloggen helt enkelt.. Jag har ganska mycket att göra hela tiden, och när jag inte har nåt att göra så är jag trött som sjutton, det har resulterat i att en del vänner hamnat i skymundan också, det känns skit-trisst! Men dygnet har bara 24 timmar, det kan jag inte ändra på! Jag hoppas att mina vänner vet att dom kommer få mer av min uppmärksammhet när jag kan, men just nu måste jag prioritera mig!

Idag har jag gjort förändring på utsidan, jag gick till frissan och förnyade frisyren lite! Håret var så sjukt slitet och torrt, så det blev ca 10 cm kortare, men i övrigt typ samma frilla! Det känns tråkigt att klippa av så mycket när jag håller på att spara, men galet skönt att det slitna är borta! Det växer ju ut igen!

I helgen ska några vänner prioriteras i alla fall! I morgon ska jag åka med Jenny till Eskilstuna för att shoppa (eller kanske mest kolla runt) lite! På Lördag ska jag och Petra strosa runt i dom små butikerna som finns här i Flen och kika lite! Och på Söndag blir det advents-mys med nära vänner och deras barn hos Petra! Då ska det bakas, fikas och drickas glögg, och känner jag oss rätt så blir det mycket bus och skratt också! Underbart!

Nu ska jag bädda ner mig!
God natt!

Medvetna och omedvetna val.

Herreminje, jag skulle kunna skriva så himla mycket, men det går inte att uppdatera om allt! Det är ganska fint med mig just nu! VVV är det bästa jag vet, det ger mig så oerhört mycket! I veckan har vi pratat mycket om medvetna och omedvetna val, och om ansvar.. Då kom jag hem med huvudvärk.. Det väckte mycket tankar och jag blev väldigt uppmärksam på att en del saker fortfarande gör ont. Jag försöker pressa bort dom tankarna, men den här veckan har dom varit väldigt aktuella..

Idag har jag lite träningsvärk, eftersom jag gymmade igår! Jag har bara ont i axlarna, det är ju ganska märkligt! Framöver blir det gym 2 ggr i veckan, och simma minst en gång i veckan! WOHO! Min nya bästis är en cross-trainer!

Framöver har jag lite annat skoj planerat också! I morgon till exempel så blir det en tripp till Ikea, utan shopping för min del, spännande! Och på Söndag ska det storhandlas! Ännu längre framöver planerar jag och Petra en Sthlms-tripp! Längt!

Något som jag borde planera in är att förminska bilder och lägga upp, jag har varit fööör lat med det! Men allra närmsta planen blir att kolla idol!

För att ha smartphone måste man tydligen v...

För att ha smartphone måste man tydligen vara smart också eftersom jag just bloggade ett mms utan text! Jag skulle i alla fall fått med att jag har värsta lördagslyx idag, jag och Petra har blivit bjudna på mat hos bästa Älin och Ebba! Nu har vi soffbus till Lotta på Bråkmakargatan!


SMS-inlägg

20101113107 (MMS)


Skön stil han har när han har somnat på mi...

bild0950 (MMS)

Skön stil han har när han har somnat på min arm! :)


Min älskade gris har somnat hos mig :-)

bild0942 (MMS)

Min älskade gris har somnat hos mig :-)


Höstlov!

Den här veckan är det höstlov från VVV, det känns lite vemodigt! Men snart är det Måndag igen, och jag har en del planer för den här veckan och för helgen, så jag kommer inte ha tråkigt! Men jag ser verkligen inte fram emot att VVV tar slut, om det känns såhär vemodigt bara att ha lov så kommer det inte bli kul när det tar slut helt! Jag ska njuta av varje sekund som är kvar!

Ikväll har jag hamnat med Melissa Horn i öronen som så många kvällar förut. Det finns en del tankar att reda ut, och det finns ett viktigt samtal att ta tag i... Men innan dess vill jag veta om det verkligen inte betyder nåt alls längre, för det är i alla fall så det känns för tillfället. Jag borde kanske för det första reda ut om det ens betyder nåt för mig.

Min blogg. Mina kryptiska inlägg.